Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
Τι θες να πεις τύπε;
Δεν αλέθουν φρέσκο ελληνικό νουά, να το κάνουν κιμά ;
αυτό που αλέθουν δεν είναι ούτε φρέσκο ούτε μπορείς να το προσδιορίσεις ως κάτι...οτιδήποτε...έχει λίγο από τα πάντα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
ναι σε άπειρα προϊόντα και υπηρεσίες πληρώνεις χαμηλές τιμές επειδή αντί να τους κοστίζει 60-70 ευρώ τη μέρα ο εργάτης τους κοστίζει 30 και 40.

Και μάλιστα αυτοί που δουλεύουν το κάνουν χωρίς σταματημό και χωρίς αντιρησεις. Αν αυτό αλλάξει θα ανέβουν οι τιμές. Απλά πράγματα είναι αυτά.
έτσι νομίζεις ,
όπως τότε που μπήκαμε στο ευρώ που το μικρό μπουκαλάκι νερό πήγε 175 δρχ επειδή οι φορτηγατζήδες που τα κάνανε διανομή
ζητήσανε ολόκληρο μεροκάματο, μέχρι τότε παίρνανε το μισό και μας έβγαινε φτηνότερο το νερό :confused:

Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.926
Πόντοι
12.756
Καλώς τον τηγανοκεγαλο

Ρε μαλακα αλβανε μη βάζεις στην ίδια εξίσωση τα σκουπίδια, τους πρεζεμπορες τηγανοκεφαλους συμπατριώτες σου με Πόντιους και βλάχους
Γιουροφαν της Φουρειρα είναι και αυτός ;
Καθηγητής 3 γενιάς ;
Ακούει Μελισσες και έχει αφίσα τον Μαστορα ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
έτσι νομίζεις ,
όπως τότε που μπήκαμε στο ευρώ που το μικρό μπουκαλάκι νερό πήγε 175 δρχ επειδή οι φορτηγατζήδες που τα κάνανε διανομή
ζητήσανε ολόκληρο μεροκάματο, μέχρι τότε παίρνανε το μισό και μας έβγαινε φτηνότερο το νερό :confused:

Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...
Καλά δεν έχεις ιδέα...

θα έρθει το κράτος να σε υποχρεώσει να πάρεις ακριβότερους εργάτες και μετά θα σε υποχρεώσει να πουλάς και φτηνότερο προϊόν??

ο μαρξ πότε θα αναστηθεί? πριν η μετά από αυτά που λες???

δεν πάτε καλά....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
Καλά δεν έχεις ιδέα...

θα έρθει το κράτος να σε υποχρεώσει να πάρεις ακριβότερους εργάτες και μετά θα σε υποχρεώσει να πουλάς και φτηνότερο προϊόν??

ο μαρξ πότε θα αναστηθεί? πριν η μετά από αυτά που λες???

δεν πάτε καλά....
όχι θα σου βρεί το κράτος τσάμπα εργάτες για να πουλάς πατάτα 1,5 ευρώ
Το κράτος φροντίζει για τη σωστή λειτουργία της οικονομίας ,να μην υπάρχει αισχροκέρδεια-καρτέλ και φοροδιαφυγή,
δεν υποχρεούται να σου βρεί εργάτες ούτε πελάτες
Κλείστην την επιχείρηση αν περιμένεις επίδομα και προστατευτισμό στη δουλειά σου
Έγινε ο κάθε παπάρας νομενκλατούρα ,ζητάει να του βρεί το κράτος φτηνούς εργάτες :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
όχι θα σου βρεί το κράτος τσάμπα εργάτες για να πουλάς πατάτα 1,5 ευρώ
Το κράτος φροντίζει για τη σωστή λειτουργία της οικονομίας ,να μην υπάρχει αισχροκέρδεια-καρτέλ και φοροδιαφυγή,
δεν υποχρεούται να σου βρεί εργάτες ούτε πελάτες
Κλείστην την επιχείρηση αν περιμένεις επίδομα και προστατευτισμό στη δουλειά σου
Έγινε ο κάθε παπάρας νομενκλατούρα ,ζητάει να του βρεί το κράτος φτηνούς εργάτες :2funny:
μήπως μιλάω άλλη γλώσσα ρε τύπε?

σου είπα ότι μερικά προϊόντα τα βρίσκεις στην τιμή που τα βρίσκεις επειδή υπάρχουν φτηνά εργατικά χέρια. Αν ακριβύνουν τα εργατικά θα ακριβύνει και το προϊόν. Αυτά είναι απλή λογική δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας.

εγώ δεν ζητάω από το κράτος εσύ ζητάς να εξασφαλίσει καλοπληρωμένες δουλειές και φτηνά προϊόντα. Δεν γίνεται.....αλλιώς να πας να στηρίζεις τα βιολογικά προϊόντα στα ράφια που αντί για 1.5 ευρω έχουν 4.40 και να μην κανείς τσιγκουνιές

μπορώ να στο αντιστρέψω και εγώ και να σου πω ότι έγινε ο κάθε παπάρας επιστήμονας και θέλει το κράτος πατερούλη να διώξει τον ανταγωνισμό για να του εξασφαλίσει δουλειά του κώλου με καλά λεφτά.

Εσύ θες επίδομα από το κράτος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι θέλετε δεξιές ιδέες στα γούστα σας (μετανάστες, πατρίδες κλπ)

και στα οικονομικά θέλετε κομμουνισμό

ότι σας συμφέρει δηλαδή.....και το χόμπι και την δουλειά

μαλακίες :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
μήπως μιλάω άλλη γλώσσα ρε τύπε?

σου είπα ότι μερικά προϊόντα τα βρίσκεις στην τιμή που τα βρίσκεις επειδή υπάρχουν φτηνά εργατικά χέρια. Αν ακριβύνουν τα εργατικά θα ακριβύνει και το προϊόν. Αυτά είναι απλή λογική δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας.

εγώ δεν ζητάω από το κράτος εσύ ζητάς να εξασφαλίσει καλοπληρωμένες δουλειές και φτηνά προϊόντα. Δεν γίνεται.....αλλιώς να πας να στηρίζεις τα βιολογικά προϊόντα στα ράφια που αντί για 1.5 ευρω έχουν 4.40 και να μην κανείς τσιγκουνιές

μπορώ να στο αντιστρέψω και εγώ και να σου πω ότι έγινε ο κάθε παπάρας επιστήμονας και θέλει το κράτος πατερούλη να διώξει τον ανταγωνισμό για να του εξασφαλίσει δουλειά του κώλου με καλά λεφτά.

Εσύ θες επίδομα από το κράτος.
τι παραλήρημα ,τι " ζύμωση" είναι τούτη πάλι ?

θέλω επίδομα ? :2funny:
ζητάω από το κράτος ?:2funny:

στο τέλος θα μου πείς ότι είμαι κ κατά των πλειστηριασμών :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
τι παραλήρημα ,τι " ζύμωση" είναι τούτη πάλι ?

θέλω επίδομα ? :2funny:
ζητάω από το κράτος ?:2funny:

στο τέλος θα μου πείς ότι είμαι κ κατά των πλειστηριασμών :2funny:
" Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...''

Εσύ δε το έγραψες αυτό τύπε?

Τι εννοείς κρατικός έλεγχος ακριβώς????

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
" Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...''

Εσύ δε το έγραψες αυτό τύπε?

Τι εννοείς κρατικός έλεγχος ακριβώς????
τι σχέση έχει αυτό με όσα άσχετα αραδιάζεις λες και είσαι στο συνέδριο του συριζα, άντε του ανταρσύα :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
τι σχέση έχει αυτό με όσα άσχετα αραδιάζεις λες και είσαι στο συνέδριο του συριζα, άντε του ανταρσύα :2funny:
ναι καλά εντάξει τυπε

πες ότι πέταξες μια μπαρούφα και δε ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος τι θες να πεις....και άσε τις εξυπνάδες

πες καλύτερα για μετανάστες και πατρίδες εκεί τα πας καλύτερα :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
ναι καλά εντάξει τυπε

πες ότι πέταξες μια μπαρούφα και δε ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος τι θες να πεις....και άσε τις εξυπνάδες

πες καλύτερα για μετανάστες και πατρίδες εκεί τα πας καλύτερα :confused:
τύπε καλή είναι η καυλάντα αρκεί να έχει ένα περιεχόμενο
Ζητάς να σου πω το ρόλο του υπουργείου εμπορίου , ψάξε μάθε ...

μωρέ για τους μπάγκλα εσύ, γίνεσαι και "δυνάστης" καπιταλιστής και νεοφιλελέ και "μεγαλοτσιφλικάς" άμα λάχει :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.292
Πόντοι
3.656
τύπε καλή είναι η καυλάντα αρκεί να έχει ένα περιεχόμενο
Ζητάς να σου πω το ρόλο του υπουργείου εμπορίου , ψάξε μάθε ...

μωρέ για τους μπάγκλα εσύ, γίνεσαι και "δυνάστης" καπιταλιστής και νεοφιλελέ και "μεγαλοτσιφλικάς" άμα λάχει :2funny:
ναι ναι ξέρω

όλοι ξέρετε τα πάντα τύπε...απλά δε τα λέτε παρεξω γιατί βαριέστε :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
ναι ναι ξέρω

όλοι ξέρετε τα πάντα τύπε...απλά δε τα λέτε παρεξω γιατί βαριέστε :confused:
τι να σου πω τύπε μου ,
τον ρόλο του υπουργείου εμπορίου ?
του υπουργείου εργασίας ?
της επιθεώρησης εργασίας ?
του υπ. οικονομικών -φοροδιαφυγής?
είναι βαρετό τύπε μου, υποτίθεται κάποιον ρόλο έχουν για την σωστή λειτουργία της χώρας
Αλλιώς να τα αφήσουμε όλα στον αυτόματο πιλότο ή να κάνουμε αναρχία ή αυτό που κάνουμε τώρα.. να ζητάει ο κάθε λούστρος τσάμπα σκλάβους

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.424
Πόντοι
1.056
Καλώς τον τηγανοκεγαλο

Ρε μαλακα αλβανε μη βάζεις στην ίδια εξίσωση τα σκουπίδια, τους πρεζεμπορες τηγανοκεφαλους συμπατριώτες σου με Πόντιους και βλάχους

Ρε Μαλάκα δεκανέα βρες τα με τον άλλον τρόφιμο του ψυχιατρείου, δεν θα κάνω εγώ το σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ σας.

Εμένα στα @ρχίδια μου ΟΛΟΙ....και ΟΛΑ τα βαλκανια γενικότερα!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.494
Πόντοι
6.056
:2funny:

Οπλαρχηγέ Στέφανε εκεί στον καταυλισμό των "αντιφρονούντων" λαθρο-Ιρανών ,ρισπέκτ :rockon:

έχεις έγκυρες πληροφορίες τι παίχτηκε και τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι ?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.804
Πόντοι
6.056
Τύπε όλα τα προϊόντα θα ήταν φθηνότερα αν

1)Δεν είχαμε το ακριβότερο ρεύμα στον κόσμο . Με αμοιβές αφρικής.
2)Δεν είχαμε ακριβές εισφορές για επαγγελματίες.
3)Δεν είχαμε μηδενικό αφορολόγητο σε επαγγελματίες.
4)Δεν είχαμε φόρο επιττηδεύματος στους επαγγελματίες.
5)Δεν είχαμε προκαταβολή φόρου στους επαγγελματίες.
6)Δεν είχαμε ακριβά δημοτικά τέλη σε επιχειρήσεις.ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.
7)Δεν είχαμε πανάκριβη βενζίνη.
8)Δεν είχαμε ΕΝΦΙΑ που ανεβάζει το κόστος έδρας.
9)Δεν είχαμε σκανδιναβικό ΦΠΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom