Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
Στο μουνοκυνηγι να δειτε πόσος κόπος και εργατοώρες απαιτούνται ειδικά άμα δεν έχεις λεφτά.
Πρέπει να αλωνιζεις στα μουνολιβαδα για να έχεις αποτέλεσμα.
Όταν οι ψωλοτριχες είναι μεγαλύτερες από το πουλί σου, τι αποτέλεσμα να έχεις. Ούτε να περάσει τα κωλομαγουλα της για να φτάσεις τη σουφρα της, δεν επαρκουν οι πόντοι σου :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Σε παραπέμπω στο pm που σου έστειλα την Πέμπτη στις 01:12:grin:
Πάω να το δω!
Αλλά τι να κάνω ρε μαν,έχω αλλεργία όταν το ζαβό γράφει μαλακιούλες.Αυτός ο συνδυασμός ασχήμιας,αγυμνασίας,μιζέριας,χαζομάρας του Σαντ σκοτώνει λέμε.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.137
Πόντοι
456
Όταν οι ψωλοτριχες είναι μεγαλύτερες από το πουλί σου, τι αποτέλεσμα να έχεις. Ούτε να περάσει τα κωλομαγουλα της για να φτάσεις τη σουφρα της, δεν επαρκουν οι πόντοι σου :confused:
Σε κεντράρουν καλά στα κωλοδαχτυλα που τρως στο βρωμερό μετάξι για 10 ευρώ ή σου έχουν ξεπετσιασει τη βρωμερή κωλοβαλβιδα ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
Ενω οι τρελές Σλαβες κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μαυρισουνε.Αυτη τη μανία των γυναικών με το μαύρισμα δεν την καταλαβαίνω.
Στο τρίτο κόσμο έχουν προϊόντα whitening κ στο δυτικό για μαύρισμα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πρόσεξε μήπως αυτή από Οδησσό σε κοροϊδεύει και αντί για Ρωσίδα είναι Ουκρανεζα.
Την ξέρω από το 2008 ως Ρωσίδα, είχαμε και σχέση τότε και την είχα σπιτωμένη πάνω από εξάμηνο. Στους δικούς της μίλαγε στο τηλέφωνο ρωσικά. Μετά στις Κάννες με τους Ρώσους έκανε κυρίως νταραβέρια στα ακίνητα. Είχε ουκρανέζικα χαρτιά, αλλά και ρώσικο διαβατήριο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειδικά με τα ακίνητα Οντεσα κατι Έλληνες ακούστηκε οτι εκαναν χρυσές δουλειές.Γουσταραν τοσο πολυ που έμειναν 6 μήνες μεσα στο ακίνητο με Ουκρανους φίλους.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Οντεσα πες χαρης ουκ κ καθαρισες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 32

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746
ακου εκει βγαζει ακοπα λεφτα ο κμαν!!!! :headbang:
μπροστα στο κμαν, οι δουλοι που χτισαν τις πυραμιδες ηταν δημοσιοι υπαλληλοι...
Στις υγρές υπογες ενός επαρχιακού νοσοκομείου της γερμανίας ειναι και μεταφερει πτωματα. Το βράδυ κοιμάται στο γκαράζ, που του το έχουν κάνει κοιτωνα με κοινό wc . Και φωτος κονσέρβα εδω, στο να χαμε να λέγαμε.. με ταξίδια του Γκιουλιβερ

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Είναι ο άρχοντας :confused:
Βαλκανικοί πύραυλοι κλπ
Θα μάθεις...:grin:
Αααα γι'αυτό... Εάν δεν κάνω λάθος, οι περισσότεροι βαλκάνιοι /βαλκάνιες δεν ανησυχούν για την εμφάνιση ευαίσθητης περιοχής τους και δεν συνηθίζουν να την έχουν ξυρισμενη. Έχουν αλλά προσόντα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο καραγκιοζης ηταν απο την προυσα της τουρκιας τι δουλεια εχει με τον ελληνα που λες?
Αγραμματος

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Στις υγρές υπογες ενός επαρχιακού νοσοκομείου της γερμανίας ειναι και μεταφερει πτωματα. Το βράδυ κοιμάται στο γκαράζ, που του το έχουν κάνει κοιτωνα με κοινό wc . Και φωτος κονσέρβα εδω, στο να χαμε να λέγαμε.. με ταξίδια του Γκιουλιβερ
Εχεις καποιο στοιχειο, ή απλα υποθετεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...
μια εικόνα και θα τον ερωτευτείς.
Μια εικόνα χιλιες λεξεις

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.137
Πόντοι
456
20200829_112922.jpg

Ρε Ντε Βίτο τον έφαγες ασαλιωτο τελικά και εδώ ???

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Χθες βρηκα τον γιο ενος αεροπορου,ειμαατε γνωστοι και πιασαμε την κουβεντα,μιλουσαμε για γκομενες του εξωυερικου και ο τυπος μου ειπε πως ο πατερας του του ειπε οτι πολυ ομορφες κοπελες και ευκολες ειναι οι αιθιοπισσες.
Ο τυπος μου ειπε μην παραξενευεσαι.
Θα σου δειξω φωτογραφιες οταν πηγα μαζι με πτηση με τον πατερα μου αντις αμπεμπα.
Ο πατερας του ανα βδομάδα πεταει για αντις και αυτος εμεινε μια εβδομαδα.
Η αντις εχει ωραιες περιοχές λογικα θα κινουνταν στα πλουσια μερη ο φιλος και οι γκομενες οχι νεγρες πολυ μελαχροινες ομως στυλ λατιν περιπου λεπτα αδυνατα σωματα μοντερνα ντυσιματα και ευκολες μου λεει ο τυπος.
Τους λες ι μ λαικ γιου και σου καθονται,παρθενα μερη απο σεξοτουριστες μιας και πολλοι ακουνε αφρικη και χεζονται.
Ελα ομως που ολα ηταν φθηνα ζεστη δεν κανει γιατι η αντις ειναι βουνο οι πλουσιες περιοχες είναι καθαρα ευρωπαικες με πρασινο και καθε λογης μαγαζια,η πτηση διαρκει γυρω στις 4.30 ωρες οι γκομενες ευκολες και γενικα αξιζει για πορνοτουρισμο.
Μου είπε βεβαια μην βγεις εξω απο τις ελιτ περιοχες η βγεις απο αντις γιατι θα καταλαβεις οτι βρισκεσαι στην αφρικη και θα απογοητευτείς.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Χθες βρηκα τον γιο ενος αεροπορου,ειμαατε γνωστοι και πιασαμε την κουβεντα,μιλουσαμε για γκομενες του εξωυερικου και ο τυπος μου ειπε πως ο πατερας του του ειπε οτι πολυ ομορφες κοπελες και ευκολες ειναι οι αιθιοπισσες.
Ο τυπος μου ειπε μην παραξενευεσαι.
Θα σου δειξω φωτογραφιες οταν πηγα μαζι με πτηση με τον πατερα μου αντις αμπεμπα.
Ο πατερας του ανα βδομάδα πεταει για αντις και αυτος εμεινε μια εβδομαδα.
Η αντις εχει ωραιες περιοχές λογικα θα κινουνταν στα πλουσια μερη ο φιλος και οι γκομενες οχι νεγρες πολυ μελαχροινες ομως στυλ λατιν περιπου λεπτα αδυνατα σωματα μοντερνα ντυσιματα και ευκολες μου λεει ο τυπος.
Τους λες ι μ λαικ γιου και σου καθονται,παρθενα μερη απο σεξοτουριστες μιας και πολλοι ακουνε αφρικη και χεζονται.
Ελα ομως που ολα ηταν φθηνα ζεστη δεν κανει γιατι η αντις ειναι βουνο οι πλουσιες περιοχες είναι καθαρα ευρωπαικες με πρασινο και καθε λογης μαγαζια,η πτηση διαρκει γυρω στις 4.30 ωρες οι γκομενες ευκολες και γενικα αξιζει για πορνοτουρισμο.
Μου είπε βεβαια μην βγεις εξω απο τις ελιτ περιοχες η βγεις απο αντις γιατι θα καταλαβεις οτι βρισκεσαι στην αφρικη και θα απογοητευτείς.
αυτό ισχύει για τις αιθιοπέζες.ήξερα 2 τύπους από τη δουλειά 60+ τώρα,που γύρισαν την μισή αφρική με μεγάλη εταιρεία της κύπρου που είχε τα έργα της όμως μέση ανατολή-αφρική.μου είπαν γυναίκες σαν τις αιθιοπέζες δεν έχουμε βρει σ΄άλλη χώρα.πανέμορφες..και μου χε κάνει πολλή εντύπωση

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αυτό ισχύει για τις αιθιοπέζες.ήξερα 2 τύπους από τη δουλειά 60+ τώρα,που γύρισαν την μισή αφρική με μεγάλη εταιρεία της κύπρου που είχε τα έργα της όμως μέση ανατολή-αφρική.μου είπαν γυναίκες σαν τις αιθιοπέζες δεν έχουμε βρει σ΄άλλη χώρα.πανέμορφες..και μου χε κάνει πολλή εντύπωση
Οι ψαγμενοι πανε σ αυτα τα μερη.
Θα το εχω σαν μακρινο πλανο,αρχικα θα ξεκινησω μουνολιβαδα και μετα θα παω αντις αμπεμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom