Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τύπε, παρακολουθω τοση ωρα, σταματησε το καλυτερα, το σημερινο βιοτικο επιπεδο ειναι ετη φωτος ανωτερο απο την εποχη που περιγραφεις, το επιχειρημα οτι σημερα ο κοσμος υποφερει και παλια περνουσε καλα, δεν ισχυει, για να το πω ευγενικα. Πώς να το κανουμε δηλαδη?
Μα δεν εχει καταλαβει κανεις τι λεω;
Δε λεω τοτε περνουσε καλα σημερα υποφερει
Παντα φτωχη ηταν η χωρα
Απλα τοτε ηταν και αναλογες οι τιμες, που εβγαινε ο κοσμος το μηνα
Σημερα δε βγαινει καν

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.156
Πόντοι
5.956
Ποιος σου ειπε οτι ο Αδωνης ειναι νομικός?
Αγαπητέ Αlex ιδού τι είπε ο Άδωνις χθες για το Εκλογοδικείο και τους Σπαρτιάτες.

Για αποβολή των Σπαρτιατών από τη Βουλή εφόσον αποδειχθεί στη Δικαιοσύνη ότι κρυφός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος είναι ο καταδικασμένος για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υπογράμμισε, ο νόμος προβλέπει ότι εάν κάποιος καταθέσει ένταση στο Εκλογοδικείο και αποδειχθεί ότι οι Σπαρτιάτες έχουν «εικαζόμενη ηγεσία» τον πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, τότε το κόμμα αυτό θα αποβληθεί από το Κοινοβούλιο.

«Τώρα που το κόμμα αυτό μπήκε στη Βουλή, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να κάνει ένσταση στο Εκλογοδικείο και εάν αποδειχθεί στο δικαστήριο η εικαζόμενη ηγεσία, πέφτει αυτό το κόμμα», δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης στο Open.

Ενώ τόνισε πως «αν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης». «Εμείς βάλαμε έναν νόμο που απέκλειε τον Κασιδιάρη και όποιον έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και αυτοί απεκλείσθησαν», επισήμανε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλα αυτο συνεχεια το λες,οταν πήραμε 36 και τοτε ασυναρτησιες λεγαμε?
Χασαμε ιδεολογικα καταλαβετε το,η αριστερά σε ολη την ευρωπη εχει πεσει οχι μονο στην Ελλαδα
Η πολιτικη στην ευρωπη εχει εξωστρακισει ολη την αριστερα,η ατζέντα της Ευρώπης εχει καθαρα καπιταλιστικα πρότυπα και αριστερο κομμα δεν μπορεί να ακολουθήσει τη γραμμη της εε.
Οι πολιτες οι αριστεροι βλεπουν οτι το αριστερο κομμα δεν τηρει την αριστερη και σοσιαλιστικη πολιτικη απογοητευεται και το τιμωρεί,αυτο θα γίνεται.
Οι δυο πολοι που θα διαμορφωθουν στην ευρωπη θα ειναι οι συντηρητικοι,δεξιοι ρεπουμπλικανοι στυλ ορμπαν μελονι κουλη κλπ και οι φιλελεύθεροι δημοκράτικοι διεθνιστές της ελεύθερης οικονομιας Στυλ μπαιντεν ,ουσιαστικά οι δυο πολοι της αμερικής θα γίνουν και στην ευρωπη Ρεπουμπλικάνων και δημοκρατικών
Φυσικα εχει ηττηθει η αριστερα, γιατι στηριζει ανοητους δικαιωματισμους, στρεβλότητες, γονέας Α και Β, ανοικτα συνορα, γκρεμισμα φρακτων, και αντί να αφουγκρασθει αυτη την κοινωνία και να την ακουσει, ζηταει απο την κοινωνία να ακουσει την αριστερα. Αν εσυ νομιζεις οτι η αριστερα ηττάται επειδη δεν ειναι αρκετά "αριστερα", κοιμασαι υπνο βαθυ και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Δεν εκπλησσομαι βεβαια. Αυτο που χρειαζεται ειναι να γινετε φυσιολογικοι ανθρωποι και οχι σουργελα. Αλλιως δεν πειραζει, το 3% ειναι κοντα, αυτους θελετε να εκπροσωπειτε.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.511
Πόντοι
206
Δεν καταλαβαινεις τι σου λεω
Στα παπαρια μου η παρμεζανα και η S-Class
Σημερα ο κοσμακης μπορει να τα παρει αυτα νομιζεις;
Που μετρανε και το ευρω
Τουλαχιστον τοτε αγοραζες εγχωρια προϊοντα που ειναι και απο τα καλυτερα στον κοσμο παμφθηνα
Και ναι ειχες να βγεις το ουζακι, την ταβερνα
Σημερα ο κοσμος δεν τα χει ουτε αυτα
Δεν του φτανουν ουτε για σουπερμαρκετ
Και φυσικα την S-Class τη βλεπει οτυε με κιαλια
Που ζεις πραγματικα;

Ζω στην Ελλάδα και μπορώ μια χαρά να αποκτήσω κάποια πράγματα. Αν ήμουν εκτός όπως υποστηρίζεις ΔΕΝ θα είχα καν internet. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις; Ειλικρινά μπορείς;

Το να τρώω αγγούρια Αμφιλοχίας όταν το Νοσοκομείο μου ΔΕΝ θα έχει φάρμακα καθώς θα είναι εισαγόμενα άρα πανάκριβα δεν μου κάνει.

Προτιμώ αγγούρια Ισπανίας που είναι πιο φτηνά και φάρμακα Γερμανίας. Και ας μην αποκτήσω S-Class. Αλλά θα ξέρω ότι έχω πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.860
Πόντοι
216
Δε λέω ότι είναι.Αλλά δεν ξέρει ,όπως ξέρω και εγώ που δεν είμαι νομικός επίσης, ότι το Εκλογοδικείο κρίνει μεμονωμένα υποψήφιους για κωλύματα εκλογής και όχι όλο το εισελθέν Κόμμα?
Και συνεπώς όχι ολόκληρο το κόμμα. Δεν ασκεί τον ίδιο έλεγχο με τον Άρειο Πάγο, έχει άλλες αρμοδιότητες.
Αν και μη νομικός, ορθότατα μιλάς.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.
εάν μπορούσε να θεωρηθεί ότι υπάρχει υποκρυπτόμενη ηγεσία του κόμματος από τον καταδικασθέντα, άρα παράβαση του νόμου, άρα νέες εκλογές;
ακραίο και άβολο, ας πάμε έτσι...

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Φυσικα εχει ηττηθει η αριστερα, γιατι στηριζει ανοητους δικαιωματισμους, στρεβλότητες, γονέας Α και Β, ανοικτα συνορα, γκρεμισμα φρακτων, και αντί να αφουγκρασθει αυτη την κοινωνία και να την ακουσει, ζηταει απο την κοινωνία να ακουσει την αριστερα. Αν εσυ νομιζεις οτι η αριστερα ηττάται επειδη δεν ειναι αρκετά "αριστερα", κοιμασαι υπνο βαθυ και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Δεν εκπλησσομαι βεβαια. Αυτο που χρειαζεται ειναι να γινετε φυσιολογικοι ανθρωποι και οχι σουργελα. Αλλιως δεν πειραζει, το 3% ειναι κοντα, αυτους θελετε να εκπροσωπειτε.
Εγω θα ελεγα το εξης σοφό,ο ΣΥΡΙΖΑ να γινει μην πω να αντιγράψει τη πολιτική των δημοκρατικών στις ηπα.
Δεν πιάνει το αριστερο αφηγημα στην ευρωπη δυστυχώς,ο κόσμος εχει μεταλλαχθεί.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ζω στην Ελλάδα και μπορώ μια χαρά να αποκτήσω κάποια πράγματα. Αν ήμουν εκτός όπως υποστηρίζεις ΔΕΝ θα είχα καν internet. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις; Ειλικρινά μπορείς;

Το να τρώω αγγούρια Αμφιλοχίας όταν το Νοσοκομείο μου ΔΕΝ θα έχει φάρμακα καθώς θα είναι εισαγόμενα άρα πανάκριβα δεν μου κάνει.

Προτιμώ αγγούρια Ισπανίας που είναι πιο φτηνά και φάρμακα Γερμανίας. Και ας μην αποκτήσω S-Class. Αλλά θα ξέρω ότι έχω πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά.
Ρε τυπε πραγματικα νομιζεις οτι οι γειτονικες Βαλκανικες χωρες που δεν ειναι στο ευρω δεν εχουν προσβαση στην παγκοσμια αγορα;
Χτες τα λεγαμε οτι παντου το ιδιο κοστιζουν το προϊοντα και με το γκολφ που το ψαξαμε σε ολες τις χωρες το ιδιο κανει
Οι λεφταδες εχουν να παρουν S-Class κι εδω και στην Αλβανια και στην Τουρκια
Οι φτωχοι ομως εχουν πολυ καλυτερες τιμες
Και δε θαμασταν ουτε Αλβανια ουτε Τουρκια αλλα πολυ καλυτεροι γιατι παντα ημασταν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αγαπητέ Αlex ιδού τι είπε ο Άδωνις χθες για το Εκλογοδικείο και τους Σπαρτιάτες.

Για αποβολή των Σπαρτιατών από τη Βουλή εφόσον αποδειχθεί στη Δικαιοσύνη ότι κρυφός αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος είναι ο καταδικασμένος για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως υπογράμμισε, ο νόμος προβλέπει ότι εάν κάποιος καταθέσει ένταση στο Εκλογοδικείο και αποδειχθεί ότι οι Σπαρτιάτες έχουν «εικαζόμενη ηγεσία» τον πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, τότε το κόμμα αυτό θα αποβληθεί από το Κοινοβούλιο.

«Τώρα που το κόμμα αυτό μπήκε στη Βουλή, οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να κάνει ένσταση στο Εκλογοδικείο και εάν αποδειχθεί στο δικαστήριο η εικαζόμενη ηγεσία, πέφτει αυτό το κόμμα», δήλωσε ο Α. Γεωργιάδης στο Open.

Ενώ τόνισε πως «αν δεν υπήρχε η ρύθμιση Βορίδη, σήμερα στη Βουλή θα ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης». «Εμείς βάλαμε έναν νόμο που απέκλειε τον Κασιδιάρη και όποιον έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και αυτοί απεκλείσθησαν», επισήμανε.
Ναι το ξαναπω? Αντε να το ξαναπω. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Να μας πει ο Αδωνης με βαση ποια διαταξη θα γινει αυτο. Να του θυμισω οτι το ζητημα κριθηκε απο τον Αρειο Παγο και καμια τετοια διαδικασια δεν προβλεπεται. Με προσβάλλει ως νομικό ακομη και το οτι γινεται αυτη η συζητηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω θα ελεγα το εξης σοφό,
Εισαι αρρωστος ε?

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.860
Πόντοι
216
και ο Χρυσόγονος μαλακίες λέει ?

Ο Χρυσόγονος, όπως και πολλοί εξαιρετικοί νομικοί σαν αυτόν, κάνει το ίδιο λάθος: ερμηνεύει την επιστήμη του με βάση την ιδεολογία του. Το ίδιο έκανε και η Ζωή πριν κάμποσο καιρό, το ίδιο έχουν κάνει και πολλοί άλλοι.
Οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλαμε τους μαχαιροβγάλτες στη βουλή, αλλά δεν κάναμε την επιστήμη χαρτοπόλεμο για να ταιριάξει στα θέλω μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εάν μπορούσε να θεωρηθεί ότι υπάρχει υποκρυπτόμενη ηγεσία του κόμματος από τον καταδικασθέντα, άρα παράβαση του νόμου, άρα νέες εκλογές;
ακραίο και άβολο, ας πάμε έτσι...
Ναι, και μετα θα γινουν νεες εκλογες, θα κατεβει κομμα "Θεσπιείς", θα το στηριξει μετα ο Κασιδιαρης και ούτω καθ' εξής.

Οποιοι ξεκινησαν αυτη τη συζητηση πρεπει να το βουλωσουν αμεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Χρυσόγονος, όπως και πολλοί εξαιρετικοί νομικοί σαν αυτόν, κάνει το ίδιο λάθος: ερμηνεύει την επιστήμη του με βάση την ιδεολογία του. Το ίδιο έκανε και η Ζωή πριν κάμποσο καιρό, το ίδιο έχουν κάνει και πολλοί άλλοι.
Οι περισσότεροι από εμάς δεν θέλαμε τους μαχαιροβγάλτες στη βουλή, αλλά δεν κάναμε την επιστήμη χαρτοπόλεμο για να ταιριάξει στα θέλω μας.
Ταγμενη επιστημη λεγεται. Εχεις δικιο

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.860
Πόντοι
216
Εγω θα ελεγα το εξης σοφό,ο ΣΥΡΙΖΑ να γινει μην πω να αντιγράψει τη πολιτική των δημοκρατικών στις ηπα.
Δεν πιάνει το αριστερο αφηγημα στην ευρωπη δυστυχώς,ο κόσμος εχει μεταλλαχθεί.
κάτσε, εσύ πιο πάνω έλεγες ότι ο σύριζα πρέπει να γίνει πιο αριστερός, τώρα θες να γίνει σαν τους δημοκρατικούς στις ΗΠΑ που βομβάρδιζαν όπου γούσταραν;
Τι φάση;;;;

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.156
Πόντοι
5.956
Ναι το ξαναπω? Αντε να το ξαναπω. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Να μας πει ο Αδωνης με βαση ποια διαταξη θα γινει αυτο. Να του θυμισω οτι το ζητημα κριθηκε απο τον Αρειο Παγο και καμια τετοια διαδικασια δεν προβλεπεται. Με προσβάλλει ως νομικό ακομη και το οτι γινεται αυτη η συζητηση
Ενας φωστήρας των ΜΜΕ όμως χθες δε ρώτησε τον αγαπητό Αδωνι ,αυτό που λες εσύ σωστά,με ποιά διάταξη γίνεται αυτό ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Αν ο Κασιδιάρης είχε μυαλό θα έβγαινε αύριο το πρωί και θα υποστήριζε με τα Τσαρούχια την ΝΔ

να δούμε αν θα την αποβάλλουν από τη βουλή :wanker:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Οποιοι ξεκινησαν αυτη τη συζητηση πρεπει να το βουλωσουν αμεσα

λοιπον να τους πάρουμε από την αρχή :2funny:

Μπουμπούκος
Πρετεντέρης
Μπογδάνος (δικηγόρος)
Κρανιδιώτης (δικηγόρος)

και το κερασάκι στην τούρτα ο Χρυσόγονος σήμερα στον Ευαγγελάτο - ο οποίος μάλιστα έκανε και έμμεσο κάλεσμα στους ψηφοφόρους των περιφερειών που οι Σπαρτιάτες εξέλεξαν βουλευτή να κάνουν προσφυγή ώστε να καταπέσουν οι συγκεκριμένοι βουλευτές και οι έδρες να διαμοιραστούν στα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου :woldman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
λοιπον να τους πάρουμε από την αρχή :2funny:

Μπουμπούκος
Πρετεντέρης
Μπογδάνος (δικηγόρος)
Κρανιδιώτης (δικηγόρος)

και το κερασάκι στην τούρτα ο Χρυσόγονος σήμερα στον Ευαγγελάτο - ο οποίος μάλιστα έκανε και έμμεσο κάλεσμα στους ψηφοφόρους των περιφερειών που οι Σπαρτιάτες εξέλεξαν βουλευτή να κάνουν προσφυγή ώστε να καταπέσουν οι συγκεκριμένοι βουλευτές και οι έδρες να διαμοιραστούν υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου :woldman:
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ενας συνταγματολογος δεν γνωριζει οτι οι εδρες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ακομη και αν συμβει το ακραιο ενα κομμα να αποχωρησει οικειοθελώς απο τη Βουλη. Δεν ξερω, μηπως ξεκινησε το αλτσχαιμερ? Μηπως καποια μορφη ανοιας? Αυτα που διαβαζω ειναι πρωτοφανή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αδωνη και διαφοροι άλλοι, πολλα λετε, εχετε δουλεια απο αυριο, αφηστε τις μαλακιες για αποβολές κομμάτων και πιαστε δουλεια, οι εκλογες τελειωσανε και οι παρλαπίπες καπου εδω ληγουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom