Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.920
Πόντοι
12.756
Αδερφος Αθενεζος...
Αλαναρος Πρωτευουσας και λιγο Συμπρωτευουσας...:rockon:
ρε αληταμπουρα χαθηκες σε εφαγαν τα μουνια....μουλιασες μεσα στις σαλπιγγες...
ποτε θα με κυκλοφορησεις;:coffee:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
ρε αληταμπουρα χαθηκες σε εφαγαν τα μουνια....μουλιασες μεσα στις σαλπιγγες...
ποτε θα με κυκλοφορησεις;:coffee:
Οποτε γουσταρεις και αγαπας...
Παρε και θα κανονιστουμε ασχημα πολυ ομως...:orchestra:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.920
Πόντοι
12.756

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να σου κάνω μια ερώτηση?
Η Ελλαδα έχει ήρωες..... Για πιο λογο προσπαθείς να ηρωποιήσης ανθρώπους που ηταν μπλεγμένοι με νακρωτικα και όπλα?

Ο άνθρωπος που έβαλες στην φωτογραφία βγήκε με το καλασνικοφ στην πλατια του χωρίου και βαρούσε στον αερα, οταν ήρθε η αστυνομία άρχισε να πυροβολεί τους μπατσους.

Εαν ενας τέτοιος τυπος το έκανε αυτο σε ενα χωρίο στην Ελλαδα τι θα έλεγες? Δεν θα έλεγες τρομοκράτης?

Και μην μου πεις fake news γιατί στο βιντεο φαίνεται καθαρά με το καλασνικοφ στην πλατια του χωριό να κυνηγιέται με τους μπατσους.

Για τον Κοσοβαρο Αλβανο που σηκωσε απο τους πρωτους τα οπλα εναντια στους Σερβους "κατακτητες" που "καταπιεζαν" τους Αλβανους του Κοσοβου, και τελικα σκοτωθηκε απο τις γιουγκοσλαβικες αρχες, θα μας πεις τιποτα; Θεωρειται ηρωας απο ολους τους Αλβανους. Οπως ηρωας φυσικα θεωρειται απο ολον τον Ελληνισμο ο Κατσιφας. Οχι μονο στη Βορειο Ηπειρο, αλλα απο τους απανταχου Ελληνες.

Σεβομαι την αλβανικη καταγωγη σου. Θα περιμενα να σεβεσαι και εσυ τους υπολοιπους.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.378
Πόντοι
1.056
Παμε λοιπον προς αποφυγη παρεξηγησεων..
Εχεις αποδειξεις περαν του δημοσιευματος οτι ηταν τετοιο παιδι?
Οσο για την οπλοκατοχη να σου θυμισω οτι τα χωρια εκει δεν απεχουν πολυ
απο την αγρια Δυση που βλεπουμε στα γουεστερν..
Καθε σπιτι εχει οπλο και πολεμικο αρκετες φορες και καλα κανει στο φιναλε..
Οποτε ο τυπος γιατι να μην εχει?
Εχεις στα υποψιν τι τραβανε οι Ελληνες της Βορειου Ηπειρου απο τα αλβανικα μουνοσκυλα?
Ποιος ειναι ο τρομοκρατης?
Δεν κανεις μια απλη ιστορικη ερευνα πρωτα και να ξαναμιλησουμε για τα φαινομενα τρομοκρατιας?
Με την λογικη σου και ο Νικηταρας ηταν τρομοκρατης και ο Γερος του Μωρια και ολοι αυτοι οι Μεγαλοι...
Εκτος και αν δεν τους θεωρεις και αυτους ηρωες και μου ελεγες για κανεναν Παγκαλο,Παπανδρεου και κανα
γερο - Καραμανλη...

Φίλε μου εχεις πατήσει ποτε το ποδι σου στην βόρειο ήπειρο? Τι διαστρεβλωμένη εικόνα ειναι αυτή?

Εχω γυρίσει όλη την βόρειο ήπειρο πολλές φορές για δουλειά και για βόλτα.
ΟΧΙ, οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν με καλασνικοφ και πιστόλι στην τσέπη.
ΟΥΤΕ ειναι γουεστερν να πυροβολούνται σε μονομαχιες στον δρόμο....αυτά ειναι γελοία πράγματα.

Οι βόρειο Ηπειρώτες (Ελληνες και Αλβανοι) ειναι φιλήσυχοι άνθρωποι,
Στα χωριά θα βρεις φιλόξενους ανθρώπους και ταβέρνες με νόστιμα φαγητά.
Στις παραλιακές κωμοπόλεις θα δεις πολύ νεολαία και ωραίες παραλίες.
Παντού είχε Ελληνικες σημαίες και πινακίδες.

Έμεινα 2 εβδομάδες το καλοκαίρι του '22 στους Αγιους σαραντα και μου θύμισε χαλκιδικη,
κόσμος απο Ελλαδα, νεολεα και φουλ παραλίες και κλαμπ.

προσωπικά το θεωρώ ντροπή να εξισώνεις τους ηρωες του ΄21 με αυτο το άτομο!
Τώρα αν θεωρείς νορμαλ να βγαίνει ο άλλος με το πολεμικό όπλο σε πλατιά που παίζουν παιδάκια....τι να πω, δικαίωμα σου!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Φίλε μου εχεις πατήσει ποτε το ποδι σου στην βόρειο ήπειρο? Τι διαστρεβλωμένη εικόνα ειναι αυτή?

Εχω γυρίσει όλη την βόρειο ήπειρο πολλές φορές για δουλειά και για βόλτα.
ΟΧΙ, οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν με καλασνικοφ και πιστόλι στην τσέπη.
ΟΥΤΕ ειναι γουεστερν να πυροβολούνται σε μονομαχιες στον δρόμο....αυτά ειναι γελοία πράγματα.

Οι βόρειο Ηπειρώτες (Ελληνες και Αλβανοι) ειναι φιλήσυχοι άνθρωποι,
Στα χωριά θα βρεις φιλόξενους ανθρώπους και ταβέρνες με νόστιμα φαγητά.
Στις παραλιακές κωμοπόλεις θα δεις πολύ νεολαία και ωραίες παραλίες.
Παντού είχε Ελληνικες σημαίες και πινακίδες.

Έμεινα 2 εβδομάδες το καλοκαίρι του '22 στους Αγιους σαραντα και μου θύμισε χαλκιδικη,
κόσμος απο Ελλαδα, νεολεα και φουλ παραλίες και κλαμπ.

προσωπικά το θεωρώ ντροπή να εξισώνεις τους ηρωες του ΄21 με αυτο το άτομο!
Τώρα αν θεωρείς νορμαλ να βγαίνει ο άλλος με το πολεμικό όπλο σε πλατιά που παίζουν παιδάκια....τι να πω, δικαίωμα σου!
Τσακάλι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις που έχω πατήσει το πόδι μου...
Δυστυχώς για σένα..
Ο Κατσιφας είτε το θες είτε όχι ήταν και θα είναι για πάντα στο πάνθεον των Ηρώων.
Το τι είναι ντροπή και το τι δεν είναι άσε με να το ξέρω καλύτερα και πίστεψέ με δεν έχω άσχημη κρίση...
Η αντιληπτική μου ικανότητα είναι ακόμα σε καλό στάδιο...
Λέμε για Βόρεια Ήπειρο και τις αρχιγαμιολαρες τους κωλοαλβανους και εσύ μου λες για το κλαμπινγκ
τις παραλίες και τα ωραία τοπία...
Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου φάση...
Ρε αδερφέ έχουμε τελείως διαφορετικές ιδέες σεβαστό και όλα καλά...
Μην προσπαθείς να μου πεις ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και ότι ξαφνικά ένας τρελός
του χωριού βγήκε με όπλο να σκοτώσει αθώο κόσμο και παιδάκια δεν σε πιστεύει νορμάλ άνθρωπος απλά ΚΑΝΕΝΑΣ...
Ζούσε σε κατεχόμενα εδάφη και είχε ιερό καθήκον να ξηγηθεί έτσι και μακάρι το παράδειγμα του να μας
φωτίσει όλους και να ξεστραβωθουμε κάποια μέρα...
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι γουστάρεις και μπράβο σου αλλά κατήχηση σε τέτοια ζητήματα και για τέτοια άτομα
σορυ αλλά είναι ιεροσυλία κατ'εμε..
Να είσαι καλά.
Α και που είσαι...
Τσεκαρε λίγο καλύτερα πως ξηγιουνται και οι ένοπλοι UCKαδες και τα κατάλοιπα του KLA στους
Έλληνες της Βορείου Ηπείρου όταν έχεις χρόνο και ξαναμιλαμε αν θες για τον Κατσιφα και το ποσό τρομοκράτης ήταν..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Από το άρθρο που παρεθεσες πουθενά δεν αναφέρεται ότι καταδικαστηκε ως τρομοκράτης. Δίκη για πλημμελήματα αναφέρει.
Και αε όλο το υπόλοιπο άρθρο γίνεται μια νεφελώδης προσπαθειαυ του αρθρογράφου να τον παρουσιάσει ως τέτοιον. Όχι και τόσο πετυχημένη βέβαια.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.478
Πόντοι
1.056
Τι σκατα σπαρτιατες ειναι τοτε;
Τα ιδια σκατα
Εθνικι με πιπες στα ξενα συμφεροντα;
Επιπεδο ΚΚΕ ειναι τοτε
Μονο λογια και ουσια μηδεν
Ενας αληθινος δεν υπαρχει ρε πουστη
Δε με νοιαζει ειλικρινα αριστερος δεξιος, τις γραφω σταρχιδια μου τις ταμπελες
Ενας αληθινος ανθρωπος ξηγημενος να μην κανει πιπες και να μην ειναι πουλημενος
Σκεφτομαι Σοβαρα να κανω ενα τετοιο κομμα.Αλλα να ξες αν βρεθει ενας τέτοιος,δεν θα τον ψηφίσει ουτε η μανα του.

Μεγαλυτερη αποδειξη;Πως μετα την χουντα,απ το 74,πενηντα χρονια μετα,ξαναψήφισε ο κοσμος ΝΔ,ενα κομμα π εναλλάσσεται με το ΠΑΣΟΚ στο τιμόνι της χωρας και τα γίδια χάρηκαν λες και βγηκε πρωτη φορα,ενω ηταν αυτη π μας εριξε καναδυό μνημονιακια να ξεπλύνει τους βορειοευρωπαίους.

Ο κοσμος στις κουβέντες θελει το δίκαιο,στην κρίσιμη στιγμη ομως ειναι οτι πιο διεφθαρμένο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Το μένος και οι υβρεις που βγαίνουν από τα βρωμοκαναλα κατά των στελεχών του κόμματος είναι για ένα βασικό λόγο.

Γιατί 250χιλ ανθρωποι κυρίως νεοτεροι παρεκαμψαν τη σάπια ενημερωση τους, και ενημερωνονται απο το διαδικτυο

Έτσι σε βάθος χρόνου θα απειληθει η χουντα των καναλαρχων- εφοπλιστων

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Εγώ θα σου πω, που δηλώνω αριστερός και αριστερά δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΚΚΕ, ούτε η ❤️, Όλοι αυτοί είναι ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ της αριστεράς για να δουλεύουν τον κόσμο.
Ξερεις ποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ;
Ο Πλευρης, ο Τσιοδρας, ο Κούλης, ο Αρκουμανεας, η Παγώνη, ο Βασιλακοπουλος, ο Ευαγγελάτος, η ΣΙΑ.
Όπως λέει και ο Κατσιβαρδας, οι Σταυροφοροι της Δημοκρατίας είναι οι μεγαλύτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ
τύπε θα λάβω πολύ σοβαρά υπόψη όσα είπες και θα προβληματιστώ πάρα πολύ :confused:, καθώς ως γνήσιος αριστερός - όπως δηλώνεις - έχεις σίγουρα τεράστια εμπειρία φασιστικής συμπεριφοράς all the globe/throughout recent history if you understand me...

Συνημμένα

• 15870048.jpg
    15870048.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • images.jpg
    images.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Τιενανμεν-768x433.jpg
    Τιενανμεν-768x433.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Czechoslovakia_1968.jpg
    Czechoslovakia_1968.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • κορεα.jpg
    κορεα.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 20

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.412
Πόντοι
786
τι θέλουν αυτοί οι μαλάκες να ξαναγίνουν βουλευτικές εκλογές μαζί με τις δημοτικές;
να πάει ο σύριζα στο 10%;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.122
Πόντοι
1.346
στο μεταξύ, και όσο το σκέφτομαι, τσίμπα ένα τραγουδάκι να ακούς και να περνά η ώρα...

