και ποιος να φταιει αδερφε ;; το ζώδιο που γεννηθηκε το παιδι ;;
Ειναι σαν τα χρωμοσώματα οι ηλιθιοι , κερδιζουν καθε διασταυρωση
ο Ηλιθιος γονεας θα κανει 99% βλαμμενο παιδί , το 1% ειναι το παιδι για καποιο σπανιο λογο να εχει παραπανω νοημοσυνη απο τον ουγκανο πατερα του και να κατσει και να δει "απ εξω" την κατασταση και να πει ..:
-Ωπα εδω οι γονεις μου ειναι ηλιθιοι με σφραγίδα , μαλλον λαθος μαθαινα τοσο καιρο και αντεγραφα συμπεριφορε΄ς τρόπους και αξίες , πρεπει να αναθεωρησω
Αυτοι που βγαινουν εξωτερικο και οπως λετε καποιοι γινονται ανθρωποι
ειναι επειδη το συστημα εξω δεν ειναι φτιαγμενο για να ΜΗΝ ειναι tolerance σε ηλιθιους
γιατι το συστημα εξω δεν το φτιαχνουν βλαμμενοι ,το φτιαχνουν λογικοι , εδω που να βρεις κανονικο και οχι μαλάκα;; λιγοτεροι απο τις καρετα καρετα ειναι
Επισης το συστημα εξω επειδη ξερει οτι θα αναφερετε και σε ηλιθιους εισαγωγης τα πραγματα τα κανει απλα , λιγες λεξεις , μικρες και κοντές εντολες που να μην σηκωνουν κουβεντα
Πχ , ελεγχος διαβατηριων στην εισοδο Αμερικης σε οχι αμερικανικα διαβατηρια .. σου λεει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
Φτανει αεροπλανο με Ελληνες , ολοι γιουρια στον καθε γκισε λες και ειναι ο Σκλαβενιτης , μα ειναι η μανα μου η γκομενα μου , 5 μαζι στον γκισε , ολοι μετα την γραμμη
Μπαινει ο μπατσος αρχιζει να φωναζει με τετοια δυναμη που ετριζαν τα πατωματα , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ , ελληνας πουτσα του , ειμαστε μαζι ειναι η αδελφη , ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...