Μεγάλο πρόβλημα και στην υγιεινή έπαθα γαστρεντερίτιδα.Στο εστιατοριο του ξενοδοχείου σέρβιραν σαφώς μπαγιατικα πραγματα.Με γαμησαν.Μέγα λάθος που έφαγα εκεί..Επίσης πολύ ύποπτο το φαΐ στο ταυλανδεζικο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Μήπως ήταν αντίποινα αρχηγέ; Εκτός από το κομμάτι του πυροβολικού s500 κλπ. που το εχεις οργανωσει, το κομμάτι του intelligence το έχεις κοιτάξει καθόλου;Μεγάλο πρόβλημα και στην υγιεινή έπαθα γαστρεντερίτιδα.Στο εστιατοριο του ξενοδοχείου σέρβιραν σαφώς μπαγιατικα πραγματα.Με γαμησαν.Μέγα λάθος που έφαγα εκεί..Επίσης πολύ ύποπτο το φαΐ στο ταυλανδεζικο.
Όχι γιατί....Στην πόλη "Τσερνιβτσί" έχεις πάει...???
Τι παίζει εκεί, κάνα γκομενάκι καλό ?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
θελει και ρωτημα ?Μήπως ήταν αντίποινα αρχηγέ;
γονοι,ψωλαδες,πουστηδες,φεμιναζι και ζηλοφθονα ναυαγια του bou εχουν στησει επιχειρηση σερπαντινα για να μη γαμησει ο αρχηγός
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Κακώς που προτιμάς να φας σε ασιατικές κουζίνες.Μακρια απο κουζίνες που δεν εχουν σχέση με ευρώπη.Μεγάλο πρόβλημα και στην υγιεινή έπαθα γαστρεντερίτιδα.Στο εστιατοριο του ξενοδοχείου σέρβιραν σαφώς μπαγιατικα πραγματα.Με γαμησαν.Μέγα λάθος που έφαγα εκεί..Επίσης πολύ ύποπτο το φαΐ στο ταυλανδεζικο.
Elvis91
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Εσύ τώρα είσαι ρωσοποντ και θιχτικες?εντελώς λανθασμένα όλα όσα αναφέρεις και πλήρη άγνοια έχεις και δεν κάθεσαι να ακούσεις πέντε πράγματα από κάποιους που γνωρίζουν. Δεν είναι Ελμπασάν και Τίρανα ο ρωσικός πολιτισμός
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Τα γκομενάκια τα γουστάρουν αυτά, κινείται στρατηγικά ο άρχοντας,,,Κακώς που προτιμάς να φας σε ασιατικές κουζίνες.Μακρια απο κουζίνες που δεν εχουν σχέση με ευρώπη.
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ναι αλλά να μην τρώει τις αηδίες που σερβίρουν τα μογγολακια. Ας πίνει κάνα ουισκακι η βότκα..Τα γκομενάκια τα γουστάρουν αυτά, κινείται στρατηγικά ο άρχοντας,,,
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Συμφωνώ αλλά να ξέρεις πως Μόσχα και στο πρωινό σούσι τρώνε, πρέπει να πάει με το ρεύμα....Ναι αλλά να μην τρώει τις αηδίες που σερβίρουν τα μογγολακια. Ας πίνει κάνα ουισκακι η βότκα..
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν πήγα το 17 τελευταία φορά. Πολυ σούσι και βότκα με καφέ το πρωί. Καλά η Μόσχα είναι δυτικοποιημενη πόλη. Και μακντοναλτς τρώνε και αμερικανιζουν σε μεγάλο βαθμό. Έχει και hipsterades, εναλακτικους και φρικιά που το παίζουν προοδευτικοι. Προσωπικά δεν το θεωρώ καλή οπτική για να δεις τι σημαίνει Ρωσία και Ρωσικός λαός. Επίσης όπως έγραψε και ο Κμαν έχει φυλες από όλο τον κόσμο. Μόνο αραπηδες δεν βλέπεις.Συμφωνώ αλλά να ξέρεις πως Μόσχα και στο πρωινό σούσι τρώνε, πρέπει να πάει με το ρεύμα....
Marco πηγες Μοσχα και εσυ?Το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν πήγα το 17 τελευταία φορά. Πολυ σούσι και βότκα με καφέ το πρωί. Καλά η Μόσχα είναι δυτικοποιημενη πόλη. Και μακντοναλτς τρώνε και αμερικανιζουν σε μεγάλο βαθμό. Έχει και hipsterades, εναλακτικους και φρικιά που το παίζουν προοδευτικοι. Προσωπικά δεν το θεωρώ καλή οπτική για να δεις τι σημαίνει Ρωσία και Ρωσικός λαός. Επίσης όπως έγραψε και ο Κμαν έχει φυλες από όλο τον κόσμο. Μόνο αραπηδες δεν βλέπεις.
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Ναι. Αλλά δεν πήγα για σεξοτουρισμο. Btw που θυμάσαι το παλιό μου όνομα???Marco πηγες Μοσχα και εσυ?
ΜυστικοΝαι. Αλλά δεν πήγα για σεξοτουρισμο. Btw που θυμάσαι το παλιό μου όνομα???
Jacob Palmer
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2017
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας με κάτι που με απασχολεί.
Το καλοκαίρι πέτυχα στην Κρήτη μια μουνάρα Ρωσίδα μέσω ινστα και πίασαμε την κουβέντα. Παρόλο που δεν μιλάει Αγγλικά και χρησιμοποιούσαμε translate γούσταρε να βρεθούμε όμως έτυχε να φεύγει εκείνη την μέρα για Μοσχα και δεν έκατσε φάση. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό γιατί ήταν τοπ μουνί και θέλω να το φάω οπωσδήποτε γι αυτο και της έστειλα μήνυμα τις προάλλες. Της είπα οτι θα της πληρώσω τα εισητήρια για να κατέβει και δειχνει να ψήνεται.. δεν την έχω συναντίσει απο κοντά και δείχνει να γουστάρει κι αυτή όμως σκέφτομαι μηπως δεν γίνει δουλειά και πληρώσω άδικα τα εισητήρια. Τι θα κάνατε στην θέση μου?
Το καλοκαίρι πέτυχα στην Κρήτη μια μουνάρα Ρωσίδα μέσω ινστα και πίασαμε την κουβέντα. Παρόλο που δεν μιλάει Αγγλικά και χρησιμοποιούσαμε translate γούσταρε να βρεθούμε όμως έτυχε να φεύγει εκείνη την μέρα για Μοσχα και δεν έκατσε φάση. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό γιατί ήταν τοπ μουνί και θέλω να το φάω οπωσδήποτε γι αυτο και της έστειλα μήνυμα τις προάλλες. Της είπα οτι θα της πληρώσω τα εισητήρια για να κατέβει και δειχνει να ψήνεται.. δεν την έχω συναντίσει απο κοντά και δείχνει να γουστάρει κι αυτή όμως σκέφτομαι μηπως δεν γίνει δουλειά και πληρώσω άδικα τα εισητήρια. Τι θα κάνατε στην θέση μου?
Greekfreakk
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Πές της να κάνετε βίντεοκλήση..ετσι μπορεις να καταλάβεις λίγο καλύτερα τι φάση είναι η κοπέλα.. επίσης με αυτον τον τρόπο θα δεί και αυτή εσένα σε κάτι πέρα απο φωτογραφίες..πίστεψε με αυτό μπορεί να σε γλυτώσει απο μεγάλο δράμα, γιατί μπορεί να έρθει εδώ,ν αμην της αρέσεις απο κοντά κ να σου πεί σε βλέπω φιλικά κ τετοιες πίπες. (Αυτό μπορέί να στο πεί έτσι κ αλλιως αλλά με την βιντεοκλήση μειώνεις λίγο τις πιθανότητες). Όταν μέσω κπαοιων βιντεοκλησεων κτλπ έρθετε λιγο πιο κοντα και νιώσετε οτι υπάρχρι αμοιβαίο ενδιαφέρον τότε πληρωσε της τα. Μια ζωή την έχουμε κ να μην σου βγει η φαση τουλάχιστον το προσπάθησες.Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας με κάτι που με απασχολεί.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.878
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί τι έχουν οι ασιατικές κουζίνες;Κακώς που προτιμάς να φας σε ασιατικές κουζίνες.Μακρια απο κουζίνες που δεν εχουν σχέση με ευρώπη.
Επειδή έχει ο άλλος ευαίσθητο στομάχι ή έπεσε σε ένα άσχημο φαγητό θα βγάλεις εσύ τώρα μια ολόκληρη κουζίνα με απίστευτα φαγητά ότι δεν είναι καλά και νόστιμα;
Great Awakening
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 396
Γιατι ειμαστε Ευρωπαιοι τυπε οχι ασιατες.Ο καθενας την κουζινα του και τον πολιτισμο του.Σουσια και κινεζικα μονο οι φλωροι και οι αριστεροφιλελεδες γλιτσες.Γιατί τι έχουν οι ασιατικές κουζίνες;
Επειδή έχει ο άλλος ευαίσθητο στομάχι ή έπεσε σε ένα άσχημο φαγητό θα βγάλεις εσύ τώρα μια ολόκληρη κουζίνα με απίστευτα φαγητά ότι δεν είναι καλά και νόστιμα;
Τα ασιατικά τα απεχθάνομαι,είμαι του μπριζολικού και της μεσογειακής κουζίνας.Το πρόβλημα είναι οτι αρέσουν στις γκόμενες.Γενικά πολύ κόλλημα με σούσια,μούσια κτλ.
Γενικά οι επιλογές που κάνουν οι γκόμενες σε φαγιά,ποτά είναι τραγικές,κανένας άντρας δε θα έτρωγε τέτοιες παπαριές αλλά πρέπει μερικές φορές να ακολουθείς.
Γενικά οι επιλογές που κάνουν οι γκόμενες σε φαγιά,ποτά είναι τραγικές,κανένας άντρας δε θα έτρωγε τέτοιες παπαριές αλλά πρέπει μερικές φορές να ακολουθείς.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Είναι πιο προσιτές και δεν έχουν το ψώνιο της κάθε βλάχας δήθεν μοσχοβίτισας.Δεν έχω πάει αλλά όλοι λένε οτι είναι πολύ χειρότερα από Μόσχα.Χιπστεριές στις γκόμενες,δυτικοποίηση μαύρα χάλια.Δεν έχει τα μουνιά της Μόσχας με τίποτα είναι πολύ κατώτερη από Κίεβο.Δεν έχω πάει όμως.
Η όποια δυτικοποίηση είναι ελάχιστη σε σχέση με αυτή που θα μπορούσε να υποστεί λόγω γεωγραφικής θέσης.
Καμία σχέση με φεμινιστικές μαλακίες
Η Αγία Πετρούπολη πολύ πιο κατώτερη από το Κίεβο;
Πήγαινε να δεις, θα αλλάξεις γνώμη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8K
- Εμφανίσεις
- 284K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K