axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
τωρα με εκανες λυκανθρωπο........Μητσο, σ'αρεσει να πιανεις το πουλακι σου;
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
τωρα με εκανες λυκανθρωπο........Μητσο, σ'αρεσει να πιανεις το πουλακι σου;
Α με θυμάσαι βλέπω. Ναι ναυάγησε γιατί δε τα βρήκαμε καθόλου με τον ιδιοκτήτη.ναυαγησε το Ν.Ψυχικο δικε μου ?
Δε τα βρηκατε σε τετοια υφεση;Α με θυμάσαι βλέπω. Ναι ναυάγησε γιατί δε τα βρήκαμε καθόλου με τον ιδιοκτήτη.
Όχι, δε μοιάζω ούτε με Πάκι ούτε με κομουνιστή (δε ξέρω πιο από τα δυο είναι χειρότερο).Δε τα βρηκατε σε τετοια υφεση;
Τυπε, μηπως μοιαζεις με κουμουνιστη ή Πακι;
Όχι, δε μοιάζω ούτε με Πάκι ούτε με κομουνιστή (δε ξέρω πιο από τα δυο είναι χειρότερο).
Όμως άρχιζε να μου λέει κάτι τρελά και επιπλέον έμενε στο από πάνω διαμέρισμα και μου έλεγε να μη κάνω θόρυβο, να μην έχω επισκέψεις το βράδυ κλπ.
Τι λε ρε μεγαλε δε του ειπες;Όχι, δε μοιάζω ούτε με Πάκι ούτε με κομουνιστή (δε ξέρω πιο από τα δυο είναι χειρότερο).
Όμως άρχιζε να μου λέει κάτι τρελά και επιπλέον έμενε στο από πάνω διαμέρισμα και μου έλεγε να μη κάνω θόρυβο, να μην έχω επισκέψεις το βράδυ κλπ.
καλα σου ελεγε ρε τυπεΌχι, δε μοιάζω ούτε με Πάκι ούτε με κομουνιστή (δε ξέρω πιο από τα δυο είναι χειρότερο).
Καλα σε ελεγε ο Αβραμης κωλογερο.καλα σου ελεγε ρε τυπε
παρτυ εκανες τα βραδια
ο κοσμος θελει να κοιμηθει
τυπε θα καλεσω το ηθωνΚαλα σε ελεγε ο Αβραμης κωλογερο.
Βαστα να νοικιασουμε το διπλανο απο σενα ο Λαγουδακης κι εγω,
να σε κανουμε ωπα καθε βραδυ απο την φασαρια...
Στειλ'τους. Θα τους κερασει ο Αντζελας γλυκο του κουταλιου...τυπε θα καλεσω το ηθων
εσεις θα κανετε οργια με τον αντζελα και τον σοφια
ο πικερΤυπε, ο Μορτης ειναι αυτος;