Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εχω πάει εκεί Przemysl,Rzeszow,Brest κτλ.Καλά είναι έχει βυζαρούδες και χυμαδιά αλλά όχι τίποτα εντυπωσιακές υπεργκόμενες.
Φοβερές γκόμενες μοντέλα έχει Πόζναν,αρκετές Βαρσοβία,πολλές Πίλσεν,Πράγα,Μπρατισλάβα και Κίεβο,Μινσκ.Εκεί θα δεις εντυπωσιακές συγκεντρώσεις από υπερμουνάρες.Σε άλλες σλαβικές πόλεις δεν έχω δει αυτά είναι τα σλαβικά κέντρα.
Άμα γράφει αυτά τα καταθλιπτικά περπατώντας στο εξωτικό Κορδελιό,
αν πάει μπλοκ και δει το φως το αληθινό,
τον βλέπω να γυρίζει και να κουμπώνει καμιά κούτα αντικαταθλιπτικά...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Χρειάζεται ένα σοκ therapy ο Sadman.Εκεί που είναι στη μίρλα και την κατάθλιψη να βρεθεί στα μουνολίβαδα και να απελευθερώσει το Spiderman που κρύβει μέσα του.Να πει μουνάκια,θα σας γαμήσω όλες.
Είναι και ψαρωτικές οι Ελληνίδες,έχουν γαμήσει την ψυχολογία στα παιδιά δεν μπορούν να απελευθερωθούν λίγο και να πάρουν την πάνω βόλτα.Καλός ο έλεγχος αλλά πρέπει και ο άλλος κάποια στιγμή να πετάει την πούτσα έξω.Να απελευθερωθεί λίγο από τις καταπιέσεις.Αυτό μόνο στα μουνολίβαδα είναι εφικτό.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πρώτο προφίλ μου,λες να τις γοητεύσει τις Κορδελιώτισες ο Σαντ?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πρώτο προφίλ μου,λες να τις γοητεύσει τις Κορδελιώτισες ο Σαντ?
Tρίτο προφίλ μου,αν δεν μπορείς να γοητεύσεις ούτε την Σούλα την κομμώτρια από το Κορδελιό,
χλωμά τα πράγματα...:confused:

Χρειάζεται ένα σοκ therapy ο Sadman.Εκεί που είναι στη μίρλα και την κατάθλιψη να βρεθεί στα μουνολίβαδα και να απελευθερώσει το Spiderman που κρύβει μέσα του.Να πει μουνάκια,θα σας γαμήσω όλες.
Είναι και ψαρωτικές οι Ελληνίδες,έχουν γαμήσει την ψυχολογία στα παιδιά δεν μπορούν να απελευθερωθούν λίγο και να πάρουν την πάνω βόλτα.Καλός ο έλεγχος αλλά πρέπει και ο άλλος κάποια στιγμή να πετάει την πούτσα έξω.Να απελευθερωθεί λίγο από τις καταπιέσεις.Αυτό μόνο στα μουνολίβαδα είναι εφικτό.
Από ότι έχω καταλάβει ο sadman κοντεύει τα 40,άμα ήταν να πάρει μπρος έπρεπε νωρίτερα..
Τίποτα τρελά φράγκα δεν παίζουν,οπότε χλωμά τα πράγματα..

Οι Ελληνίδες είναι μοσχαναθρεμένες ντίβες,αλλά σε κάποια πράγματα είναι καλύτερες.
Π.χ.οι Πολωνέζες είναι κατά μέσο όρο πολύ πιο σαικεντέλικ,σε επίπεδο να σε τρελάνουν.
Οι Γερμανίδες είναι πολύ πιο κρύο αίμα,άμα πιστέψουν ότι δεν υπάρχει πλέον αύριο μαζί σου,τετέλεσθαι.
Ούτε προσπάθειες για επανασύνδεση,ούτε συναισθηματισμοί.

Σιγά τις ελληνίδες που είναι δύσκολη πίστα...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tρίτο προφίλ μου,αν δεν μπορείς να γοητεύσεις ούτε την Σούλα την κομμώτρια από το Κορδελιό,
χλωμά τα πράγματα...:confused:

Από ότι έχω καταλάβει ο sadman κοντεύει τα 40,άμα ήταν να πάρει μπρος έπρεπε νωρίτερα..
Τίποτα τρελά φράγκα δεν παίζουν,οπότε χλωμά τα πράγματα..

Οι Ελληνίδες είναι μοσχαναθρεμένες ντίβες,αλλά σε κάποια πράγματα είναι καλύτερες.
Π.χ.οι Πολωνέζες είναι κατά μέσο όρο πολύ πιο σαικεντέλικ,σε επίπεδο να σε τρελάνουν.
Οι Γερμανίδες είναι πολύ πιο κρύο αίμα,άμα πιστέψουν ότι δεν υπάρχει πλέον αύριο μαζί σου,τετέλεσθαι.
Ούτε προσπάθειες για επανασύνδεση,ούτε συναισθηματισμοί.

Σιγά τις ελληνίδες που είναι δύσκολη πίστα...

Οι Πολωνέζες είναι psycho όντως,τελείως τρελιάρες.Δε μου έχει τύχει φυσιολογική λογική ψυχρόαιμη Πολωνέζα.Είναι όλες τρελές.Αυτό έχει και τα καλά του βέβαια όπως το σπέσιαλ μπούκι.
Στην αρχή νόμιζα οτι μόνο οι γκόμενές μου ήταν έτσι αλλά όταν γνώρισα μαμάδες θείες,ξαδέρφες κτλ διαπίστωσα οτι οι δικές μου ήταν οι πλέον λογικές στο σόι.
Και εδώ Γερμανία οι Πολωνέζες στη δουλειά είναι θεόμουρλες.Ούτε μία ισορροπημένη.Πιστεύω είναι ο λαός έτσι συνολικά,έχουν αυτή τη μέντα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αγία Νάπα είναι το ίδιο αλλά λίγο καλύτερο.Πρέπει να ανταγωνιστείς ψωλαραίους με καλύτερη εμφάνιση ,πιο δυνατά κοννέ και resources.Επίσης πολύ έμπειρους παίκτες και δυνατά καμάκια από όλο τον κόσμο αφού όλοι συρρέουν σε τέτοια συγκεκριμένα θέρετρα με πολύ μουνί για να γαμήσουν.

Αλλά Καλίνινγκραντ δεν είναι το ίδιο.
Είναι σλαβική ατμόσφαιρα.Εσύ δεν πας στην παραλία πας Καλίνινγκραντ και έρχεσαι το πρωί για καμάκι παραλία.Εντελώς άλλη φάση,Σλαβουριά κι έτσι.
Το βράδυ καμακώνεις Καλίνινιγκραντ χτυπάς τα κλαμπ κι έτσι.Αν δε σου κάτσει τίποτα πας δίπλα Σόποτ στις ξέκωλες Πολωνέζες.Δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας αν είσαι στην πηγή.
Μιλάμε για σλαβική κατάσταση είναι σαν Παραλία Κατερίνης επί δέκα ή εκατό.
Βέβαια πρέπει να είσαι ψιλοψαγμένος για να χτυπήσεις Καλίνινγκραντ Σόποτ κτλ δεν είναι τόσο απλό.Οι πιο πολλοί ψαρώνουν και με την ιδέα μόνο γιατί είναι τελείως άγνωστο.Πάει κανείς Σότσι?Ρωσική Κριμαία?Οχι και ποτέ και για τους ίδιους λόγους.Απλά είναι ψαρωμένοι.Θέλουν το ασφαλές το σίγουρο το εύκολο και φυσικά πιάνουν τα αρχίδια τους αφού δε ρισκάρουν.
Ενδιαφέρον το Καλλίνιγκραντ. Θυμάμαι έναν συναδεφο Πολωνό που μου μίλαγε γι αυτό. Μου κάνει εντύπωση ότι έχει θερμοκρασία θάλασσας 22 Κελσίου, άρα πλήρως κολυμπίσιμα νερά. Εκπλήσσομαι γιατί είναι στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με Αγγλία όπου Αύγουστο μήνα δαγκώνεις το γκαυλί σου αν μπεις στη θάλασσα (που δε μπαίνει και κανένας)
Πρέπει να είναι ωραίος συνδυασμός πάντως ζεστούτσικη θάλασσα και σχετικά δροσερά έξω όχι δηλαδή κάψα και 40ρια όπως έχουν οι δικές μας παραλίες, κάνεις και ευκολότερα καμάκι έτσι. Αν και σε μας υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα, με κυριότερο το ότι οι γκαύλες των κορασίδων εκτοξεύονται στα ύψη από τη ζέστη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι Βαλτική.Εχει παραλίες από ανατολική Γερμανία μέχρι Πολωνία,Καλίνινγκραντ,Λετονία,Λιθουανία.Είναι τίγκα στις ανατολικές εκεί από Swinousje,Kolobzerg μέχρι Κλαιπέντια.
Βέβαια αν φύγεις από Ελλάδα για να πας για μπάνιο Βαλτική θα σε θεωρήσουν ελαφρώς μαλάκα,το όνειρό τους είναι ο νότος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι Πολωνέζες είναι psycho όντως,τελείως τρελιάρες.Δε μου έχει τύχει φυσιολογική λογική ψυχρόαιμη Πολωνέζα.Είναι όλες τρελές.Αυτό έχει και τα καλά του βέβαια όπως το σπέσιαλ μπούκι.
Στην αρχή νόμιζα οτι μόνο οι γκόμενές μου ήταν έτσι αλλά όταν γνώρισα μαμάδες θείες,ξαδέρφες κτλ διαπίστωσα οτι οι δικές μου ήταν οι πλέον λογικές στο σόι.
Και εδώ Γερμανία οι Πολωνέζες στη δουλειά είναι θεόμουρλες.Ούτε μία ισορροπημένη.Πιστεύω είναι ο λαός έτσι συνολικά,έχουν αυτή τη μέντα.
Οι άντρες Πολωνοί όμως είναι πολύ νορμάλ και κουλ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Μέχρι στιγμής έχω μία προσφορά εργασίας από μπλοκ. Πράγα, αεροπορική εταιρεία, remote εξυπηρέτηση πελατών (προβλήματα στο booking, χαμένες βαλίτσες κλπ) για ένα χρόνο minimum.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πάντως εκείνη η περιοχή που συνορεύουν Πολωνία-Ουκρανία-Λευκορωσία,πρέπει να'χει ονειρικές μουνάρες,Έχεις βρεθεί καθόλου;Θα'ναι σαν το τρίγωνο των Βερμούδων

Ή μήπως έχει καλύτερες στα σύνορα με Τσεχοσλοβακία;

Γενικά ότι εθνικότητα και να σμίξει εκεί γύρω,μόνο μουνάρες πρέπει να βγάζει
Μου δωσες ιδέα μαν, θα πάω για εργασιοπορνοτουρισμό στη Wlodawa στο τριεθνές.
Κμαν έχουμε καμιά ίνφο;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μέχρι στιγμής έχω μία προσφορά εργασίας από μπλοκ. Πράγα, αεροπορική εταιρεία, remote εξυπηρέτηση πελατών (προβλήματα στο booking, χαμένες βαλίτσες κλπ) για ένα χρόνο minimum.

Με αυτή την απασχόληση θα γαμάς τις Τσέχες αβέρτα.Θα τους βρίσκεις και τη βαλίτσα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι άντρες Πολωνοί όμως είναι πολύ νορμάλ και κουλ.
Ισχύει

Επίσης η υπόλοιπη Ευρώπη νομίζει ότι οι περισσότεροι Πολωνοί άντρες είναι έτσι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή είσαι και ο Κμαν,και ο Μίδας,και εγώ?
Ή μάλλον είμαι εσείς οι 3?
Θεέ μο,δεν το ξερα!
Τριχασμένη προσωπικότητα :confused:

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    458,2 KB · Εμφανίσεις: 27

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Με αυτή την απασχόληση θα γαμάς τις Τσέχες αβέρτα.Θα τους βρίσκεις και τη βαλίτσα.
Ναι, αλλά δεν ξέρω τσέχικα και δεν θα πάω. Τώρα που οι Ουκρανέζες ανεβάσαν τα κασέ λόγω αράβων, τέτοιες δουλειές βάλτες στα υπόψιν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι, αλλά δεν ξέρω τσέχικα και δεν θα πάω. Τώρα που οι Ουκρανέζες ανεβάσαν τα κασέ λόγω αράβων, τέτοιες δουλειές βάλτες στα υπόψιν.

Θα τους επιστρέφω τις βαλίτσες ειδικά αν έχουν το πτώμα κανενός Κινέζου μέσα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Έχει έρθει μία προσφορά από Ελλάδα. Υπεύθυνος animation σε 4στερο ξενοδοχείο, επιβλέπεις αν διασκεδάζουν καλά οι τουρίστες κι αν έχουν προβλήματα. Διαμονή, σίτηση παρέχεται από το ξενοδοχείο, αλλά τα λεφτά είναι βεβαίως ξεφτίλα. Από 900 έως 1300 € ΜΕΙΚΤΑ αναλόγως προσόντων πχ ξένων γλωσσών κλπ. Για κορόιδα ψάχνουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έχει έρθει μία προσφορά από Ελλάδα. Υπεύθυνος animation σε 4στερο ξενοδοχείο, επιβλέπεις αν διασκεδάζουν καλά οι τουρίστες κι αν έχουν προβλήματα. Διαμονή, σίτηση παρέχεται από το ξενοδοχείο, αλλά τα λεφτά είναι βεβαίως ξεφτίλα. Από 900 έως 1300 € ΜΕΙΚΤΑ αναλόγως προσόντων πχ ξένων γλωσσών κλπ. Για κορόιδα ψάχνουν.
Περιοχή;
Για Ελλάδα μια χαρά ακούγονται για δουλειά επιτήρηση. Υπολόγισε και το ταμείο το χειμώνα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτή είναι καλή θέση.Animateur κι έτσι.Θα τσεκάρεις αν περνάνε καλά οι τουρίστριες και αν όχι θα ρίχνεις έναν πούτσο για να τις διασκεδάσεις.
Βρες αν υπάρχει καμιά θέση για έλεγχο βυζιών ανατολική Πολωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom