Εδώ είμαι πολύ διαβασμένος!Όποιος έγραψε για χιλιάδες δολάρια τιπς κάθε εβδομάδα έχει πέσει 100% μέσα!
Ροδίτες ελέγχουν μεγάλο μέρος της αγοράς πολυτελείας εστιατορίων στην Νέα Υόρκη και έχω πολύ στενό φίλο αρχισερβιτόρο που ενημερώνει σχεδόν καθημερινά !
Μόνο το παρακάτω τραπέζι αφήνει 2000$+ τιπς—->
και εδώ εχει τέτοιες τιμες στην μυκονο, δεν είναι ο κανονας αυτος.
πχ το νερακι 7 ευρω evian…
το ότι εχει νερο εβιαν με 7 ευρω στην ελβετια πχ, δεν σημαινει ότι ο μεσος ελβετος πινει εβιαν, αντι από την βρυση.το σάντουιτς στην ακριβη ελβετια εχει 15 ευρω αλλα το αγοραζουν λιγοι, οι περισσοτεροι ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΟΙ παιρνουν από το σπιτι και τρωνε στο παρκο, όχι όπως εδώ που στα πανηγυρια εχει το σάντουιτς εχει 2-3 ευρω και κανεις δεν κουαβαλαει από το σπιτι του.
ακομα και αν βγαλεις το 25% των μαυρων και το 20% των φρέσκων μεταναστών(λατινων , κινεζων, κλπ)
από το 50% των αγγλοσαξονογερμανων wasp ποσοι αγορασαν στην ζωη τους κρασι των 5.000???
ένα κουφο που βλεπω εγω και σε αυτην την αποδειξη είναι πχ ένα πιατο να κανει 38 και ένα άλλο 28, ενώ το κοστος είναι κατω των 5. τι νοημα εχει κατι που σου κοστισε 3,8 να το πουλας 38 και κατι που σου κοστισε 2,8 να το πουλας 28. αφου είναι ακριβο μαγαζι βαλε όλα τα πιατα 50 να τελειώνεις.