Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
εγω δεν ειμαι, μην παρεξηγηθω.
αλλά πραγματικά θα μας τα κάνουν καρπούζια για κάμποσο καιρο ακόμα
Ξέρεις τί γίνεται όμως? Με το λέγε αποπροσανατολίζουν τον κόσμο και την πάνε τη δουλειά να πάνε κάποιοι στο ΑΕΔ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Και εγώ είμαι υπέρ της προσφυγής στο ΑΕΔ.Αλλά όταν λέγονται αυτά και από ΕΡΤ,που πληρώνουμε όλοι,αντιλαμβάνεται κανείς τί γίνεται στα ιδιωτικά ΜΜΕ.
Να ακυρωθεί η εκλογή ενός κόμματος με εικασίες περί κρυφής ηγεσίας είναι δημοκρατικό ολισθημα.
Ενας επικίνδυνος κατήφορος.
Αν κάποιος προσφύγει, νομίζω ότι θα πρέπει να προσκομίσει και κάποιες αποδείξεις. Ακλόνητες αποδείξεις. Δεν υπάρχουν. Απλά ο καθένας λέει την άποψή του, κουβέντα να γίνεται......

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
Να ακυρωθεί η εκλογή ενός κόμματος με εικασίες περί κρυφής ηγεσίας είναι δημοκρατικό ολισθημα.
Ενας επικίνδυνος κατήφορος.
Αν κάποιος προσφύγει, νομίζω ότι θα πρέπει να προσκομίσει και κάποιες αποδείξεις. Ακλόνητες αποδείξεις. Δεν υπάρχουν. Απλά ο καθένας λέει την άποψή του, κουβέντα να γίνεται......
Με δεδομένο ότι απέκλεισαν τον Κασιδιάρη με ειδική τροπολογία απαγόρευσης, νομίζω την πάνε τη δουλειά σε απαγόρευση κόμματος ,μάλλον για το μέλλον....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Με δεδομένο ότι απέκλεισαν τον Κασιδιάρη με ειδική τροπολογία απαγόρευσης, νομίζω την πάνε τη δουλειά σε απαγόρευση κόμματος ,μάλλον για το μέλλον....
Αδιανόητο. Με ποια αιτία; Τα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια εκατέρωθεν;

• Like
Αντιδράσεις: satov1

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.378
Πόντοι
1.056
Τσακάλι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις που έχω πατήσει το πόδι μου...
Δυστυχώς για σένα..
Ο Κατσιφας είτε το θες είτε όχι ήταν και θα είναι για πάντα στο πάνθεον των Ηρώων.
Το τι είναι ντροπή και το τι δεν είναι άσε με να το ξέρω καλύτερα και πίστεψέ με δεν έχω άσχημη κρίση...
Η αντιληπτική μου ικανότητα είναι ακόμα σε καλό στάδιο...
Λέμε για Βόρεια Ήπειρο και τις αρχιγαμιολαρες τους κωλοαλβανους και εσύ μου λες για το κλαμπινγκ
τις παραλίες και τα ωραία τοπία...
Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου φάση...
Ρε αδερφέ έχουμε τελείως διαφορετικές ιδέες σεβαστό και όλα καλά...
Μην προσπαθείς να μου πεις ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ότι ξαφνικά ένας τρελός
του χωριού βγήκε με όπλο να σκοτώσει αθώο κόσμο και παιδάκια δεν σε πιστεύει νορμάλ άνθρωπος απλά ΚΑΝΕΝΑΣ...
Ζούσε σε κατεχόμενα εδάφη και είχε ιερό καθήκον να ξηγηθεί έτσι και μακάρι το παράδειγμα του να μας
φωτίσει όλους και να ξεστραβωθουμε κάποια μέρα...
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι γουστάρεις και μπράβο σου αλλά κατήχηση σε τέτοια ζητήματα και για τέτοια άτομα
σορυ αλλά είναι ιεροσυλία κατ'εμε..
Να είσαι καλά.
Α και που είσαι...
Τσεκαρε λίγο καλύτερα πως ξηγιουνται και οι ένοπλοι UCKαδες και τα κατάλοιπα του KLA στους
Έλληνες της Βορείου Ηπείρου όταν έχεις χρόνο και ξαναμιλαμε αν θες για τον Κατσιφα και το ποσό τρομοκράτης ήταν..

Αν είχες πάει, θα γνώριζες οτι δεν ειναι εμπόλεμη ζώνη, ούτε γουέστερν να κυνηγιούνται με τα όπλα.
Ένα νορμαλ μέρος ειναι όπως όλα τα άλλα!

Το θέμα σου εσένα ειναι καθαρά ρατσιστικό, εχεις πρόβλημα με τους Αλβανους.
Οτιδήποτε και να συμβεί εσύ πάλι τους άλλους θα βρίζεις....δεν είσαι αντικειμενικός!

Εν πάση περιπτώσει,
Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει, εδώ άλλοι έχουν ηρωοποιηση τον Σταλιν και τον Χιτλερ, στον κατσιφα θα κολλήσουμε!

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
Αδιανόητο. Με ποια αιτία; Τα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια εκατέρωθεν;
Εχεις δίκιο.Αλλα με το μιντιακό σύστημα όλα να τα περιμένεις.Τρεις μερες αντί να συζητούν τα πραγματικά προβλήματα και αυτά που έρχονται το μενού έχει μόνο Σπαρτιάτες...Και χωρίς να έχει βγάλει κανείς κανένα από το Κόμμα να πουν τις απόψεις τους...

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αν είχες πάει, θα γνώριζες οτι δεν ειναι εμπόλεμη ζώνη, ούτε γουέστερν να κυνηγιούνται με τα όπλα.
Ένα νορμαλ μέρος ειναι όπως όλα τα άλλα!

Το θέμα σου εσένα ειναι καθαρά ρατσιστικό, εχεις πρόβλημα με τους Αλβανους.
Οτιδήποτε και να συμβεί εσύ πάλι τους άλλους θα βρίζεις....δεν είσαι αντικειμενικός!

Εν πάση περιπτώσει,
Ο καθένας πιστεύει οτι θέλει, εδώ άλλοι έχουν ηρωοποιηση τον Σταλιν και τον Χιτλερ, στον κατσιφα θα κολλήσουμε!
Γιατι σου ειπα οτι δεν ειμαι ρατσιστης μηπως?
Τιμη μου και καμαρι μου..
Οσο για το αν ειναι γουεστερν το παρομοιωσα λογω τετοιων περιστατικων...
Προφανως και δεν ειναι Παλερμο η φαση καθε μερα δολοφονιες αντιπαλων συμμοριων της Μαφιας
αλλα δεν ειναι και Ζυριχη οκ...
Οσο για το αν ειμαι αντικειμενικος δεν θα σχολιασω γιατι οντως παιζει να μην ειμαι
αλλα τουλαχιστον δεν ειμαι αλβανος...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.762
Πόντοι
506
Εχεις δίκιο.Αλλα με το μιντιακό σύστημα όλα να τα περιμένεις.Τρεις μερες αντί να συζητούν τα πραγματικά προβλήματα και αυτά που έρχονται το μενού έχει μόνο Σπαρτιάτες...Και χωρίς να έχει βγάλει κανείς κανένα από το Κόμμα να πουν τις απόψεις τους..
Μπορει να βρουν κανα μήνυμα στο WhatsApp η στο messenger

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Πωπω ρε πουστημ, τι σκυλι του πολεμου ειναι αυτο; Αυτη η μυτογκα της ειναι σκετη καβλα. Μου ξυπναει τα πιο αγρια ενστικτα μου που τα ειχα καταπιεσμενα.:erection::erection::erection:

ρε μλκ τι ραντάρ είναι αυτό που έχεις !!! σκανάρεις όλα τα νήματα ανά 5λεπτο και αν δεις κανένα καλό μουνί μπαίνεις μέσα :2funny:
καμία μέρα θα πάω να ποστάρω κανένα ξέκολο στο νήμα με τα metal videos και θα περιμένω να δω σε πόσα λεπτά θα το ανακαλύψεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.007
Πόντοι
19.795
ρε μλκ τι ραντάρ είναι αυτό που έχεις !!! σκανάρεις όλα τα νήματα ανά 5λεπτο και αν δεις κανένα καλό μουνί μπαίνεις μέσα :2funny:
καμία μέρα θα πάω να ποστάρω κανένα ξέκολο στο νήμα με τα metal videos και θα περιμένω να δω σε πόσα λεπτά θα το ανακαλύψεις
:2funny: Τωρα θα με κανεις να κοιταω και το metal ρε γμτο;:confused:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Εχεις δίκιο.Αλλα με το μιντιακό σύστημα όλα να τα περιμένεις.Τρεις μερες αντί να συζητούν τα πραγματικά προβλήματα και αυτά που έρχονται το μενού έχει μόνο Σπαρτιάτες...Και χωρίς να έχει βγάλει κανείς κανένα από το Κόμμα να πουν τις απόψεις τους...
Τι απόψεις να πουν; Γνωστές και χιλιοειπωμενες. Ανάθεμα σε ΛΟΑΤΚΙ, μεταναστες, πατριδοκαπηλια με το γνωστό τρίπτυχο.
Εν τω μεταξύ άκουγα κάποιον, υποτίθεται υποψηφιος του κόμματος, να εξηγεί τη θέση κατά των εκτρώσεων. Άμα δεν το θέλει η γυναίκα το παιδί, έλεγε, να της απαγορεύεται η έκτρωση και το κράτος να της δίνει 25.000 ευρώ και να το παίρνει αυτό. Επίσημη κρατική εμπορία βρεφών, δηλαδή. Επειδή τις μαλακίες αυτές δε μπορεί άνθρωπος να τις σχολιάσει σοβαρά, καλύτερα που δεν τους καλούν να πουν τις απόψεις τους.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους απαγορεύσουν.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
Τι απόψεις να πουν; Γνωστές και χιλιοειπωμενες. Ανάθεμα σε ΛΟΑΤΚΙ, μεταναστες, πατριδοκαπηλια με το γνωστό τρίπτυχο.
Εν τω μεταξύ άκουγα κάποιον, υποτίθεται υποψηφιος του κόμματος, να εξηγεί τη θέση κατά των εκτρώσεων. Άμα δεν το θέλει η γυναίκα το παιδί, έλεγε, να της απαγορεύεται η έκτρωση και το κράτος να της δίνει 25.000 ευρώ και να το παίρνει αυτό. Επίσημη κρατική εμπορία βρεφών, δηλαδή. Επειδή τις μαλακίες αυτές δε μπορεί άνθρωπος να τις σχολιάσει σοβαρά, καλύτερα που δεν τους καλούν να πουν τις απόψεις τους.
Συμφωνώ η απαγόρευση μας κάνει Τουρκία του Ερντογάν και Ρωσία του Πούτιν....

• Like
Αντιδράσεις: resp

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αγαπητέ Αlex ,όλοι οι καθηγητές Νομικής λένε τα αντίθετα από εσένα για τους Σπαρτιάτες. Είναι απίστευτο .....
Ιδού.
"Ο νόμος ορίζει ότι πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση δεν επιτρέπεται να ασκούν διοίκηση σε πολιτικά κόμματα και δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε εκλογές και να δώσουν βουλευτές στη Βουλή. Εάν, επομένως, υπάρχουν τέτοια στοιχεία που να στοιχειοθετούν τέτοια σύνδεση, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, κατόπιν ενστάσεως οποιουδήποτε εκλογέα στις περιφέρειες που έχουν εκλέξει βουλευτές, μπορεί να προβεί στην ακύρωση της εκλογής αυτής" δήλωσε στην ΕΡΤ ο Νίκος Παπασπύρου, καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών σχολιάζοντας τη φημολογούμενη σύνδεση του κόμματος "Σπαρτιάτες" και του κόμματος Κασιδιάρη.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην είσοδο στη βουλή του ακροδεξιού κόμματος αλλά και τις ευχαριστίες του προέδρου του, Βασίλη Στίγκα προς τον καταδικασθέντα, Ηλία Κασιδιάρη ,ο καθηγητής Νομικής τόνισε ότι και αυτό, ως στοιχείο, θα εξεταστεί από τους δικαστές.

"Εάν ελέγχει τους βουλευτές αυτού του κόμματος ή τους μισούς, τότε ναι, αυτό είναι προφανές στοιχείο ότι ασκεί διοίκηση, έστω εν μέρει", τόνισε.

Επιπλέον τόνισε πως οποιοσδήποτε εκλογέας σε κάποια από τις δώδεκα περιφέρειες μπορεί να υποβάλει ένσταση στο Ανώτατο Δικαστήριο με καταληκτική ημερομηνία για να γίνει η διαδικασία αυτή να είναι 15 ημέρες από την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων.

Απαντώντας στο ερώτημα, τι θα συμβεί σε περίπτωση που το ακροδεξιό κόμμα απέκρυψε την σχέση με τον καταδικασθέντα για εγκληματική οργάνωση ο κ. Παπασπύρου διευκρίνισε ότι θα ακυρώσει την εκλογή των βουλευτών για τους οποίους θα ασκηθεί ένσταση -ενδεχομένως και τους δώδεκα- και οι έδρες θα διατεθούν στους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων.

Τι γίνεται σε περίπτωση που αποδειχθεί σύνδεση με το κόμμα Κασιδιάρη​

"Θα ήταν προσβολή στη λαϊκή κυριαρχία, στο αποτέλεσμα των εκλογών και στους 288 βουλευτές που ψήφισαν οι Έλληνες εκλογείς" το να επαναληφθούν οι εκλογές σημείωσε ο καθηγητής Νομικής Αθηνών.

Μιλώντας στην εκπομπή "Συνδέσεις" ο κ. Παπασπύρου ανέλυσε τι θα γίνει στο ενδεχόμενο οι εκλεγμένοι 12 βουλευτές να εκπέσουν από το βουλευτικό τους αξίωμα προσθέτοντας ότι οι βουλευτικές έδρες θα διανεμηθούν στις περιφέρειες βάσει του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής και θα δοθούν στις περιφέρειες εκείνες στις οποίες υπάρχει το μεγαλύτερο αδιάθετο.

Σύμφωνα με τον κ. Παπασπύρου ένα άλλο ζητούμενο είναι πώς θα λειτουργήσει το κοινοβούλιο και σε περίπτωση που κατατεθεί κάποια ένσταση λέγοντας ότι θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι πολύ σοβαρά για τη θωράκιση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου.
Eγω αγαπητέ μου επιμενω, οτι αυτα ειναι βλακείες.
Και μενει να αποδειχθει ποιος εχει δικιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το προβλημα για οσους εχουν αυτες τις ανοητες αποψεις, δεν ειναι οτι πρεπει να βρουμε τροπο να τους εξοστρακισουμε. Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν, δυστυχως καποιοι στο εκλογικο ακροατηριο που τους τιμουν με την ψηφο τους. Και ειναι θλιβερο.

• Like

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
Eγω αγαπητέ μου επιμενω, οτι αυτα ειναι βλακείες.
Και μενει να αποδειχθει ποιος εχει δικιο

Το προβλημα για οσους εχουν αυτες τις ανοητες αποψεις, δεν ειναι οτι πρεπει να βρουμε τροπο να τους εξοστρακισουμε. Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν, δυστυχως καποιοι στο εκλογικο ακροατηριο που τους τιμουν με την ψηφο τους. Και ειναι θλιβερο.
Το πιστεύω.Αλλά γίνεται όλοι οι Καθηγητές Νομικής,Συνταγματικού Δικαίου που τα λένε αυτά να αγνοούν το Νόμο ή να έχουν άνοια ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ η απαγόρευση μας κάνει Τουρκία του Ερντογάν και Ρωσία του Πούτιν....
Βεβαια δεν βγαινει καποιος να τους πει, οτι οι προτασεις τους ερχονται σε αντιθεση με το Συνταγμα και τις βασικες αρχες της ανθρωπινης αξιοπρεπειας. Γυριζουμε 200 χρονια πισω να συζηταμε τα αυτονοητα με τον καθε πυροβολημενο. Και εννοειται βεβαια οτι αυτα δεν μπορουν να εφαρμοσθούν ποτέ με το παρον Συνταγμα. Θα βγουν βεβαια καποιοι, νηπια στο μυαλο, και θα πουν "το συνταγμα εγινε κουρελοχαρτο με τα μνημονια, αυτο μας πειραξε"? Και με ενοχλει σφοδρά που αυτοι που τα λενε αυτα εχουν δικαιωμα ψηφου. Ειναι ζημια για την χωρα, για την κοινωνια, για ολους μας. Ειναι τα βαρίδια της κοινωνιας.

Το πιστεύω.Αλλά γίνεται όλοι οι Καθηγητές Νομικής,Συνταγματικού Δικαίου που τα λένε αυτά να αγνοούν το Νόμο ή να έχουν άνοια ?
Ποιοι ειναι "ολοι"? Δυο τρεις εχω δει.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
Βεβαια δεν βγαινει καποιος να τους πει, οτι οι προτασεις τους ερχονται σε αντιθεση με το Συνταγμα και τις βασικες αρχες της ανθρωπινης αξιοπρεπειας. Γυριζουμε 200 χρονια πισω να συζηταμε τα αυτονοητα με τον καθε πυροβολημενο. Και εννοειται βεβαια οτι αυτα δεν μπορουν να εφαρμοσθούν ποτέ με το παρον Συνταγμα. Θα βγουν βεβαια καποιοι, νηπια στο μυαλο, και θα πουν "το συνταγμα εγινε κουρελοχαρτο με τα μνημονια, αυτο μας πειραξε"? Και με ενοχλει σφοδρά που αυτοι που τα λενε αυτα εχουν δικαιωμα ψηφου. Ειναι ζημια για την χωρα, για την κοινωνια, για ολους μας. Ειναι τα βαρίδια της κοινωνιας.

Ποιοι ειναι "ολοι"? Δυο τρεις εχω δει.
Μπορεί να είναι 4-5.Μπορεί όμως το εν λόγω θέμα να μην είναι ξεκάθαρο?Νύχτα το πήραν το δίπλωμα της Νομικής?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μπορεί να είναι 4-5.Μπορεί όμως το εν λόγω θέμα να μην είναι ξεκάθαρο?Νύχτα το πήραν το δίπλωμα της Νομικής?
Θα μπορούσα να αναλυσω για ωρες. Λενε κατι, το οποιο εχει μια βαση νομικη, οτι οποιος διοικειται απο καταδικασμενο, μπορει να χασει την εδρα του. Αυτο απεχει πολύ ομως απο το να εκδιωχθει ενα ολοκληρο κομμα απο τη βουλη. Ειναι διαφορετικο το ποσους βουλευτες δικαιουται ενα κομμα (αντε, αποβληθηκαν καποιοι, ΟΛΟΙ ομως εχουν σχεση με τον καταδικασθεντα?), σε σχεση με το ποιοι θα εχουν τις εδρες. Και αν αποβληθουν ολοι? Μενουν κενες εδρες? Γινονται νεες εκλογες για τις εδρες αυτες? Γινεται διαμοιρασμος με το ηδη υπαρχον αποτελεσμα? Αντιλαμβανεσαι λοιπον, οτι σου λενε τη μιση (ουτε καν τη μιση) αληθεια. Υπαρχουν ενα σωρο παραμετροι. Ειναι τουλαχιστον ανηθικο επιστημονικα αυτο που γινεται.

• Like
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
IMG_0188.jpeg

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.835
Πόντοι
456
μοδα ειναι οι Σπαρτιατες, θα περασει κι αυτη...

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.081
Πόντοι
5.956
Θα μπορούσα να αναλυσω για ωρες. Λενε κατι, το οποιο εχει μια βαση νομικη, οτι οποιος διοικειται απο καταδικασμενο, μπορει να χασει την εδρα του. Αυτο απεχει πολύ ομως απο το να εκδιωχθει ενα ολοκληρο κομμα απο τη βουλη. Ειναι διαφορετικο το ποσους βουλευτες δικαιουται ενα κομμα (αντε, αποβληθηκαν καποιοι, ΟΛΟΙ ομως εχουν σχεση με τον καταδικασθεντα?), σε σχεση με το ποιοι θα εχουν τις εδρες. Και αν αποβληθουν ολοι? Μενουν κενες εδρες? Γινονται νεες εκλογες για τις εδρες αυτες? Γινεται διαμοιρασμος με το ηδη υπαρχον αποτελεσμα? Αντιλαμβανεσαι λοιπον, οτι σου λενε τη μιση (ουτε καν τη μιση) αληθεια. Υπαρχουν ενα σωρο παραμετροι. Ειναι τουλαχιστον ανηθικο επιστημονικα αυτο που γινεται.
Πάντως το Εκλογοδικείο έχει πάρει και περίεργες παγκοσμίως νομικά αποφάσεις.Θυμάσαι ίσως την υπόθεση του πρώην Βουλευτή Πέλλας του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πασχαλίδη που το δικαστήριο αποφάσισε να μετρηθούν και τα λευκά ψηφοδέλτια ,άλλαξε το εκλογικό μέτρο και έχασε την έδρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom