Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Εσενα ομως δεν μας ειπες σε νοιαζει το σπονσορινγκ στο ανατολικο μπλοκ?
Αν σε ενδιαφερουν οι αντρες του μπλοκ εχω να σου πω πληροφοριες
Αυτό είναι το πιο έξυπνο που βρήκες να μου πεις; μπήκα εδώ να δω τι γυναίκες πληρώνετε για να γαμήσετε

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.506
Πόντοι
31.628
Επίσης το οργανωμένο έγκλημα στη ρωσία έχει "κρατική υπόσταση" κατα βάση αν με εννοείς...
Το σύγχρονο οργανωμένο έγκλημα στην Ρωσία είναι το ίδο το κράτος. Δεν μιλάμε για ψιλικά, αλλά για τα χοντρά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.081
Πόντοι
26.141
δερό ήταν παντρεμενος λεμε
ασχετα που εζησε 5 λεπτα η γυναικα του
αρα ο Μινερβας is one of the kind
James bond και αρχιδια μπλε
James bond k kman δε συνάπτει με γάμους
Πήγαινε δες τώρα καμία τόλμη κ γοητεία

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ με την Πολωνεζα στο ρεστωραν.Καλη ήταν εμφανισιακά.

LWS2iP.jpg

ikyrMd.jpg

QnFrRP.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τυπακο εδω μιλαμε για γυναικες.
Ζανούλη εδώ είναι το νήμα του κμαν,οπότε θα πάρει κι αυτόν η μπάλα.

Γιατι δυσμοιρος ρε τυπακο,που γαμαει γκομενες που το 99% των μελων εδω μεσα δεν τις εχουν δει ουτε στα ονειρα τους?
Η αντρικη ζηλια βλεπω φτανει σε επιπεδο την γυναικια.
Αντι να παίρνετε μαθηματα και γνώσεις απο τον αρχηγο καθεστε και αερολογειται,δεν σας αρεσει η δεν συμφωνείτε μην μπαινετε εδω και αφήστε τον κμαν και αλλους 2 με 3 εδω μεσα να παιξουν παιχνιδι και ναμ μεταλαμπαδεψουν τις γνωσεις τους
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ με τη Λευκορωσίδα το Μαιο.Δυνατα μασταρια και σπέσιαλ μπουκι.Ωραια πράγματα.

6unKya.jpg

JPWYx5.jpg

33xHHR.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.930
Πόντοι
3.556
Καθίσαμε με φάτσα προς Λευκό Πύργο και βλέπαμε τον κόσμο που περπατούσε στην παραλία,δηλαδή τελείως τυχαίο δείγμα πολιτών.
Νομίζω ότι είναι περιττό να πω ότι ο sadman έλεγε μαλακίες...
Στο μόνο που θα σταθώ είναι ότι στις μικρές ηλικίες παίζει πιο ξεκωλέ ντύσιμο, χωρίς φυσικά να σημαίνει όλα αυτά που υπέθετε ο sadman..
Τυπε αν μπορεις κανε ενα ψυχογραφημα της καταστασης ως ερχομενος απο εξω με καθαρο ματι και με την μεγαλη εμπειρια σου απο αλλες χωρες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.717
Πόντοι
3.936
Η αντρικη ζηλια βλεπω φτανει σε επιπεδο την γυναικια.
Ναι, ζηλεύουμε την ομορφιά του,την εξυπναδα του,το μπόι του, την υγιεινή του, και την μικροτσουτσουνιαση του. Εμφανισιμα εσκορτακια στο ιντερνετ οσα θες στο 100αρικο. Δωσε και ενα 20αρικο μπουρπουαρ, και βγαλε μερικες φωτο μαζι τους, για να το παιξεις ιστορια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχοντα η ουκρανια ζηταει ασφαλεια υγειας να κανω μια διεθνης mondial υπαρχει θεμα ξερεις?
Επισης εμβολιασμενος δεν χρειαζεσαι κορονοτεστ ξερεις?
Ειναι αυστηροι οι ελεγχοι κατα την αφιξη στην ουκρανια?

Οι έλεγχοι είναι για τον πούτσο.Ειναι η πιο εύκολη χώρα να μπεις και να βγεις.Ελλαδα είχε ταλαιπωρία,Ουκρανία όχι.
Οι εμβολιασμενοι δε χρειάζονται κορονα τεστ.
Μεγάλη ταλαιπωρία είναι Ελλάδα οταν έρχεσαι απο Ουκρανία σε υποβάλλουν ξανά σε rapid test στο αεροδρόμιο,δε δέχονται το ουκρανικο τεστ.Οποτε περιμένεις καμιά ώρα στην ουρά.Εκει συμφέρει να έχεις κάνει εμβόλιο,τοτε δεν περιμένεις καθόλου και σε αφήνουν να περάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
Εδώ με την Πολωνεζα στο ρεστωραν.Καλη ήταν εμφανισιακά.

LWS2iP.jpg

ikyrMd.jpg

QnFrRP.jpg
Kman βλέπω όλο αυτή ανεβάζεις. Δε πιστεύω να έφαγες κανένα κολλιματακι και κάνεις νάζια.

Γιατί από όλες τις άλλες αυτη είναι ίσως η λιγότερο αξιολογη (και ακωλη) αλλά κάθε 2 μερουλες τις φωτό τις έχεις στο rotation.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.662
Πόντοι
1.706
Μαντω
Πρώην πεναγιωτισσα ή αλλιώς 5Ι-τισσα.
Υπερβαρο μέλος του σαητ με αδυναμία σε υποδεέστερους από τον ελληνικό λαούς πχ αλμπανά, πάκια νιγήρια.

Γνωρίζοντας πως οι άντρες χρησιμοποιούν πολύ ην φαντασία τους, και φαντασιωνονται μια καλλίγραμμη γυναίκα του επαγγέλματος , κερδίζει έτσι φιλοφρονησεις, κοπλιμέντα, φλερταρισματα, προτάσεις για γνωριμίες κτλ. Όλα αυτά βέβαια μόνο στην φαντασία γιατί στην πραγματικότητα αν την βλέπαμε (έχει ποσταρει παλιότερα φώτο με κάτι δάχτυλα χεριού σαν σουτζουκάκια σμυρνέικα) θα ήμασταν σαν την εκκίνηση στα 1500 μέτρα στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο όταν ακουστεί η πιστολιά.

Άσε μας βρε χοντροκοπέλα μου... που θα ασχοληθεί ο Άρχοντας μαζί σου....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman βλέπω όλο αυτή ανεβάζεις. Δε πιστεύω να έφαγες κανένα κολλιματακι και κάνεις νάζια.

Γιατί από όλες τις άλλες αυτη είναι ίσως η λιγότερο αξιολογη (και ακωλη) αλλά κάθε 2 μερουλες τις φωτό τις έχεις στο rotation.

Αυτή ήταν πολύ δυνατή στο σεξ θα την κρατήσω.Και δε ζήταγε τίποτα,οβολό της έδινα της αρεσκείας μου.
Τώρα παίζουν δύο καινούργιες Ουκρανες πολύ δυνατές εκεί θα κατευθυνω τα δίχτυα μου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ζηλεύουν πολύ οι Ελληνίδες.Με την Τσεχα εφαγα γιούχα σχολιάζουν άσχημα.Μια καριολα μου πέταξε βρωμονερα απο το μπαλκόνι μιλάμε ακριβείας πανω μου στο πρόσωπο.Με έλουσε η τύπισσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom