Νέα

Speed-Dating κλπ. γραφεία γνωριμιών & συνοικεσίων, δουλεύουν άραγε;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εχω πάει σε SPEED DATING και...

  • Ηταν πολύ θετική εμπειρία

    Ψήφοι: 6 15,8%
  • Γνώρισα τον άνθρωπο μου

    Ψήφοι: 2 5,3%
  • Σκέτη κοροιδία

    Ψήφοι: 8 21,1%
  • Μου έκατσε καλή φάση !

    Ψήφοι: 5 13,2%
  • Τα εφτιαξα με παντρεμένη!

    Ψήφοι: 4 10,5%
  • Θα ξαναπήγαινα

    Ψήφοι: 3 7,9%
  • Εχασα την ώρα μου και τα λεφτά μου

    Ψήφοι: 10 26,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.688
Like
27.974
Πόντοι
5.506
θελω γυναικα να βλεπουμε θρυλο στη ευρωπη μαζι....καμμια αλλη δεσμευση
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.177
Κριτικές
32
Like
26.604
Πόντοι
8.346
Εχει καποιος εμπειρια, απο γραφεια που υποσχονται γνωριμια? Ισχυει, η ειναι μεχρι να σου παρουν τα χρηματα?
...μαγκα μου οταν λες γνωριμια με γυναικα, εννοεις γυναικα-γυναικα ή "γυναικα" που κατουραει ορθια!?!?!?
Παντως για συνοικεσια, καλυτερα πες σε ολες τις θειες και γριες στο σοϊ κ στην γειτονια σου οτι ψαχνεις μια "καλη κοπελα" και θα στην βρουν σε χρονο DT :cheesy::cheesy::cheesy:
Αμα παλι θες να κατουρατε ορθιοι παρεα, αρχισε να συχναζεις στα τραβελομαγαζα και ξεκινα να κανεις γνωριμιες!
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.423
Κριτικές
1
Like
2.821
Πόντοι
456

ευθυς

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2020
Μηνύματα
21
Like
44
Πόντοι
0
...μαγκα μου οταν λες γνωριμια με γυναικα, εννοεις γυναικα-γυναικα ή "γυναικα" που κατουραει ορθια!?!?!?
Παντως για συνοικεσια, καλυτερα πες σε ολες τις θειες και γριες στο σοϊ κ στην γειτονια σου οτι ψαχνεις μια "καλη κοπελα" και θα στην βρουν σε χρονο DT :cheesy::cheesy::cheesy:
Αμα παλι θες να κατουρατε ορθιοι παρεα, αρχισε να συχναζεις στα τραβελομαγαζα και ξεκινα να κανεις γνωριμιες!
Καλο! Πως και δεν το σκεφτηκα?
 

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Μηνύματα
1.314
Κριτικές
22
Like
7.198
Πόντοι
3.446
Aμα περιμένεις να βρεις σύντροφο απο τέτοια γραφεια, τοτε σώθηκες. Αυτοι μονο να σου φάνε τα λεφτά κοιτάνε, θύματα ψάχνουνε. Ποντάρουν στην ανάγκη του κόσμου για συντροφιά δυστυχώς και πουλάνε ελπίδα . Zητάνε και μεγάλη προκαταβολή με την εγγραφή. Αντε να σου δώσουν και ένα δύο ανθρώπους να μιλήσεις στην αρχή για να μην καρφωθούν, οι οποίοι το πιθανοτερο θα ειναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που ζήτησες .
Μετα θα σε βάλουν στην αναμονή , μέχρι να βαρεθείς και να φύγεις απο μονος σου. Αυτοι τον σκοπο τους( να σου φάνε λεφτά) θα τον έχουν πετύχει εν τω μεταξυ .
Και αν τυχον πας να γράψεις καμια αρνητική κρητική οτι ειναι απατεώνες δλδ , θα σε απειλήσουν με δικηγόρο οτι τους συκοφαντείς ή εισαι βαλτός απο άλλο γραφείο ή οτι δεν πήγες ποτέ σε αυτους κλπ .
Οσο για τα ποσά που ζητάνε εδώ ειναι το καλύτερο. Κρατηθείτε . Αλλοι ζητάνε 500 ευρώ , άλλοι 700 ευρώ κλπ , οτι θελουν ζητάνε. Και στο πλασάρουν ως προσφορά γνωριμίας και ολας αυτο το ποσο επειδή σε συμπάθησαν .:grin:
 

Outbreak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2020
Μηνύματα
31
Κριτικές
5
Like
455
Πόντοι
280
Πρόκειται για απατεώνες ολκής. Παραθέτω εδώ την προσωπική μου εμπειρία διασταυρωμένη με εκείνες άλλων 2 γνωστών μου. Αναφέρομαι στα 3 μεγαλύτερα γραφεία της Αθήνας. Μπάς και γλιτώσω τα πολύτιμα χρήματα κάποιων συναγωνιστών από εδώ μέσα που μπορεί να το σκέφτονται. Χλευαστικά σχόλια απολύτως δεκτά και δίκαια.

Η αρχική αντιμετώπιση είναι στο μόνο που διαφέρουν μεταξύ τους. Κάποια θα επιχειρήσουν να σε υποτιμήσουν προκειμένου να σε «στρώσουν» για την συνέχεια, κάποια άλλα θα συμφωνούν πλήρως με τα ζητούμενά σου παρουσιάζοντας τα πράγματα πιο εύκολα.

Υπάρχει τεράστια πιθανότητα η αρχική τύπισσα που θα στείλουν να είναι ξεκάθαρα «βαλτή», μια υπάλληλος που επιστρατεύουν για την δουλειά δίνοντας της κάνα 20άρικο. Θα είναι και η μόνη που θα «βλέπεται» κάπως. Αλλά η συμπεριφορά της θα είναι καθαρά διεκπεραιωτική και ουδεμία σχέση θα έχει με άνθρωπο που ενδιαφέρεται όντως για γνωριμία. Υπαλληλική συμπεριφορά αγγαρείας για το μεροκάματο.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των γυναικών που πηγαίνουν εκεί είναι τα εξής.

1) Μπάζα (κυρίως χοντρές και άσχημες).

2) Τεράστιες απαιτήσεις (οικονομικές και εμφανισιακές). Έχω βγεί με φαλαινοθηρικό που μου εξηγούσε ότι θέλει άντρα που να βγάζει πάνω από 10.000 το μήνα, ενώ μια άλλη Όρκα με κωλο φαρδύ σαν δίφυλλο ψυγείο ήθελε εμφάνιση Σπαλιάρα. Θα νομίζετε ότι κάνατε LSD ή peyote και έχετε ψυχεδελικό bad trip.

3) Σχεδόν όλες έχουν «τραυματικό» παρελθόν από «κακούς» γκόμενους που τις παράτησαν λίγο πριν το γάμο με ότι αυτό συνεπάγεται.

4) Συνήθως είναι από μεσοαστικές (και πάνω) «καθωσπρέπει» οικογένειες. Επικαλούνται την επιχείρηση του μπαμπά τους, τα 2-3 διαμερίσματα που μπορεί να έχουν ή κανένα πτυχίο της πλάκας για να ανεβάσουν την αξία τους. Πράγματα που καμία άμεση αξία δεν φερνουν στο «τραπέζι». Μην περιμένετε δηλαδή ότι θα γίνετε σώγαμπροι κτλ.

Αν δεν κάτσει κάποιο απο αυτά τα τεφαρίκια, η επικοινωνία με το γραφείο θα γίνεται όλο και πιο σπάνια και οι προτεινόμενες περιπτώσεις όλο και πιο αποκλίνουσες.

Να σημειωθεί πως ότι και να συμφωνήσετε στην αρχή (όπου φυσικά θα σας δείξουν εντελώς τα αντίθετα ), δεν θα μπορέσετε ποτέ να βρείτε άκρη γιατί θα επικαλεστούν μαλακιες περί «υποκειμενικότητας της εμφάνισης», ότι όλες οι γυναίκες είναι ωραίες, κτλ. Είναι μια μάχη που δεν μπορείτε να κερδίσετε άπαξ και σας πάρουν τα λεφτά.

Ηθικο δίδαγμα. Μείνετε μακριά. Σκεφτείτε λογικά. Επενδύστε τα ωραια σας λεφτά σε πουτάνες να πιάσουν τόπο. Ή κάντε ένα ταξίδι. Ή φάτε τα σε πιτόγυρα. Μην απεθύνεστε σε κομπογιαννίτες.
 

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.536
Κριτικές
11
Like
3.419
Πόντοι
4.615
Πραγματική ιστορία σε μεγάλο γραφείο προ 6 περίπου ετών: Η συνδρομή ήταν 600 ευρώ εφάπαξ, δηλαδή τα έδινες και επ' άπειρον θα σου γνωρίζουν κάποια η οποία να ταιριάζει (και καλά) με σένα μέχρι να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου. Αφού τα τσεπώσουν, μετά τους είναι προφανώς αδιάφορο το αν θα βρεις ή όχι κάποια.
Τα ''ραντεβού'' είναι υποτίθεται ένα την εβδομάδα, από Τετάρτη έως Παρασκευή σε ενημερώνουν, και Δευτέρα- Τρίτη λες αν σε ενδιαφέρει αυτός που είδες ή συνεχίζεις στον επόμενο.

Το να πάει κανείς εκεί είναι κατά βάση πεταμένα λεφτά για δύο λόγους:
-Η δυσαναλογία ανδρών και γυναικών που είναι μέλη του γραφείου: στους 100 άντρες πρέπει να αναλογούν το πολύ 20 γυναίκες. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν 2 ραντεβού την εβδομάδα (ω ναι, το κάνουν και αυτό) και οι άντρες 1 ραντεβού στις 5 εβδομάδες και ίσως λέω και πάρα πολύ.
-Η αίσθηση υπερπροσφοράς που δημιουργείται στις γυναίκες: όταν η άλλη έχει 2 ραντεβού την εβδομάδα, ξαφνικά νιώθω τοπ μουνάρα και γυναικάρα αφού μπορεί να γνωρίζει 8 τουλάχιστον άντρες το μήνα. Ακούει και ότι έχει 4000-5000 μέλη το γραφείο, και σου λέει ''δεν μπορεί, μέσα σε τόσους θα βρω τον τοπ από τους τοπ''.

Τέλος, σε συνάρτηση με τα προηγούμενα, σημειώνεται ότι η ποιότητα των γυναικών είναι κατά βάση χαμηλή (άσχημες- χοντρές) ενώ οι κάπως καλύτερες πάσχουν από την αίσθηση υπερπροσφοράς που περιέγραψα και την βλέπουν καραντίβες.

Κάτι τελευταίο για το συγκεκριμένο γραφείο (αρκετά γνωστό- διαφημίζεται και τηλεοπτικώς): από τις 10 (τυχαίο το νούμερο) που θα σου προτείνουν, οι 5 (κυριολεκτικά μιλάμε για το 50 τοις 100) δε θα βγούνε καν μαζί σου για μία πλειάδα από λόγους. Είτε δε θα απαντήσει στο τηλέφωνο, είτε θα πει ''κακώς σου έδωσαν το τηλέφωνό μου- εγώ δεν ασχολούμαι πλέον'', είτε θα το αποφύγει με εύσχημο τρόπο. Επομένως, μειώνονται ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες να γνωρίσει κάποιος κάποια ''σοβαρή'' για κάτι ''σοβαρό''.
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.898
Like
1.438
Πόντοι
216
Πολυ χρησιμα οσα ειπωθηκαν, ευχαριστουμε.

Αν ειναι ετσι παντως, δεν πρεπει να υπαρχει αντρας που να μπορεσε ποτε να παντρευτει απο εκει.
Δηλαδη πραγματικα, φανταζομαι οτι δεν πρεπει να υπαρχει ουτε ενας για δειγμα.

Κανονικα αν ηταν εντιμοι, κι οντως γινονταν δουλεια, θα επρεπε να εχουν μια μικρη συμφωνια με ανθρωπους που πετυχαν να βρουν το ετερον ημισυ και πχ να ενημερωνουν αλλα 10 ατομα, αν τους ζητηθει. Λεω εγω τωρα.

Αλλιως, πρεπει να ειναι απο τις μεγαλυτερες απατες.
Ολοι πληρωνουν, δεν κερδιζει κανεις ενδιαφερομενος, μονο το γραφειο που εισπραττει.

Αν ειναι ετσι, μοιαζει με πραγματικα τεραστια απατη, και μου κανει εντυπωση που δουλευουν αυτα τα γραφεια επι δεκαετιες.
Επρεπε να τους εχουν κλεισει το σπιτι οι χιλιαδες εξαπατημενοι!
 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
13.699
Like
17.825
Πόντοι
3.656
Έχω πει ότι κάνω πολλά pr και συνεπώς πάω σε άπειρους γάμους, κηδείες, βαφτίσεις, μνημόσυνα κτλ .....

Έχω δει τυπάδες 45-60 να παντρεύονται από γραφεία .
Έχει προϋποθέσεις όμως.


Αν είσαι ντελιβεράς ή μισθωτός των 1000€ .... άστο ...... Και 2500€ μισθό να έχεις, αν δεν έχεις ακίνητα .... επίσης άστο ......


Αν είσαι 55 κοντός χοντρός και θέλεις 35άρα να είναι όπως ήταν η Σάρον Στόουν στα 35 της .... επίσης ξέχνα το !!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗ ΒΡΟΥΝ !!!!!!

ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ;;;;;;;;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 35ΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ .... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΒΟΗΘΟ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΣΤΗ ΦΡΑΤΖΗ ΠΟΥ ΞΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΠΟ 205 ΚΑΙ ΣΑΞΟ ....
Ο οποίος είναι και κοντόχοντρος 1

Αν κάποιος είναι μπακούρης ........ έχει κάποια εισόδημα .... και ακίνητα .....
μπορεί να βρει καμία που ξέμεινε .... και ζητάει κάτι τέτοιο ..........


Δεν θα είναι σαν την Κατρίν Ντενέβ στα 40 .... το είπαμε αυτό ε ;
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.424
Κριτικές
15
Like
6.108
Πόντοι
1.496
Για να πληρωνουν τηλεοπτικο χρονο και να διαφημιζονται αυτη τη στιγμη 4 γραφεια συνοικεσιων (Παπας, Θανος, Παμπουλιδης, Δρακοπουλος) σημαινει οτι εχουν και πολυ πελατεια. Αρα υπαρχουν αρκετοι που εχουν καταβαλει το υπερογκο ποσο εγγραφης η σκεφτονται να το κανουν στο μελλον.
Πολυ καλο να ακουγονται προσωπικες εμπειριες απο μελη οσον αφορα τα γραφεια.

Διαβαζα μια κριτικη στο γοογλε απο γνωστο γραφειο, και εγραφε οτι πληρωσε τοσα χρηματα, του ταζανε οτι θα βρει τη συντροφο που αναζητουσε, και οταν περναγε ο καιρος και δεν γινοταν τιποτα, γυρισε η γραμματεας και του ειπε Ε, δεν ξερετε τις σημερινες γυναικες, τι απαιτησεις εχουν; (Δηλαδη που να σου βρουμε γυναικα;)
Αλλιως τα λενε πριν, αλλιως μετα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom