Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Από την εποχή του ίντερνετ και μετά μπορούν και βρίσκουν κάποιον από Αμερική που τους στέλνει δολλάρια απλά για να μιλάνε, γιατί και καλά σου λέει η άλλη ψάχνω σχέση σοβαρή και ο σωστός ο άντρας εδώ πλερώνει το γυναικάκι.

Ξέρω πολλές περιπτώσεις τέτοιες που ο άλλος είναι Αμερική και σκέφτεται "θα βρω νύφη από Ουκρανία, όμορφη χωρίς τον ήλιο μοίρα, θα τη φέρω Αμερική και θα με έχει θεό". Λίγοι τα καταφέρνουν, οι πιο πολλοί απλά χάνουν φράγκα και δεν το λένε και πουθενά για να μην τους δουλεύουν.

Η Ουκρανία είναι στις τοπ διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο. Το σταματήσανε να το λένε μετά τον πόλεμο. Και τώρα πάλι αυτές τις μέρες παίζει σκάνδαλο διαφθοράς στην κυβέρνηση του Ζελένσκι
Υπάρχει χώρα που δεν έχει διαφθορά τυπε;
Όσο για τις γκόμενες που τρώνε λεφτά, δεν είναι καινούρια ανακάλυψη.
Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται για πολλά χρόνια.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Υπάρχει χώρα που δεν έχει διαφθορά τυπε;
Όσο για τις γκόμενες που τρώνε λεφτά, δεν είναι καινούρια ανακάλυψη.
Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται για πολλά χρόνια.
τύπε όλα έχουν να κάνουν με την ποσότητα/συχνότητα

έχεις ακούσει πολλές φορές για πρακτορεία στην Ελλάδα που εξαπατούν ξένους, τάζοντάς τους νύφες; Στην Ουκρανία είναι σχεδόν στάνταρ μπίζνα. Για ψάξτο λίγο

το ίδιο και με τη διαφθορά, υπάρχουν εδώ και 10-15 χρόνια έρευνες που την κατατάσσουν ανάμεσα στις χώρες με τη μεγαλύτερη διαφθορά σε παγκόσμια κλίμακα. Τράβα βρες βιντεάκια στο YouTube με Τραμπ και Ζελένσκι, και να λέει ο Τραμπ έχω βαρεθεί να δίνω τόσα φράγκα όταν η χώρα είναι τόσο διαφθαρμένη...

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Ακόμη και τώρα με τον πόλεμο η Ουκρανία αξίζει για Σεξοτουρισμο!
Φυσικά δεν μιλάω για Ανατολική Ουκρανία..... ούτε καν Κίεβο!
Μιλάω για ΔΥΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
Όπου τα πράγματα και οι καταστάσεις εκεί είναι πολύ ήσυχες!
:springsmile:
Πήγες και ξέρεις;
Ή στα μεταφέρει η χούφτα σου που την έχεις ματωσει;

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Ακόμη και τώρα με τον πόλεμο η Ουκρανία αξίζει για Σεξοτουρισμο!
Φυσικά δεν μιλάω για Ανατολική Ουκρανία..... ούτε καν Κίεβο!
Μιλάω για ΔΥΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
Όπου τα πράγματα και οι καταστάσεις εκεί είναι πολύ ήσυχες!
:springsmile:
Τύπε πας καλά;Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα την άνοιξη….

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αδερφέ θέλω να πάω!
Το θέλει η ψυχή μου!

Δεν μπορώ άλλο εδώ!
Κουράστηκα να γ@μ@ω μπάζα, φολες, μπουχεσες και γριές.
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ!

Θέλω να πάω Ουκρανία!

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΘΑ Γ@ΜΗΣΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΘΕΟΜΟΥΝΑ.....

BY HOLLYWOOD PRODUCTION.......... :rose:

Τυπε εφυγε πολυ μουνι απο Ουκρανια...
Και εχει και πολεμο...
Και παιζει και πολυ διαφθορα...
Μπορει να σε βρουν σε χαντακι ευκολα...
Και πολλες σκαμερς τα ελεγε και ο αρχοντας κιμανιος ο Β'...
Ακομα και να βρεις τα logistics απαιτουν χρημα (αεροπορικα, ξενοδοχεια, γευματα, δωρακια-μετρητα στην κορασιδα, κλπ)...
Εισαι σιγουρος πως αποτελει value for money επιλογη;

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Αδερφέ θέλω να πάω!
Το θέλει η ψυχή μου!

Δεν μπορώ άλλο εδώ!
Κουράστηκα να γ@μ@ω μπάζα, φολες, μπουχεσες και γριές.
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ!

Θέλω να πάω Ουκρανία!

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΘΑ Γ@ΜΗΣΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΘΕΟΜΟΥΝΑ.....

BY HOLLYWOOD PRODUCTION.......... :rose:

Αν θέλεις ακούς την συμβουλή μου και αν θέλεις την πετάς:μην πας.

dalaidama

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2023
Like
181
Πόντοι
0
Το 80% απ τις Ουκρανεζες εχει σκασει Πολωνια αυτα απο φιλο που μενει μονιμα Βροτσλαβ.
Επισης μην πιστευεται την παραμυθα οτι ολοι οι Αμερικανοι εχουν λεφτα και στελνουν ειναι τερμα παπατζηδες.
Στα τελευταια στατιστικα
166 εκατομμυρια Αμερικανοι εχουν οριακα να φανε.

Και να σας το κανω πιο λιανα. Πλεον ολοι οι Αμερικανοι σκανε Φιλιππινες γιατι καηκανε απ Ουκρανεζες + πανε να ζησουν εκει με Αμερικανικο μισθο γιατι δεν επιβιωνουν Αμερικη.

Συνημμένα

• Fn0APoQXkAEK-aj.png
    Fn0APoQXkAEK-aj.png
    149 KB · Εμφανίσεις: 61

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Τύπε πας καλά;Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα την άνοιξη….
Προφανώς δεν πάει καλά. Δεν τον έχεις καταλάβει από τα τραγικά ποστ του;

Βγάζει θεωρίες από πέρυσι ότι μπαίνει στο λεωφορείο και πάει Ουκρανία και το λέει και το ξαναλέει σαν κλαμμενη αδερφή.
Ο πραγματικός άνδρας το κάνει, δεν το λέει 100 φορές.
Δεν πειράζει, γαμαμε οι άλλοι τις Ουκρανες για αυτόν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Το 80% απ τις Ουκρανεζες εχει σκασει Πολωνια αυτα απο φιλο που μενει μονιμα Βροτσλαβ.
Επισης μην πιστευεται την παραμυθα οτι ολοι οι Αμερικανοι εχουν λεφτα και στελνουν ειναι τερμα παπατζηδες.
Στα τελευταια στατιστικα
166 εκατομμυρια Αμερικανοι εχουν οριακα να φανε.

Και να σας το κανω πιο λιανα. Πλεον ολοι οι Αμερικανοι σκανε Φιλιππινες γιατι καηκανε απ Ουκρανεζες + πανε να ζησουν εκει με Αμερικανικο μισθο γιατι δεν επιβιωνουν Αμερικη.
Σαφώς και δεν ισχύει το ποσοστό που λες.
Δεν έχει μόνο το Βροτσλαβ ουκρανες. Πήγα πρόσφατα Πολωνία και είδα. Υπάρχουν και σε άλλες πόλεις της Πολωνίας.

Αλλά έχουν έρθει και πολλές κάτω στο νησί στην Κύπρο που πλέον στη Λεμεσό πιο πολύ ρώσικα ακούς αντί ελληνικά.

Όποιος έχει μυαλό ξέρει πού είναι οι Ουκρανικοι παράδεισοι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αλλά έχουν έρθει και πολλές κάτω στο νησί στην Κύπρο που πλέον στη Λεμεσό πιο πολύ ρώσικα ακούς αντί ελληνικά.

θα κατέβω Κύπρο την Άνοιξη να δω έναν παλιό μου συμμαθητή από το γυμνάσιο-λύκειο. Όπως ακριβώς τα περιγράφεις εσύ μου τα ανέφερε και ο φίλος μου για τις Ουκρανέζες που ήρθαν στην Λεμεσό μετά τον πόλεμο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
θα κατέβω Κύπρο την Άνοιξη να δω έναν παλιό μου συμμαθητή από το γυμνάσιο-λύκειο. Όπως ακριβώς τα περιγράφεις εσύ μου τα ανέφερε και ο φίλος μου για τις Ουκρανέζες που ήρθαν στην Λεμεσό μετά τον πόλεμο
Υπήρχαν από πριν χιλιάδες Ουκρανοί και Ρώσοι στην πόλη. Απλά τω΄ρα προστέθηκαν μερικές χιλιάδες γυναικόπαιδα παραπάνω. Και το καλοκαίρι στην παραλία 9/10 στρινγκ είναι μόνο Ουκρανές στην παραλία με άψογα κορμιά. :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Υπήρχαν από πριν χιλιάδες Ουκρανοί και Ρώσοι στην πόλη. Απλά τω΄ρα προστέθηκαν μερικές χιλιάδες γυναικόπαιδα παραπάνω. Και το καλοκαίρι στην παραλία 9/10 στρινγκ είναι μόνο Ουκρανές στην παραλία με άψογα κορμιά. :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

το ξέρω έχω πάει Κύπρο παλαιότερα και τα είδα από πρώτο χέρι

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Bro τι να κάνω Αθήνα?

Να γ@μ@ω στα μπουρδέλα ΜΠΑΖΑ?:uglykiss:

Δεν μπορώ άλλο, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!:headbang:

Σύν τις άλλης ότι η Αθήνα είναι η πιο σιχαμερή, βρωμερή, άσχημη πόλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!:shit:

Η μπουρδελοτσαρκα εδώ καταντάει αηδία, ΕΜΕΤΟΣ!:vomit:
Λογικά μέχρι το καλοκαίρι θα έχει τελειώσει το πανηγύρι,και όποιες απέμειναν θα περάσουν και αυτές απέναντι,γιατί οι Τσετσένοι θα βιάζουν και θα σκοτώνουν.

Όλοι περιμένουν αυτήν την μεγάλη εαρινή επίθεση του κοντού,θα δούμε τύπε μου.Σκέψου και με το πάνω κεφάλι!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οι Ουκρανοί είναι πολύ σκληροί για να λυγίσουν!

Θα τον εγ@μησουνε τον κοντό!

Ειδικά τώρα με τα πολλά όπλα που έχουν από την Δύση?
Ο κοντός, άμα ζοριστεί, μπορεί να κάνει καμμιά επίδειξη ισχύος με τίποτα πυρηνικά (εντός ή εκτός ουκρανικού εδάφους) κι αν οι δυτικοί δουν ότι πάει για παγκόσμια σύρραξη θα αποσυρθούν και οι Ουκρανοί θα μείνουν μόνοι τους.
Άμα θες σώνει και καλά ουκρανίδες, καλύτερα να κοιτάξεις αλλού: Πολωνία, Antalya (Τουρκία), Κύπρο κλπ. Ως κι εδώ στην Κ. Ακτή έχουν έρθει, φαντάσου τι μαζική έξοδος θα πρέπει να έχει γίνει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ ΑΝ ανέβω Ουκρανία δεν ξέρω κιόλας, λέω για το καλοκαιράκι Δυτική Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Λβιβ.
Είναι ήσυχα και ωραία εκεί.
Πανέμορφη πόλη!
Εκεί προβλέπω κάτι να γίνει, ίσως πέσουν εκεί πυρηνικά. Πρώτον είναι το πιο μακρινό σημείο από Ρωσία, για να μην την επηρεάσουν τόσο. Δεύτερο θα τρομοκρατήσει τις γειτονικές ευρωπαικές χώρες, στρέφοντάς τες εναντίον των υπόλοιπων ευρωπαικών χωρών προκαλώντας έτσι διάσπαση στην Ευρωπαική Ένωση. Τρίτον από τα ορεινά μέρη των γύρω περιοχών γίνεται ο ανεφοδιασμός της Ουκρανίας σε πολεμικό εξοπλισμό και έτσι εξουδετερώνουν τα περάσματα.

Jon, θες το bou να βάλει μαύρο σταυρουδάκι δίπλα στο νικ σου; :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Αυτό με τα πυρηνικά παίζει πολύ!
Άμα τα βρει σκούρα ο κοντός θα κάνει χρήση πυρηνικών αναγκαστικά!

Εγώ ΑΝ ανέβω Ουκρανία δεν ξέρω κιόλας, λέω για το καλοκαιράκι Δυτική Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Λβιβ.
Είναι ήσυχα και ωραία εκεί.
Πανέμορφη πόλη!
Εσύ ανεβαίνεις εδώ και ένα χρόνο τυπε.
Μέχρι της Γριας το Πήδημα σε βλέπω να πηγαίνεις το καλοκαίρι και πολύ σου είναι.
Άσε τις Ουκρανες για εμάς που ξέρουμε πώς να τις γαμαμε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Τρελέ δεν είναι και εύκολακι!

Όσον αφορά τις ντεβουσκες!

Πριν τον πόλεμο πήγαινες σε ένα οποιαδήποτε Club και φορτωνες γκόμενα!

Τώρα τα μισά Club κλείσανε και τα άλλα μισά υπολειτουργούνε!

Και στο Instagram θέλει ψάξιμο ΠΟΛΥ!
Δεν είναι και εύκολο!
Και θα συμφωνήσει η καραμουναρα 9αρι σε εμφάνιση ντεβουσκα - σπονσορετα ουκρανεζα να έρθει στο ξενοδοχείο για παρασκευοσαββατοκυριακο με 150 ευρώ?:think:

:dunno:
Δώσε 200 κ την έχεις όλο το μήνα τυπε:wink::confused:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Λοιπόν σοβαρά τώρα!

Ένα καλό deal θα ήταν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ(12ωρο) στο ξενοδοχείο με σπονσορετα 9αρι σε εμφάνιση με 100 ευρώ!

Ωραία τίμια πρόταση!

Πιστεύω με τις αναδουλειες που έχουν τώρα εκεί, ότι θα δεχόταν ΑΜΕΣΩΣ την πρόταση!

ΥΓ: Τα 100 ευρώ είναι 4.000 χιλιάδες Γρίβνα Ουκρανίας σε ισοτιμία!

4.000 χιλιάδες Γρίβνα είναι η σύνταξη το μήνα στην Ουκρανία!

4.000 χιλιάδες Γρίβνα είναι ολόκληρο μισθό-βδωμαδιατικο για έναν ιδιωτικό υπάλληλο (με πολύ δουλειά από το πρωί ως το βράδυ)!

Συμπέρασμα:

Τα 4.000 χιλιάδες Γρίβνα (100 ευρώ)
Είναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για εκεί πάνω!

:woldman:
Η τρολαρεια η είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Διάλεξε και παρε για να ξέρουμε κ εμείς.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Η τρολαρεια η είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Διάλεξε και παρε για να ξέρουμε κ εμείς.

τρολλ είναι σύντροφε μην δίνεις σημασία, σε όλα τα νήματα που γράφει όλο τρολλάρει.

Υ.Γ. θα έρθω σύντομα Αθήνα ελπίζω να έχεις χρόνο να βρεθούμε:wink: τον Δεκέμβριο που ήμουν κάτω ήσουν busy με είπε ο φίλος μας

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
τρολλ είναι σύντροφε μην δίνεις σημασία, σε όλα τα νήματα που γράφει όλο τρολλάρει.

Υ.Γ. θα έρθω σύντομα Αθήνα ελπίζω να έχεις χρόνο να βρεθούμε:wink: τον Δεκέμβριο που ήμουν κάτω ήσουν busy με είπε ο φίλος μας
Σε περιμένω !

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom