Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μεγάλο πρόβλημα και στην υγιεινή έπαθα γαστρεντερίτιδα.Στο εστιατοριο του ξενοδοχείου σέρβιραν σαφώς μπαγιατικα πραγματα.Με γαμησαν.Μέγα λάθος που έφαγα εκεί..Επίσης πολύ ύποπτο το φαΐ στο ταυλανδεζικο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μεγάλο πρόβλημα και στην υγιεινή έπαθα γαστρεντερίτιδα.Στο εστιατοριο του ξενοδοχείου σέρβιραν σαφώς μπαγιατικα πραγματα.Με γαμησαν.Μέγα λάθος που έφαγα εκεί..Επίσης πολύ ύποπτο το φαΐ στο ταυλανδεζικο.
Μήπως ήταν αντίποινα αρχηγέ; Εκτός από το κομμάτι του πυροβολικού s500 κλπ. που το εχεις οργανωσει, το κομμάτι του intelligence το έχεις κοιτάξει καθόλου;

orionf13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2021
Like
19
Πόντοι
0
Περαστικά αρχηγέ-στρατηλατη των μουνολιβαδων

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μήπως ήταν αντίποινα αρχηγέ;
θελει και ρωτημα ?
γονοι,ψωλαδες,πουστηδες,φεμιναζι και ζηλοφθονα ναυαγια του bou εχουν στησει επιχειρηση σερπαντινα για να μη γαμησει ο αρχηγός

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Κακώς που προτιμάς να φας σε ασιατικές κουζίνες.Μακρια απο κουζίνες που δεν εχουν σχέση με ευρώπη.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
εντελώς λανθασμένα όλα όσα αναφέρεις και πλήρη άγνοια έχεις και δεν κάθεσαι να ακούσεις πέντε πράγματα από κάποιους που γνωρίζουν. :confused: Δεν είναι Ελμπασάν και Τίρανα ο ρωσικός πολιτισμός
Εσύ τώρα είσαι ρωσοποντ και θιχτικες?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ναι αλλά να μην τρώει τις αηδίες που σερβίρουν τα μογγολακια. Ας πίνει κάνα ουισκακι η βότκα..
Συμφωνώ αλλά να ξέρεις πως Μόσχα και στο πρωινό σούσι τρώνε, πρέπει να πάει με το ρεύμα....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Συμφωνώ αλλά να ξέρεις πως Μόσχα και στο πρωινό σούσι τρώνε, πρέπει να πάει με το ρεύμα....
Το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν πήγα το 17 τελευταία φορά. Πολυ σούσι και βότκα με καφέ το πρωί. Καλά η Μόσχα είναι δυτικοποιημενη πόλη. Και μακντοναλτς τρώνε και αμερικανιζουν σε μεγάλο βαθμό. Έχει και hipsterades, εναλακτικους και φρικιά που το παίζουν προοδευτικοι. Προσωπικά δεν το θεωρώ καλή οπτική για να δεις τι σημαίνει Ρωσία και Ρωσικός λαός. Επίσης όπως έγραψε και ο Κμαν έχει φυλες από όλο τον κόσμο. Μόνο αραπηδες δεν βλέπεις.

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν πήγα το 17 τελευταία φορά. Πολυ σούσι και βότκα με καφέ το πρωί. Καλά η Μόσχα είναι δυτικοποιημενη πόλη. Και μακντοναλτς τρώνε και αμερικανιζουν σε μεγάλο βαθμό. Έχει και hipsterades, εναλακτικους και φρικιά που το παίζουν προοδευτικοι. Προσωπικά δεν το θεωρώ καλή οπτική για να δεις τι σημαίνει Ρωσία και Ρωσικός λαός. Επίσης όπως έγραψε και ο Κμαν έχει φυλες από όλο τον κόσμο. Μόνο αραπηδες δεν βλέπεις.
Marco πηγες Μοσχα και εσυ? :new_shocked:

Jacob Palmer

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Like
208
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας με κάτι που με απασχολεί.
Το καλοκαίρι πέτυχα στην Κρήτη μια μουνάρα Ρωσίδα μέσω ινστα και πίασαμε την κουβέντα. Παρόλο που δεν μιλάει Αγγλικά και χρησιμοποιούσαμε translate γούσταρε να βρεθούμε όμως έτυχε να φεύγει εκείνη την μέρα για Μοσχα και δεν έκατσε φάση. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό γιατί ήταν τοπ μουνί και θέλω να το φάω οπωσδήποτε γι αυτο και της έστειλα μήνυμα τις προάλλες. Της είπα οτι θα της πληρώσω τα εισητήρια για να κατέβει και δειχνει να ψήνεται.. δεν την έχω συναντίσει απο κοντά και δείχνει να γουστάρει κι αυτή όμως σκέφτομαι μηπως δεν γίνει δουλειά και πληρώσω άδικα τα εισητήρια. Τι θα κάνατε στην θέση μου?

Greekfreakk

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
69
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας με κάτι που με απασχολεί.
Το καλοκαίρι πέτυχα στην Κρήτη μια μουνάρα Ρωσίδα μέσω ινστα και πίασαμε την κουβέντα. Παρόλο που δεν μιλάει Αγγλικά και χρησιμοποιούσαμε translate γούσταρε να βρεθούμε όμως έτυχε να φεύγει εκείνη την μέρα για Μοσχα και δεν έκατσε φάση. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό γιατί ήταν τοπ μουνί και θέλω να το φάω οπωσδήποτε γι αυτο και της έστειλα μήνυμα τις προάλλες. Της είπα οτι θα της πληρώσω τα εισητήρια για να κατέβει και δειχνει να ψήνεται.. δεν την έχω συναντίσει απο κοντά και δείχνει να γουστάρει κι αυτή όμως σκέφτομαι μηπως δεν γίνει δουλειά και πληρώσω άδικα τα εισητήρια. Τι θα κάνατε στην θέση μου?
Πές της να κάνετε βίντεοκλήση..ετσι μπορεις να καταλάβεις λίγο καλύτερα τι φάση είναι η κοπέλα.. επίσης με αυτον τον τρόπο θα δεί και αυτή εσένα σε κάτι πέρα απο φωτογραφίες..πίστεψε με αυτό μπορεί να σε γλυτώσει απο μεγάλο δράμα, γιατί μπορεί να έρθει εδώ,ν αμην της αρέσεις απο κοντά κ να σου πεί σε βλέπω φιλικά κ τετοιες πίπες. (Αυτό μπορέί να στο πεί έτσι κ αλλιως αλλά με την βιντεοκλήση μειώνεις λίγο τις πιθανότητες). Όταν μέσω κπαοιων βιντεοκλησεων κτλπ έρθετε λιγο πιο κοντα και νιώσετε οτι υπάρχρι αμοιβαίο ενδιαφέρον τότε πληρωσε της τα. Μια ζωή την έχουμε κ να μην σου βγει η φαση τουλάχιστον το προσπάθησες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Κακώς που προτιμάς να φας σε ασιατικές κουζίνες.Μακρια απο κουζίνες που δεν εχουν σχέση με ευρώπη.
Γιατί τι έχουν οι ασιατικές κουζίνες;
Επειδή έχει ο άλλος ευαίσθητο στομάχι ή έπεσε σε ένα άσχημο φαγητό θα βγάλεις εσύ τώρα μια ολόκληρη κουζίνα με απίστευτα φαγητά ότι δεν είναι καλά και νόστιμα;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Γιατί τι έχουν οι ασιατικές κουζίνες;
Επειδή έχει ο άλλος ευαίσθητο στομάχι ή έπεσε σε ένα άσχημο φαγητό θα βγάλεις εσύ τώρα μια ολόκληρη κουζίνα με απίστευτα φαγητά ότι δεν είναι καλά και νόστιμα;
Γιατι ειμαστε Ευρωπαιοι τυπε οχι ασιατες.Ο καθενας την κουζινα του και τον πολιτισμο του.Σουσια και κινεζικα μονο οι φλωροι και οι αριστεροφιλελεδες γλιτσες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα ασιατικά τα απεχθάνομαι,είμαι του μπριζολικού και της μεσογειακής κουζίνας.Το πρόβλημα είναι οτι αρέσουν στις γκόμενες.Γενικά πολύ κόλλημα με σούσια,μούσια κτλ.
Γενικά οι επιλογές που κάνουν οι γκόμενες σε φαγιά,ποτά είναι τραγικές,κανένας άντρας δε θα έτρωγε τέτοιες παπαριές αλλά πρέπει μερικές φορές να ακολουθείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δεν έχω πάει αλλά όλοι λένε οτι είναι πολύ χειρότερα από Μόσχα.Χιπστεριές στις γκόμενες,δυτικοποίηση μαύρα χάλια.Δεν έχει τα μουνιά της Μόσχας με τίποτα είναι πολύ κατώτερη από Κίεβο.Δεν έχω πάει όμως.
Είναι πιο προσιτές και δεν έχουν το ψώνιο της κάθε βλάχας δήθεν μοσχοβίτισας.

Η όποια δυτικοποίηση είναι ελάχιστη σε σχέση με αυτή που θα μπορούσε να υποστεί λόγω γεωγραφικής θέσης.
Καμία σχέση με φεμινιστικές μαλακίες

Η Αγία Πετρούπολη πολύ πιο κατώτερη από το Κίεβο;
Πήγαινε να δεις, θα αλλάξεις γνώμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom