Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Εσένα τι σε νοιάζει;

Εσύ είσαι σκληρός καπιταλιστής που έφερες το 3ο και χειρότερο μνημόνιο.

Εσυ είσαι πιο δεξιά κ από τη χρυσή αυγή
Αν δεν εφερνε το 3ο μνημονιο θα μυξοκλαιγες οτι ο κακος ο συριζα θα σε βγαλει απο την εε και το ευρω και θα γινουμε σαν τη κουβα και κακο που πάθαμε.
Ειχατε κλασει μεντες ολοι τοτε και εγω περιμενα να τα σπάσει με την ευρωπη να πεταξει τη σημαια της εε στα σκουπίδια αλλα δεν το έκανε.
Αν το εκανε θα είχαμε συριζα ακομα και μια κυβέρνηση αριστερή σοσιαλιστική
Σε οποιον δεν αρεσε στην εξω απο τη χώρα
Καλύτερα ολοι στην ίδια μοιρα παρα ανοιγμα τηε ψαλιδας πλουσιων και φτωχων οπως γινεται τώρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μη μπερδευεις το κομματικο με το έγκλημα.
Kατι τετοιες βλακειες λεγατε, κατι ασυναρτησιες σαν αυτα που λες τωρα, και βρεθηκατε στο 17%

Μηπως να προσπαθησετε να γινετε φυσιολογικοι ανθρωποι και να μιλατε φυσιολογικα?

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.511
Πόντοι
206
Ρε συ μην ασχολέισαι άλλο ο τύπος είναι χαζός, τη βλακεία κανείς δεν τη νίκησε..Δεν έχει ανοίξει ποτέ βιβλίο στη ζωή του, ακούει 5 πίπες στις ειδησεις και άλλες 2 από τίποτα κουμουνιστές και κάτι γερόντια από από αυτούς που κορόιδευε ο μέγας Ανδρέας και τα αναπαράγει εδώ.. Ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι γράφει

Ειλικρινά νομίζω πως είναι κανένας 15χρονος που την είδε επαναστάτης. Δε μπορώ να φανταστώ ενήλικα να μην έχει βγει λίγο παρά έξω. Λέει ότι είναι Αθηναίος. Στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας που είναι ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟ δεν έχει πάει ποτέ; Αυτοί εκεί ζούσαν βασιλιάδες τότε;

Επειδή είμαι από επαρχία έχω συζητήσει πολλά με παλιότερους. Κάτι που στην Αθήνα δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Αν λέει αλήθεια ότι είναι παλιός Αθηναίος τότε ίσως να έχει και ένα μικρό δίκιο που δεν καταλαβαίνει.

Εγώ θυμάμαι τα SM που ήταν εντελώς άδεια με 3-4 διαφορετικά προϊόντα. Υπήρχε περίπτωση τη δεκαετία του 60 και 70 να αγοραστεί κεφάλι παρμεζάνα; Τώρα και κοστίζει 800€. Πόσο μάλλον τότε με τα τελωνεία και τη διαφορά στην οικονομία με τη Λιρέττα. Είχαμε μοταρδέλα, ζαμπόν και αέρος. Άντε τίποτα γιορτές να έφερναν και κάτι πιο "περίεργο". Τώρα πας σε μικρή πόλη και έχει 10 μέτρα πάγκο μόνο με τυριά.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Αν δεν εφερνε το 3ο μνημονιο θα μυξοκλαιγες οτι ο κακος ο συριζα θα σε βγαλει απο την εε και το ευρω και θα γινουμε σαν τη κουβα και κακο που πάθαμε.

Μα αυτό δεν ψήφισε ο ελληνικός λαός;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χαίρομαι που το λες .Ο Αδωνις το είπε Open αυτό.Ο Πρετεντέρης υπαινίχθηκε ότι έχει τον τελικό λόγο για την εγκυρότητα το Εκλογοδικείο...
Ποιος σου ειπε οτι ο Αδωνης ειναι νομικός?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Στο κέντρο με τις μονοκατοικίες των πλουσίων. Οι υπόλοιποι; Μόνος σου το γράφεις. Ο Πειραιάς τι ήταν; Ο Νέος Κόσμος; Το Παγκράτι, η Κυψέλη; Φτώχεια και πάλι φτώχεια. Το ίδιο και η Επαρχία. Υπήρχαν μερικοί ευκατάστατοι και οι υπόλοιποι σκατά.
Ενω σημερα εχουν ολοι S-Class :jerking:
Φτωχοι ηταν και τοτε φτωχοι και σημερα
Η διαφορα ηταν οτι τοτε τουλαχιστον τα κοστη ηταν αναλογα
Σημερα εχεις τους ιδιους μισθους με τοτε, με τιμες Γερμανιας ακομα και στο σουπερμαρκετ
Το θέμα ρε ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑ δεν είναι να καταλάβεις ότι γίνεται..Το θέμα είναι να καταλάβεις πως γίνεται, γιατί γίνεται αλλά και πως αντιμετωπίζεται.. Κάθομαι και ασχολούμε μαζί σου άσχετε πανηλίθιε.. Αν δεν σου αρέσει εδώ σήκω και φυγε.. Πήγαινε στη Τουρκία που έχει δικό της νόμισμα και όχι Ευρώ..Να δουλεύεις όλη μέρα για να παίρνεις ένα κιλό ψωμί και ένα λίτρο γάλα..
Ακομα να απαντησεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και ο Χρυσόγονος μαλακίες λέει ?

Ναι. Και πολύ κακώς ξεκινησε τετοια συζητηση.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Ειλικρινά νομίζω πως είναι κανένας 15χρονος που την είδε επαναστάτης. Δε μπορώ να φανταστώ ενήλικα να μην έχει βγει λίγο παρά έξω. Λέει ότι είναι Αθηναίος. Στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας που είναι ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟ δεν έχει πάει ποτέ; Αυτοί εκεί ζούσαν βασιλιάδες τότε;

Επειδή είμαι από επαρχία έχω συζητήσει πολλά με παλιότερους. Κάτι που στην Αθήνα δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Αν λέει αλήθεια ότι είναι παλιός Αθηναίος τότε ίσως να έχει και ένα μικρό δίκιο που δεν καταλαβαίνει.

Εγώ θυμάμαι τα SM που ήταν εντελώς άδεια με 3-4 διαφορετικά προϊόντα. Υπήρχε περίπτωση τη δεκαετία του 60 και 70 να αγοραστεί κεφάλι παρμεζάνα; Τώρα και κοστίζει 800€. Πόσο μάλλον τότε με τα τελωνεία και τη διαφορά στην οικονομία με τη Λιρέττα. Είχαμε μοταρδέλα, ζαμπόν και αέρος. Άντε τίποτα γιορτές να έφερναν και κάτι πιο "περίεργο". Τώρα πας σε μικρή πόλη και έχει 10 μέτρα πάγκο μόνο με τυριά.

Μέχρι τα 30 εχει νοήματα είσαι κομμουνιστής.

Είσαι επαναστάτης και αντιδράς σε ότι σου λένε.

Μετά τα 30 είναι ψυχιατρική πάθηση να υποστηρίζεις τον κομμουνισμό.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
21.154
Πόντοι
5.956
Ποιος σου ειπε οτι ο Αδωνης ειναι νομικός?
Δε λέω ότι είναι.Αλλά δεν ξέρει ,όπως ξέρω και εγώ που δεν είμαι νομικός επίσης, ότι το Εκλογοδικείο κρίνει μεμονωμένα υποψήφιους για κωλύματα εκλογής και όχι όλο το εισελθέν Κόμμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δε λέω ότι είναι.Αλλά δεν ξέρει ,όπως ξέρω και εγώ που δεν είμαι νομικός επίσης, ότι το Εκλογοδικείο κρίνει μεμονωμένα υποψήφιους για κωλύματα εκλογής και όχι όλο το εισελθέν Κόμμα?
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.

• Like
Αντιδράσεις: satov1

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071
Σημερα εχεις τους ιδιους μισθους με τοτε, με τιμες Γερμανιας ακομα και στο σουπερμαρκετ

