Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.864
Πόντοι
2.596
Δεν είμαι πλέον ημιπιτσιρικάς για να σκέφτομαι τέτοια, αλλά θυμάμαι - που να ψάχνω τώρα - ένα σχόλιο που έγραφες ότι την έχεις άχτι για ένα format σκληρού δίσκου.

Υ. Γ. Εδώ δεν καψουρεύομαι το Στοίχημα :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.467
Πόντοι
786
γιατί δεν έχει λάδι η τουρκία , η τυνησία κλπ;
εάν οι παραγωγοί κάνουν υπερβολικές μαλακίες και χάσουν τις αγορές θα έρθει και κινεζικό λάδι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
γιατί δεν έχει λάδι η τουρκία , η τυνησία κλπ;
εάν οι παραγωγοί κάνουν υπερβολικές μαλακίες και χάσουν τις αγορές θα έρθει και κινεζικό λάδι.

Μακάρι να έρθει . Και ίδια τιμή να έχει .... τι ίδια ; και ακριβότερο να είναι

θα αγοράζω κινέζικο , τυνήσιο , τούρκικο .........

Όλοι αυτοί δεν είναι στους 2.100.000 + 4.600.000

Ελληνικά να αγοράζει ο Άλεξ και να πουλάει μαγκιά ....

2.100.000
55% .....

Από μένα 2.100.000 @@

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.490
Πόντοι
6.056
Σε ποιον κολλάνε ένσημο ρε επιστήμονα;

Στον αλί που είναι πιο μαύρος και από κάρβουνο και το πραγματικό του όνομα δεν μπορεί να το προφέρει ούτε ο ίδιος;;;

Που ήρθαν νύχτα με τα καΐκια και βλέπουν μπάτσο και πηδάνε στον γκρεμό;

Τους ανεβάζουν ξαι στο εργάνη;;
εεεεέτσιιιιιιί βεντούζα !!!:2funny:
ήρθες επιτέλους στα λόγια μου !!!!!!!!!!!:rockon:
Αυτό σου λέω από χτες ,ότι ο κάθε παπάρας την είδε νομενκλατούρα κ θέλει τσάμπα δούλους
και μάλιστα τους δούλους να τους κάνει εισαγωγή το υπουργείο αααααααχαχαχαχαχαχχαχααχχααααα
και φυσικά πουθενά επιθεώρηση εργασίας, συνθήκες γαλέρας με αφέντη τον καράβλαχο

α ρε Σαουλ

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
Κύριοι,
το ελαιόλαδο ανεβαίνει και θα ανέβει κι άλλο γιατί πέρυσι Ιταλία και Ισπάνια δεν είχαν καλή (και τίποτα να έγραφα.....) παραγωγή.
Επίσης με τον πόλεμο στην Ουκρανία υπάρχει θέμα με το ηλιέλαιο και αραβοσιτέλαια.
Για φετινή Ελληνική παραγωγή μάλλον δεν πρέπει να γράψουμε καθόλου, εδω κάτω τα κλαδιά είναι μεν πράσινα αλλά από καρπό δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν μιας και δεν είχαμε βροχές.
Για να μην πείτε το λάδι λαδάκι η συνωμοταξία των λαδεμπόρων του μπου.κομ θα φροντίσει να σας παρέχει από μια ντενέκα εεξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου έναντι άκρως φιλικού τιμήματος.
Φυσικά θα δώσετε και κωλί ..........

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.490
Πόντοι
6.056
Για το 7.5€ χονδρική τιμη ελαιολαδου ανα λιτρο ποιος φταίει?
ο δάκος :2funny:

είπαμε στην ...αναρχία ο κάθε ένας ψάχνει ευκαιρία να βολευτεί
Γνωστός μου νοικοκύρης με τόνους καρπούζια ,αυτά τα μικρά χωρίς κουκούτσια αλλά και τα άλλα τα κανονικά
έκανε συμφωνία από πέρυσι για εξαγωγή Ιταλία .
Πήρε προκαταβολή καλό πακετάκι..
Μου είπε πως αν ήξερε τι θα γινότανε φέτος με τις τιμές στην ελλάδα , θα τα πούλαγε εδώ και θα έβγαζε τα τριπλά...
ΟΧΙ ότι δεν έβγαλε από τους Ιταλούς

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.050
Πόντοι
1.106
ο δάκος :2funny:

είπαμε στην ...αναρχία ο κάθε ένας ψάχνει ευκαιρία να βολευτεί
Γνωστός μου νοικοκύρης με τόνους καρπούζια ,αυτά τα μικρά χωρίς κουκούτσια αλλά και τα άλλα τα κανονικά
έκανε συμφωνία από πέρυσι για εξαγωγή Ιταλία .
Πήρε προκαταβολή καλό πακετάκι..
Μου είπε πως αν ήξερε τι θα γινότανε φέτος με τις τιμές στην ελλάδα , θα τα πούλαγε εδώ και θα έβγαζε τα τριπλά...
ΟΧΙ ότι δεν έβγαλε από τους Ιταλούς
Ειδες η ΝΔ?
Στο πλευρό του αγρότη
Και σε τελική με 1500€ βασικο στα αρχιδια μας και 20€ το λιτρο να παει

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.105
Πόντοι
3.715
Τύπε δεν είσαι ενήμερος...

7,70 πούλησε ο ΑΣ Φοινικίου Λακωνίας.

Και έπεται συνέχεια....

Πριν το 15αυγουστο θα χτυπήσει 10αρικο... ( Θα γαμαμε άραγε μετάξι με ένα κιλό λάδι;)
ακριβώς, έπεται συνέχεια και θα γίνει το νέο χρυσάφι.
Ισπανία κι αλλού 2η χρονιά με ξηρασία, η παραγωγή πήγε κατά διαόλου
αποτέλεσμα, η ζήτηση να μην καλύπτεται και η τιμή να εκτοξεύεται.
Αν η παραγωγή εδώ δε φτάσει τα αναμενόμενα, τότε κλάφτα Χαράλαμπε, ραφιναρισμένο μηχανέλαιο για το 2024 στο τραπέζι.
Η ελαιοκομία ίσως είναι μια προσοδοφόρα ενασχόληση τελικά, αλλά για να γίνει σωστά θέλει αρκετές ρίζες, γνώση κι αγάπη για το αντικείμενο, δεν πάει στον αυτόματο. Δεν απαιτεί κάθε μέρα αλλά τον καιρό που χρειάζεται πρέπει να είσαι εκεί.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 30

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.307
Πόντοι
1.706
ακριβώς, έπεται συνέχεια και θα γίνει το νέο χρυσάφι.
Ισπανία κι αλλού 2η χρονιά με ξηρασία, η παραγωγή πήγε κατά διαόλου
αποτέλεσμα, η ζήτηση να μην καλύπτεται και η τιμή να εκτοξεύεται.
Αν η παραγωγή εδώ δε φτάσει τα αναμενόμενα, τότε κλάφτα Χαράλαμπε, ραφιναρισμένο μηχανέλαιο για το 2024 στο τραπέζι.
Η ελαιοκομία ίσως είναι μια προσοδοφόρα ενασχόληση τελικά, αλλά για να γίνει σωστά θέλει αρκετές ρίζες, γνώση κι αγάπη για το αντικείμενο, δεν πάει στον αυτόματο. Δεν απαιτεί κάθε μέρα αλλά τον καιρό που χρειάζεται πρέπει να είσαι εκεί.
Καραπαπάρια μάντολες......
Οχι δεν φταίς εσυ αλλά το μόνο που αξίζει να ασχοληθεί κανείς είναι για να βγάζει λάδι για το σπίτι του, το οποίο το ακριβοπληρώνει τελικά.
Ερασιτέχνης είμαι και οχι αγρότης, 115 ρίζες εχω.
Πιο πολλά δίνω στα νερά/λιπάσματα/δακοκτονίες και στο μάζεμα παρά βγάζω από την πώληση εδω και 15 ολάκερα χρόνια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.715
Πόντοι
3.936
Τωρα που αναψαν τα αιματα σχετικα με τις τιμες των προιοντων, που ειναι ο Δαλαι Κλαμα (daima) για να μας προσθεσει τις αποψεις του. Στο παρακατω βιντεο τον βλεπουμε μικρο, οταν επαιζε στη διαφημιση, και μετα του εμεινε το κυνηγι τιμων μεχρι σημερα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.105
Πόντοι
3.715
Καραπαπάρια μάντολες......
Οχι δεν φταίς εσυ αλλά το μόνο που αξίζει να ασχοληθεί κανείς είναι για να βγάζει λάδι για το σπίτι του, το οποίο το ακριβοπληρώνει τελικά.
Ερασιτέχνης είμαι και οχι αγρότης, 115 ρίζες εχω.
Πιο πολλά δίνω στα νερά/λιπάσματα/δακοκτονίες και στο μάζεμα παρά βγάζω από την πώληση εδω και 15 ολάκερα χρόνια.
115 ρίζες ;
ούτε τόνο δε βγάζεις έτσι;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.622
Πόντοι
11.146
και ποιος να φταιει αδερφε ;; το ζώδιο που γεννηθηκε το παιδι ;;

Ειναι σαν τα χρωμοσώματα οι ηλιθιοι , κερδιζουν καθε διασταυρωση
ο Ηλιθιος γονεας θα κανει 99% βλαμμενο παιδί , το 1% ειναι το παιδι για καποιο σπανιο λογο να εχει παραπανω νοημοσυνη απο τον ουγκανο πατερα του και να κατσει και να δει "απ εξω" την κατασταση και να πει ..:
-Ωπα εδω οι γονεις μου ειναι ηλιθιοι με σφραγίδα , μαλλον λαθος μαθαινα τοσο καιρο και αντεγραφα συμπεριφορε΄ς τρόπους και αξίες , πρεπει να αναθεωρησω

Αυτοι που βγαινουν εξωτερικο και οπως λετε καποιοι γινονται ανθρωποι
ειναι επειδη το συστημα εξω ειναι φτιαγμενο για να ΜΗΝ ειναι tolerance σε ηλιθιους
γιατι το συστημα εξω δεν το φτιαχνουν βλαμμενοι ,το φτιαχνουν λογικοι , εδω που να βρεις κανονικο και οχι μαλάκα;; λιγοτεροι απο τις καρετα καρετα ειναι

Επισης το συστημα εξω επειδη ξερει οτι θα αναφερετε και σε ηλιθιους εισαγωγης τα πραγματα τα κανει απλα , λιγες λεξεις , μικρες και κοντές εντολες που να μην σηκωνουν κουβεντα

Πχ , ελεγχος διαβατηριων στην εισοδο Αμερικης σε οχι αμερικανικα διαβατηρια .. σου λεει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
Φτανει αεροπλανο με Ελληνες , ολοι γιουρια στον καθε γκισε λες και ειναι ο Σκλαβενιτης , μα ειναι η μανα μου η γκομενα μου , 5 μαζι στον γκισε , ολοι μετα την γραμμη
Μπαινει ο μπατσος αρχιζει να φωναζει με τετοια δυναμη που ετριζαν τα πατωματα , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ , ελληνας πουτσα του , ειμαστε μαζι ειναι η αδελφη , ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...
...Λονδινο, supermarket. Περιμενουμε 3-4 ατομα με ψιλολοϊδια στο fast ταμειο (μεχρι 10 προιοντα) και ο ουγκανος ο μπροστινος εχει αρχισει να αδειαζει την Αρτα κ τα Γιαννενα! Του κανει παρατηρηση η ταμιας, ακαθεκτος αυτος, "2-3 μεινανε" της λεει. Ερχεται ο Προισταμενος, "τελειωσαν" γυρναει και του λεει (με ενα βουνο προιοντα μπροστα). Γινεται μια μανουρα, τον βαζουν και μαζευει ολα τα πραγματα για να παει σε αλλη ουρα ταμειου. Περνωντας απο διπλα τον ακους να λεει "Γαμω το στανιο σας μπουρδελα" με γνησια βαρια θεσσαλικη προφορα :2funny::2funny::2funny:
Καμμια σωτηρια λεμε.........

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.622
Πόντοι
11.146
καλά θα τη βρω την άκρη με τα 50 ευρώ χαλάλι

μπορώ να βγάλω ένα μπλοκ για κάθε λογαριασμό που έχω? :confused:
...μαγκα μου, βγαλε και 5-6 πιστωτικες να υπαρχουνε, ευκαιρια ειναι! Τις gold ομως, μην κανουμε γυφτιες τωρα :cheesy::cheesy::cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.920
Πόντοι
12.756
...Λονδινο, supermarket. Περιμενουμε 3-4 ατομα με ψιλολοϊδια στο fast ταμειο (μεχρι 10 προιοντα) και ο ουγκανος ο μπροστινος εχει αρχισει να αδειαζει την Αρτα κ τα Γιαννενα! Του κανει παρατηρηση η ταμιας, ακαθεκτος αυτος, "2-3 μεινανε" της λεει. Ερχεται ο Προισταμενος, "τελειωσαν" γυρναει και του λεει (με ενα βουνο προιοντα μπροστα). Γινεται μια μανουρα, τον βαζουν και μαζευει ολα τα πραγματα για να παει σε αλλη ουρα ταμειου. Περνωντας απο διπλα τον ακους να λεει "Γαμω το στανιο σας μπουρδελα" με γνησια βαρια θεσσαλικη προφορα :2funny::2funny::2funny:
Καμμια σωτηρια λεμε.........

Απειρα σκηνικα με μαλάκες Ελληνες, ειναι παντου και ειναι ηλιθιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom