Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Λυπάμαι.

Το γκουλάγκ δεν το αποφεύγει.

Η μονή επιλογή που του δίνεται είναι εάν θέλει Τούνδρα ή Sτέπα.

Τίποτα άλλο.

конец
η κατάρα είναι γαϊδάρα που γυρίζει στον αφέντη της

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τούντρα λοιπόν.

Αντέχει και το κρύο-λόγω πρότερης ενασχόλησης στις παγωμένες λεωφόρους της "πόλης του Σλαβικου μουνολίβαδου"

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Τούντρα λοιπόν.

Αντέχει και το κρύο-λόγω πρότερης ενασχόλησης στις παγωμένες λεωφόρους της "πόλης του Σλαβικου μουνολίβαδου"
για ένα πράμα το  κακίζω το στρουμφάκι που δεν έγραψε ότι την ξεκολιασε την λευκορωσιδα αλλά σας έδωσε τροφή για γλέντι . Ο όχλος θέλει ποίημα κοντε ε δώστου το λοιπόν  

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα έκανε ο ΚΜΑΝ2 και δεν την ξεκόλιασε τη λευκορωσίδα. Ενα βόδι ήταν η συγκεκριμένη.

Κακίστα όμως που ασχολήθηκε και την χρυσοπλήρωσε επίσης.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Καλα έκανε ο ΚΜΑΝ2 και δεν την ξεκόλιασε τη λευκορωσίδα. Ενα βόδι ήταν η συγκεκριμένη.

Κακίστα όμως που ασχολήθηκε και την χρυσοπλήρωσε επίσης.
ο παιζων χάνει και ο πινων μεθά

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το μεγαλύτερο γλέντι είναι ότι το παρόν φόρουμ-κατάντησε φόρουμ μεταιχμιακών προσωπικοτήτων και μανιοκαταθλιπτικών. Που προσπαθούν να πείσουν και τυχόν αναποφάσιστους ότι οι ανρθώπινες σχέσεις βασίζονται σε δούναι και λαβείν.

Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να πηδήξεις Ουκρανή λ.χ.
Ούτε λεφτά θέλεις ούτε εμφάνιση ούτε ατάκες. Απλά να είσαι ευδιάθετος, ευθύς και εύθυμος (το συγκεκριμένο με κατανάλωση βότκας κατά προτίμηση) σε μια ντίσκο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Το μεγαλύτερο γλέντι είναι ότι το παρόν φόρουμ-κατάντησε φόρουμ μεταιχμιακών προσωπικοτήτων και μανιοκαταθλιπτικών. Που προσπαθούν να πείσουν και τυχόν αναποφάσιστους ότι οι ανρθώπινες σχέσεις βασίζονται σε δούναι και λαβείν.

Ούτε λεφτά θέλεις ούτε εμφάνιση ούτε ατάκες. Απλά να είσαι ευδιάθετος, ευθύς και εύθυμος (το συγκεκριμένο με κατανάλωση βότκας κατά προτίμηση) σε μια ντίσκο.
να μην σου χαλάσω το ονειρο αλλά έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις δούναι και λαβείν

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε για να πηδήξεις μια νορμάλ γυναίκα δεν χρειάζεσαι να την πληρώσεις. Τώρα εάν είσαι 45 και θέλεις 20χρονες μουνάρες....ε τι να κάνουμε θα πέσεις πάνω σε αρπακτικά.

Αλλα..χαλάς την πιάτσα.

Σήμερα μου στέλμει μύνημα σοτ φέιςμπουκ Ουκρανή φίλ.

"Γειά σου τι κάνεις...κτλ..τι δώρο θα μου κάνεις για νέα χρονιά/"

Απάντηση

"Την ευχή μου"

Απάντηση της

"γιατί οι άλλοι μου κάνουν δωράκια εσύ?"

Καταλαβαίνεις..μας βάζεις σε έξοδα,χα,χα,

Βεβαίως δώρακι δεν θα πάρει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ φίλε για να πηδήξεις μια νορμάλ γυναίκα δεν χρειάζεσαι να την πληρώσεις. Τώρα εάν είσαι 45 και θέλεις 20χρονες μουνάρες....ε τι να κάνουμε θα πέσεις πάνω σε αρπακτικά.

Αλλα..χαλάς την πιάτσα.

Σήμερα μου στέλμει μύνημα σοτ φέιςμπουκ Ουκρανή φίλ.

"Γειά σου τι κάνεις...κτλ..τι δώρο θα μου κάνεις για νέα χρονιά/"

Απάντηση

"Την ευχή μου"

Απάντηση της

"γιατί οι άλλοι μου κάνουν δωράκια εσύ?"

Καταλαβαίνεις..μας βάζεις σε έξοδα,χα,χα,

Βεβαίως δώρακι δεν θα πάρει.
αγαπητέ φίλε δεν είσαι σε θέση εσύ προσωπικά να δίνεις συμβουλές σε ιντερνετικές περσονες που δεν έχεις ιδέα στον κόσμο τι πρεσβεύουν κρατά την σοφία σου για απτές προσωπικότητες που ιδίοις ομμασι συναναστρέφεσαι

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ίδιος ισχύει για όλους εδώ.

Λάθος?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.098
Πόντοι
2.606
το ίδιος ισχύει για όλους εδώ.

Λάθος?
η κριτική είναι εύκολη ειδικά όταν είναι καμουφλαρισμένη πίσω από ένα νικνειμ στο διαταυτα της πραγματικής ζωής τα πράγματα γίνονται αρκουντως δυσκολότερα

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΚΜΑΝ2 πρέπει να μάθεις να κάνεις leverage

Αντί να σκάς φράγκα και πολλά μάλιστα

μπορείς να φτιάξεις το δίκτυο-το κύκλο -τις γνωριμίες

ώστε

να δίνεις ασφάλειας-γνωριμίες στις σπονσορέτες-γκόμενες

η ασφάλεια και οι γνωριμίες μεταφράζονται σε χρήματα γιααυτές.

Και ικανοποιούν τη γυναικία σλαβική φύση τους που θέλει τον άνδρα με ΕΞΟΥΣΙΑ.

Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία.Να επενδύσεις στα ταξίδια σου διαφορετικά.

Να κάνεις στροφή ζωής. Να πάρεις έ΄λεγχο της ζωής σου. Ώστε μετά να ελέγχεις και τους άλλους.

Γνωρίζω πολύ καλά τη ψυχοσύνθεση των Σλάβων ΚΜΑΝ2

Επένδυσε στον εαυτό σου. Δες το αλλιως και θα καταλάβεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Έχουμε και κάτι λεβέντες, που διηγούνται τις καλλιέργειες κάνναβης που κάνουν. Αλλά δεν τους την πέφτετε.
Γιατί η ιδεολογία που κυριαρχεί στο ελληνικό ίντερνετ .... είναι μεταξύ καλλιδρομίου και θαυμαστή του κουφοντίνα.

Δεν είμαι κουμπάρος φίλε μου από τη Κύπρο.

Στο Κίεβο γιατί να πάει 5 μέρες. Πας μια,ριχνεις 2-3 πηδήματα και φέυγεις.

Ακούστε. Οι σχέσεις δεν αγοράζονται. Εάν στα 40κάτι του ο ΚΜΑ2 θέλει το χρόνο 30-40,000 απλώς για μερικά πηδήματα και μερικές βόλτες στα εστιατόρια με κάποια "αρπακτικά" του Κιέβου, στα 50 του θα του ζητναέ αλλά τόσα και άλλα τόσα. Και στο τέλος θα πηδαεία στο Μεταξουργείου και θα λέει και ευχαριστώ.

Ρε φίλε .... είμαστε ελεύθεροι ενήλικες σε ελεύθερες χώρες !!!!
Δεν είπε ότι με αυτά που θα κάνει , θα γίνει νέος κομφούκιος να ιδρύσει θρησκεία να έχει πιστούς, μέχρι να κρυώσει η κόλαση.
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Στην τελικά δεν παραβιάζει τον .... ποινικό κώδικα καμίας από τις χώρες που κινείται !!!!
ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ.

Πιθανόν κάποιοι να τον θεωρείτε μαλάκα. ΩΡΑΙΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
Δεν είναι ευγενικό να το λέτε συνέχεια.
Καταντάει μαλακία.

Άλλος δίνει 3 χιλιάρικα για ένα σακάκι.
Άλλος δίνει 50 για ένα κυνηγετικό όπλο , που μπορεί να ρίξει 5 ντουφεκιές, στα επόμενα 40 χρόνια.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Δεν το κάνουμε. Δεν έχει νόημα να του το λέμε κατάμουτρα και συνέχεια.

Οι περισσότεροι στα ελληνικά φόρουμ , έχετε πρόβλημα με ψηλές, λευκές μουνάρες.
Γουστάρετε τις κατακτήσεις που θα έκανε κάποιος σε φυλακή στη μέση ανατολή .... ή στο πακιστάν ....

ή γιατί όχι στην αφρική ....

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ fylobios30

Το σάιτ έχει από όλες τις απόψεις. Ο σκοπός είναι να καταλήξουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Και θα καταλήξουμε, εάν αυτοί που ανοίγουν νήματα (όπως το παρόν του ΚΜΑΝ2 για σπονσορινγκ) αντιληφθούν ότι κάνουν κάτι λάθος-το βελτιώσουν και εν συνεχεία μεταδώσουν και τις νέες γνώσεις τους και στους άλλους.

Εγώ απλώς προσπαθώ να είμαι ο καταλύτης μιας τυχών θετικής εξέλιξης

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
έχω δυστυχώς μόνο μια εβδομάδα άδεια.Μετά θα με χάσεις Αγαπητέ fylobios30,οπότε μην ανησυχείς.

ότι είναι να γίνει, εάν γίνει θα είναι εντός των ημερών

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και τέλος δεν έχω καμία σχέση ούτς συμπαθεια με Καλλιδρόμια -Εξάρχεια και τα συναφή. Ούτε αυτά μαζί μου.

Εάν και υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αναρχοκομουνιστριών...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Υπάρχουν όρια όμως.
Είναι σαν να μπεις σε θέμα για ουίσκι και να τους λες συνέχεια ότι το αλκοόλ βλάπτει !

ή σε σκοπευτικό φόρουμ και να λες ότι είσαι κατά των όπλων .

Κι εγώ θεωρώ αυτούς που κάνουν ποδήλατο στις πόλεις, χοντρομαλάκες.
Και ότι έχουν το ένα πόδι στον τάφο και πιθανότατα θα πεθάνουν πιο γρήγορα από αυτόν
που γαμάει ακάποτα βραζιλιάνες τραβέλια, 10 ημερησίως. Και ότι θα πεθάνουν με ένα κομμάτι κρανίου στο κάρτερ λεωφορείου
και το υπόλοιπο στο διαφορικό του . ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΛΕΣ ;;;

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εάν σου έλεγα ότι είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας ΦΚΚ στη Γερμανία και είμαι μέτοχος σε πρακτορείο μοντέλων εκεί με γυναίκες από τη Αν. Ευρώπη, θα μου μιλούσες με ένα περισσότερο κολακευτικό τρόπο. Και με κατανόηση?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν θα έγραφες έτσι.
Τώρα σε κόβω αν είσαι κάτοικος αττικής, να έχεις πιεί καφέ μόνο στα εξάρχεια.
Τα τελευταία χρόνια μπορεί να πήγες και μοναστηράκι , αλλά σου φάνηκε φλώρικα ....

Ξύρισμα με κοφτερό εργαλείο παίζει να έκανες μόνο στρατό, αναγκαστικά.
Εκτός κι αν πήρες τρελόχαρτο , οπότε δεν έκανες ούτε εκεί !

Αν είσαι άνω των 35, διάβαζες σίγουρα βαβέλ και παρα πέντε !!!!!!

6pyP.gif

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Εάν σου έλεγα ότι είμαι ιδιοκτήτης εταιρείας ΦΚΚ στη Γερμανία και είμαι μέτοχος σε πρακτορείο μοντέλων εκεί με γυναίκες από τη Αν. Ευρώπη, θα μου μιλούσες με ένα περισσότερο κολακευτικό τρόπο. Και με κατανόηση?

Αφού σου δίνουν και μια βδομάδα άδεια πάλι καλά ...

Όταν πέρνουν  άδεια τα μοντέλα εσυ κάνεις πασαρέλα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom