Χθες βρηκα τον γιο ενος αεροπορου,ειμαατε γνωστοι και πιασαμε την κουβεντα,μιλουσαμε για γκομενες του εξωυερικου και ο τυπος μου ειπε πως ο πατερας του του ειπε οτι πολυ ομορφες κοπελες και ευκολες ειναι οι αιθιοπισσες.
Ο τυπος μου ειπε μην παραξενευεσαι.
Θα σου δειξω φωτογραφιες οταν πηγα μαζι με πτηση με τον πατερα μου αντις αμπεμπα.
Ο πατερας του ανα βδομάδα πεταει για αντις και αυτος εμεινε μια εβδομαδα.
Η αντις εχει ωραιες περιοχές λογικα θα κινουνταν στα πλουσια μερη ο φιλος και οι γκομενες οχι νεγρες πολυ μελαχροινες ομως στυλ λατιν περιπου λεπτα αδυνατα σωματα μοντερνα ντυσιματα και ευκολες μου λεει ο τυπος.
Τους λες ι μ λαικ γιου και σου καθονται,παρθενα μερη απο σεξοτουριστες μιας και πολλοι ακουνε αφρικη και χεζονται.
Ελα ομως που ολα ηταν φθηνα ζεστη δεν κανει γιατι η αντις ειναι βουνο οι πλουσιες περιοχες είναι καθαρα ευρωπαικες με πρασινο και καθε λογης μαγαζια,η πτηση διαρκει γυρω στις 4.30 ωρες οι γκομενες ευκολες και γενικα αξιζει για πορνοτουρισμο.
Μου είπε βεβαια μην βγεις εξω απο τις ελιτ περιοχες η βγεις απο αντις γιατι θα καταλαβεις οτι βρισκεσαι στην αφρικη και θα απογοητευτείς.