Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Ρίγας και Ιστανμπούλ.Μάλλον Ρίγα θα πάω πιο κυριλέ.
Είπα να μπω ξανά ύστερα από ένα διάλειμμα μου από το μπου.
Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου.....

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πάτε να γαμησετε Ουκρανια οσο η χώρα υπάρχει ακόμα.

Πιστεύεις αλήθεια ότι ο πουτιν είναι ικανός να καταλάβει την Ουκρανία? Εγώ δεν τον έχω τόσο ικανό.. Θα πάρει τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσει από την αμερικη πλάι ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπούνε στο νάτο και σε 2 χρόνια θα έχουμε πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ οι αμερικανικές βάσεις έχουνε φτάσει στα ρώσικα σύνορα.. Εσθο ία, ουκρανια, Λετονία.. Άμα ήταν κομουνιστές η εθνικιστές στην εξουσία στη Ρωσία, σίγουρα οι Ρώσοι θα είχαν κατλαα ει ολόκληρη την Ουκρανία και θα είχαμε εκατομμύρια ουκρανες μετανάστριες στην ευρωπη?τώρα με τον κοντό δεν το βλέπω να έρχονται πάλι πίσω θα κάνει..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.787
Πόντοι
4.546
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανική γαστριμαργική πανδαισία.Τα φαγιά μπορεί να μη λένε αλλά οι γκόμενες είναι πάντα ευχαριστημένες.

Σαν ξένος μη φανταστεί κανείς οτι θα τη βγάλει τόσο φτηνά με εδέσματα από σούπερ μάρκετ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πιστεύεις αλήθεια ότι ο πουτιν είναι ικανός να καταλάβει την Ουκρανία? Εγώ δεν τον έχω τόσο ικανό.. Θα πάρει τίποτα ψεύτικες διαβεβαιώσει από την αμερικη πλάι ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπούνε στο νάτο και σε 2 χρόνια θα έχουμε πάλι τα ίδια.. Εντωμεταξύ οι αμερικανικές βάσεις έχουνε φτάσει στα ρώσικα σύνορα.. Εσθο ία, ουκρανια, Λετονία.. Άμα ήταν κομουνιστές η εθνικιστές στην εξουσία στη Ρωσία, σίγουρα οι Ρώσοι θα είχαν κατλαα ει ολόκληρη την Ουκρανία και θα είχαμε εκατομμύρια ουκρανες μετανάστριες στην ευρωπη?τώρα με τον κοντό δεν το βλέπω να έρχονται πάλι πίσω θα κάνει..

Φυσικά και είναι ικανός.Θελει να χυσει στη μάπα της Δυσης.Τώρα που τους βλέπουν αδύναμους θέλουν όλοι να πάρουν μεζέ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ωχ,άρχισε και τις πολιτικές αναλύσεις ο Κμαν...
Άσε τα υπόλοιπα θέματα και μείνε στα δικά σου ρεεεεεεε!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να επιτεθούν ταυτόχρονα από 5 διαφορετικές κατευθύνσεις,Ανατολική Ουκρανία,Ντονμπας,Κριμαία,Λευκορρωσια και Υπερδνειστερια.Η Ουκρανία πάει να γίνει σάντουιτς.Για να δούμε.
Φανταστειτε να γαμας και να εμφανιστουν τα αρματα στους δρόμους.

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Δεν θα καταλαβει ολη την ουκρανια,απλα θα πάρει και τα ομπλαστ τα ανατολικα που ειναι ολοι ρωσοφωνοι θα στησει και μονιμες βασεις και θα τελειωνει το ζητημα.
Μεχρι χαρκοβο θα φτανει η ουκρανια ανατολικοτερα θα ειναι ρωσια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φοβάμαι οι Ρώσοι θα καταγαμησουν τις άτυχες Ουκρανέζες.
Βασικα είναι η ρωσική τακτική.Περιμένουν,κάνουν υπομονή,στήνουν σκηνικό και οπότε βρουν ευκαιρία χώνονται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ Λευκορρωσίδα και Ουκρανέζα αναλύουν τι άλλο τους Πολωνούς άντρες.

Καλοί οι Πολωνοί λένε και εμφανίσιμοι,καυλωτικοί αλλά καβούρια στις τσέπες.Την έχουν δει φεμινιστές και ζητάνε η κοπέλα να πληρώνει τα μισά στο ραντεβού ενώ εμείς στα ανατολικά είμαστε μαθημένες αλλιώς.
Εδώ Ουκρανέζες απαντούν σε ερωτήσεις για την Πολωνία.Γενικώς γουστάρουνε Πολωνία με τα χίλια αλλά τους Πολωνούς άντρες όχι και πολύ λένε.

Λευκορρωσίδα αναλύει συνηθισμένους μύθους για τις Πολωνέζες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ιρλανδός στο Χάρκοβο.Βλέπετε πώς είναι οι γκόμενες εκεί.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι ανίκανος ο που τον λέμε δεν τραβάει.. Δεν το βλέπετε.. Οι αμερικανικές βάσεις έχουνε φτάσει 200χιλιομετρα από την Πετρούπολη.. Στην Εσθονία τη Λετονία την Ουκρανία.. Τετοια ξεφτίλα που έχει φάει η Ρωσία με το. Πουτιν δεν την έχει ξαναφαει.. Βεβαια οι πουτινικοκαμενοο βλέπουν ότι κερδαει ο πουτιν?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.629
Πόντοι
3.656
Βασικα είναι η ρωσική τακτική.Περιμένουν,κάνουν υπομονή,στήνουν σκηνικό και οπότε βρουν ευκαιρία χώνονται.

Λες να πάθουν ότι και οι Γερμανίδες όταν μπούκαραν οι Ρωσοι στο Βερολίνο;

Πάντως δε μας χαλάει εμας,τουλάχιστον κι αυτοί είναι λευκοί και δεν θα αλλοιωθεί το γονίδιο,το πολύ πολύ να βγαίνουν πιο σχιστομάτες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Λες να πάθουν ότι και οι Γερμανίδες όταν μπούκαραν οι Ρωσοι στο Βερολίνο;

Πάντως δε μας χαλάει εμας,τουλάχιστον κι αυτοί είναι λευκοί και δεν θα αλλοιωθεί το γονίδιο,το πολύ πολύ να βγαίνουν πιο σχιστομάτες
Εσένα όχι σχιστομάτες αλλά γκαβές πρέπει να είναι για να ελπίζεις πως θα γαμήσεις... :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τυπε λες να καραδοκει και ο Δημητρακης για αυτο το σκηνικο;

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εδώ Λευκορρωσίδα και Ουκρανέζα αναλύουν τι άλλο τους Πολωνούς άντρες.

Καλοί οι Πολωνοί λένε και εμφανίσιμοι,καυλωτικοί αλλά καβούρια στις τσέπες.Την έχουν δει φεμινιστές και ζητάνε η κοπέλα να πληρώνει τα μισά στο ραντεβού ενώ εμείς στα ανατολικά είμαστε μαθημένες αλλιώς.
Εδώ Ουκρανέζες απαντούν σε ερωτήσεις για την Πολωνία.Γενικώς γουστάρουνε Πολωνία με τα χίλια αλλά τους Πολωνούς άντρες όχι και πολύ λένε.

Λευκορρωσίδα αναλύει συνηθισμένους μύθους για τις Πολωνέζες.

Και τι διαφορά έχει δηλαδή ενας Ουκρανός από ένα πολωνο εμένα ίδιοι μου φαίνονται η μικρό διάφορες, σαν ίδιος λαός είναι,σαν να λέμε Αθηναίοι με πάτρινοι ένα πραμα αντε να έχουν πιο πολλά λεφτά οι πολωνοι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom