Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και μόνο που βλέπεις τα κτίρια του Στεττίν ή του Βρότσλαβ τη νύχτα καταλαβαίνεις οτι επίκειται να γαμήσεις.

Τα κτίρια του Στεττίνου ακόμη και την μέρα είναι για να παίρνεις φόρα και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Συνημμένα

• IMG_20191017_075615.jpg
    IMG_20191017_075615.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 53

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Ναι , ναι ναι  :grin:

ΥΓ 20ευρα δινω και τον πιπιλανε ολο το βραδυ ...
η μια ουκρανα ... σλαβα οπως λενε  :2funny:
Τάσο μου η εμφάνιση σου σε βοηθάει περισσότερο από τον αρχηγό να ορίζεις χαμηλότερα το αντίτιμο της υπηρεσίας που για σένα μπορεί να είναι απλά ένας πουτσος ο αρχηγός είναι αδικημένος από την φύση και θελει όχι μόνο πουτσο αλλά και συνοδεία άρα το αντίτιμο ορίζεται ανάλογα οι οδηγίες που δίνει αφορούν άτομα της δικής του εμφανισιακά κλάσης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Τάσο μου η εμφάνιση σου σε βοηθάει περισσότερο από τον αρχηγό να ορίζεις χαμηλότερα το αντίτιμο της υπηρεσίας που για σένα μπορεί να είναι απλά ένας πουτσος ο αρχηγός είναι αδικημένος από την φύση και θελει όχι μόνο πουτσο αλλά και συνοδεία άρα το αντίτιμο ορίζεται ανάλογα οι οδηγίες που δίνει αφορούν άτομα της δικής του εμφανισιακά κλάσης

Απαξίωσες τον αρχηγό τύπε;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα κτίρια του Στεττίνου ακόμη και την μέρα είναι για να παίρνεις φόρα και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Το Στεττίνο είναι πραγματική καυλόπολη by night.Νιώθεις αμέσως οτι θα γαμήσεις.

Γενικώς οι σλαβικές πόλεις τη νύχτα μεταμορφώνονται σε magic pussyland.Το ίδιο συμβαίνει Τσεχία,Ουκρανία,Ρωσία κτλ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Απαξίωσες τον αρχηγό τύπε;
όχι νομίζω ο αρχηγός είναι πεζός ξέρει ότι το χαντικαπ του είναι η ηλικία του και η φτιαξια του όταν δεν γαμανε οι εμφανησιμοι θα γαμησει αυτός ; Σου λέει πρέπει να πληρώσω απλά παλεύει να είναι κατά αυτόν όσο χαμηλότερα γίνεται δεν συνάπτει και συμβόλαια με τις γκόμενες δηλαδή άμα δεν του κάθονται να τις βιάσει ; Αυτό είναι το σπονσορινγκ.ηβλευξοροσιδα του έφαγε 1000και δεν του κάθησε ξέρω να σας πω για 10 μαλακές γνωστούς μου που τους έφαγαν 10000 και δεν γάμησαν και θεωρούσαν και τους εαυτούς τους όχι σπόνσορες αλλά γαμπρούς. Δεν επικροτώ τον αρχηγό απλά τον καταλαβαίνω

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γενικώς οι σλαβικές πόλεις τη νύχτα μεταμορφώνονται σε magic pussyland.Το ίδιο συμβαίνει Τσεχία,Ουκρανία,Ρωσία κτλ.

Γενικώς στις Σλαβικές πόλεις ακόμη και στην Μόσχα δεν κυκλοφορεί ούτε θηλυκή γάτα τις καθημερινές μετά τις 12.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
όχι νομίζω ο αρχηγός είναι πεζός ξέρει ότι το χαντικαπ του είναι η ηλικία του και η φτιαξια του όταν δεν γαμανε οι εμφανησιμοι θα γαμησει αυτός ; Σου λέει πρέπει να πληρώσω απλά παλεύει να είναι κατά αυτόν όσο χαμηλότερα γίνεται δεν συνάπτει και συμβόλαια με τις γκόμενες δηλαδή άμα δεν του κάθονται να τις βιάσει ; Αυτό είναι το σπονσορινγκ.ηβλευξοροσιδα του έφαγε 1000και δεν του κάθησε ξέρω να σας πω για 10 μαλακές γνωστούς μου που τους έφαγαν 10000 και δεν γάμησαν και θεωρούσαν και τους εαυτούς τους όχι σπόνσορες αλλά γαμπρούς. Δεν επικροτώ τον αρχηγό απλά τον καταλαβαίνω

Σιγά.Στη Λευκορρωσίδα δεν έδωσα μία.
Γενικά στο σπόνσορινγκ άμα η άλλη μαλακίζεται και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα παίρνει τα αρχίδια της.Δεν είναι συμφωνία κυρίων,ούτε προκαταβάλεις ποσά.Παίζει τεράστιο ρόλο πώς στέκεται η γκόμενα αν σε ικανοποιεί η επίδοση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικώς στις Σλαβικές πόλεις ακόμη και στην Μόσχα δεν κυκλοφορεί ούτε θηλυκή γάτα τις καθημερινές μετά τις 12.

Δεν πιάνεις τη σλαβική ατμόσφαιρα.
Σε χωριό να είσαι,σε πολίχνη με 5000 κατοίκους και να μην έχει ούτε σκύλο στους δρόμους,γουστάρεις αφού δέχεσαι τα καυλωτικά vibes.
Είναι ρομαντική ατμόσφαιρα και χωριό με 500 κατοίκους να είσαι περνάς καλά αφού όλες ψώλες είναι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν πιάνεις τη σλαβική ατμόσφαιρα.
Σε χωριό να είσαι,σε πολίχνη με 5000 κατοίκους και να μην έχει ούτε σκύλο στους δρόμους,γουστάρεις αφού δέχεσαι τα καυλωτικά vibes.
Είναι ρομαντική ατμόσφαιρα και χωριό με 500 κατοίκους να είσαι περνάς καλά αφού όλες ψώλες είναι.
Όταν περνάς με τρένο η αυτοκίνητο μέσα από χωριά ή οικισμούς και βλέπεις σπίτια με φως ή κτήρια κομμουνιστικά με διαμερίσματα το μυαλό φαντασιώνεται τη μουνάρα κόρη ή γκόμενά που μπορεί να είναι μέσα! Και σκέφτεσαι, που μπορεί να βγαίνει αυτή και τι διαφορά θα κάνω αν σκάσω στο κλάμπ της περιοχής! Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη σε όλες τις χώρες αλλά η αίσθηση είναι αυτή που λέει ο αρχηγός!

Θυμάμαι το 2006 στη βιελκοπόλσκα είχε ένα κλάμπ μόνο του σαν καλαμιά στο κάμπο χωρίς ίχνος κατοικίας όσο έβλεπε το ματί περνώντας μέρα! Το βράδυ γινόταν χαμός με ξέκωλα από όλη την επαρχία! Για όσους ξέρουν μιλάω για το Protektor!
Στη Τσεχία έχει χωριά  φαντάσματα χωρίς ίχνος ζωής από το απόγευμα και μετά! Λες και έχει πέσει πυρηνική βόμβα...Ανθρώπινη δραστηριότητα ουδεμία..Ούτε φως ούτε κίνηση σαν στοιχειωμένα...αλλά όπως οδηγας στον επαρχιακό μεταξί δύο χωριών στο σκοτάδι μπορεί να πεταχτεί ένα υπέρμουνο 9αρι ξεκωλο όπως οι αλεπούδες ή οι νυφίτσες στους Ελληνικούς δρόμους (ή Λαθρο πλέον) στην άκρη του δρόμου που περπατάει αργά και ανέμελα και να την δεις τελευταία στιγμή...(true experience)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Το ξερω φιλε μου και για αυτο δεν ασχολουμαι σοβαρα πλεον ,αραια και που βαζω φωτο απο τις εκατονταδες που εχω ...
τα εν λογω μικρα συχναζουν τον τελευταιο χρονο στο Μοντε Καρλο :grin:

Συνημμένα

• 9835D81A-596A-4FA5-A19F-6502CC56A7B6.jpeg
    9835D81A-596A-4FA5-A19F-6502CC56A7B6.jpeg
    149,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 46F7E468-7BE9-4D37-858B-14728054FDE0.jpeg
    46F7E468-7BE9-4D37-858B-14728054FDE0.jpeg
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 64

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506

Troll mode Off: Σωστή ανάλυση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Το ξερω φιλε μου και για αυτο δεν ασχολουμαι σοβαρα πλεον ,αραια και που βαζω φωτο απο τις εκατονταδες που εχω ...
τα εν λογω μικρα συχναζουν τον τελευταιο χρονο στο Μοντε Καρλο :grin:

Μεγάλωσαν οι δουλειές τους, καβάλησαν πλέον σκάφη!  :grin:

Άσε που αυτές ο νεκροθάφτης μπορεί να τις πει και μιλφακια.  :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Στεττίνο είναι πραγματική καυλόπολη by night.Νιώθεις αμέσως οτι θα γαμήσεις.

Πάλι μαλακίες βιντεάκια μας βάζεις  :jerking:.Νιώθεις ότι θα γαμίσεις αλλά τελικά τραβάς μιά καλή μαλακία  :jerking: :2funny:και ηρεμείς :2funny:.
  Ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες από της Η.Π.Α  :jerking: που μας λες ότι πήγες 2 φορές  :2funny:.Για το διαμερίσμα που νοίκιασες από το R bnb στην Αθήνα και μας είπες ότι είναι δικό σου δε μιλάω  :2funny:γιατί ξεχάστηκε πιά.
  Αν πήγαινες θα ηξερες ότι η νεα γενιά δε βγαίνει καθόλου πιά και βγαίνουν μόνο οι 30+ που πανε σε κάτι ηλίθια μπαρ  :jerking:τέτοιες έχει όσες θέλεις.Απλός εχεις μείνει καμιά 20αριά χρόνια πίσω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι , ναι ναι   :grin:

ΥΓ 20ευρα δινω και τον πιπιλανε ολο το βραδυ ...
η μια ουκρανα ... σλαβα οπως λενε  :2funny:
Τάσο άστο,αφού δεν της έχεσες  :2funny:.Μόνο ο αρχηγός της χέζει στο στόμα  :jerking: :2funny:.Πόσες έχεις χέσει εσύ? :2funny:καμία!Άρα δεν τον φτάνεις τον αρχηγό  :2funny:δεν είσαι σεί΄χης  :2funny:.Εσύ απλός της πηδάς.Ενώ ο αρχηγός της χέζει στο στόμα  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Μας απέδειξε ότι έχει τρία διαμερίσματα στην Αθήνα,μας έβαλε και πάρα πολλές φωτογραφίες από της Η.Π.Α που πήγε 2 φορές  :jerking: :2funny:.
 Υποψιάζομαι ότι καμία δεν έχεις χέσει στο στόμα  :2funny:

Γιά να δείτε πόσο μαλάκας είναι ο Βλάκμαν  :2funny:δείτε ένα μωράκι με 50 Ευρώ που μπορεί να πηδήξει κάποιος στην Αθήνα και είναι κλάσεις ανώτερη από όλες μαζί της τελειωμένες που μας έβαλε ο Βλάκμαν  :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
  Γιά να δείτε πόσο μαλάκας είναι ο Βλάκμαν  :2funny:δείτε ένα μωράκι με 50 Ευρώ που μπορεί να πηδήξει κάποιος στην Αθήνα και είναι κλάσεις ανώτερη από όλες μαζί της τελειωμένες που μας έβαλε ο Βλάκμαν  :2funny:

τελειωμενε πανχαζε κουασιμοδε,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΜΕ..
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ..
ΓΙΑΤΙ???
1..ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΔΕΛΟ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΕΡΟΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟΜΠΑΡΟ-ΦΑΚΟΣΩΛΗΜΑΔΙΚΟ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟΧΟΤΕΛ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ-ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ 5ΑΣΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ-ΓΑΜΗΣΤΡΩΝΑ-ΣΚΑΦΟΣ-ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΣΛΑΒΙΣΤΑΝ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ..
2..ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΦΑΝΑΤΑΣΙΑΝ ΓΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ..ΠΟΙΟΣ???ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ ΓΚΡΕΜΛΙΝ ΕΣΚΙΜΟΣΙΒΗΡΙΑΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ???ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΑΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΕΠΕΟΝΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ..
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ-ΚΛΟΟΥΝ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ξέρω να σας πω για 10 μαλακές γνωστούς μου που τους έφαγαν 10000 και δεν γάμησαν και θεωρούσαν και τους εαυτούς τους όχι σπόνσορες αλλά γαμπρούς. Δεν επικροτώ τον αρχηγό απλά τον καταλαβαίνω
α χα χα χα χα χα χα..
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγώ ποστάρω γκόμενες που έβγαλα στα κλαμπ με δώρο 20 ευρώ χώσιμο και οι άλλοι λένε για τα λεφτά σου ήρθαν ηλίθιε.

Εχετε διπλά στάνταρντς απλώς.Προμοτάρετε όσους συμπαθείτε περισσότερο.
Γνωστό φαινόμενο.
Τα άτομα σαν εμένα είμαστε συνηθισμένοι στα διπλά στανταρτς.Το παίρνουμε σα δεδομένο οτι ο ψωλάς,γόνος,βύσμα,γκόμενα,ευαίσθητος κτλ θα έχει μεγαλύτερη συμπάθεια.Στα αρχίδια μας που λένε.Είναι δεδομένο αυτό.
Το θέμα είναι πώς θα μας αντιμετωπίσουνε.

Τυπε ποσο σου κοστισε η χοντρομπουτα που δεν γαμησες σε ευρω; Ποσα ευρω πηγε το φιασκο; Δωσε μια αληθινη απαντηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom