Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Τι θα γίνει με το πουστη τον πουτιν θα κάνει τελικά ντου στην Ουκρανία η όχι, μπας και δούμε καμιά μουνιτσα ουκρανη να κατεβαίνει μετανάστρια εδώ κάτω στο αγαμισταν?.. Αν δε κάνει ντου πάντως μεγάλος μαλακας ο κοντός.. Θα έχει γαμησει τόσο στρατιωτικό εξοπλισμό χωρίς λόγο στο πήγαινε έλα.. Και θα εχει και το νάτο επίσημα στα σύνορα του με την Ουκρανία μέλος του νάτο και με αμερικανικές βάσεις στο χαρκοβο και την Οδησσό.. Μέγας παίχτης λεμε?
Φαντάζομαι πόσο άφραγκος είσαι που ούτε σε μπουρδελο δεν μπορείς να πληρώσεις να δεις Ουκρανη!! ?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.666
Πόντοι
1.706
Ρε τι μου θυμίζει αυτή η χαζομάρα, συγνώμη έκρηξη σοφίας ήθελα να πω.
Τι μου θυμίζει... :think:

Αν σου θυμιζει τον δημητρακη τοτε εισαι κακοπροαιρετος, συκοφαντης και βαλτός

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι το 2005 στο Λβωφ να μου εξηγεί η γκόμενα τι ένδοξη χώρα είναι η Ουκρανία και πόσο άθλιοι οι Ρώσοι Moskali και kapchi,αμάν λέω δεν πάνε καλά αυτοί.Στο Donetsk άκουγες ακριβώς τα αντίθετα εμείς αγαπάμε τους Ρώσους,γαμιούνται οι φασίστες κτλ.
Γενικά έπαιζε πολύς εθνικισμός στη δυτική Ουκρανία και τα πιστεύανε,σα να ήταν η Ουκρανία το κέντρο του σύμπαντος η πιο σημαντική χώρα και όλοι οι άλλοι Ρώσοι,Γερμανοί να συνομωτούσαν συνεχώς εναντίον τους.Μιλάμε για πόλη το Λβωφ που σου δείχνουν περήφανοι στο τηλεσκόπιο πώς έβλεπες το Λβωφ το 1925,το 1908 κτλ και μιλάμε όλα τα μαγαζιά να έχουν πολωνικές πινακίδες και πολωνικά ονόματα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάλλον θα πάω Μόσχα τον Ιανουάριο και ο Θεός βοηθός.Εναλλακτικά αν ζορίσουν τα σκηνικά με πόλεμο κτλ,Ιστανμπούλ ή Ρίγα.Για να δούμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι ευκαιρία για τον Πουτιναρά να βγάλει τρελά γούστα.Βρήκε τον Μπάιντεν ψητό,έχει απέναντί του τους κότες δημοκρατικούς.Συν πληθωρισμό λόγω κορωναιού σε ΕΕ που μπορεί να τον ενισχύει με τις τιμές φυσικού αερίου.Θα πάρει εκδίκηση για την απώλεια της Σοβιετικής Ενωσης θα τους χορέψει καλά.Και τι να ρίξουν απέναντί του?Αραπάδες και τριτοκοσμικούς?Υστερα οι Αμερικανοί για να πολεμήσουν θέλουν αεροπορική κάλυψη,πού να την βρουν στην Ουκρανία?Αλλιώς θα έχουν εκατόμβες.Συνεπώς θα κάνει πάρτυ ο Πούτιν.
Είναι και πολλοί δυσαρεστημένοι με τη Δύση,τους λοάτκι,τους φεμινισμούς,τους λαθρο κτλ,οπότε θα χαιρετίσουν τις πρωτοβουλίες Πούτιν,δε στερείται δηλαδή συμπαθειών στη Δύση.

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε τι μου θυμίζει αυτή η χαζομάρα, συγνώμη έκρηξη σοφίας ήθελα να πω.
Τι μου θυμίζει... :think:
Ξερεις χαζούλη ο στρατιωτικός εξοπλισμος είναι πανάκριβος.. Δε μπορείς να μετακινείς 2000χιλιομετρσ χωρίς λόγο βαλοστοκους πυραύλους, προβολικό, τανκς.. Έχεις ζημιά δισεκατομυριων,αυτά τα τανκσ θέλουν σιντιριση δεν είναι γιοταχι να κάνουν χιλιόμετρα στο δρόμο.. Αν η Ρωσία δεν κάνει ντου, έχει πάθει όχι μο ο οικονομική ζημιά αλλά και πολιτική.. Αποδέχεται νατοικες βάσεις και στρατό στα σύνορα της.. Έτσι όπως παίζει ο κοντός δεν έχει άλλη επιλογή η κάνει πόλεμο η αφήνει τους κομουνιστές και τους εθνικιστές να αναλάβουν που είναι πιο μαγκες

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αλλιώς θα έχουν εκατόμβες.Συνεπώς θα κάνει πάρτυ ο Πούτιν.
το ντιπ στεητ των Ηπα ,αριστερα και Κουλοδεξιά δηλαδή,θέλει να ριξει απέλπισμενα τον Πουτιν πριν αρχισουν οι αποσχισεις στις Ηπα οι οποιες πιθανοτατα θα οδηγησουν στον αιματηρο δευτερο αμερικανικο εμφυλίο,το σχεδιο τους βεβαια καθοτι απέλπισμενο ειναι και παντελως βλακώδες καθοτι θελουν να ριξουν μαζι ΚΚΚ και Πουτιν, ετσι καταφεραν το ακατορθωτο ,οχι μονο να μην ανατρεψουν τον Πουτιν αλλα να ριξουν στην αγκαλια του την Κινα καθιστωντας τον ετσι πανισχυρο,αριστεροι μπινεδες κουραμπιεδες μαζι με τους Κουλοδεξιούς ολο μαλακιες σκαρφιζονται,ο Τραμπ ειχε το χειροπιαστο σχεδιο Ηπα και Ρωσια σε συμμαχια και οχι σε κοντρα να κινηθουν απο κοινου και να περιορισουν την Κινα κατι που θα εσωζε τα εθνη τους και ολη τη Δυση αλλα οι γνωστοι αγνωστοι κλεψαν τις εκλογες και να τα αποτελεσματα,να συζητανε για πυρηνικο χτυπημα ως κατι οχι ιδαιτερα σοβαρό:jerking:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έλα ρε και σ'είχα πεθυμήσει !!
υγ
Μίλα μου για στρατιωτικό εξοπλισμό και υψηλή στρατηγική...τρελαίνομαι !!
Μία μου λέτε είμαι ο σαντμαν την άλλη ο βανταμ εγώ είμαι καινούργιος σταρ εδω✌️✌️

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τι κάνει ο κ.Μάκης; :hi:
Κάθε δυο χρόνια εμφανίζεται; :think:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετοιμάζομαι τώρα για μητέρα Ρωσία αλλά μου έχουν σπάσει τα αρχίδια οι γκόμενες.Τελικά έχουμε καλομάθει με Ουκρανές,Λευκορρωσίδες,Τσέχες και δεν αντέχουμε τις άγριες φάσεις.Αν απογοητευτώ θα γυρίσω στα πάτρια εδάφη.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ετοιμάζομαι τώρα για μητέρα Ρωσία αλλά μου έχουν σπάσει τα αρχίδια οι γκόμενες.Τελικά έχουμε καλομάθει με Ουκρανές,Λευκορρωσίδες,Τσέχες και δεν αντέχουμε τις άγριες φάσεις.Αν απογοητευτώ θα γυρίσω στα πάτρια εδάφη.
Ξεκολιασες τες όλες αρχοντα✌️?? καντες να μη μπορούν να περπατοσουν από το γαμησι!! Στείλτε τες στον αντρουλη τους με γρατσουνιές σταπουτια με δαγκοματιες στα ρογιδια κια πόνο σε όλες τις τρύπες!! Περιμένουμε αναλυτικό φωτορεπορταζ από τα νέα γαμησι με φώτο των ξεσκισμενων μοντελων και social life Σε κιεβο?✌️✌️

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κανόνισα με τις δυο βασικές Ρωσίδες και παίζει και μία νέα σπονσορέτ.Για να δούμε.Πάντως είναι μπελάς,καμία σχέση με την ανετιά της Ουκρανίας.Οι Ρωσίδες θέλουν να μιλάς κανονικά σε ρουφάνε ολόκληρο.
Για να δούμε αν θα κάτσει το κόλπο γκρόσσο χρειάζεται φοβερός συντονισμός.Θα έφερνα τη δίμετρη Λευκορρωσίδα αλλά ατυχώς τελεί εν Ουκρανία στη συγκεκριμένη περίοδο.
Ετσι όπως τα έφερε η φρι βίζα και οι διεθνείς εξελίξεις θα ξαναγίνει η Μόσχα το κέντρο του σπονσορισμού παίρνοντας τα σκήπτρα από το Κίεβο.Εντωμεταξύ εξευτελιστικές τιμές στα πεντάστερα κτλ,όλα πολύ κάτω.Και Ρωσίδες αληθινές μοντέλες όχι οι fake μοντέλες της Ουκρανίας.Να δούμε πώς θα είναι επί του εδάφους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.136
Πόντοι
26.141
Κανόνισα με τις δυο βασικές Ρωσίδες και παίζει και μία νέα σπονσορέτ.Για να δούμε.Πάντως είναι μπελάς,καμία σχέση με την ανετιά της Ουκρανίας.Οι Ρωσίδες θέλουν να μιλάς κανονικά σε ρουφάνε ολόκληρο.
Για να δούμε αν θα κάτσει το κόλπο γκρόσσο χρειάζεται φοβερός συντονισμός.Θα έφερνα τη δίμετρη Λευκορρωσίδα αλλά ατυχώς τελεί εν Ουκρανία στη συγκεκριμένη περίοδο.
Ετσι όπως τα έφερε η φρι βίζα και οι διεθνείς εξελίξεις θα ξαναγίνει η Μόσχα το κέντρο του σπονσορισμού παίρνοντας τα σκήπτρα από το Κίεβο.Εντωμεταξύ εξευτελιστικές τιμές στα πεντάστερα κτλ,όλα πολύ κάτω.Και Ρωσίδες αληθινές μοντέλες όχι οι fake μοντέλες της Ουκρανίας.Να δούμε πώς θα είναι επί του εδάφους.
Ξαναενεργοποιηθξκε free visa για Ευρωπαίους πολίτες έως 16 μέρες για Ρωσία απο τα 26 σημεία εισόδου;;;;
Διότι λόγω κοβιντ ηταν παγωμένο από το Γενάρη του 2021

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ έβγαλα κανονική βίζα.Εύκολο είναι.Κοστίζει κάπου 90 ευρώ η αργή βίζα,220 η γρήγορη σε τρεις μέρες συν κάτι ιατρικές ασφάλειες κτλ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.676
Πόντοι
3.556
Άρχοντες κέρβεροι του ανατολικού νηματος τι γινεται να πουμε πέφτουν κορμιά στην ουκρανια :bigdick::bigdick::bigdick::wanker::wanker::wanker:

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Καλη χρονιά στο Στρατηγό kman2 και όλους τους θαμώνες του κορυφαίου αυτού νήματος..

Εύχομαι στον Αρχηγό απέραντη μανία, φανατισμό και ακόρεστες καυλες στα μουνολιβαδα :rockon::rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θεομουρλες οι Ρωσίδες.Παντως χυνουν όλες με Μόσχα.Θεωρειται πολύ advanced προορισμός.Μου φαίνεται θα πηγαίνω Μόσχα πλέον,όταν εισβάλει ο Πουτιν να είμαι με την πλευρά των νικητών.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω μόνο τρεις μερες και θέλω να τα κάνω ολα μαζί.Γαμησια στις δύο μονιμες,μια καινούρια σπονσορετ και νυχτερινή κραιπάλη το Σάββατο στα διασημα κλαμπ της Μόσχας.Να δούμε πώς θα τα βολέψω όλα.Η Ρωσία μας καλεί.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Εχω μόνο τρεις μερες και θέλω να τα κάνω ολα μαζί.Γαμησια στις δύο μονιμες,μια καινούρια σπονσορετ και νυχτερινή κραιπάλη το Σάββατο στα διασημα κλαμπ της Μόσχας.Να δούμε πώς θα τα βολέψω όλα.Η Ρωσία μας καλεί.

τι έγινε τσίφτη το γύρισες αλλιώς το έργο τώρα? χαχαχαχα ???

πάπαλα η Ουκρανία που μας εκθείαζες τόσο και τώρα στοφή στην μαμά Ρωσία

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανία είναι καλή και πολύ ευκολη.Βαρεθηκα όμως να πηγαίνω συνέχεια στα ίδια μερη.Επισης έχει μειωθεί το ψητό.Ενω Ρωσία βρίσκεις καλά μουνακια.Σου σπανε ομως τα αρχιδια θέλουν πολύ μπλα μπλα καμία σχέση με τις Ουκρανες.Υστερα οι Ουκρανες κάνουν παντα αυτο που θες θέλουν να σε ευχαριστησουν ενώ με τις Ρωσιδες πρέπει να μαχεσαι για όλα.Ειναι πιο κουραστικες βέβαια και πιο αληθινές γκόμενες.
Θα δούμε άμα με κουράσουν πολύ οι Ρωσίδες με τα καπρίτσια τους θα γυρίσω στις ανετιες της Ουκρανίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom