Φίλε μου για άλλο πράγμα μιλάγαμε και αλλού καταλήγει η κουβέντα..Σε αυτό συμφωνούμε.. Οι περισσότεροι πολιτικοί που πέρασαν από την Ελλάδα την κατέστρεψαν..Αυτό ήταν και το αιώνιο πρόβλημά μας.. Οτι κανείς από αυτούς που κυβέρνησαν δεν αγαπούσε πραγματικά την πατρίδα του..Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η καρέκλα στο Μαξίμου και τίποτε παραπάνω..Γι αυτό φτάσαμε στα μνημόνια και φέραμε τη Τρόικα να μας πει να κάνουμε αυτά που όλοι μας ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε αλλά κανείς δεν τόλμησε φοβούμενος το πολιτικό κόστος..Η μεγαλύτερη και πιο ειλικρινής δήλωση που έγινε ποτέ από πολιτικό ήταν του Πάγκαλου ''Μαζί τα φάγαμε κύριοι, σας διορίσαμε''.. Τόσα χρόνια η Ελλάδα ζούσε με δανεικά και γινόταν το πάρτυ του αιώνα..Τέρμα όμως αυτά, μάθαμε όλοι και πάνω από όλα εμείς..Μην μυξοκλαίς λοιπόν για τη φτώχεια και την άδικη ζωή, έτσι ήταν και έτσι θα είναι..Δες τι θα κάνεις εσύ με τη ζωή σου και άσε τις δικαιολογίες περί φτωχών και πλουσίων..Τα πράγματα σήμερα έιναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν 12-15 χρόνια..
Τα πραγματα ειναι σκατα
Εχουμε τιμες Γερμανιας και μισθους πεινας
Τι να κανω με τη ζωη μου;
Σπουδασα οτι καλυτερο
Βρηκα δουλεια στην καλυτερη εταιρια
Εχω κιενα νοικι που παιρνω
Και;
Ενα αρχιδι βγαζω
Προοπτικες αναπτυξης μηδενικες
Ολοι μανατζερ και διευθυντες θελουν να γινουν και εχει ατομα με 20 χρονια εμπειρια που δεν τα καταφεραν
Το μονο εξυπνο που μπορω να κανω ειναι να φυγω εξω, οπως εκανε οποιος εχει μυαλο
Την ιδια δουλεια που κανω εδω εξω θα παιρνα τα 10πλα και θαμουν βασιλιας
Εχω τα προσοντα
Αλλα λυπαμαι τη μανα μου και τον πατερα μου να τους αφησω μονους
Και να σκασει μια μερα τηλεφωνο, πεθαναν και να χω να τους δω 10 χρονια
Ε οχι
Προτιμαω να τους βλεπω κι ας εχω και πιο λιγα