Νέα

Σπασμένο filmnet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα visitor77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Επισης υπαρχουν καποιοι χαζοι που δεν μεγαλωσαν σε σπιτι αλητών και τους εμαθαν οτι ποτε δεν παραβαίνουμε τον νόμο, όσο χαζός και αν είναι, ούτε κλέβουμε οτιδήποτε θεωρούμε υπερκοστολογημένο. Αν θέλουμε δεν το αγοράζουμε, το βρίζουμε, αλλά δεν το κλέβουμε. Φοβερό ε? Να μην θεωρείς την κλοπή και την αλητεία φυσιολογική θεωρείται περιθωριακό.

Ειναι τελείως διαφορετικό να θεωρείς τα κλειδώματα τεχνολογική πρόκληση και ως ασκηση μυαλού να τα σπας και τελειως διαφορετικο να ηρωποείται η κλοπή

paparovich

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
το θέμα των copyrights, hacking, cracking είναι τεράστιο και γενικά έχει πολλά fallbacks. εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι απαράδεχτο να θησαυρίζουν μερικοί επιτήδειοι πουλώντας πειρατικά προγράμματα παιχνίδια κλπ κλπ στην πλάτη αυτών που τα έφτιαξαν. Και δυστυχώς όντως εδώ στην ελλάδα οι συγκεκριμένοι "ηρωποιουντε"

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε μην είστε χαζοί , εγώ δεν μίλησα για hacking μίλησα για πως μπορούν να μοιραστούν το ίδιο σήμα από ένα αποκωδικοποιητή.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Αν και θα ξεφύγει το θέμα από το αρχικό.Δεν απορείτε που μη οικονομικά εύπορες περιοχές βγάζουν τους περισσότερους Hacker???Και πιστέψτε με υπαρχουν λαοί με τεράστια τεχνογνωσία που απλά δεν υπάρχουν στο Underground Scene(πχ Ιάπωνες)

Όταν η μαμά Universal,Sony και ότι άλλο τιμολογεί το προίον σε σταθερή τιμή ανα πλανήτη περιμένει δηλαδή σε χώρες που ο μισθός το καθιστά είδος πολυτελειάς να μην του πετάξουν τα μάτια έξω για free;Ιδια παίρνει ο Αγγλός,Γάλλος με τον Σέρβο ή τον Έλληνα;Θές να δείς πόσους μισθούς είναι ένας υπολογιστής για το παιδί σου με όιλα τα software original?

Στην τελική άπαξ και σπάσει κάτι για ΟΠΟΙΟ τρόπο σπάσει θα βγεί στο νέτ τσάμπα.Λίγο google και ο καθένας μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του.Αν τώρα βαριέσαι να ασχοληθείς ας πληρώσεις για να στο κάνει κάποιος που ασχολείται.Και ενα ντουί να σου καεί μπορείς να το φτιάξεις αλλά φωνάζεις τον ηλεκτρολόγο.Αυτό τον κάνει επιτήδειο??

Τέλος για να μην μπερδευόμαστε οι επιτήδειοι θα θησαυρίζουν με κάθε τρόπο.Προτιμούσα δηλαδοί οι μαύροι αντί να πουλάνε CD να ληστεύουν σαν κάποιους άλλους οικονομικούς μετανάστες;Μα στην Ελλάδα ήδη έχουμε πρόβλημα ανεργίας.Ας βγάλει και ένα μύριο λιγότερο η κυρία Βανδή και ο Gates αν είναι να μπορώ να κυκλοφορώ στον δρόμο μετά τις 8 χωρίς να ρισκάρω την σωματική μου ακεραιότητα.

Όχι τίποτα άλλο αυτό μου θυμίζει τους δημοσιγράφους που τα βάζαν με τα Videogames προ δεκαετίας γιατί αυτά φταίνε για την βία στα σχολεία(Βλέπε απαγόρευση Carmagedon ,Resident Evil1 σε Πολλές Χώρες τότε).Μας αρέσει ή όχι οποιαδηποτε πράξη φέρνει ανέσεις που απεθύνονται στους έχοντες στις κατώτερες τάξεις ,πάντα θα αντιμετωπίζονται ηρωικά αν στο ζήτημα αυτό  είναι 100% ισχύων είναι στρουθοκαμηλισμός να μας ενοχλεί αυτό....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ειναι στρουθοκαμηλισμος να εισαι νομιμος?

Τι σχεση εχει η χρηση video games και η παραβαση της νομοθεσιας για τα πνευματικά δικαιώματα?

Προτιμω την νεα τεχνολογια να την χρησιμοποιω για να ειμαι αυτονομος απο τους άρπαγες και όχι για να τους κλέβω. Στο PC ας βάλω Linux και Open Office και όχι κλεμένα αντίγραφα.

Σαφως και θα γινεται hacking και με τα μεσα που υπαρχουν θα διατιθεται, και ειναι προτιμοτερο να πουλαει μαϊμου CD και Louis Viton ο μαυρος απο το να κλεβει ποροφόλια, εφοσον καλυπτει κοσμο που θελει να παρανομησει. Οι επιλογες ας υπαρχουν και να είναι θέμα ηθικής του καθενός μας.

Επιτρεψτε ομως σε οσους το θελουν, να παραμενουν ηλιθιοι και στο διλημμα εξευτελεστικα ακριβό προϊόν ή κλοπή του να επιλέγουν να μην το έχουν.

Επισκέπτης
Από ότι έχω ακούσει, κάποιος που να ξέρει (ηλεκτρονικός, τηλεορασάς ή κάτι τέτοιο) μπορεί να σπάσει οποιονδήποτε ψηφιακό κωδικοποιητή για να βλέπεις filmnet και nova. Απλά δεν θα έχεις ήχο.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννούσα ότι είναι κακό να είσαι νόμιμος αν έχεις την δυνατότητα.Οι απαράδεκτοι της ιστορίας είναι τόσο τα άτομα που ενώ δεν ξέρουν τι έχουν επιλέγουν την φτηνή λύση γιατί είναι γυφτοί καθώς και οι Νεοαντικομφόρμιστες      που κοροιδεύουν όσους επιλέγουν να είναι νόμιμοι ως κορόιδα....

Από την άλλη το όλο ζήτημα δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα όσο θέλουν τα μέσα να μας το παρουσιάζουν.Εξ ου και την αναφορα στα Video Games.Από τις τόσες παράνομες δραστηριότητες που υπάρχουν(ναρκωτικά,πορνεία,πορνογραφία) νομίζω οτί δεν θα πεθάνουμε από την πειρατεία....

Στην τελική μερικές φορές το hacking έχει και μόνο καλά και μας προστατεύει από την αυθαιρεσία κολοσσών.Δείτε για παράδειγμα τα Vodaphone Live.Απο την στιγμή που είναι πληρωμένο από εμάς με ποιό δικαίωμα το κλειδώνουν με Firmware και περιορίζουν λειτουργίες τις οποίες είχε το  κινητό οταν βγήκε απο την μαμά κατασκευάστρία χρησιμοποιώντας εκβιαστηκά την ανάγκη που έχουμε για σταθερότητα αριθμού.Για παραδειγμά θα αναφέρω το K750i ένα πολυ διαδεδομένο κινητό που το live το πετσοκόβει.Σε αυτό κόβει το activity menu,to SEUS,τα mp3 ringtones και την προσθήκη DRM στα αρχεία του.Που είναι το μεμπτό λοιπόν να του σπάσουν τα πάντα οι HACKER σε βαθμό που δεν φαντάζεστε και να προσθέσουν και δικά τους καλούδια και το καλύτερο είναι πως χρειάζεσαι μονο το καλωδιο που έχει μέσα για αυτό.Συμφωνα με το νομικό πλαίσιο και αυτοί παράνομοι.

Liomas το να σπάσεις ενα Decoder είναι της πλακας.Απλά αντιστρέφεις το polarity του σήματος με 1-2 κολλήσεις σε κάτι σημεία.Μπορω να βρω τα σχέδια για τον παλαιό decoder αλλά στο νετ παίζουν τα άπειρα.Και πάντα ο ήχος είναι η μαλακία...Ρε λες να φτιάξουμε ραδιοφωνικό σταθμό να εκπέμπει Filmnet για τους Πειρατές του λεκανοπεδίου? :P

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μεσα οτι καλυτερο πιρατες στα φμ για φιλμνετ με ηχο καλο
τελικα για το νοβα ξερει κανεισ ναι μου πει πως θα το κανω

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανει για το τετρα κατι μηπως το εχουν σπασει

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
  Αν και θα ξεφύγει το θέμα από το αρχικό.Δεν απορείτε που μη οικονομικά εύπορες περιοχές βγάζουν τους περισσότερους Hacker???Και πιστέψτε με υπαρχουν λαοί με τεράστια τεχνογνωσία που απλά δεν υπάρχουν στο Underground Scene(πχ Ιάπωνες)

Όταν η μαμά Universal,Sony και ότι άλλο τιμολογεί το προίον σε σταθερή τιμή ανα πλανήτη περιμένει δηλαδή σε χώρες που ο μισθός το καθιστά είδος πολυτελειάς να μην του πετάξουν τα μάτια έξω για free;Ιδια παίρνει ο Αγγλός,Γάλλος με τον Σέρβο ή τον Έλληνα;Θές να δείς πόσους μισθούς είναι ένας υπολογιστής για το παιδί σου με όιλα τα software original?

Στην τελική άπαξ και σπάσει κάτι για ΟΠΟΙΟ τρόπο σπάσει θα βγεί στο νέτ τσάμπα.Λίγο google και ο καθένας μπορεί να το κάνει για τον εαυτό του.Αν τώρα βαριέσαι να ασχοληθείς ας πληρώσεις για να στο κάνει κάποιος που ασχολείται.Και ενα ντουί να σου καεί μπορείς να το φτιάξεις αλλά φωνάζεις τον ηλεκτρολόγο.Αυτό τον κάνει επιτήδειο??

Τέλος για να μην μπερδευόμαστε οι επιτήδειοι θα θησαυρίζουν με κάθε τρόπο.Προτιμούσα δηλαδοί οι μαύροι αντί να πουλάνε CD να ληστεύουν σαν κάποιους άλλους οικονομικούς μετανάστες;Μα στην Ελλάδα ήδη έχουμε πρόβλημα ανεργίας.Ας βγάλει και ένα μύριο λιγότερο η κυρία Βανδή και ο Gates αν είναι να μπορώ να κυκλοφορώ στον δρόμο μετά τις 8 χωρίς να ρισκάρω την σωματική μου ακεραιότητα.

Όχι τίποτα άλλο αυτό μου θυμίζει τους δημοσιγράφους που τα βάζαν με τα Videogames προ δεκαετίας γιατί αυτά φταίνε για την βία στα σχολεία(Βλέπε απαγόρευση Carmagedon ,Resident Evil1 σε Πολλές Χώρες τότε).Μας αρέσει ή όχι οποιαδηποτε πράξη φέρνει ανέσεις που απεθύνονται στους έχοντες στις κατώτερες τάξεις ,πάντα θα αντιμετωπίζονται ηρωικά αν στο ζήτημα αυτό  είναι 100% ισχύων είναι στρουθοκαμηλισμός να μας ενοχλεί αυτό....

δηλαδη, αν την ωρα που σχολας απ τη δουλεια σου πληρωμενος, αν ερθω και σου παρω ενα γερό μεριδιο απ την τσεπη, ειμαι μαγκας επειδη ΕΓΩ και μονο εγω αξιολογω ας πουμε οτι το μεροκαματο σου ειναι αρκετα μεγαλο και μπορεις να ζησεις και με πολυ λιγοτερα..
γαμω τις λογικες....!!!!
θυμιζει κατι απο αυτοδικια στην αγρια δυση.. :dancing: :dancing: :dancing:

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός που θα το σπάσει δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψει. Απλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το σπάσει. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να ελέγχουν τον χρήστη, και να κλειδώνουν τη συσκευή του. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σπάσει.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
δηλαδη, αν την ωρα που σχολας απ τη δουλεια σου πληρωμενος, αν ερθω και σου παρω ενα γερό μεριδιο απ την τσεπη, ειμαι μαγκας επειδη ΕΓΩ και μονο εγω αξιολογω ας πουμε οτι το μεροκαματο σου ειναι αρκετα μεγαλο και μπορεις να ζησεις και με πολυ λιγοτερα..
γαμω τις λογικες....!!!!
θυμιζει κατι απο αυτοδικια στην αγρια δυση.. :dancing: :dancing: :dancing:

Και σε ποιο σημείο του post μου εξήγαγες το παραπάνω αποτέλεσμα;Ας εξηγήσω την κεντρική ιδέα γιατί μάλλον εβάλαμα δύσκολα.

-Πόσο κοστίζει σε μια εταιρία το τύπωμα ενός CD?Κατά μέσο όρο 3-10c του δολαρίου και ιδίετερα στις μεγάλες που έχουν δικές τους εγκαταστάσεις και λιγότερο.

-Πόσο το αγοράζεις εσύ??Πές 20$ γιατί είναι μουσικό CD.Ναι αλλά σε μία χώρα με κατώτατο μισθό 1000$ αυτό είναι το 0,2% του μισθού σου ενώ    σε μια με κατώτατο 400$ είναι το 5%.Η εταιρία θα μπορούσε να το πουλάει λιγότερο στις πτωχές χώρες  όπως και έκαναν πριν πάρει το internet της σημερινές του διαστάσεις μα και πάλι κέρδος έχει απλά λιγότερο δεδομένου οτί μείνει σταθερός ο αριθμός πωλήσεων (γιατί η φτήνια τρώει τον παρά).

-Υπάρχει ένας όρος στα οικονομικά που το Ελληνικό όνομα μου διαφεύγει που μετράει πόσο χρόνο πρέπει να εργάζεται ένας εργαζόμενος για να αποκτήσει ένα προϊόν.Αν αυτός είναι υψηλός η εταιρία δεν επεκτείνεται στο εν λόγο κράτος γιατί δεν θα έχει κέρδη ή αναπροσαρμόζει την τιμόλογηση εκτός και αν είναι κολλοσσός που μας γράφει στα @@ της και καταπατά θρασύτατα τα διακαιώματα σου...

-Και ασχέτο μεν ενδιαφέρον δε έδω είναι μια  εικόνα για το που ωδευουμε προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος...Γιατί όλα εδω παίζονται και όχι στα λεφτά που παίρνει ο καλλιτέχνης μα είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά του παραγωγού (νταβατζή).Στην ελλάδα τουλάχιστον τα συμβόλαια με 2 δισκογραφικές που έχω τύχει να δω κειμένονται στα 2-5%για τον εκτελεστή και άλλο τόσο για τον δημιουργό....Δεν μιλάμε για φίρμες αλλα μην νομίζεται οτι είναι τυχαίο που όταν γίνει κάποιος μεγάλος φτιάχνει δικία του εταιρία...Είναι πολλά τα λεφτά παίδες....

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες αμαν πια μπατσοι ειναι ολοι εδω μεσα

rod

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Προς τον ασχετο φιλο που λεει για το nova...αυτο λεγετε cardsharing ετσι να πεις στο φιλο σου!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Και είναι και γαμώ τις μαγκιές μεχρί να το κλείσουν.. ¨)

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οχι. Και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση καθώς είναι ένα σύστημα με τουλάχιστον 5 επίπεδα προστασίας. Μπορείς να "αακούσεις" τη συχνότητα αλλά το μόνο που θα ακούσεις πραγματικά είναι θόρυβος.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Filmnet βλέπω τζάμπα - μονο εικόνα, και βάζω και ραδιόφωνο παράλληλα - εδώ και αρκετά χρόνια. Λογισμικό όπου και όποτε μπορώ χρησιμοποιώ παράνομο. CD δεν αγοράζω. Μόνο MP3 κατεβάζω.
DVD ενοικιάζω και τα αντιγράφω - και τα κλειδώμένα - να τα έχω.

Μια ποινή για αδίκημα για να είναι εφαρμόσιμη πρέπει (ρωτήστε και τον δικηγόρο σας ):
1. Το αδίκημα να διενεργείται από λίγους (δε μπορείς να βάλεις όλον τον κόσμο μέσα)
2. Να βρείς έναν τρόπο να πιάσεις τον ένοχο.
Μέχρι τότε χαιρετίσματα.....

ΥΓ1: Όποιος νομίζει ότι μπορεί να έρθει και να με κλεψει στη μέση του δρόμου είναι καλοδεχούμενος. Το taser μου - παράνομο - το έφτιαξα μόνος μου...

ΥΓ2: Τυχόν χαρακτηρισμοί επιστρέφονται αυθωρεί και παραχρήμα...

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτός που θα το σπάσει δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψει. Απλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το σπάσει. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να ελέγχουν τον χρήστη, και να κλειδώνουν τη συσκευή του. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να σπάσει.
Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι σύγχρονες συσκευές έχουν κάποιες δυνατότητες επιπρόσθετα από τις παλιότερες αλλά remote operation δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Επίσης, σημαντικό ρόλο έχει και ποιος είναι ο  κατασκευαστής του τερματικού εξοπλισμού (πχ Motorola, EADS -πρωην NOKIA, Sepura κα).

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Κανενασ τροποσ για τσαμπα  σουπερσπορτ 1 εστω χωρισ ηχο υπαρχει.....ξερει κανειs.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom