barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.975
- Πόντοι
- 5.506
Αφου ο ζεστυ ειναι κλωναρι σου ρε μπαρμπαΚρατάω επιφυλάξεις γιατί η φώτο είναι μόνιμα η ιδια
Αφου ο ζεστυ ειναι κλωναρι σου ρε μπαρμπαΚρατάω επιφυλάξεις γιατί η φώτο είναι μόνιμα η ιδια
Βλεπεις ξυλο, σηκω φυγε......Όλοι οι τουρίστες φύγανε γιατί φοβούνται για πόλεμο...!!!!
Ρε μλκ Mida μας ζάλισες όλο τα ίδια και τα ίδια...Ηρθε η ωρα Αρχοντα
με τα 90Κ που εχω ανα πασα στιγμη διαθεσιμα θα τα σαρωσουμε ολα στο περασμα μας
Δεν το παίζω νέος, είμαι νέος
Αυτό που άλλαξα μετά τα 50 ήταν το πως αξιολογώ το χρόνο μου.
Ποιο ψαγμένο από όλα ήταν, μόνο ο Μητσάρας τα πιάνει αυτά.....
Κολλεγιο κορασιδων γιναμε.Zesty γαμιέσαι , αιδεσιμότατε κι εσύ....κεφίρ σε γαμώ και χύνω Great ταδε είσαι κουδουνίστρα......μίδα είσαι ψηλός και άχαρος....βολκάνο πιο μακρινό ταξίδι Θεσσαλονίκη........ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
Εμείς Ελλάδα που ζούμε με επιδόματα γυρνάμε με παπάκια ή λεωφορεία, γαμαμε στο 10ευρω και μετά φαλάφελ με 1.5 ευρώ...Κολλεγιο κορασιδων γιναμε.
Που ειναι ο δημητρακης να μας υπενθυμισει πόσο φουκαραδες κ φτωχομπινεδες ειμαστε
Θέλει και η φτώχεια την καλοπέρασή της!Εμείς Ελλάδα που ζούμε με επιδόματα γυρνάμε με παπάκια ή λεωφορεία, γαμαμε στο 10ευρω και μετά φαλάφελ με 1.5 ευρώ...
Εσείς οι γκανγστεμπαιντερ ή πως σας έλεγε που μένετε σε αποθήκες ...
Κι αυτός στο παλάτι στην Αγια Πετρούπολη να μας χλευάζει, να γελάει και να επιδεικνύει τις λα πραιρι....
Τράβα ρε ναυάγιο να παραδόσεις κανα κοκορέτσι, έχεις αργήσει.. Θα γράψεις μετά τις 12 το βράδυ μόλις κλείσει το μαγαζιΑφου ο ζεστυ ειναι κλωναρι σου ρε μπαρμπα
Δεν νομίζω θα μπουν πιο μέσα από χαρκιβ κ ντονμπας... Οπότε οι άλλοι θα μείνουν ως έχουνΕτσι και μπουκάρουν οι Ρώσοι τα βιομετρικά διαβατήρια των Ουκρανέζων ακυρώνονται.Να δούμε μετά πώς θα βγάζουν τον άρτον ημών τον επιούσιον.
Και το ραμποτε μπαλκόνι και τους σωλωμους... Να μην τα κρύβετεΕμείς Ελλάδα που ζούμε με επιδόματα γυρνάμε με παπάκια ή λεωφορεία, γαμαμε στο 10ευρω και μετά φαλάφελ με 1.5 ευρώ...
Εσείς οι γκανγστεμπαιντερ ή πως σας έλεγε που μένετε σε αποθήκες ...
Κι αυτός στο παλάτι στην Αγια Πετρούπολη να μας χλευάζει, να γελάει και να επιδεικνύει τις λα πραιρι....
Aρχηγε ελπιζω οι Γερμανοι να σταθουν στο υψος των περιστασεων και μη κανουν καμμια μαλακια και υποκυψουν στους παιδερες και πουλησουν τον ΒλαντιΕτσι και μπουκάρουν οι Ρώσοι τα βιομετρικά διαβατήρια των Ουκρανέζων ακυρώνονται.Να δούμε μετά πώς θα βγάζουν τον άρτον ημών τον επιούσιον.
Φλέξαρε λίγο το χρήμα πάλι ρε ζέστυ να δω κάτιΤράβα ρε ναυάγιο να παραδόσεις κανα κοκορέτσι, έχεις αργήσει.. Θα γράψεις μετά τις 12 το βράδυ μόλις κλείσει το μαγαζι
Δεν νομίζω θα μπουν πιο μέσα από χαρκιβ κ ντονμπας... Οπότε οι άλλοι θα μείνουν ως έχουν
Που να αρχισω να βγαζω και απο την θυριδα τυπεσοβαρο πορτοφόλι ο τυπος ζεστυ
Τι να τις κάνουνε τις ουκρανες οι νέο δημοκράτες? Να γίνουνε στρειτ? Αυτοί θέλουν αφρικανους και 13χρονα αγοράκια?Θα προκύψει τεράστιο προσφυγικό κύμα από κατατρεγμένες Ουκρανέζες.Αλλά σίγουρα ο Δένδιας θα θωρακίσει τα σύνορα στις ροές.Θα κατευθυνθούν όλες Πολωνία.
Έλα Ελλάδα με αυτά τα λεφτά θα τις γαμησεις όλες τις ελλεινιδες, μη σου πω θα σου φέρουνε να γαμησεις και το γκομενο τους!! ???Ηρθε η ωρα Αρχοντα
με τα 90Κ που εχω ανα πασα στιγμη διαθεσιμα θα τα σαρωσουμε ολα στο περασμα μας
9αρια Ελληνιδες δεν υπαρχουν , χαμενο θα παει το κασερι τυπεΈλα Ελλάδα με αυτά τα λεφτά θα τις γαμησεις όλες τις ελλεινιδες, μη σου πω θα σου φέρουνε να γαμησεις και το γκομενο τους!! ???
Έλα Ελλάδα με αυτά τα λεφτά θα τις γαμησεις όλες τις ελλεινιδες, μη σου πω θα σου φέρουνε να γαμησεις και το γκομενο τους!! ???
Aρχηγε ελπιζω οι Γερμανοι να σταθουν στο υψος των περιστασεων και μη κανουν καμμια μαλακια και υποκυψουν στους παιδερες και πουλησουν τον Βλαντι