Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Το να μην εχει παει καποιος σε ενα μερος αλλα να κανει αναλυσεις επι των αναλυσεων για την ζωη , για τις γκομενες και την καθημερινοτητα εκει πραγματικα με ξεπερναει :grin:
ηταν ενας παλιοτερα που ελεγε οτι του κατεβαινε για την Μοσχα τωρα εχουμε και για την Νεα Υορκη :2funny:

Bάλε και το Δημητράκη μέσα που πήγε να πάρει τις μπότες και χάθηκε από πτήση σε πτήση και είσαι ακριβώς του δε ποιντ.  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κμαν τύπος σαν εσένα, αν ήταν επαγγελματίας, για πλάκα θα έβγαζε 15 χιλιάδες δολλάρια το μήνα, στο χαλαρό .
Εννοείται ότι δεν θα ήσουν δάσκαλος, λοχίας ή μπάτσος .

Κομμωτήριο για σκύλους να είχες, θα χεζόσουν στο τάληρο .
Όταν λέμε για αμερική, δεν εννοούμε ΝΥ-la-boston-miami.

Εκεί και οι αμερικάνοι πάνε για ... τουρισμό και κάνουν χαβαλέ.
Εϊναι άλλος πλανήτης.

Λέμε για τις ΗΠΑ ,των 280 εκατομμυρίων αμερικανών . Όχι των 30 .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
Εγω μονο για το Λας Βεγκας μπορω να μιλησω.
Ειχα παει πριν χρονια για το WSOP
Τρελη εμπειρια
Αλλος πλανητης
Δεν λεω για εσενα φιλε
αλλωστε το θυμαμαι αυτο , πολυ καλη εμπειρια το LV πραγματι
η μονη πολη που καπνιζεις ατην αμερικη σε κλειστους χωρους (καζινο,κλαμπ) ... money above all :grin:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο KMAN με τις "δολοφονικές" ματιές-φλερτάρισμα σε μπαρ της νέας υόρκης τη μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση τη έχει σίγουρη.

Για αυτό δεν γουστάρει ΗΠΑ.

Στη Γερμανία είναι ανεκτική κοινωνία-κατανόηση ενώ στην ουκρανία τις γκόμενες τις ενδιαφέρει το μαρούλι οπότε ας τις κοιτάει και σαν δράκουλας σε οίστρο. το μαρούλι θα πέσει αδρά. :undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Μα γιατί το λες αυτό ρε τύπε;

Εδώ πήγε από Νέα Υόρκη στο Σαν Χοσέ μέσω Λος Άντζελες, άσε που νόμιζε ότι ήτανε στο Φρέσνο.

Τις μπότες πάντως τις πήρε τελικά. Άλλο αν γύριζε γύρω γύρω στον αέρα όλων των ΗΠΑ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Κμαν τύπος σαν εσένα, αν ήταν επαγγελματίας, για πλάκα θα έβγαζε 15 χιλιάδες δολλάρια το μήνα, στο χαλαρό .
Εννοείται ότι δεν θα ήσουν δάσκαλος, λοχίας ή μπάτσος .

Κομμωτήριο για σκύλους να είχες, θα χεζόσουν στο τάληρο .
Όταν λέμε για αμερική, δεν εννοούμε ΝΥ-la-boston-miami.

Εκεί και οι αμερικάνοι πάνε για ... τουρισμό και κάνουν χαβαλέ.
Εϊναι άλλος πλανήτης.

Λέμε για τις ΗΠΑ ,των 280 εκατομμυρίων αμερικανών . Όχι των 30 .

Με ξεσηκωνετε για ΗΠΑ τωρα κουφαλες
Θα θελα να δουλεψω 2 χρονακια εκει, ας ηταν και οτιδηποτε αν δεν εβρισκα στον τομεα μου

Η Αμερικη δεν ειναι απλα αλλος πλανητης, ειναι αλλη...βιολογια, αλλη ψυχολογια
Μολις κατεβαινεις απο το αεροπλανο η καρδια σου χτυπαει διαφορετικα.
Κοιτας μια τριγυρω και βλεπεις μια απεραντη ελευθερη πανισχυρη χωρα, με μηδεν απειλες, γεματη ευκαιριες
Στο πρωτο λεπτο σου χει φυγει ολη η τουρκιλα, γερμανιλα, αλβανιλα, βαλκανιλα, αφρικανιλα, μουσουλμανιλα, κλπ που κουβαλας πανω σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Κάτσε τώρα, θα μας πει και ο τύπος που κρατάει ακόμα το εισητήριο του μετρό για λάφυρο πως θα κάνουμε μπίζνες στο Αμέρικα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Βλάκμαν και οι κλώνοι του γνώστες της Αμερικής  :2funny: :jerking:.Πιονπολυ μου άρεσαν απ'αυτά πουωειπε ο Βλάκμαν για το καμάκι στη Νέα Υόρκη  :2funny:Πρέπει να είναι εντελώς άσχετος κάποιος για να γράψει τέτοιες μαλακίες  :2funny:και η άλλη ασχετοσύνη 2.000$ ενοίκιο στο κέντρο  :2funny:ουτεψστα Μπρούκλιν πια δε βρίσκεις με 2.000$ στο κέντρο από 7.000$ και πάνω.Και η μπούρδα που είπε για εισόδημα 150.000 το χρόνο  :2funny:
 Και βέβαια η King Size μπούρδα ότι ένα  γκαρσόνι μπορεί να βγάλει 1.000 $ το Σάββατο βράδυ  :2funny:Δηλαδή το γρασονι βγάζει 5.000+ $ το μήνα  :jerking:αν βγάζει 1.000 το κάθε Σάββατο έχουμε 4.000 καθε μηνα μόνο τα Σάββατα:2funny:
 Η αλήθεια είναι ότι ένα γκαρσόνι βγάζει 2.000 μέχρι 2.500 $ το μήνα. Και το Σάββατο μπορεί να βγάλει γύρω στα 200$.
 Ο Βλάκμαν Αμερική δεν μπορεί να πάει γιατί αμέσως θα τον γυρίσουν πίσω!κατευθείαν θα φάει απέλαση στο αεροδρόμιο φένεται ότι ειμαι εργάτης!θα υποψιαστουν αμέσως ότι πάει να μένει εκεί να δουλέψει.
  Τώρα μας έγινε  και ο Βλάκμαν και οι κλώνοι του ειδικοί για την Αμερική  :2funny:
Εδώ είμαι πολύ διαβασμένος!Όποιος έγραψε για χιλιάδες δολάρια τιπς κάθε εβδομάδα έχει πέσει 100% μέσα!
Ροδίτες ελέγχουν μεγάλο μέρος της αγοράς πολυτελείας εστιατορίων στην Νέα Υόρκη και έχω πολύ στενό φίλο αρχισερβιτόρο που ενημερώνει σχεδόν καθημερινά !
Μόνο το παρακάτω τραπέζι αφήνει 2000$+ τιπς—->

Συνημμένα

• 693DDF43-9366-4567-9CE3-CB0789901250.jpeg
    693DDF43-9366-4567-9CE3-CB0789901250.jpeg
    88 KB · Εμφανίσεις: 97
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τύπε, περιορίσου στο Κίεβο.

Σε αυτά τα κίτρινα λεωφορειάκια, ξέρω εγώ πως τα λένε.

Εκτός και εάν παίρνεις Ούμπερ.

Δεν έχουν σχέση οι αμερικανικοί δρόμοι με την Autobahn.Ούτε οι αμερικανικές συγκοινωνίες με τις γερμανικές.Ούτε τα αεροδρόμια.
ΗΠΑ θυμίζουν τρίτο κόσμο.
Είναι λογικό.Σου λέει ποιος θα πάρει δημόσια συγκονωνία?Ο άπορος ο Αράπης,ο Λατίνος,ο νεοφερμένος Ινδός και πάκης που δεν έχει 1000 δολλάρια να αγοράσει αμάξι.Ε,στα σκατά θα είναι για να έχει κίνητρο να δουλέψει,να προσφέρει να βελτιώσει τη θέση του.Ας δουλέψει σκληρά 3 μήνες χωρίς να τον διώξουν για να πάρει ένα μεταχειρισμένο άμάξι και να γίνει motivated.
Το ίδιο και με τους δρόμους.Σου λέει ο άλλος προτιμώ να γλιτώνω 50% φόρους και δημοτικά τέλη και να τα χώνω εκεί που θέλω εγώ σε αμαξάρες,σπιταρώνες κτλ παρά να τα δίνω για κατσκευή δρόμων που χρησιμοποιεί ο καθείς ακόμα και αυτός που δεν πληρώνει μία.
Είναι τελείως άλλη νοοτροπία,το γερμανικό σύστημα φαίνεται καταναγκαστικό,φασιστικό στους Αμερικανούς.Σου λέει ο άλλος θα κάνεις αυτό και εκείνο και το άλλο γιατί αυτό αποφασίσαμε.Οι Αμερικανοί θέλουν ελευθερία,ατομικό κανονισμό κάπως,δε δέχονται την υπεροχή της εξουσίας του κράτους και της συλλογικής βουλήσεως έναντι του ασήμαντου ατόμου.
Οι Δυτικοευρωπαίοι γουστάρουν κράτος,κανονισμούς,νόμους,περιορισμούς,στάνταρτς και ποινές για όλους.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο πρωτο λεπτο σου χει φυγει ολη η τουρκιλα, γερμανιλα, αλβανιλα, βαλκανιλα, αφρικανιλα, μουσουλμανιλα, κλπ που κουβαλας πανω σου

Μουσλίμια και αφρικάνια έχει .
Βέβαια οι αφροαμερικάνοι στο 80% είναι κυριλέ, καμία σχέση με αυτά που βλέπεις .... όχι στην αθήνα .... ακόμη και στη φραγκφούρτη ξέρω γω ....

Γκόμενες τρως εύκολα στο αμέρικα. Όταν εγκλίματιστείς.
Αν συγκρίνω τύπους στη δική μου δουλειά αμερικάνους (ξέρω καλά μερικούς)  , με έλληνες .... ο αμερικάνος είναι χιου χέφνερ
μπροστά στον έλληνα .... που έχει μια συμφοιτήτρια από το 1993 .... που χόρευαν μαζί τον καπετανάκη
που χει μπούκλα στο μουστάκι ...........

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν έχουν σχέση οι αμερικανικοί δρόμοι με την Autobahn.Ούτε οι αμερικανικές συγκοινωνίες με τις γερμανικές.Ούτε τα αεροδρόμια.
ΗΠΑ θυμίζουν τρίτο κόσμο.
Είναι λογικό.Σου λέει ποιος θα πάρει δημόσια συγκονωνία?Ο άπορος ο Αράπης,ο Λατίνος,ο νεοφερμένος Ινδός και πάκης που δεν έχει 1000 δολλάρια να αγοράσει αμάξι.Ε,στα σκατά θα είναι για να έχει κίνητρο να δουλέψει,να προσφέρει να βελτιώσει τη θέση του.
Το ίδιο και με τους δρόμους.

Από την άλλη στη γερμανία, πάρκιγκ στο σταθμό του τρένου παίζει κάπου .... 60 ευρώ τη μέρα !
Στην αμερική τέτοιες φουσκωμένες τιμές δύσκολα θα βρεις.

Το μετρό στη ΝΥ, πάει παντού. Δεν είναι παριζιάνικο , αλλά μια χαρά είναι.
Δεν είναι το ελληνικό μπουρδέλο .
Ούτε τα λεωφορεία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.229
Πόντοι
2.356
Χαζεψες εντελως :grin: οτι ναναι ...
το αεροδρομια μιας απλης πολης (Βοστωνη) ειναι κατα πολυ καλυτερο απο του Βερολινου

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
aegeanorg

εγώ το είπα για τα τίπς. Καλή δουλειά, πολύ κουραστική. δεν είναι όπως ελλάδα που μπορείς να ξύνεις και το αφεντικό δείχνει κατανόηση.

υπάρχουν σερβιτόροι που τακτοποιούν 4 τραπέζια την ώρα. για όσους ξέρουν και για σέρβις νεας όρκης αυτό είναι πολύ. και βάρδιεσ 12ωρες αρκετές φορές.

αλλά καλά λεφτα. το τιπ10% είναι το στάνταρ. καλή εξυπηρέτηση σημαίνει ακόμα και 20% εάν ο πελάτης είναι τερμα ευχαριστημένως

Οι νευορκέζοι βγαινουν έξω και τρώνε. έχουνε μεγάλο μπατζετ οικογενειακό για εστιατόρια. Οι περισσότεροι τρώνε το πρωινό τους έξω και δίνουν (για εργάτες υπαλληλους 5 δολ την ημέρα για το μπρεακφαστ). ακόμα και εκεί 20 30 40 σέντια τα αφήνουν για το παιδί στο παγκο-πουμπορεί να σερβίρει και 100 άτομα στη βάρδια του. Αυτές οι δυλειές δεν έχουν καμία σχέση μετην ελλάδα και την ευρώπη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στα αεροδρόμια εξαρτάται ποια εταιρία σε εξυπηρετεί κτλ.Εχει τεράστιες διαφορές.
Αλλά γενικά η εμπειρία είναι πολύ χειρότερη από Φρανκφούρτη,Μόναχο κτλ.
Γενικά Αμερική συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πολλούς νέους στις δουλειές που είναι μεν ενθουσιώδεις αλλά δεν έχουν καθόλου εμπειρία και συχνά κάνουν χοντρά λάθη.Παντού βλέπεις άτομα που προσέλαβαν χτες.Συχνά η εξυπηρέτηση είναι ερασιτεχνική τελείως και καθόλου επαγγελματική.
Ευρώπη προτιμούν πιο γέρους και πιο έμπειρους,δεν εμπιστεύονται νέωπες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Από την άλλη στη γερμανία, πάρκιγκ στο σταθμό του τρένου παίζει κάπου .... 60 ευρώ τη μέρα !
Στην αμερική τέτοιες φουσκωμένες τιμές δύσκολα θα βρεις.

Το μετρό στη ΝΥ, πάει παντού. Δεν είναι παριζιάνικο , αλλά μια χαρά είναι.
Δεν είναι το ελληνικό μπουρδέλο .
Ούτε τα λεωφορεία.

Η μεγαλη διαφορα στην Αμερικη ειναι τα σπιτια και τα κεντρα των πολεων
Άπλα τα σπιτια στα προαστια για να την αραζεις και πανυψηλα τα κεντρα γεματα ουρανοξυστες με γραφεια για φουλ δουλεια

Το αντιθετο απο την Αθηνα δηλαδη, που εχει 5οροφες οικοδομες απο το Περαμα μεχρι το Γερακα και απο το Μενιδι μεχρι τη Βουλιαγμενη, αλλα το κεντρο ειναι γεματο χαμοσπιτα, εγκαταλειμμενα τα μισα, και το ψηλοτερο κτιριο ειναι....8 οροφοι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.986
Πόντοι
5.506
Εδώ είμαι πολύ διαβασμένος!Όποιος έγραψε για χιλιάδες δολάρια τιπς κάθε εβδομάδα έχει πέσει 100% μέσα!
Ροδίτες ελέγχουν μεγάλο μέρος της αγοράς πολυτελείας εστιατορίων στην Νέα Υόρκη και έχω πολύ στενό φίλο αρχισερβιτόρο που ενημερώνει σχεδόν καθημερινά !
Μόνο το παρακάτω τραπέζι αφήνει 2000$+ τιπς—->

Τα παραλές για 2000+ σε τιπς

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι λες βρε ΚΜΑΝ2 . στο τέγκελ έχεις πάει? στο Σονεγελντ? το χειρότερο μπουρδελοαεροδρόμο της Ευρώπης.

Φρανκφούρτη? μόνο ως κόμβος λεει. Αμβούργο το συγκρίνεις με τα αμερικάνικα?

Τομόνο αξιοπρεπες αεροδρόμιο που έχει η γερμανία είναι του μονάχου

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
aegeanorg

εγώ το είπα για τα τίπς. Καλή δουλειά, πολύ κουραστική. δεν είναι όπως ελλάδα που μπορείς να ξύνεις και το αφεντικό δείχνει κατανόηση.

υπάρχουν σερβιτόροι που τακτοποιούν 4 τραπέζια την ώρα. για όσους ξέρουν και για σέρβις νεας όρκης αυτό είναι πολύ. και βάρδιεσ 12ωρες αρκετές φορές.

αλλά καλά λεφτα. το τιπ10% είναι το στάνταρ. καλή εξυπηρέτηση σημαίνει ακόμα και 20% εάν ο πελάτης είναι τερμα ευχαριστημένως

Οι νευορκέζοι βγαινουν έξω και τρώνε. έχουνε μεγάλο μπατζετ οικογενειακό για εστιατόρια. Οι περισσότεροι τρώνε το πρωινό τους έξω και δίνουν (για εργάτες υπαλληλους 5 δολ την ημέρα για το μπρεακφαστ). ακόμα και εκεί 20 30 40 σέντια τα αφήνουν για το παιδί στο παγκο-πουμπορεί να σερβίρει και 100 άτομα στη βάρδια του. Αυτές οι δυλειές δεν έχουν καμία σχέση μετην ελλάδα και την ευρώπη.
Είσαι ψαγμένος πάνω στο σερβιτοριλίκι στην ΝΥ!Ο φίλος μου είναι στα όρια του burn out κι ας καθαρίζει 6-10 χιλιάδες το μήνα   !Θέλει επειγόντως να γυρίσει πίσω και να φέρει τα λεφτά του εδω!Εγώ του το απαγορεύω κάθετα να μην κάνει τέτοια μαλακία! Ας μας πει και ο Νίο τη γνώμη του!
Επίσης θέλω τοποθέτηση Δημητράκη για Γιακούτια γιατί πέταξε μια σπόντα σήμερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom