Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βρέθηκε από σπόντα καθόσον κάποια γάμησε παλιά από τομσκ., κάπου σε ένα στριπτήζ άδικο κ κάναν σχέση ας πούμε...
Μετά πήγε να την βρει,
είδε την φάση κ κολησε στην περιοχή.. Επαγγελματικά δεν έχει σχέση με Ρωσία σιβηρια
Για να γαμαει πήγαινε
ενταξει,τωρα εξηγουνται ολα,γιατι ατομο που απο μονο του να εχει διεισδυσει εκει πάνω και να κανει μετα τέτοια τρέλλα να κατεβασει μονιμα δε παιζει..τα 40κ πως του τα εφαγε?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.328
Πόντοι
3.656
ενταξει,τωρα εξηγουνται ολα,γιατι ατομο που απο μονο του να εχει διεισδυσει εκει πάνω και να κανει μετα τέτοια τρέλλα να κατεβασει μονιμα δε παιζει..τα 40κ πως του τα εφαγε?
Δεν του τα φάγε στην ψυχρΑ
Αλλά ο τζερεμες, κάτι επισκευές κι ανακαινίσεις στoσπιτι στο Τομσκ κάτι γούνες κλπ κάτι έξοδα λαδωμα τα για χαρτιά βίζες κλπ, έφυγε μια σαρανταρα ίσως κ πιο πάνω... 40 λέει ο ίδιος....
Υγ τρέλλα ήταν που έφερε αυτή 23 χρόνων κ μουναρα α γραμμής. Αν έφερνε καμμια 28/30 άρα ,
κ πιο κάτω κλάση θα την έκανε ζαφτι.ειναι καλός γκειμερ γενικά...
Αλλά τον έφαγε η λεζάντα είπαμε...
Πάντως τέτοιο μουνι Ουκρανία πλέον ΔΕΝ πλησιάζεις, άσε που δύσκολα βρίσκεις κιολας
Ενα μπαζοπανηγυρο έχει γίνει η Ουκρανία εσχάτως
Νοβοσιμπιρσκ κάτι είχε βρει επίσης, αλλά τομσκ έπαιζε μια κατηγορία πιο πάνω

Τελευταία τροποποίηση:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλά τον έφαγε η λεζάντα είπαμε...
ενταξει,εκανε ενα καλο,κατεβασε μουνι να πηδηξει και αλλος συνέλληνας:grin: αν τελικα εμεινε εδω και εκανε και καμμια κορη ακομα καλυτερα
Πάντως τέτοιο μουνι Ουκρανία πλέον ΔΕΝ πλησιάζεις, άσε που δύσκολα βρίσκεις κιολας
δεν πλησιαζεις γιατι δε βρισκεις ευκολα, αυτα πανε μαζι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κοιτάξτε τώρα πόσο αφιλόξενη χώρα είναι για το μέσο τουρίστα.Π.χ. ταξί.Ολοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Yandex taxi που είναι σα ρωσικό Uber με επαγγελματίες ταρίφες.Αν δεν έχεις την εφαρμογή ή δεν αγοράσεις κάρτα Sim για Wifi στο αεροδρόμιο την πούτσισες.Η διαδρομή κανονικά με Yandex Taxi από Σερεμέντιεβο ή Ντομοντέντοβο κοστίζει κάπου 1000 ρούβλια με το φτηνό ταξί(έχει κατηγορία economy,comfort,comfort plus και business) μάξιμουμ 1500 για το business taxi.Δηλαδή 12 ευρώ.
Ρωτάω στο επίσημο ταξί του αεροδρομίου και μου δείχνουν τιοκατάλογο και καλά με τιμή ταξί για κέντρο στα 8000 ρούβλια!8 φορές πιο ακριβά από το Yandex.Μόλις λέω όχι με κυνηγάν να διαπραγματευτούν.Κάνω το λάθος να βγω στο ψωλόκρυο αντί να μείνω εντός πιστεύοντας οτι θα υπήρχαν ταξί έξω όπως σε όλα τα αεροδρόμια και θα διαπραγματευόμουν λογική τιμή.Αμ δε.Είναι όλα yandex taxi που δε σε παίρνουν αν δεν έχεις παραγγείλει ονλάιν.Πού να εγγραφείς στα σκοτάδια και το ψωλόκρυο.Τελικά βρίσκω έναν τύπο διαπραγματεύομαι μια τιμή στα 2500 ρούβλια στα ρωσικά και μπαίνω.

Σκεφτείτε τι περιμένει τον άτυχο τουρίστα που δεν έχει ιδέα από όλα αυτά.Αν παραγγείλεις ταξί μέσω booking είναι σκανδαλωδώς ακριβό,3 φορές πάνω από yandex για το ίδιο όχημα.Μιλάμε για 4000 ρούβλια το φτηνότερο.Τα ξενοδοχεία έχουν αρχή να μην ανακατεύονται με τα ταξιά.
Γενικά Ρωσία στην αρχή τρως τρελά πακέτα με τα συστήματα,τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς μέχρι να καταλάβεις πώς λειτουργεί το σύστημα.Αμα έχεις γκόμενα βέβαια σε βοηθάει σημαντικά σου λύνει πολλά πρακτικά προβλήματα.
Στον έλεγχο διαβατηρίων παραλίγο να μη με αφήσουν να περάσω όταν διαπίστωσαν οτι είχα κάνει δεκάδες ταξίδια Ουκρανία.Περίμενα κάπου μισή ώρα να ελέγξει ο υπάλληλος ξανά και ξανά βίζες,διαβατήρια,στοιχεία,μου είπε 3 φορές να βγάλω τη μάσκα,μου έπιασε κουβέντα στα ρωσικά αν είμαι από Ουκρανία γενικά μου έσπασε τα αρχίδια.Και πάλι ήθελε να βγει από το κουβούκλιο να συμβουλευτεί άλλον.
Δε μιλάμε που σου παίρνουν τη σειρά,χώνονται μπροστά,κάνουν του κόσμου τις μαλακίες,και υπάλληλοι παντού ψιλοκάφροι.Η άλλη υπάλληλος πέταξε το κινητό μου στο αεροδρόμιο στα πράγματα ενός άλλου τύπου στον έλεγχο αποσκευών που μπορούσε ο τύπος να το έχει ψειρίσει χαλαρά.

Τέτοια καραγκιοζιλίκια με ληστρικές ταρίφες για ξένους,διπλές τιμές,άτομα να σου παίρνουν τη σειρά,προβλήματα στον έλεγχο διαβατηρίων,καφρίλες υπαλλήλων στη μάπα σου,να μη μιλάει κανένας αγγλικά έπαιζαν μέχρι προ δεκαετίας και Ουκρανία.Πλέον όμως όχι για αυτό λέμε οτι Ουκρανία είναι όλα σχετικά πολύ ευκολότερα είναι πολύ πιο εξευρωπαισμένη.Εχει και τα αρνητικά του αυτό σε ό,τι αφορά ανεξέλεγκτη είσοδο σεξοτουριστών και συμπεριφορές από γκόμενες.Ρωσία είναι όλα πολύ πιο δύσκολα αλλά η δυσκολία ανταμοίβεται.Ακριβώς λόγω ψωλόκρυου,προβλημάτων,βίζας,περιορισμών κτλ δεν πατάνε παρά ελάχιστοι σχετικά ξένοι σεξοτουρίστες οπότε πλασάρεσαι για μπίζνεσμαν όπως οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται στη χώρα.Εχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αυθεντική η χώρα εισπράττεις γνήσια ρωσική εμπειρία άλλος πλανήτης.

:thumbsup: έγραψες Καημάν κατατοπιστικότατος

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Kman στα κλαμπακια, εστιατόρια και μπάρ του Κιέβου.... θέλει πιστοποιητικό η ραπίντ...???

σε κάποια εστιατόρια ναι χρειάζεται, αλλά σε κλαμπ όχι μπαίνεις χωρίς έλεγχο

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κμαν αυτό θελουμε αντιξοότητες. Πότε χάλασε η Ουκρανία κ η Πολωνία; Όταν όλα γιναν εύκολα για τον τουρίστα. Δηλαδή να μη θέλει βίζα, low cost airlines, πιο δυτικοποιημενο στυλ. Μακάρι να μείνει έτσι, εγώ ήδη έχω αρχίσει να σχεδιάζω πιο long term πλάνα για Ρωσία. Ξέρω λόγω αναμνήσεων θέλεις να πηγαίνεις κ Κίεβο, αλλά νομίζω πλέον μόνο η μητέρα Ρωσία είναι ότι πιο κοντινό στο παλιό μπλοκ.

έτσι ακριβώς +1000% :thumbsup:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στο Κίεβο δεν είναι έτσι.Παίρνεις από εταιρία ταξί σε λογικές τιμές ή παραγγέλνεις από Uber.Και φυσικά μπαίνεις εύκολα στο Wifi του αεροδρομίου.
στο Κίεβο εκτός από uber έχει επίσης uclon και yandex συν μια καινούρια εταιρία ακόμη που δεν θυμάμαι πως λέγεται. υπάρχουν επιλογές για φθηνό ταξί στο Κίεβο πολλές

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Και που να πας Μόσχα.Είναι το ίδιο επί δέκα,χάνεις τη μπάλα.Και Πολωνία παλιά έτσι ήτανε.
Θυμάμαι Λβωφ το 2005 να μπαίνω στο κλαμπ Τετάρτη που είχε ladies night και να έχει μέσα 200 γκόμενες εκ των οποίων 20 μουνάρες και 100 καλές και 2-3 ψωλαραίους που τα πίνανε.Στην πίστα να χτυπιούνται καμιά πενηνταριά γκόμενες χωρίς κανέναν άντρα σε περίμετρο 10 μέτρων.
Μιλάμε δεν υπήρχε περίπτωση να μη γαμήσεις.Ηταν σα να κλέβεις εκκλησία.Και Κίεβο Decadance κτλ γινόταν χαμός από μουνάρες και όλες πρόθυμες και προσιτές.

περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις :confused::confused::confused: ρε Καημάν δεν γυρίζουν οι χρυσές εποχές πίσω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το λάθος ήταν που δεν ζύγισε αντικειμενικά την φαση
Νόμιζε ότι η γκόμενά τον εχει πολύ καψούρα κ θα είναι στ αυγά της κι Ελλάδα όπως ήταν κι εκεί
Μην έχοντας εμπειρία στο θέμα αλλαγή έδρας κ μεταβλητής Χ, όπου Χ το περιβάλλον, λογαριασε χωρίς την ξενοδόχο...
Επίσης με θεωρούσε καμένο λόγω ρουμανικου μπακγκραουντ κ πολύ καταστροφολιγο, πιστεύοντας ότι οι ρωσιδες δεν είναι ρουμανες, που όντως δεν είναι, αλλά σε άλλα θέματα, όχι στον οπορτουνισμο...
Δυστχως έκανε λαθος κ έπαθε κ ψυχολογικό...

Σοφέ γέροντα και με άλλους σοφούς γέροντες που έχω μιλήσει πάνω κάτω τα ίδια μου έχουν πει για την περίπτωση να φέρει κάποιος γυναίκα από πάνω για μόνιμα στην Ελλάδα. :hi:

Η κατάληξη συνήθως κατά 90% θα είναι η ίδια με αυτήν που περιγράφεις. Δυστυχώς όταν έρχονται εδώ στο Αγαμιστάν και βλέπουν τις Ελληνίδες αλλάζει το software μέσα στο μυαλό τους και γίνονται χειρότερες από τις δικές μας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.328
Πόντοι
3.656

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Προτεινω να βαλουμε ρεφενέ 50€ /μήνα εκαστος, να παει ο Αρχοντας να μεινει μόνιμα Μοσχα, για να εχουμε ανταποκριση καθε μέρα.
Wfm φάση.
Λακαμία εξασφαλισμενη καθε μέρα
Ρεφενε και αρχοντας δεν παει. Μονο το επαιτης θα ταιριαζε. 0 πορνοτσαρος δημητρακης ειχε ανοιξει τον δρομο του υπερσιβηρικου για τα μ@υνια της στεπας. Χρονια τωρα εκει επανω. Αλλα μετα αρχισε το τρολαρισμα και το μ@λακισε..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.328
Πόντοι
3.656
Ρεφενε και αρχοντας δεν παει. Μονο το επαιτης θα ταιριαζε. 0 πορνοτσαρος δημητρακης ειχε ανοιξει τον δρομο του υπερσιβηρικου για τα μ@υνια της στεπας. Χρονια τωρα εκει επανω. Αλλα μετα αρχισε το τρολαρισμα και το μ@λακισε..
Επίσης ο μιτσος είχε να γαμήσει κ καμμια δεκαετία πλας, προφανώς λόγω προβλημάτων στα υδραυλικά κ έλλειψης ψιλικου οξέος...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Επίσης ο μιτσος είχε να γαμήσει κ καμμια δεκαετία πλας, προφανώς λόγω προβλημάτων στα υδραυλικά
Ενω ο αλλος που βαζει Mονο τη χέρα του πανω στις πλατουλες cg με φωτο. Ή μπριζολες λες και ζουμε στην κατοχη. Γκαμάει; Δε νομιζω Τακη. Μυρωδιας ειναι

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Σοφέ γέροντα και με άλλους σοφούς γέροντες που έχω μιλήσει πάνω κάτω τα ίδια μου έχουν πει για την περίπτωση να φέρει κάποιος γυναίκα από πάνω για μόνιμα στην Ελλάδα. :hi:

Η κατάληξη συνήθως κατά 90% θα είναι η ίδια με αυτήν που περιγράφεις. Δυστυχώς όταν έρχονται εδώ στο Αγαμιστάν και βλέπουν τις Ελληνίδες αλλάζει το software μέσα στο μυαλό τους και γίνονται χειρότερες από τις δικές μας.
Κι οπως λεει και ο wannabe σοφός urlauber

Καλη ουκρανη ειναι μονο στην ουκρανία,
Καλη ρωσίδα ειναι μονο στην ρωσία
Καλη κολομβιανα ειναι μονο στην κολομβια κ ου το καθεξης.

Οποια ερχεται ευρωπη αλλαζει νοοτροπία κ χαρακτηρα αυτοματα λογω αγαμιας κ εκατομυριων πιρφορων simps. Βοηθαει κ ο φεμινισμος δηθεν ελευθερια στις γυναικες , βεβαια ολα αυτα τα βλεπουν μετα που θα τις παρει καποιος αντρας απο το χερακι κ θα φαει κ ενα σωρο λεφτα επενδυοντας στη μελοντικη αυτη σχεση.
Στις χωρες τους βραζιλιες, βενεζουελες, ρωσιες παραμενουν γατακια γιατι δεν τις παιρνει αλλιως.

κι εγω επαθα κι εμαθα, αλλα δεν εχασα πολλα εγω

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κι οπως λεει και ο wannabe σοφός urlauber

Καλη ουκρανη ειναι μονο στην ουκρανία,
Καλη ρωσίδα ειναι μονο στην ρωσία
Καλη κολομβιανα ειναι μονο στην κολομβια κ ου το καθεξης.

Οποια ερχεται ευρωπη αλλαζει νοοτροπία κ χαρακτηρα αυτοματα λογω αγαμιας κ εκατομυριων πιρφορων simps. Βοηθαει κ ο φεμινισμος δηθεν ελευθερια στις γυναικες , βεβαια ολα αυτα τα βλεπουν μετα που θα τις παρει καποιος αντρας απο το χερακι κ θα φαει κ ενα σωρο λεφτα επενδυοντας στη μελοντικη αυτη σχεση.
Στις χωρες τους βραζιλιες, βενεζουελες, ρωσιες παραμενουν γατακια γιατι δεν τις παιρνει αλλιως.

κι εγω επαθα κι εμαθα, αλλα δεν εχασα πολλα εγω

+1 :thumbsup: ναι ναι ναι και πάλι ναι, έτσι έχει η κατάσταση δυστυχώς φίλε urlauber

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τέλος Μαΐου 15 μέρες κι Ιούλιο άλλες 15
Σεπτέμβριο κάνα 5μερες ακόμα
Για τον πεο....

το μόνο θετικό που είδα εγώ τώρα που ανέβηκα επάνω είναι ότι για την Ελλάδα και τους έλληνες έχουν καλή άποψη και αυτό το κρατώ ως παρακαταθήκη, από εκεί και έπειτα όμως εκτός του ότι τα σεμιπρό αποτελούν είδος προς εξαφάνιση πλέον όλες τείνουν να γίνουν μαύρες ζώνες, επίσης έχουν χαλάσει και οι άσπρες ζώνες (για όποιον ασχολείται με άσπρες) έχουν γίνει προβληματικά μυαλά με προβληματική συμπεριφορά.
στα άλλα όπως στα είπε ο φίλος @dragcrx για το θέμα της ακρίβειας και του πληθωρισμού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom