Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ενταξει κι εσυ κλωναρι του Σαββιδη εισαι, σε καταλαβαμε απ το 10ο μηνυμα, δε χρειαζεται να το παιζεις τρελιτσα για να το κρυβεις

Το πας το στοιχημα να βρεθουμε να ειμαι μπροστα σου να ποσταρω και να ποσταρει μετα απο εμενα;

Τι χανεις;

Στειλε πμ το τηλεφωνο σου να σε καλεσω να μου πεις που θα βρεθουμε. Κερναω τα ποτα.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ξεκουμπιστείτε από το νήμα του Άρχοντα ρε φτωχομπινεδες

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι κλώνος κανενός. Από εκεί και πέρα πιστεύεις ότι θέλεις.Να ξέρεις όμως αυτο. Ένα δημόσιο φόρουμ σαν αυτό είναι "θησαυροφυλάκιο" γνώσης-πληροφοριών που μεταφράζεται σε δύναμη. Εάν το θέλεις. Τα πάντα στη ζωή είναι ευκαιρία. Αρκεί να την βλέπεις. Καλό βραδυ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Χαλαμε τη συνταγη στη δημιουργια του προφιλ αρχοντας-παιχτης-σκληρος γαμιας στα σλαβικα μουνολιβαδα για τους ανιδεους;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το πας το στοιχημα να βρεθουμε να ειμαι μπροστα σου να ποσταρω και να ποσταρει μετα απο εμενα;

Τι χανεις;

Στειλε πμ το τηλεφωνο σου να σε καλεσω να μου πεις που θα βρεθουμε. Κερναω τα ποτα.

Στηνεται ευκολα. Θα βαλεις φιλο σου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στειλε πμ το κινητο σου, σε καλω, μου λες που εισαι και ερχομαι να πιουμε τα ποτα μας. Ομορφα, χαλαρα, φιλικα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Θα εχω και ταυτοτητα μαζι τυπε, το ιδιο και εσυ.

Παμε, το πρωτο γυρο το κερναω εγω.

Μα σου λεω δε γινεται να αποδειχθει οτι δεν ειναι κλωνος σου.
Γενικα δεν υπαρχει κανενας τροπος τεχνικα για να αποδειξει καποιος τη σχεση κλωνου.
Ουτε καν ο διαχειριστης του σαιτ που βλεπει ip και email

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Γαματε στα μουνολιβαδα και καλα, εχετε αλωνισει ολα τα σλαβικα κρατη συμφωνα με τα λεγομενα σας και φοβαστε να μιλησετε σε ενα κινητο, τι να πω...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γαματε στα μουνολιβαδα και καλα, εχετε αλωνισει ολα τα σλαβικα κρατη συμφωνα με τα λεγομενα σας και φοβαστε να μιλησετε σε ενα κινητο, τι να πω...

Εγω δεν εχω παει ποτε Ουκρανια, ουτε ειπα οτι γαμησα εκει.
Ειμαι απλα θαυμαστης του τιτανιου αρχηγου και του τεραστιου ενημερωτικου εργου που επιτελει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εσυ δινεις και επιχειρηματικες συμβουλες, εχεις στησει και σαιτ για αυτο, σωστα;

θα πιουμε τα ποτα μας, θα μου εξηγησεις και πεντε βασικα πραγματα πανω στο αντικειμενο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Να εισαι θαυμαστης των οσων γνωριζεις και εχεις δει απο κοντα, αλλιως κινδυνευεις να χαρακτηριστεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εσυ δινεις και επιχειρηματικες συμβουλες, εχεις στησει και σαιτ για αυτο, σωστα;

θα πιουμε τα ποτα μας, θα μου εξηγησεις και πεντε βασικα πραγματα πανω στο αντικειμενο.

Πιο πολλα θα μαθεις διαβαζοντας το σαιτ μου. Εγω ειμαι ενα υποσυνολο αυτου, ο πλουτος ειναι οι συμμετεχοντες. Μπορεις να συμμετασχεις ελευθερα εκει, πιστεψε με θα μαθεις πολλα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στα ματια τα δικα σου που ισως εισαι ασχετος με το αθλημα, φανταζει καπως το ολο θεμα.

Στα ματια ενος απλου ανθρωπου που εχει ζησει τα βασικα και εχει στοιχειωδη λογικη, ειναι γελοια πραγματα ολα αυτα για αφελεις ανθρωπους.

Σαν να μπω να ποσταρω τωρα εγω παπαριες μεσα σε φορουμ που ειναι γεματο απο χρηματιστες και να τους λεω οτι γαμαω τα χρηματιστηρια, οτι τα εχω ξεκωλιασει.

Μπαμ θα κανω στα ματια τους απο χιλιομετρα οτι λεω παπαριες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Να ερθω να μου τα πεις απο κοντα τυπε, σε δημοσιο χωρο, τι φοβασαι;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Οι άλλοι 99 που είναι ρε Τύπε  ; Μέλοι του 10 και 15 , σκουπίδια ...

;) :2funny: :takethis: :takethis: :wanker: :fuck2:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μιας και ειπες οτι ειναι δικος μου κλωνος το χ μελος εδω μεσα, θελω να ερθω να βρεθουμε φιλικα σε ενα μαγαζι να πιουμε παρεα να μου τα πεις απο κοντα. Να μου δωσεις και συμβουλες για επενδυσεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Να εισαι θαυμαστης των οσων γνωριζεις και εχεις δει απο κοντα, αλλιως κινδυνευεις να χαρακτηριστεις.

Εκτιμω την ειλικρινεια του αρχηγου και την τιτανια υπομονη-ευγενια του οταν του την πεφτουν και αυτος παραμενει τερας ψυχραιμιας

Το γεγονος οτι σε ανδρικο σαιτ που ολοι το παιζουν γαμιαδες, παραδεχτηκε οτι φιλοξενησε Λευκορωσιδα την κυκλοφορουσε μερες, ξοδεψε αρκετα και στο τελος δεν την γαμησε, πρεπει να αναρτηθει στα μουσεια του Λουβρου, Βρετανικο, και στο εθνικο μουσειο του Τοκιο, στην εισοδο, ως μνημειο τεραστιας ανδρειας, ειλικρινειας και ηθικης ακεραιτοτητας, ως παραδειγμα μιμησης για τις επομενες γενιες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Να κανονισουμε να βρεθουμε ολοι με τις ταυτοτητες μας, ομορφα, πολιτισμενα, φιλικα, να πιουμε, να περασουμε ομορφα. Εχω βρεθει αλλωστε με διαφορα μελη απο εδω μεσα και κανουμε παρεα.

Τι κακο βρισκεις και το αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μιας και ειπες οτι ειναι δικος μου κλωνος το χ μελος εδω μεσα, θελω να ερθω να βρεθουμε φιλικα σε ενα μαγαζι να πιουμε παρεα να μου τα πεις απο κοντα. Να μου δωσεις και συμβουλες για επενδυσεις.

ΟΧΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom