ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Το Σαββίντι είναι ανάμεσά μαςΛες να βρήκε Κριστάκι Σαββίντι και να τον έκανε ωμέγα μέιλ?
Το Σαββίντι είναι ανάμεσά μαςΛες να βρήκε Κριστάκι Σαββίντι και να τον έκανε ωμέγα μέιλ?
Μα το ξέρουμε αυτό!Το Σαββίντι είναι ανάμεσά μας
Ποιος πέλεκυς;Oριστικά φίλε,έπεσε βαρύς ο πέλεκυς
Θα συμφωνήσω.Πρώτα οι γύφτοι κ μετά οι Σλάβοι
Είδα μία μαύρη καλλονή χτες μέσα στο τραμ άλλο πράγμα. Λίγες όμως βγαίνουν ωραίες σε black version (αναλογικά πάντα).Ασχολουμαι με τιντερ με μαύρα διαμάντια τωρα
Σε λίγες μέρες πάω κάπουΕίδα μία μαύρη καλλονή χτες μέσα στο τραμ άλλο πράγμα. Λίγες όμως βγαίνουν ωραίες σε black version (αναλογικά πάντα).
Το βαλκανικου χεριουΠοιος πέλεκυς;
Της εφορίας;
Του χεσιματος;
Mαλλον δε θελουν να αποδεχτουν την πραγματικοτητα φιλε...Πέρα από τα αστεία αυτό που ζούσα κάποτε σαν φοιτητής στα 90's μόνο Αφρική λατινική Αμερική πλέον
Βέβαια συνήθως οι σλαβολαγνοι είναι ρατσιστές κ δε γουστάρουν σοκολατινες παστες
Υπάρχουν νέα απο τον Αλγερινό φίλο του πόρνου και του φραγκάτου τούρκου αν ενδιαφέρεσαιΈχεις νέα από τον χαζομεταναστη ή τον χάσαμε οριστικά?
Νομίζω ότι όλοι την ξέρουμε απλώς άλλος τραβάει να βρει άλλη Ιθάκη κ άλλους προορισμούςMαλλον δε θελουν να αποδεχτουν την πραγματικοτητα φιλε...
Έχει πολλές δυνατότητες η Αφρική. Βασιλιάς θα είσαι. Εννοείται βέβαια προσοχή κι όχι μόνο από τις γυναίκες. Ακόμα και μπάτσοι κλέβουν εκεί.Σε λίγες μέρες πάω κάπου
Από χτες 104match
To πρώτο τριωρο
We love black power
Σα μύγα μες στο γαλα
Εξαπέλυσα σλαβικους ρωσικούς πυραύλους c-500 για ακριβό σπονσοριγκ ένα πιάτο γλυκοπατατα
Πληρώνω σε κμανisτικα exocet c-500Έχει πολλές δυνατότητες η Αφρική. Βασιλιάς θα είσαι. Εννοείται βέβαια προσοχή κι όχι μόνο από τις γυναίκες. Ακόμα και μπάτσοι κλέβουν εκεί.
Εμείς με τις κατιούσες των επιδομάτων σας ισοπεδώνουμεΠληρώνω σε κμανisτικα exocet c-500
Καλα αυτο εννοειται , ασε που δεν εισαι πλεον φοιτητης και εικοσαρης χαχαΠέρα από τα αστεία αυτό που ζούσα κάποτε σαν φοιτητής στα 90's μόνο Αφρική λατινική Αμερική πλέον
Βέβαια συνήθως οι σλαβολαγνοι είναι ρατσιστές κ δε γουστάρουν σοκολατινες παστες
Τώρα μόνο Μινσκ αξίζειΟ Χαρης παντως ειναι απο χθες στο Κιεβο ,τιγκα στα μουνια μου εγραψε ...
αναμενουμε καινουργιες ιστοριες
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εργαζεται και καπου αλλου.. οπως πχ. εφημεριες σε αλλες κλινικες, χειρουργεια κτλπ..Ξέρω όμως άτομα με καλές δουλειές,ενταγμένοι,που κάνουν ζωάρα.
Το ιατρείο που είμαι "γραμμένος",το έχει Έλληνας,σε μία από τις πιο ωραίες περιοχές του Μονάχου.
Έχει το ιατρείο του ανοιχτό,καθημερινές 09:00-13:00
ZΩΑΡΑ