Εγώ λέω αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να έρθει να βοηθήσιε.Π.χ. βάλε 150 ευρώ είσοδο στο Chi να βάλω άλλα 150 να πιάσουμε τραπέζι.Αυτό το ονομάζω contribution.
Γιατί αν εγώ βρεθώ με τραπέζι στο Chi,θα σκίσω κωλέους.Αλλά δε με συμφέρει να σκάσω 300 ευρώ για τραπέζι στο Chi μόνος μου απλά για να έχω την ευκαιρία να προσεγγίσω μουνιά αφού με 300 Carribean γαμάω και δέρνω.
Ομως αξίζει να δώσω 150 για τραπέζι Chi.Τα 300 δεν αξίζουνε.
Αερα κοπανιστο θα σκισεις στο chi ,και τραπεζι να ζητησεις μαλλον δεν θα σου δωσουν με το ντυσιμο που εχεις ... το πρωτο που κοιτανε οπως σε καθε κλαμπ με σκληρη πορτα ειναι τα παπουτσια , με τα ορειβατικα μποτακια απλα ξεχασε το
Και μιας και δεν εχεις παει ποτε σου να σε πληροφορησω οτι εχει μεν μουναρες αλλα θα δεις και αρκετα μπαζα
αυτο που πηγαινες στα κλαμπ στην ανατολικη ευρωπη απο Βουκουρεστι και πανω και ειχε σχεδον μονο θεομουνα μεσα τελειωσε πια.
Το εχω ξαναγραψει ,οι σερβιτορες του ommia στο Βεγκας ηταν καλυτερες απο τις θαμωνες του chi ,ibiza ,boa ,cocos ,rich cat κτλ κτλ ...
Μια χαρα εισαι στο carribean με τις πουτανες του κατοσταρικου που σε καρφωνουν στα ματια για να τις παρεις.
απο ελλαδα βεβαια καλυτερα ειναι σχεδον παντου ,δεν το συζηταω.
@barock
αξεχαστες εποχες ,ειδικα amnesia ολα τα λεφτα τελη 80'ς