paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
τα ξερω πρωτο χεριαυτό δεν είναι τίποτα...που να δεις από τι φτιάχνεται το μπιφτέκι............
πως νομιζεις εμαθα να μαγειρευω;
τα ξερω πρωτο χεριαυτό δεν είναι τίποτα...που να δεις από τι φτιάχνεται το μπιφτέκι............
αυτό που αλέθουν δεν είναι ούτε φρέσκο ούτε μπορείς να το προσδιορίσεις ως κάτι...οτιδήποτε...έχει λίγο από τα πάνταΤι θες να πεις τύπε;
Δεν αλέθουν φρέσκο ελληνικό νουά, να το κάνουν κιμά ;
έτσι νομίζεις ,ναι σε άπειρα προϊόντα και υπηρεσίες πληρώνεις χαμηλές τιμές επειδή αντί να τους κοστίζει 60-70 ευρώ τη μέρα ο εργάτης τους κοστίζει 30 και 40.
Και μάλιστα αυτοί που δουλεύουν το κάνουν χωρίς σταματημό και χωρίς αντιρησεις. Αν αυτό αλλάξει θα ανέβουν οι τιμές. Απλά πράγματα είναι αυτά.
Γιουροφαν της Φουρειρα είναι και αυτός ;Καλώς τον τηγανοκεγαλο
Ρε μαλακα αλβανε μη βάζεις στην ίδια εξίσωση τα σκουπίδια, τους πρεζεμπορες τηγανοκεφαλους συμπατριώτες σου με Πόντιους και βλάχους
Καλά δεν έχεις ιδέα...έτσι νομίζεις ,
όπως τότε που μπήκαμε στο ευρώ που το μικρό μπουκαλάκι νερό πήγε 175 δρχ επειδή οι φορτηγατζήδες που τα κάνανε διανομή
ζητήσανε ολόκληρο μεροκάματο, μέχρι τότε παίρνανε το μισό και μας έβγαινε φτηνότερο το νερό
Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...
όχι θα σου βρεί το κράτος τσάμπα εργάτες για να πουλάς πατάτα 1,5 ευρώΚαλά δεν έχεις ιδέα...
θα έρθει το κράτος να σε υποχρεώσει να πάρεις ακριβότερους εργάτες και μετά θα σε υποχρεώσει να πουλάς και φτηνότερο προϊόν??
ο μαρξ πότε θα αναστηθεί? πριν η μετά από αυτά που λες???
δεν πάτε καλά....
μήπως μιλάω άλλη γλώσσα ρε τύπε?όχι θα σου βρεί το κράτος τσάμπα εργάτες για να πουλάς πατάτα 1,5 ευρώ
Το κράτος φροντίζει για τη σωστή λειτουργία της οικονομίας ,να μην υπάρχει αισχροκέρδεια-καρτέλ και φοροδιαφυγή,
δεν υποχρεούται να σου βρεί εργάτες ούτε πελάτες
Κλείστην την επιχείρηση αν περιμένεις επίδομα και προστατευτισμό στη δουλειά σου
Έγινε ο κάθε παπάρας νομενκλατούρα ,ζητάει να του βρεί το κράτος φτηνούς εργάτες
τι παραλήρημα ,τι " ζύμωση" είναι τούτη πάλι ?μήπως μιλάω άλλη γλώσσα ρε τύπε?
σου είπα ότι μερικά προϊόντα τα βρίσκεις στην τιμή που τα βρίσκεις επειδή υπάρχουν φτηνά εργατικά χέρια. Αν ακριβύνουν τα εργατικά θα ακριβύνει και το προϊόν. Αυτά είναι απλή λογική δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας.
εγώ δεν ζητάω από το κράτος εσύ ζητάς να εξασφαλίσει καλοπληρωμένες δουλειές και φτηνά προϊόντα. Δεν γίνεται.....αλλιώς να πας να στηρίζεις τα βιολογικά προϊόντα στα ράφια που αντί για 1.5 ευρω έχουν 4.40 και να μην κανείς τσιγκουνιές
μπορώ να στο αντιστρέψω και εγώ και να σου πω ότι έγινε ο κάθε παπάρας επιστήμονας και θέλει το κράτος πατερούλη να διώξει τον ανταγωνισμό για να του εξασφαλίσει δουλειά του κώλου με καλά λεφτά.
Εσύ θες επίδομα από το κράτος.
" Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...''τι παραλήρημα ,τι " ζύμωση" είναι τούτη πάλι ?
θέλω επίδομα ?
ζητάω από το κράτος ?
στο τέλος θα μου πείς ότι είμαι κ κατά των πλειστηριασμών
τι σχέση έχει αυτό με όσα άσχετα αραδιάζεις λες και είσαι στο συνέδριο του συριζα, άντε του ανταρσύα" Αν δεν υπάρξει κρατικός έλεγχος στο εμπόριο τα λαμόγια θα πλουτίζουνε ακόμη και αν οι εργάτες δουλεύουν τσάμπα...''
Εσύ δε το έγραψες αυτό τύπε?
Τι εννοείς κρατικός έλεγχος ακριβώς????
ναι καλά εντάξει τυπετι σχέση έχει αυτό με όσα άσχετα αραδιάζεις λες και είσαι στο συνέδριο του συριζα, άντε του ανταρσύα
τύπε καλή είναι η καυλάντα αρκεί να έχει ένα περιεχόμενοναι καλά εντάξει τυπε
πες ότι πέταξες μια μπαρούφα και δε ξέρεις ούτε εσύ ο ίδιος τι θες να πεις....και άσε τις εξυπνάδες
πες καλύτερα για μετανάστες και πατρίδες εκεί τα πας καλύτερα
ναι ναι ξέρωτύπε καλή είναι η καυλάντα αρκεί να έχει ένα περιεχόμενο
Ζητάς να σου πω το ρόλο του υπουργείου εμπορίου , ψάξε μάθε ...
μωρέ για τους μπάγκλα εσύ, γίνεσαι και "δυνάστης" καπιταλιστής και νεοφιλελέ και "μεγαλοτσιφλικάς" άμα λάχει
τι να σου πω τύπε μου ,ναι ναι ξέρω
όλοι ξέρετε τα πάντα τύπε...απλά δε τα λέτε παρεξω γιατί βαριέστε
Καλώς τον τηγανοκεγαλο
Ρε μαλακα αλβανε μη βάζεις στην ίδια εξίσωση τα σκουπίδια, τους πρεζεμπορες τηγανοκεφαλους συμπατριώτες σου με Πόντιους και βλάχους
δεκανέα
Τύπε όλα τα προϊόντα θα ήταν φθηνότερα ανσου είπα ότι μερικά προϊόντα τα βρίσκεις στην τιμή που τα βρίσκεις επειδή υπάρχουν φτηνά εργατικά χέρια. Αν ακριβύνουν τα εργατικά θα ακριβύνει και το προϊόν. Αυτά είναι απλή λογική δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας.