Απο οσο ξερω, απο εδω μεσα συναντηθηκε μονο με δυο μελη ...Πάντως ήταν ανοιχτός για κοινές μάχες στο μέτωπο
Αλλά παρά τις επανειλημμένες μου προσπάθειες κάτι τέτοιο,
δεν κατέστη δυνατόν..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Ξέρω για ιππότη Πολωνία και για νησιώτη Ελλάδα.Απο οσο ξερω, απο εδω μεσα συναντηθηκε μονο με δυο μελη ...
Τοτε τρεις, ο αλλος ηταν ο drcx η καπως ετσι τελος παντων(δεν θυμαμαι ακριβως το νικ του),Ξέρω για ιππότη Πολωνία και για νησιώτη Ελλάδα.
Τωρα παντως ειναι η καταλληλη εποχη Ουκρανία: Μπλακ άουτ στο Κίεβο
βαλε και τα οπλα που μπορει να εχουν μερικοι/ες στα σπιτια τους και εδεσε το γλυκο
βαλε και τα οπλα που μπορει να εχουν μερικοι/ες στα σπιτια τους και εδεσε το γλυκο
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε, αν δώσεις δίευρο μην ξεχάσεις να ζητήσεις ρέστα !!Όσο τρελό.... επικίνδυνο και καμικάζικο ακούγεται.... τώρα αξίζει ακόμη περισσότερο από ποτέ για Σεξοτουρισμο στο Κίεβο!
#Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι και Τουρκοαραβες Σεξοτουριστες πηραν τον μπούλο!
#Οι Ουκρανοί άνδρες έχουν όλοι επιστρατευθεί πλέον και είναι όλοι στο μέτωπο του πολέμου!
Στο δια'ταυτα...............
• 15.000.000 εκατομμύρια διαστημικά καραθεομουναρα ουκρανεζες είναι ΟΛΟΜΟΝΑΧΕΣ στο Κίεβο....και θέλουν μία ζεστή θαλπωρή....
~ Και το καλύτερο απ'όλα είναι ότι με την πείνα, φτώχεια και δυστυχία που επικρατεί τώρα εκεί.................
Με 1 ΕΥΡΩ ΓΑΜΑΣ!
Οχι τίποτα άλλο, είναι άλλο ένα γαμήσι.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ναι φίλε, έτσι ακριβώς. Οτι πεις.6αρακι σε εμφάνιση η τύπισα!
Κάτι τέτοιες ο Kman τις είχε μόνο για να του κάνουν μασάζ στα πόδια!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Δεν βλέπω Κμαν στις τελευταίες σελίδες.
Τι έγινε?
Τι έγινε?
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
Κι υστερα λεμε που χαθηκε ο κμαν....Όσο τρελό.... επικίνδυνο και καμικάζικο ακούγεται.... τώρα αξίζει ακόμη περισσότερο από ποτέ για Σεξοτουρισμο στο Κίεβο!
#Ευρωπαίοι, Αμερικάνοι και Τουρκοαραβες Σεξοτουριστες πηραν τον μπούλο!
#Οι Ουκρανοί άνδρες έχουν όλοι επιστρατευθεί πλέον και είναι όλοι στο μέτωπο του πολέμου!
Στο δια'ταυτα...............
• 15.000.000 εκατομμύρια διαστημικά καραθεομουναρα ουκρανεζες είναι ΟΛΟΜΟΝΑΧΕΣ στο Κίεβο....και θέλουν μία ζεστή θαλπωρή....
~ Και το καλύτερο απ'όλα είναι ότι με την πείνα, φτώχεια και δυστυχία που επικρατεί τώρα εκεί.................
Με 1 ΕΥΡΩ ΓΑΜΑΣ!
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
Εθεάθει αλλοδαπός με στολή παραλλαγής ,μετριου αναστηματος με μεζούρα στα χέρια, στο κεντρικο καταφύγιο του Κιέβου.Λες να είναι στα καταφύγια του Κιέβου και να γ@μ@ει κάργα 9αρακια σπονσορετουλες....????
Φήμες λενε πως περικυκλωσε μονος του διμοιρία με την μέθοδο τανάλια.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Να πούμε και τα αρνητικά όμως του Kman!
Ένα πολύ μεγάλο παράπονο που είχαμε από τον Κman................... ήταν που ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τόσα χρόνια εδώ μέσα ΜΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν είχε δώσει ένα Instagram ή ένα Facebook ή ένα tinder ή ένα mamba ή ένα email ή στη τελική ένα τηλέφωνο από τα θεομουνα τις σπονσορετες..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έστω και σε pm!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ........... ΜΕ ''ΥΨΟΣ'' ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕ.............!!!!!!!!!!!!!!!
όταν αποφασίσεις να ανέβεις επάνω θα στην κάνω πάσα γιατί είσαι μερακλής
Έχεις εν μέρει δίκιοΤα κινητά ήρθαν 1991-1992
Ασφαλώς κ υπήρχαν κινητά το 1994
Τους πρώτους μήνες του 1993 τα κινητά τηλέφωνα λειτουργούσαν μόνο στην Αττική και τα νησιά του Σαρωνικού. Το κόστος ήταν απαγορευτικό για τους πολλούς. Οι συσκευές στοίχιζαν από 700 έως 1400€, το τέλος ενεργοποίησης 85€, το μηνιαίο πάγιο 40€ και το λεπτό ομιλίας 0,25€. Έτσι, μόνο 1000 ήταν οι συνδρομητές τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.
Πηγή: Η ιστορία της κινητής τηλεφωνίας
© SanSimera.gr
Εγώ πήγαινα 90-94 μέχρι το 93 στη μέση δεν μπορούσα να έχω κινητό
Και μετά ήταν πολύ ακριβό
Στην Ουκρανία δεν θυμάμαι οι φίλοι μου να είχαν κινητό
Πού για τα δεδομένα Ουκρανίας τουλάχιστον τις πρώτες χρονιες θεωρουντο παμπλουτοι
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.242
- Πόντοι
- 3.820
Τι λες τωρα..απιστευτο μωρο..τι ζηταει?όταν αποφασίσεις να ανέβεις επάνω θα στην κάνω πάσα γιατί είσαι μερακλής
Ωραιο το αρθρο για τη ιστορια του κινητου ,τι μου θυμισες ... panafon και teletest
το 94 παντως ειχαν πεσει αισθητα οι τιμες , το λεπτο ομιλιας ακριβο μεν αλλα οι συσκευες και το παγιο οχι αυτες που αναφερονται για τις αρχες του 93.
το 94 παντως ειχαν πεσει αισθητα οι τιμες , το λεπτο ομιλιας ακριβο μεν αλλα οι συσκευες και το παγιο οχι αυτες που αναφερονται για τις αρχες του 93.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.516
- Πόντοι
- 3.656
Μέχρι το 2001 ΕΙΧΑΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ . Δεν ξέρω για ποιό μηνιαίο πάγιο λέει ότι ήταν 40€ . Τα πρώτα πάγια και στις 2 τότε εταιρείες, ήταν 10.000 δρχ το μήνα. Το να μετατρέπεις δραχμές του 1993 σε ευρώ , με την ισοτιμία του 2002, είναι μαλακία. Συσκευές , η πρώτη καλή συσκευή ήταν το nokia 2110 , που έκανε το 1993 , 150.000 δρχ , με νέο συμβόλαιο . Τα φθηνά ericson της εποχής, διπλάσια σε μέγεθος , με νέο συμβόλαιο πάντα, έκαναν κάπου 50.000 δρχ. Τα τότε συμβόλαια, δεν είχαν ούτε ένα λεπτό δωρεάν . Σε χρέωναν για τα πάντα και δεν υπήρχε πάγιο με δωρεάν λεπτά , που έκαναν πάνω από 5 χρόνια να ξεκινήσουν .Έχεις εν μέρει δίκιο
Τους πρώτους μήνες του 1993 τα κινητά τηλέφωνα λειτουργούσαν μόνο στην Αττική και τα νησιά του Σαρωνικού. Το κόστος ήταν απαγορευτικό για τους πολλούς. Οι συσκευές στοίχιζαν από 700 έως 1400€, το τέλος ενεργοποίησης 85€, το μηνιαίο πάγιο 40€ και το λεπτό ομιλίας 0,25€. Έτσι, μόνο 1000 ήταν οι συνδρομητές τις πρώτες μέρες του Ιουλίου.
Πηγή: Η ιστορία της κινητής τηλεφωνίας
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.516
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε, πάντα υπήρχαν παράσιτα μυρωδιάδες που δεν είχαν τίποτε δικό τους και ασχολούνταν μόνο με posts των άλλων .Να πούμε όμως ότι κάποιοι είχαν στείλει screenshots με ποστ του,
σε κάποιες κορασίδες και μετά του έριχναν πόρτα.
Υπήρχουν και μηδενικά , που αποδίδουν σε άλλους ψέμματα,χωρίς να κάνουν quote, τα όσα ψευδώς αποδίδουν . Αφού δεν υπάρχουν άλλωστε.
Ανύπαρκτοι , μηδενικά, πουθενάδες. Το τίποτε.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Τι λες τωρα..απιστευτο μωρο..τι ζηταει?
3000 grb
Έχεις απόλυτα δίκιο ότι ήταν δραχμέςΜέχρι το 2001 ΕΙΧΑΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ . Δεν ξέρω για ποιό μηνιαίο πάγιο λέει ότι ήταν 40€ . Τα πρώτα πάγια και στις 2 τότε εταιρείες, ήταν 10.000 δρχ το μήνα. Το να μετατρέπεις δραχμές του 1993 σε ευρώ , με την ισοτιμία του 2002, είναι μαλακία. Συσκευές , η πρώτη καλή συσκευή ήταν το nokia 2110 , που έκανε το 1993 , 150.000 δρχ , με νέο συμβόλαιο . Τα φθηνά ericson της εποχής, διπλάσια σε μέγεθος , με νέο συμβόλαιο πάντα, έκαναν κάπου 50.000 δρχ. Τα τότε συμβόλαια, δεν είχαν ούτε ένα λεπτό δωρεάν . Σε χρέωναν για τα πάντα και δεν υπήρχε πάγιο με δωρεάν λεπτά , που έκαναν πάνω από 5 χρόνια να ξεκινήσουν .
Γιατί εγώ άφηνα δολάρια στην Ουκρανία και μου τα δίναν σε δραχμές οι γονείς των φοιτητών εδώ
Είχα και εγώ αυτή τη σκέψη αλλά φαντάζομαι με κάποιο τρόπο το site το κόστος δραχμών το έκανε ευρώ
Το μόνο που ήθελα να πω ότι μέχρι το 93 δεν υπήρχαν κινητά και από το 93 και πέρα ήταν πολύ ακριβά
Νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό
Και βέβαια σε δραχμές
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
εκτός του kman που είναι σε ban από την διοίκηση του site χάθηκε και ο @Τροβαδούρος
αισθητή η απουσία του εδώ και αρκετό καιρό
αισθητή η απουσία του εδώ και αρκετό καιρό
Καλα τωρα σοβαρα συζηταμε για το οτι το 93 ηταν δραχμες? εννοειται το σαιτ τα μετετρεψε σε ευρω.Έχεις απόλυτα δίκιο ότι ήταν δραχμές
Γιατί εγώ άφηνα δολάρια στην Ουκρανία και μου τα δίναν σε δραχμές οι γονείς των φοιτητών εδώ
Είχα και εγώ αυτή τη σκέψη αλλά φαντάζομαι με κάποιο τρόπο το site το κόστος δραχμών το έκανε ευρώ
Το μόνο που ήθελα να πω ότι μέχρι το 93 δεν υπήρχαν κινητά και από το 93 και πέρα ήταν πολύ ακριβά
Νομίζω ότι συμφωνούμε σε αυτό
Και βέβαια σε δραχμές
αλλα οπως εγραψε και ο αλλος οχι δεν τα ηταν πολυ ακριβα ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.403
- Πόντοι
- 22.266
Τώρα αν ήταν ο τροβαδούρος θα σου απαντούσε....γιαμια εβδομαδαΚούλη καλημέρα.
Τι είναι αυτά?
Γρίβνα Ουκρανίας?
Για την 1 ώρα ή για ολόκληρη την μέρα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 206K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K