Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Εχεις δικιο...γιατι τσακωνεσαι παιδι μου;δεν εχεις μαθει ακομα;
Λυπαμαι αλλα ΦΟΥΡΚΙΣΤΗΚΑ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ...
Εχεις δικιο...γιατι τσακωνεσαι παιδι μου;δεν εχεις μαθει ακομα;
ρε αληταμπουρα χαθηκες σε εφαγαν τα μουνια....μουλιασες μεσα στις σαλπιγγες...Αδερφος Αθενεζος...
Αλαναρος Πρωτευουσας και λιγο Συμπρωτευουσας...
Οποτε γουσταρεις και αγαπας...ρε αληταμπουρα χαθηκες σε εφαγαν τα μουνια....μουλιασες μεσα στις σαλπιγγες...
ποτε θα με κυκλοφορησεις;
θα σημανουν οι καμπανες συντομα,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ....Οποτε γουσταρεις και αγαπας...
Παρε και θα κανονιστουμε ασχημα πολυ ομως...
Να σου κάνω μια ερώτηση?
Η Ελλαδα έχει ήρωες..... Για πιο λογο προσπαθείς να ηρωποιήσης ανθρώπους που ηταν μπλεγμένοι με νακρωτικα και όπλα?
Ο άνθρωπος που έβαλες στην φωτογραφία βγήκε με το καλασνικοφ στην πλατια του χωρίου και βαρούσε στον αερα, οταν ήρθε η αστυνομία άρχισε να πυροβολεί τους μπατσους.
Εαν ενας τέτοιος τυπος το έκανε αυτο σε ενα χωρίο στην Ελλαδα τι θα έλεγες? Δεν θα έλεγες τρομοκράτης?
Και μην μου πεις fake news γιατί στο βιντεο φαίνεται καθαρά με το καλασνικοφ στην πλατια του χωριό να κυνηγιέται με τους μπατσους.
Παμε λοιπον προς αποφυγη παρεξηγησεων..
Εχεις αποδειξεις περαν του δημοσιευματος οτι ηταν τετοιο παιδι?
Οσο για την οπλοκατοχη να σου θυμισω οτι τα χωρια εκει δεν απεχουν πολυ
απο την αγρια Δυση που βλεπουμε στα γουεστερν..
Καθε σπιτι εχει οπλο και πολεμικο αρκετες φορες και καλα κανει στο φιναλε..
Οποτε ο τυπος γιατι να μην εχει?
Εχεις στα υποψιν τι τραβανε οι Ελληνες της Βορειου Ηπειρου απο τα αλβανικα μουνοσκυλα?
Ποιος ειναι ο τρομοκρατης?
Δεν κανεις μια απλη ιστορικη ερευνα πρωτα και να ξαναμιλησουμε για τα φαινομενα τρομοκρατιας?
Με την λογικη σου και ο Νικηταρας ηταν τρομοκρατης και ο Γερος του Μωρια και ολοι αυτοι οι Μεγαλοι...
Εκτος και αν δεν τους θεωρεις και αυτους ηρωες και μου ελεγες για κανεναν Παγκαλο,Παπανδρεου και κανα
γερο - Καραμανλη...
Τσακάλι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις που έχω πατήσει το πόδι μου...Φίλε μου εχεις πατήσει ποτε το ποδι σου στην βόρειο ήπειρο? Τι διαστρεβλωμένη εικόνα ειναι αυτή?
Εχω γυρίσει όλη την βόρειο ήπειρο πολλές φορές για δουλειά και για βόλτα.
ΟΧΙ, οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν με καλασνικοφ και πιστόλι στην τσέπη.
ΟΥΤΕ ειναι γουεστερν να πυροβολούνται σε μονομαχιες στον δρόμο....αυτά ειναι γελοία πράγματα.
Οι βόρειο Ηπειρώτες (Ελληνες και Αλβανοι) ειναι φιλήσυχοι άνθρωποι,
Στα χωριά θα βρεις φιλόξενους ανθρώπους και ταβέρνες με νόστιμα φαγητά.
Στις παραλιακές κωμοπόλεις θα δεις πολύ νεολαία και ωραίες παραλίες.
Παντού είχε Ελληνικες σημαίες και πινακίδες.
Έμεινα 2 εβδομάδες το καλοκαίρι του '22 στους Αγιους σαραντα και μου θύμισε χαλκιδικη,
κόσμος απο Ελλαδα, νεολεα και φουλ παραλίες και κλαμπ.
προσωπικά το θεωρώ ντροπή να εξισώνεις τους ηρωες του ΄21 με αυτο το άτομο!
Τώρα αν θεωρείς νορμαλ να βγαίνει ο άλλος με το πολεμικό όπλο σε πλατιά που παίζουν παιδάκια....τι να πω, δικαίωμα σου!
Από το άρθρο που παρεθεσες πουθενά δεν αναφέρεται ότι καταδικαστηκε ως τρομοκράτης. Δίκη για πλημμελήματα αναφέρει.Ναι,αμε
Σκεφτομαι Σοβαρα να κανω ενα τετοιο κομμα.Αλλα να ξες αν βρεθει ενας τέτοιος,δεν θα τον ψηφίσει ουτε η μανα του.Τι σκατα σπαρτιατες ειναι τοτε;
Τα ιδια σκατα
Εθνικι με πιπες στα ξενα συμφεροντα;
Επιπεδο ΚΚΕ ειναι τοτε
Μονο λογια και ουσια μηδεν
Ενας αληθινος δεν υπαρχει ρε πουστη
Δε με νοιαζει ειλικρινα αριστερος δεξιος, τις γραφω σταρχιδια μου τις ταμπελες
Ενας αληθινος ανθρωπος ξηγημενος να μην κανει πιπες και να μην ειναι πουλημενος
τύπε θα λάβω πολύ σοβαρά υπόψη όσα είπες και θα προβληματιστώ πάρα πολύ , καθώς ως γνήσιος αριστερός - όπως δηλώνεις - έχεις σίγουρα τεράστια εμπειρία φασιστικής συμπεριφοράς all the globe/throughout recent history if you understand me...Εγώ θα σου πω, που δηλώνω αριστερός και αριστερά δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΚΚΕ, ούτε η , Όλοι αυτοί είναι ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ της αριστεράς για να δουλεύουν τον κόσμο.
Ξερεις ποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ;
Ο Πλευρης, ο Τσιοδρας, ο Κούλης, ο Αρκουμανεας, η Παγώνη, ο Βασιλακοπουλος, ο Ευαγγελάτος, η ΣΙΑ.
Όπως λέει και ο Κατσιβαρδας, οι Σταυροφοροι της Δημοκρατίας είναι οι μεγαλύτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ
στο μεταξύ, και όσο το σκέφτομαι, τσίμπα ένα τραγουδάκι να ακούς και να περνά η ώρα...
τι θέλουν αυτοί οι μαλάκες να ξαναγίνουν βουλευτικές εκλογές μαζί με τις δημοτικές;
να πάει ο σύριζα στο 10%;
Προς ενημερωση σου, δεν θεωρησε καθολου προκλητικο τον ηλιο της Βεργινας ο Αρειος Παγος, απλως εφαρμοσε το νομο που λεει ξεκαθαρα οτι ενα κομμα δεν μπορει να εχει εμβλημα εθνικο συμβολο.
εγω γουσταρω ξυλο και ντου
αλλα οι Σπαρτιατες πολυ light φαινονται ρε γαμωτο!
ξεροχυνω με την κλαψομουνιαση των αριστερων!
μπορει να μην ψηφισα Σπαρτιατες,αλλα χαρηκα παρα πολυ που ο λαος εβαλε νεα κομματα στη Βουλη.