Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 456
Ωραίος. Και εγώ Λεμεσό είμαι τώραΕ ναι κλασικά. Μέσω πρακτορείου ήρθε μόνο για 10 μέρες.
Ωραίος. Και εγώ Λεμεσό είμαι τώραΕ ναι κλασικά. Μέσω πρακτορείου ήρθε μόνο για 10 μέρες.
Είπα να μπω ξανά ύστερα από ένα διάλειμμα μου από το μπου.Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Ρίγας και Ιστανμπούλ.Μάλλον Ρίγα θα πάω πιο κυριλέ.
Πιστεύεις αλήθεια ότι ο πουτιν είναι ικανός να καταλάβει την Ουκρανία? Εγώ δεν τον έχω τόσο ικανό.. Θα πάρει τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσει από την αμερικη πλάι ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπούνε στο νάτο και σε 2 χρόνια θα έχουμε πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ οι αμερικανικές βάσεις έχουνε φτάσει στα ρώσικα σύνορα.. Εσθο ία, ουκρανια, Λετονία.. Άμα ήταν κομουνιστές η εθνικιστές στην εξουσία στη Ρωσία, σίγουρα οι Ρώσοι θα είχαν κατλαα ει ολόκληρη την Ουκρανία και θα είχαμε εκατομμύρια ουκρανες μετανάστριες στην ευρωπη?τώρα με τον κοντό δεν το βλέπω να έρχονται πάλι πίσω θα κάνει..Πάτε να γαμησετε Ουκρανια οσο η χώρα υπάρχει ακόμα.
Russia preparing to attack Ukraine by late January: Ukraine defense intelligence agency chief
Russia is building toward the ability to carry out an attack on Ukraine, the head of it's defense intelligence agency told Military Times.www.militarytimes.com
Περίμενες και εσύ καμιά βελτίωση?Είπα να μπω ξανά ύστερα από ένα διάλειμμα μου από το μπου.
Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου.....
Αυτό ξαναπές τοΠερίμενες και εσύ καμιά βελτίωση?
Λοβέρδο σαν κλαμένο μουνί πριν λίγο...
Πιστεύεις αλήθεια ότι ο πουτιν είναι ικανός να καταλάβει την Ουκρανία? Εγώ δεν τον έχω τόσο ικανό.. Θα πάρει τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσει από την αμερικη πλάι ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπούνε στο νάτο και σε 2 χρόνια θα έχουμε πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ οι αμερικανικές βάσεις έχουνε φτάσει στα ρώσικα σύνορα.. Εσθο ία, ουκρανια, Λετονία.. Άμα ήταν κομουνιστές η εθνικιστές στην εξουσία στη Ρωσία, σίγουρα οι Ρώσοι θα είχαν κατλαα ει ολόκληρη την Ουκρανία και θα είχαμε εκατομμύρια ουκρανες μετανάστριες στην ευρωπη?τώρα με τον κοντό δεν το βλέπω να έρχονται πάλι πίσω θα κάνει..
Δεν θα καταλαβει ολη την ουκρανια,απλα θα πάρει και τα ομπλαστ τα ανατολικα που ειναι ολοι ρωσοφωνοι θα στησει και μονιμες βασεις και θα τελειωνει το ζητημα.Πιστεύεις αλήθεια ότι ο πουτιν είναι ικανός να καταλάβει την Ουκρανία? Εγώ δεν τον έχω τόσο ικανό.. Θα πάρει τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσει από την αμερικη πλάι ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπούνε στο νάτο και σε 2 χρόνια θα έχουμε πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ οι αμερικανικές βάσεις έχουνε φτάσει στα ρώσικα σύνορα.. Εσθο ία, ουκρανια, Λετονία.. Άμα ήταν κομουνιστές η εθνικιστές στην εξουσία στη Ρωσία, σίγουρα οι Ρώσοι θα είχαν κατλαα ει ολόκληρη την Ουκρανία και θα είχαμε εκατομμύρια ουκρανες μετανάστριες στην ευρωπη?τώρα με τον κοντό δεν το βλέπω να έρχονται πάλι πίσω θα κάνει..
Φοβάμαι οι Ρώσοι θα καταγαμησουν τις άτυχες Ουκρανέζες.
Βασικα είναι η ρωσική τακτική.Περιμένουν,κάνουν υπομονή,στήνουν σκηνικό και οπότε βρουν ευκαιρία χώνονται.
Εσένα όχι σχιστομάτες αλλά γκαβές πρέπει να είναι για να ελπίζεις πως θα γαμήσεις...Λες να πάθουν ότι και οι Γερμανίδες όταν μπούκαραν οι Ρωσοι στο Βερολίνο;
Πάντως δε μας χαλάει εμας,τουλάχιστον κι αυτοί είναι λευκοί και δεν θα αλλοιωθεί το γονίδιο,το πολύ πολύ να βγαίνουν πιο σχιστομάτες
Τυπε λες να καραδοκει και ο Δημητρακης για αυτο το σκηνικο;Φοβάμαι οι Ρώσοι θα καταγαμησουν τις άτυχες Ουκρανέζες.
Βασικα είναι η ρωσική τακτική.Περιμένουν,κάνουν υπομονή,στήνουν σκηνικό και οπότε βρουν ευκαιρία χώνονται.
Και τι διαφορά έχει δηλαδή ενας Ουκρανός από ένα πολωνο εμένα ίδιοι μου φαίνονται η μικρό διάφορες, σαν ίδιος λαός είναι,σαν να λέμε Αθηναίοι με πάτρινοι ένα πραμα αντε να έχουν πιο πολλά λεφτά οι πολωνοι..Εδώ Λευκορρωσίδα και Ουκρανέζα αναλύουν τι άλλο τους Πολωνούς άντρες.
Καλοί οι Πολωνοί λένε και εμφανίσιμοι,καυλωτικοί αλλά καβούρια στις τσέπες.Την έχουν δει φεμινιστές και ζητάνε η κοπέλα να πληρώνει τα μισά στο ραντεβού ενώ εμείς στα ανατολικά είμαστε μαθημένες αλλιώς.
Εδώ Ουκρανέζες απαντούν σε ερωτήσεις για την Πολωνία.Γενικώς γουστάρουνε Πολωνία με τα χίλια αλλά τους Πολωνούς άντρες όχι και πολύ λένε.
Λευκορρωσίδα αναλύει συνηθισμένους μύθους για τις Πολωνέζες.