Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.468
Πόντοι
14.936

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.696
Πόντοι
12.756
Μπορώ κάλλιστα να σε βοηθήσω σε όλα σου τα θέματα με ακόμα πιο εύκολο τρόπο, απλά η Αθήνα θα είναι ακατοίκητη για καμιά 10 χρόνια......χιλιάδες.
Φυσικά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους ο μπάρμπας μου ο διάολος.
Δημοκράτης, δεν κάνει διακρίσεις....

Παραδεισος θα ειναι
ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ
Μεχρι και η Αττικη οδος δεν θα εχει νοημα , θα την κανουμε παρκο , ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ , οχι τις μαλακιες του Μπακομαλάκα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Αυτη την κουλτουρα την εχουν περασει τα βοθροκαναλα , για να μπορουν μετα να κανουν το παιχνιδι τους και να μην ανοιγει μυτη ( ο μονος λαος που αντιστεκεται ειναι οι Γαλλοι )
Οι Ελληνες οταν πανε στο εξωτερικο κεντανε, εδω στην Κολομβια της Ευρωπης υπαρχει το προβλημα
ναι θα θέλαμε τύπε να μην είναι αλήθεια...αλλά χωρίς βούρδουλα είμαστε για τον πούτσο...άπειρα τα παραδείγματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
δηλαδή με τους μπάγκλα θα κατέβει η τιμή στην πατάτα ε ?

Αποτελεί άλλοθι η τεμπελιά του δημ.υ. για να πληρώνουμε και εισαγόμενα κοπρόσκυλα ?
Να δουλέψουν οι δ.υ. και να κοπούν τα επιδόματα , δεν γίνεται ?
ναι σε άπειρα προϊόντα και υπηρεσίες πληρώνεις χαμηλές τιμές επειδή αντί να τους κοστίζει 60-70 ευρώ τη μέρα ο εργάτης τους κοστίζει 30 και 40.

Και μάλιστα αυτοί που δουλεύουν το κάνουν χωρίς σταματημό και χωρίς αντιρησεις. Αν αυτό αλλάξει θα ανέβουν οι τιμές. Απλά πράγματα είναι αυτά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.696
Πόντοι
12.756
Πως κανανε οι αλλοι Brexit , θα τους κανω εγω Albanexit

Με τα μουνοπανα

Τα ειχανε πει οι Ιταλοι και ειχαν δικιο , οι πιο καλοι Αλβανοι ηρθαν στην Ιταλια , αυτοι που ηξεραν κολυμπι , ολη η αλλη σαβουρα πηγε Ελλαδα
Και Αλβανοι μετρημενοι και κοτες στην Ιταλια , ειδικα οταν πηγαν στον νοτο σαν πρωτο σημειο , τρωγανε κατι κλωτσιδια και σφαλιαρες που περισσευαν και για τους συγγενεις τους που δεν ειχαν παει ακομα ιταλια

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
και ποιος να φταιει αδερφε ;; το ζώδιο που γεννηθηκε το παιδι ;;

Ειναι σαν τα χρωμοσώματα οι ηλιθιοι , κερδιζουν καθε διασταυρωση
ο Ηλιθιος γονεας θα κανει 99% βλαμμενο παιδί , το 1% ειναι το παιδι για καποιο σπανιο λογο να εχει παραπανω νοημοσυνη απο τον ουγκανο πατερα του και να κατσει και να δει "απ εξω" την κατασταση και να πει ..:
-Ωπα εδω οι γονεις μου ειναι ηλιθιοι με σφραγίδα , μαλλον λαθος μαθαινα τοσο καιρο και αντεγραφα συμπεριφορε΄ς τρόπους και αξίες , πρεπει να αναθεωρησω

Αυτοι που βγαινουν εξωτερικο και οπως λετε καποιοι γινονται ανθρωποι
ειναι επειδη το συστημα εξω δεν ειναι φτιαγμενο για να ΜΗΝ ειναι tolerance σε ηλιθιους
γιατι το συστημα εξω δεν το φτιαχνουν βλαμμενοι ,το φτιαχνουν λογικοι , εδω που να βρεις κανονικο και οχι μαλάκα;; λιγοτεροι απο τις καρετα καρετα ειναι

Επισης το συστημα εξω επειδη ξερει οτι θα αναφερετε και σε ηλιθιους εισαγωγης τα πραγματα τα κανει απλα , λιγες λεξεις , μικρες και κοντές εντολες που να μην σηκωνουν κουβεντα

Πχ , ελεγχος διαβατηριων στην εισοδο Αμερικης σε οχι αμερικανικα διαβατηρια .. σου λεει ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
Φτανει αεροπλανο με Ελληνες , ολοι γιουρια στον καθε γκισε λες και ειναι ο Σκλαβενιτης , μα ειναι η μανα μου η γκομενα μου , 5 μαζι στον γκισε , ολοι μετα την γραμμη
Μπαινει ο μπατσος αρχιζει να φωναζει με τετοια δυναμη που ετριζαν τα πατωματα , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ , ελληνας πουτσα του , ειμαστε μαζι ειναι η αδελφη , ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ , ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ...
περιγράφεις την επενδυτική βαθμίδα τώρα η κάνω λάθος? :wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Πριν 15-20 χρόνια ναι.....
Τώρα έγιναν σαν και μας.....
Οι ίδιοι δουλεύουν ακόμα εδώ και 20 χρόνια ρε τύπε...αφού είναι σκυλιά....ούτε σύνταξη ούτε τίποτα....μεροκάματο και φρέντο εξπρέσιο κωρίς ζάαρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ισχυει τύπε ειδικα η νεολαία τους σπρώχνει κατουρημενο σκου σ ολες τις γεύσεις με ταχυτητα φωτός να πουμε :undecided::undecided::undecided:
κάτι ξέρεις εσύ :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.696
Πόντοι
12.756
περιγράφεις την επενδυτική βαθμίδα τώρα η κάνω λάθος? :wanker:

Θα την παρουμε ειπε ο Κουλης , παει τελειωσε , τσιμπουκια θα μας παίρνουν οι αγορες
Κανουμε και επανεκδοση ομολόγων ( τυρακι το εγραψα αυτο για να δω ποιος ειδικος οικονομολόγος του μπου.κομ θα ερθει να μου πει καμια μαλακία ) και θα πηγαινουμε βολιδααααααααααα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Θα την παρουμε ειπε ο Κουλης , παει τελειωσε , τσιμπουκια θα μας παίρνουν οι αγορες
Κανουμε και επανεκδοση ομολόγων ( τυρακι το εγραψα αυτο για να δω ποιος ειδικος οικονομολόγος του μπου.κομ θα ερθει να μου πει καμια μαλακία ) και θα πηγαινουμε βολιδααααααααααα
θα μπορώ επιτέλους να πάρω και μπλοκ επιταγών? :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.696
Πόντοι
12.756
θα μπορώ επιτέλους να πάρω και μπλοκ επιταγών? :rockon:

5 ευρω το φυλλο η Πειραιως είχε πριν λιγο καιρό , 10φυλλο μπλοκ ενα 50αρικο και καθάρισες, max ενα μπλοκ δινουν σε νορμαλ επιχειρησεις ...
Μην ρωτησεις αφου τα πληρωνεις γιατι δεν δινουν 2 , δεν ξερουν να σου απαντησουν , λες και αμα θες να μπιστολιασεις δεν σε φτανουν 10φυλλα , ρε τι μαλακες ειναι αυτοι

vetvet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2021
Like
1.487
Πόντοι
201
Ενώ οι γαλάζιοι μπαρόκ , ντεσαντ και λοιποί εδώ ; Είχαν τελειώσει πολυκλαδικό στο τρίκορφο καρδίτσης στα 80s με βύσμα από βουλευτή ;

Δεν ειναι μοναχα θεμα ακαδημαικων σπουδων, βυσματιων νεοφιλελε ή αριστερων δημοσιοβολεμενων υπαλληλων.

Αυτοι απλα κοροιδευουν το κοσμο, οι "πατριωτες" και κοροιδευουν και δερνουν/σφαζουν/σκοτωνουν.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.246
Πόντοι
1.406
Πως κανανε οι αλλοι Brexit , θα τους κανω εγω Albanexit

Με τα μουνοπανα

Τα ειχανε πει οι Ιταλοι και ειχαν δικιο , οι πιο καλοι Αλβανοι ηρθαν στην Ιταλια , αυτοι που ηξεραν κολυμπι , ολη η αλλη σαβουρα πηγε Ελλαδα
Και Αλβανοι μετρημενοι και κοτες στην Ιταλια , ειδικα οταν πηγαν στον νοτο σαν πρωτο σημειο , τρωγανε κατι κλωτσιδια και σφαλιαρες που περισσευαν και για τους συγγενεις τους που δεν ειχαν παει ακομα ιταλια
Τι μου θυμισες τωρα,Αλβανος που ειχα ηταν ο γιος του Ιταλια και δουλευε σε πιτσαρια κυριλε κιολας , και του εκανε δωρο λεει η διευθυνση ρολοι 1500 ευρω επειδη ηταν ο καλυτερος υπαλληλος :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.696
Πόντοι
12.756
Τι μου θυμισες τωρα,Αλβανος που ειχα ηταν ο γιος του Ιταλια και δουλευε σε πιτσαρια κυριλε κιολας , και του εκανε δωρο λεει η διευθυνση ρολοι 1500 ευρω επειδη ηταν ο καλυτερος υπαλληλος :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ποιος θα το κλαιει το ρολοι.....
Σαν τους δικους μας τους Αλβανους ,
που τους εβλεπες με φατσα καταδικου και τους ρωτουσες τι δουλεια εκανες στην Αλμπανια ;
και σου απαντουσαν ολοι οτι ηταν δασκαλοι ή καθηγητες
επρεπε να ειχε γαμω τα εκπαιδευτικα συστηματα το Αλμπανι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
5 ευρω το φυλλο η Πειραιως είχε πριν λιγο καιρό , 10φυλλο μπλοκ ενα 50αρικο και καθάρισες, max ενα μπλοκ δινουν σε νορμαλ επιχειρησεις ...
Μην ρωτησεις αφου τα πληρωνεις γιατι δεν δινουν 2 , δεν ξερουν να σου απαντησουν , λες και αμα θες να μπιστολιασεις δεν σε φτανουν 10φυλλα , ρε τι μαλακες ειναι αυτοι
πρέπει να τα πληρώσω μπροστά ή μπορώ να πάρω πίστωση για το 50άρικο? :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.696
Πόντοι
12.756
καλά ας το πάρω εγώ και μέχρι να φύγω από την τράπεζα θα έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο όψεως έχει υπόλοι 0.92 από το 2021 :confused:
πρωτα τραβανε και μετα στο δινουν
εσενα περιμεναν τον ξυπνιο νομιζεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
πρωτα τραβανε και μετα στο δινουν
εσενα περιμεναν τον ξυπνιο νομιζεις