Το να είσαι μπολσεβίκος και να σουλατσάρεις σε τσοντοφόρουμ είναι άνω ποταμών...
Τόσες και τόσες εκδιδόμενες κοπέλες από το πρώην ανατολικό μπλοκ δεν αρκούν να γυρίσουν τα σκουριασμένα μυαλά;

Screenshot_20230628-113647.png

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.122
Πόντοι
1.346
Προχωρούμε παρακαλώ...
Συμφωνώ σε όλα με τον τύπο εκεί. Όμως υπάρχει ειδική κατηγορία πυρφόρων => οι φαλαινολάτρες :2funny: :2funny:

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΝΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ 36.
Που λογικά θα έχει πάρει σύνταξη...
Την είχα καβαλήσει πριν ~8.5 χρόνια κι έχει σφιχτό σχετικά κώλο :think: => τίτλος κριτικής=> δεν ψήφισα κάλπ(η)κo στην κάλπη τέσπα κάτι τέτοιο αφού ήταν ο μακαρίτης και που να βρω link :2funny:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
τι θέλουν αυτοί οι μαλάκες να ξαναγίνουν βουλευτικές εκλογές μαζί με τις δημοτικές;
να πάει ο σύριζα στο 10%;

Τώρα μάλιστα , έτσι βγαίνει νόημα, ειδικά αν αναλογιστούμε την πολιτική ταυτότητα αυτών των συνταγματολόγων (πχ χρυσόγονός κλπ) που βγαίνουν και λένε αυτά τα πράγματα.
Σού λέει θα έχω τον ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση για τα επόμενα 4 χρόνια να μην μπορεί ούτε πρόταση μομφής να κάνει με τους βουλευτές που έχει.
Να είσαι καλά ρε πεζοπόρε :hi:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Προς ενημερωση σου, δεν θεωρησε καθολου προκλητικο τον ηλιο της Βεργινας ο Αρειος Παγος, απλως εφαρμοσε το νομο που λεει ξεκαθαρα οτι ενα κομμα δεν μπορει να εχει εμβλημα εθνικο συμβολο.

ακριβως,το ειχα θυμηθει λιγο πιο μετα,γι αυτο παραθεσα τον ορισμο του εθνικου συμβολου!

αφου ο ηλιος της Βεργινας(συμβολο ΑΡΧΑΙΑΣ Μακεδονιας) θεωρειται εθνικο συμβολο,γιατι δε θεωρειται αναλογικα το ιδιο η περικεφαλαια της ΑΡΧΑΙΑΣ Κορινθου?

αντιφατικη η ερμηνεια τους,ξεκαθαρα υπεκυψαν και συνεκτιμησαν τη...συμφωνια των Πρεσπων:jerking:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.122
Πόντοι
1.346
This is Ntounta

Στο χέρι τους είναι να κόψουν τα εγκληματικά λάθη της Χ.Α. και μαζέψουν περισσότερους κυρ Παντελήδες.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
εγω γουσταρω ξυλο και ντου:rockon::rockon::rockon::rockon:

αλλα οι Σπαρτιατες πολυ light φαινονται ρε γαμωτο!

ξεροχυνω με την κλαψομουνιαση των αριστερων!

μπορει να μην ψηφισα Σπαρτιατες,αλλα χαρηκα παρα πολυ που ο λαος εβαλε νεα κομματα στη Βουλη.

κοίτα κατά την γνώμη μου αυτές οι μαλακιές τους φάγανε τους προηγούμενους και κατάληξαν στην μπουζού , όλα αυτά που ακόμα παίζουν λούπες τα κανάλια με τους πάγκους στις Λαικές κλπ οι ίδιοι τα τραβάγανε και τα αναρτούσαν στο σαιτ τους γιατί νόμιζαν ότι κάτι κάνουν έτσι :jerking: Βασικά το σχοινί που τους κρέμασαν οι ίδιοι το έπλεξαν. Έγινε βέβαια και το φονικό στο Κερατσίνι και ήρθε και έδεσε το γλυκό. Αυτοί τώρα που ήρθαν δεν νομίζω να κάνουν τα ίδια , δεν τους παίρνει κατά την γνώμη μου.

και επειδή από ότι βλέπω είσαι άρρωστος Αρειανός τσάκο και την πρώτη συνέντευξη του δικού σου μετά την εκλογή του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom