Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα ηθελα επισης να μου πει ο Χρυσογονος, με ποια αναλογία θα μοιραστουν οι εδρες στους υπολοιπους. Ε ενταξει, αφου το ριξαμε στις μαλακιες, γιατι να μην το παμε μεχρι τελους? Θα υπολογισθεί το εκλογικο μετρο πλεον με 288 και οχι 300 εδρες? Το μπονους του πρωτου κομματος ισχυει ή θα ειναι πλεον αναλογικο? Για πες ρε Χρυσογονε? Μπορω να πω κι άλλα.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ενας συνταγματολογος δεν γνωριζει οτι οι εδρες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ακομη και αν συμβει το ακραιο ενα κομμα να αποχωρησει οικειοθελώς απο τη Βουλη. Δεν ξερω, μηπως ξεκινησε το αλτσχαιμερ? Μηπως καποια μορφη ανοιας? Αυτα που διαβαζω ειναι πρωτοφανή.

ρε το είπε live υπάρχει και το video στο λινκ που έβαλα , θες να σου βρω και αυτό με τον Κρανιδιώτη που μίλησε για νομική αυτοκτονία του κόμματος μετά το ευχαριστώ που είπαν στον Κασιδιάρη και ότι τώρα μπορεί να τους ρίξει το εκλογοδικείο.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.860
Πόντοι
216
Θα ηθελα επισης να μου πει ο Χρυσογονος, με ποια αναλογία θα μοιραστουν οι εδρες στους υπολοιπους. Ε ενταξει, αφου το ριξαμε στις μαλακιες, γιατι να μην το παμε μεχρι τελους? Θα υπολογισθεί το εκλογικο μετρο πλεον με 288 και οχι 300 εδρες? Το μπονους του πρωτου κομματος ισχυει ή θα ειναι πλεον αναλογικο? Για πες ρε Χρυσογονε? Μπορω να πω κι άλλα.
με "α μπε μπα μπλομ"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε το είπε live υπάρχει και το video στο λινκ που έβαλα , θες να σου βρω και αυτό με τον Κρανιδιώτη που μίλησε για νομική αυτοκτονία του κόμματος μετά το ευχαριστώ που είπαν στον Κασιδιάρη και ότι τώρα μπορεί να τους ρίξει το εκλογοδικείο.
Για να δουμε ρε τύπε, ποιος θα πεσει μεσα, εγω ή ο...Φαηλος?

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.121
Πόντοι
5.956
Από νομικής πλευράς, δεν ξέρω νομικά,νομίζω ότι και όλοι οι 12 Βουλευτές των Σπαρτιατών να έχαναν την έδρα με ένσταση για κώλυμα εκλογιμότητας στο Εκλογοδικείο , θα αναπλήρωνε τον εκπεσόντα Βουλευτή ο επόμενος στην Εκλογική λίστα του Κόμματος και δε θα πήγαινε η έδρα σε άλλο κόμμα. Αγαπητέ Alex έτσι δεν είναι?

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546

πάντως θα είχε πλάκα να πήγαινε ο άλλος να ψηφίσει Σπαρτιάτες και η έδρα να κατέληγε στο ΚΚΕ :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: satov1

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071
Ενω ο Καραμανλης που μας εβαλε στην ΕΕ ηταν πραγματικα μεγας ε; :jerking:
Τοτε ηταν καλοι οι πολιτικοι σημερα ειναι λαμογια :jerking:
Να πεις οτι δεν ηταν οι ιδιοι να πω παει στο διαολο
Φίλε μου για άλλο πράγμα μιλάγαμε και αλλού καταλήγει η κουβέντα..Σε αυτό συμφωνούμε.. Οι περισσότεροι πολιτικοί που πέρασαν από την Ελλάδα την κατέστρεψαν..Αυτό ήταν και το αιώνιο πρόβλημά μας.. Οτι κανείς από αυτούς που κυβέρνησαν δεν αγαπούσε πραγματικά την πατρίδα του..Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η καρέκλα στο Μαξίμου και τίποτε παραπάνω..Γι αυτό φτάσαμε στα μνημόνια και φέραμε τη Τρόικα να μας πει να κάνουμε αυτά που όλοι μας ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε αλλά κανείς δεν τόλμησε φοβούμενος το πολιτικό κόστος..Η μεγαλύτερη και πιο ειλικρινής δήλωση που έγινε ποτέ από πολιτικό ήταν του Πάγκαλου ''Μαζί τα φάγαμε κύριοι, σας διορίσαμε''.. Τόσα χρόνια η Ελλάδα ζούσε με δανεικά και γινόταν το πάρτυ του αιώνα..Τέρμα όμως αυτά, μάθαμε όλοι και πάνω από όλα εμείς..Μην μυξοκλαίς λοιπόν για τη φτώχεια και την άδικη ζωή, έτσι ήταν και έτσι θα είναι..Δες τι θα κάνεις εσύ με τη ζωή σου και άσε τις δικαιολογίες περί φτωχών και πλουσίων..Τα πράγματα σήμερα έιναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν 12-15 χρόνια..

• Like
Αντιδράσεις: foobar

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Από νομικής πλευράς, δεν ξέρω νομικά,νομίζω ότι και όλοι οι 12 Βουλευτές των Σπαρτιατών να έχαναν την έδρα με ένσταση για κώλυμα εκλογιμότητας στο Εκλογοδικείο , θα αναπλήρωνε τον εκπεσόντα Βουλευτή ο επόμενος στην Εκλογική λίστα του Κόμματος και δε θα πήγαινε η έδρα σε άλλο κόμμα. Αγαπητέ Alex έτσι δεν είναι?
Ετσι ακριβως. Και ειναι και "σχολικο" παραδειγμα απο το πανεπιστημιο. Και αν τελικα φτασουν να εκπεσουν ολοι οι βουλευτες, θα μέινουν ΚΕΝΕΣ εδρες. Εδρα που κερδηθηκε απο το Α κομμα, δεν μπορει να παει σε Β κομμα. Ειλικρινα αν εχει πει κατι τετοιο καθηγητης πανεπιστημιου, πρεπει να ερευνηθει η πνευματικη του κατασταση.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.860
Πόντοι
216
ωραία, άντε και πήγαν στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.
Θα ακυρώσει τις εκλογές για ένα ευχαριστώ; Τι νομίζουμε ότι θα πουν οι βουλευτές;
Να σου πω εγώ τι θα πουν: Δεν έχουμε καμάι σχέση με την ιδεολογία του, είμαστε δημοκράτες, δεν θέλουμε τη στήριξη του φασίστα, ο αρχηγός μας κάποτε ήταν στην Ένωση Κεντρώων άλλωστε.
Και όλοι θα πάνε σπίτια τους και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ελπίζω να μη μείνει για πολύ στην επικαιρότητα ΚΑΙ αυτή η μπούρδα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Ετσι ακριβως. Και ειναι και "σχολικο" παραδειγμα απο το πανεπιστημιο. Και αν τελικα φτασουν να εκπεσουν ολοι οι βουλευτες, θα μέινουν ΚΕΝΕΣ εδρες. Εδρα που κερδηθηκε απο το Α κομμα, δεν μπορει να παει σε Β κομμα. Ειλικρινα αν εχει πει κατι τετοιο καθηγητης πανεπιστημιου, πρεπει να ερευνηθει η πνευματικη του κατασταση.
Ποιά πνευματική κατάσταση απλά ο τύπος κλασσικά σου λέει νομοθετούμε αλλά δεν εφαρμόζονται ποτέ οι νόμοι οπότε και εδώ ας το μπαχαλέψουμε το θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: satov1
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Φίλε μου για άλλο πράγμα μιλάγαμε και αλλού καταλήγει η κουβέντα..Σε αυτό συμφωνούμε.. Οι περισσότεροι πολιτικοί που πέρασαν από την Ελλάδα την κατέστρεψαν..Αυτό ήταν και το αιώνιο πρόβλημά μας.. Οτι κανείς από αυτούς που κυβέρνησαν δεν αγαπούσε πραγματικά την πατρίδα του..Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η καρέκλα στο Μαξίμου και τίποτε παραπάνω..Γι αυτό φτάσαμε στα μνημόνια και φέραμε τη Τρόικα να μας πει να κάνουμε αυτά που όλοι μας ξέραμε πως έπρεπε να κάνουμε αλλά κανείς δεν τόλμησε φοβούμενος το πολιτικό κόστος..Η μεγαλύτερη και πιο ειλικρινής δήλωση που έγινε ποτέ από πολιτικό ήταν του Πάγκαλου ''Μαζί τα φάγαμε κύριοι, σας διορίσαμε''.. Τόσα χρόνια η Ελλάδα ζούσε με δανεικά και γινόταν το πάρτυ του αιώνα..Τέρμα όμως αυτά, μάθαμε όλοι και πάνω από όλα εμείς..Μην μυξοκλαίς λοιπόν για τη φτώχεια και την άδικη ζωή, έτσι ήταν και έτσι θα είναι..Δες τι θα κάνεις εσύ με τη ζωή σου και άσε τις δικαιολογίες περί φτωχών και πλουσίων..Τα πράγματα σήμερα έιναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν 12-15 χρόνια..
Τα πραγματα ειναι σκατα
Εχουμε τιμες Γερμανιας και μισθους πεινας
Τι να κανω με τη ζωη μου;
Σπουδασα οτι καλυτερο
Βρηκα δουλεια στην καλυτερη εταιρια
Εχω κιενα νοικι που παιρνω
Και;
Ενα αρχιδι βγαζω
Προοπτικες αναπτυξης μηδενικες
Ολοι μανατζερ και διευθυντες θελουν να γινουν και εχει ατομα με 20 χρονια εμπειρια που δεν τα καταφεραν
Το μονο εξυπνο που μπορω να κανω ειναι να φυγω εξω, οπως εκανε οποιος εχει μυαλο
Την ιδια δουλεια που κανω εδω εξω θα παιρνα τα 10πλα και θαμουν βασιλιας
Εχω τα προσοντα
Αλλα λυπαμαι τη μανα μου και τον πατερα μου να τους αφησω μονους
Και να σκασει μια μερα τηλεφωνο, πεθαναν και να χω να τους δω 10 χρονια
Ε οχι
Προτιμαω να τους βλεπω κι ας εχω και πιο λιγα

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.382
Πόντοι
736
Νομιζω οτι οταν δεν μπορει να γινει αναπληρωση απο αλλον βουλευτη του κομματος, γινεται επαναληπτική ψηφοφορια στην εκαστοτε εκλογικη περιφερεια.
Κενες μενουν οι βουλευτικες εδρες οταν βρισκομαστε στο τελευταιο ετος της βουλευτικης περιοδου( ο 1 χρονος με επιφυλαξη, μπορει να ειναι 1,5 ετος )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Νομιζω οτι οταν δεν μπορει να γινει αναπληρωση απο αλλον βουλευτη του κομματος, γινεται επαναληπτική ψηφοφορια στην εκαστοτε εκλογικη περιφερεια.
Κενες μενουν οι βουλευτικες εδρες οταν βρισκομαστε στο τελευταιο ετος της βουλευτικης περιοδου( ο 1 χρονος με επιφυλαξη, μπορει να ειναι 1,5 ετος )
Ετσι

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Εχουν λυσαξει τα γαλαζια, ροζ και κοκκινα πολιτικα πουστρακια..
Τι θα κατεβασει τωρα το σκατενιο μυαλο τους ?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.338
Πόντοι
4.546
Τα πραγματα ειναι σκατα
Εχουμε τιμες Γερμανιας και μισθους πεινας
Τι να κανω με τη ζωη μου;
Σπουδασα οτι καλυτερο
Βρηκα δουλεια στην καλυτερη εταιρια
Εχω κιενα νοικι που παιρνω
Και;
Ενα αρχιδι βγαζω
Προοπτικες αναπτυξης μηδενικες
Ολοι μανατζερ και διευθυντες θελουν να γινουν και εχει ατομα με 20 χρονια εμπειρια που δεν τα καταφεραν
Το μονο εξυπνο που μπορω να κανω ειναι να φυγω εξω, οπως εκανε οποιος εχει μυαλο
Την ιδια δουλεια που κανω εδω εξω θα παιρνα τα 10πλα και θαμουν βασιλιας
Εχω τα προσοντα
Αλλα λυπαμαι τη μανα μου και τον πατερα μου να τους αφησω μονους
Και να σκασει μια μερα τηλεφωνο, πεθαναν και να χω να τους δω 10 χρονια
Ε οχι
Προτιμαω να τους βλεπω κι ας εχω και πιο λιγα
Μην απελπίζεσαι, θα έρθουν και καλύτερες μέρες.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Μην απελπίζεσαι, θα έρθουν και καλύτερες μέρες.
Αρχιδια καλυτερες μερες
Τι να βγαζεις 1 τι 2 τι 5
Σκλαβος εισαι
Το θεμα ειναι να χεις περιουσια μεγαλη να καθεσαι
Ολους τους αλλους wageslaves τους λενε στην Αμερικη

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.338
Πόντοι
4.546
Αρχιδια καλυτερες μερες
Σκλαβος εισαι
Δεν έχουμε όμως, για αυτό πρέπει κάπως να επιβιώσουμε...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.691
Πόντοι
2.306
Αρχιδια καλυτερες μερες
Σκλαβος εισαι

Το θέμα είναι να περνάς καλά με όσα βγάζεις αδερφέ. Και πριν απο αυτό να δουλεύεις για να ζεις όχι να ζεις για να δουλεύεις. Η σκλαβιά είναι επιλογή όπως και η ελευθερία.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.766
Πόντοι
506
Αρχιδια καλυτερες μερες
Σκλαβος εισαι
Και σκέψου οτι στην Αμερικη οι μισθοι απο το 08 μεχρι σημερα εχουν εκτοξευτει σε αντιθεση με εδω που εχουν πιασει πατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom