You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπέρμα σε φαγητά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DOCTOR PROCTOR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 220
- Εμφανίσεις 49K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σαλιγκαρια!!!!!!!!!!!!!!!
Πςςςςςςςςςςςςςς
Τι λες τωραααααααααααααααααααα
Ποσα χρονια εχω να φαω να το φχαριστηθω
Απο τα αγαπημενα μου φαγητα!!!
Με την σαλτσουλα τους μαζι ειναι υπεροχα!!!
Ψωμακι και τηγανητες πατατουλες!!!
Πω πω τι μου θυμησες τωρα!
DOCTOR PROCTOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 51
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αναλόγως από που τα τρώει ο συνοδοιπόρος.Μα τα καστανα δεν φερνουν κλασιμο!
Αν πάντως τα κάνει upload λότρυπα και κλάσει υποψιάζομαι ότι θα φεύγουν κατά ριπάς...
DOCTOR PROCTOR
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 51
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρώτα τον vaso.έχει χύσει κανείς σε φραπεδάκι?
ξέρει αυτός...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 9.547
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι...μόνο σε φρέντο καπουτσίνο.....δένει καλλίτερα η κρέμα....πρίν βάλεις κανέλλα εννοείται..έχει χύσει κανείς σε φραπεδάκι?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Μηνύματα
- 2.220
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
τι αλλο θα ακουσουμε ρε παιδια?
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Μηνύματα
- 653
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Και επειδη ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε μπειτε στο γιατι τελικά ειναι παγκοσμιο το βιτσιο! ENJOY
Εγωλεω να γαμησω ενα Διπιτο που κανει και πιο Greek Lover
Εγωλεω να γαμησω ενα Διπιτο που κανει και πιο Greek Lover
Συνημμένα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Μηνύματα
- 7.928
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
έχει χύσει κανείς σε φραπεδάκι?
αμε...και μετα το καταπιε μια φοιτητριουλα με τη θεληση της!!!εμεινα εμβροντητος μπροστα στις ορεξεις της...
Επισκέπτης
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στη κουζίνα, να ανοίγω φούρνους-ψυγεία-κατσαρόλες και να χύνω στα φαγητά. Μια φορά θυμάμαι είχα σενιαρει extra επίστρωση μπεσαμέλ σε ένα παστίτσιο μούρλια.Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
ελπίζω να μην είσαι μάγειρας σε εστιατόριο
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Μηνύματα
- 9.547
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ελπίζω να μην είσαι μάγειρας σε εστιατόριο
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Μηνύματα
- 310
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το 'χουμε χάσει τελείως εδώ μέσα... Πεπόνια, ντομάτες, κοτόπουλα στα μικροκύματα... Και το συκώτι έχω ακούσει ότι κάνει καλό κρεβάτι. Λοιπόν:
ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
1. Δεν γαμάμε το δείπνο μας (ούτε άλλα γεύματα της ημέρας).
2. Δεν γαμάμε τα γεύματα τρίτων, γνωστών ή αγνώστων, εκτός αν οι ίδιοι συναινέσουν.
3. Εάν χύσουμε στο γεύμα κάποιου, φροντίζουμε να καταναλωθεί αμέσως, ειδάλλως διατηρείται μόνο στο ψυγείο και το πολύ για τρεις ημέρες.
ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
1. Δεν γαμάμε το δείπνο μας (ούτε άλλα γεύματα της ημέρας).
2. Δεν γαμάμε τα γεύματα τρίτων, γνωστών ή αγνώστων, εκτός αν οι ίδιοι συναινέσουν.
3. Εάν χύσουμε στο γεύμα κάποιου, φροντίζουμε να καταναλωθεί αμέσως, ειδάλλως διατηρείται μόνο στο ψυγείο και το πολύ για τρεις ημέρες.
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Μηνύματα
- 618
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
κλαην μαην
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K