Ρε φίλε .... νομίζω είμαστε ενήλικες !
Στα τζάδικα άλλο τρώνε περισσότερα !
Και επίσης δεν τους το δίνουν !!!!!!
Τους τη λες εκεί ;;
ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ 50€ ΤΟ ΤΈΤΑΡΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ;;;;;
Συγκρίνεις ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ με το 10ρι στο κρεβάτι ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ , μπανιέρα κτλ ....
με το στούντιο που δεν ακουμπάς κώλο στο σεντόνι και φοβάσαι να ακουμπήσει η πούτσα σου στο κρεβάτι ή στη ντουζιέρα ;;;
Δεν μπαίνουνε σε αυτό.Αυτό έχει σαν προυποθέσεις αυτά που έχω περιγράψει που ο άλλος δεν μπαίνει καν.Αρνείται να το δεχτεί,λέει εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.Ετσι απλά.
Αυτά για να τα δεις πρέπει πρώτα να πάρεις το ρίσκο να μπεις.
Για εμένα είναι φυσικό,τα λέμε εδώ πώς και γιατί,για τους άλλους δεν είναι καθόλου φυσικό.
Για αυτό λέμε για excess,υπερβολές κτλ,τεχνητή ατμόσφαιρα.Αυτά που δείχνω ρεαλιστικά,δε γίνονται ουσιαστικά.Δε γίνονται αν δεν ξεφύγεις τελείως από το μέσο όρο.
Είναι σαν αυτά που έκανε στη Μικρά Ασία το 1920 ο παππούς μου.Ο μέσος όρος είχε πολύ διαφορετική εμπειρία από τον παππού μου αλλά ο παππούς μου τα έκανε.Οι άλλοι δεν τολμούσαν που λέει ο λόγος γιατί ήταν χεσμένοι.Είναι το ίδιο βασικά.
Αμα είσαι χεσμένος και κάθεσαι και σκέφτεσαι λογικά εννοείται οτι δεν κάνεις τίποτα.Αν ξεφύγεις λίγο από το μέσο όρο τους περιορισμούς και το συνηθισμένο τρόπο σκέψης και πάρεις τα ρίσκα που πρέπει να το έχεις μέσα σου αλλιώς δεν το κάνεις,κάτι μπορεί να πετύχεις ή μπορεί να πιάσεις τα αρχίδια σου.
Αμα δεν το έχεις μέσα σου,απλά δεν το κάνεις και τέλος.Αυτό το ξέρεις από 20 ετών αν το έχεις ή δεν το έχεις.