Ακομα να απαντησεις
Σου παρέθεσα 3 ερωτήσεις..Αν απαντήσεις ευχαρίστως να κάτσω να σου εξηγήσω..Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά δεν εχει νόημα να σου εξηγήσω γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ρε συ μην ασχολέισαι άλλο ο τύπος είναι χαζός, τη βλακεία κανείς δεν τη νίκησε..Δεν έχει ανοίξει ποτέ βιβλίο στη ζωή του, ακούει 5 πίπες στις ειδησεις και άλλες 2 από τίποτα κουμουνιστές και κάτι γερόντια από από αυτούς που κορόιδευε ο μέγας Ανδρέας και τα αναπαράγει εδώ.. Ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι γράφει
Ο Μεγας Ανδρεας που καταχρεωσε την Ελλαδα και ακομα πληρωνουμε :jerking:
Τετοιοι ειστε
Οι "Μαζι τα φαγαμε"
Και λετε πιπες να καλυφειτε γιατι φοβαστε την οργη του λαου οταν θα ξυπνησουμε και θα σας παρουμε τα κεφαλια για εθνικη προδοσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου παρέθεσα 3 ερωτήσεις..Αν απαντήσεις ευχαρίστως να κάτσω να σου εξηγήσω..Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά δεν εχει νόημα να σου εξηγήσω γιατί δεν πρόκειται να καταλάβεις
Εσυ εκανες εναν ισχυρισμο
Οτι ο πληθωρισμος ειναι καλο
Αυτος που κανει τον ισχυρισμο, αυτος εχει και το βαρος της αποδειξης
Μου το παιζεις και επιστημονας

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.511
Πόντοι
206

Ακομα να απαντησεις

Απάντα με ειλικρίνεια αν θες. Πόσο χρονών είσαι. Αν έχεις προλάβει έστω και για λίγο τη δραχμή και γράφεις τα παραπάνω καλό θα ήταν να πας να σε δει γιατρός. Έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης.

Κανένα κόστος δεν ήταν ανάλογο. Είμασταν ο απόπατος της Ευρώπης καθώς η Δραχμή ήταν κουρέλι. Ευτυχώς που είχαμε ένα Ζολώτα και ένα Μαρκεζίνη και μπορούσαμε ελάχιστα να σταθούμε στις αγορές. Τότε αγόραζες μόνο ότι παρήγαγες σαν χώρα. Τίποτε άλλο. Οτιδήποτε εισαγόμενο ήταν μακρινό όνειρο. Το καταλαβαίνεις αυτό;

Ο Ευρωπαίος μπορούσε να αγοράσει ότι ήθελε διότι είχε αρχιδάτο νόμισμα. Αν έβγαζε κάτι παραπάνω μπορούσε και την S-Class καθώς το νόμισμα του είχε αντίκρυσμα στο Μάρκο. Εμείς εδώ δεν μπορούσαμε ούτε πατίνι.

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071
Τετοιοι ειστε
Οι "Μαζι τα φαγαμε"
Και λετε πιπες να καλυφειτε γιατι φοβαστε την οργη του λαου οταν θα ξυπνησουμε και θα σας παρουμε τα κεφαλια
Ξυπνήσατε στα Δεκεμβριανα..Δες τι έγινε στην Ελλάδα 3 Δεκέμβρη του 1944.. Ξεσηκωθήκατε να κάνετε κυβέρνηση ενώ ο πόλεμος ακομα ήταν σε εξέλιξη..Αλλά πήρατε τα @@ μας.. Αλλά τέτοιος είσαι καλά σε κατάλαβα.. Φασίστας της αριτεράς.. Οπου υπάρχει κουμουνισμός πεθαινουν χιλιάδες αθώοι.. Να μάθεις πως όπως και ο αγκυλωτός σταυρός έτσι και το σφυροδρέπανο έχουν απαγορευτεί σε όλα τα κράτη της Ευρώπης..Ορίστε έμαθες και κάτι

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.413
Πόντοι
786

Ακομα να απαντησεις
μάλλον οι πρόγονοί σου ήταν ικανότεροι από εσέ

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071
Τετοιοι ειστε
Οι "Μαζι τα φαγαμε"
Και λετε πιπες να καλυφειτε γιατι φοβαστε την οργη του λαου οταν θα ξυπνησουμε και θα σας παρουμε τα κεφαλια για εθνικη προδοσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ εκανες εναν ισχυρισμο
Οτι ο πληθωρισμος ειναι καλο
Αυτος που κανει τον ισχυρισμο, αυτος εχει και το βαρος της αποδειξης
Μου το παιζεις και επιστημονας
Και αν ξέρεις να διαβάζεις πρώτος εγώ έκραξα τον μέγα Ανδρέα.. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα το ανέφερα 2 φορές.. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις?

• Αγάπη
Αντιδράσεις: foobar
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Απάντα με ειλικρίνεια αν θες. Πόσο χρονών είσαι. Αν έχεις προλάβει έστω και για λίγο τη δραχμή και γράφεις τα παραπάνω καλό θα ήταν να πας να σε δει γιατρός. Έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης.

Κανένα κόστος δεν ήταν ανάλογο. Είμασταν ο απόπατος της Ευρώπης καθώς η Δραχμή ήταν κουρέλι. Ευτυχώς που είχαμε ένα Ζολώτα και ένα Μαρκεζίνη και μπορούσαμε ελάχιστα να σταθούμε στις αγορές. Τότε αγόραζες μόνο ότι παρήγαγες σαν χώρα. Τίποτε άλλο. Οτιδήποτε εισαγόμενο ήταν μακρινό όνειρο. Το καταλαβαίνεις αυτό;

Ο Ευρωπαίος μπορούσε να αγοράσει ότι ήθελε διότι είχε αρχιδάτο νόμισμα. Αν έβγαζε κάτι παραπάνω μπορούσε και την S-Class καθώς το νόμισμα του είχε αντίκρυσμα στο Μάρκο. Εμείς εδώ δεν μπορούσαμε ούτε πατίνι.
Δεν καταλαβαινεις τι σου λεω
Στα παπαρια μου η παρμεζανα και η S-Class
Σημερα ο κοσμακης μπορει να τα παρει αυτα νομιζεις;
Που μετρανε και το ευρω
Τουλαχιστον τοτε αγοραζες εγχωρια προϊοντα που ειναι και απο τα καλυτερα στον κοσμο παμφθηνα
Και ναι ειχες να βγεις το ουζακι, την ταβερνα
Σημερα ο κοσμος δεν τα χει ουτε αυτα
Δεν του φτανουν ουτε για σουπερμαρκετ
Και φυσικα την S-Class τη βλεπει οτυε με κιαλια
Που ζεις πραγματικα;

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Kατι τετοιες βλακειες λεγατε, κατι ασυναρτησιες σαν αυτα που λες τωρα, και βρεθηκατε στο 17%

Μηπως να προσπαθησετε να γινετε φυσιολογικοι ανθρωποι και να μιλατε φυσιολογικα?
Καλα αυτο συνεχεια το λες,οταν πήραμε 36 και τοτε ασυναρτησιες λεγαμε?
Χασαμε ιδεολογικα καταλαβετε το,η αριστερά σε ολη την ευρωπη εχει πεσει οχι μονο στην Ελλαδα
Η πολιτικη στην ευρωπη εχει εξωστρακισει ολη την αριστερα,η ατζέντα της Ευρώπης εχει καθαρα καπιταλιστικα πρότυπα και αριστερο κομμα δεν μπορεί να ακολουθήσει τη γραμμη της εε.
Οι πολιτες οι αριστεροι βλεπουν οτι το αριστερο κομμα δεν τηρει την αριστερη και σοσιαλιστικη πολιτικη απογοητευεται και το τιμωρεί,αυτο θα γίνεται.
Οι δυο πολοι που θα διαμορφωθουν στην ευρωπη θα ειναι οι συντηρητικοι,δεξιοι ρεπουμπλικανοι στυλ ορμπαν μελονι κουλη κλπ και οι φιλελεύθεροι δημοκράτικοι διεθνιστές της ελεύθερης οικονομιας Στυλ μπαιντεν ,ουσιαστικά οι δυο πολοι της αμερικής θα γίνουν και στην ευρωπη Ρεπουμπλικάνων και δημοκρατικών

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν καταλαβαινεις τι σου λεω
Στα παπαρια μου η παρμεζανα και η S-Class
Σημερα ο κοσμακης μπορει να τα παρει αυτα νομιζεις;
Που μετρανε και το ευρω
Τουλαχιστον τοτε αγοραζες εγχωρια προϊοντα που ειναι και απο τα καλυτερα στον κοσμο παμφθηνα
Και ναι ειχες να βγεις το ουζακι, την ταβερνα
Σημερα ο κοσμος δεν τα χει ουτε αυτα
Δεν του φτανουν ουτε για σουπερμαρκετ
Και φυσικα την S-Class τη βλεπει οτυε με κιαλια
Που ζεις πραγματικα;
Τύπε, παρακολουθω τοση ωρα, σταματησε το καλυτερα, το σημερινο βιοτικο επιπεδο ειναι ετη φωτος ανωτερο απο την εποχη που περιγραφεις, το επιχειρημα οτι σημερα ο κοσμος υποφερει και παλια περνουσε καλα, δεν ισχυει, για να το πω ευγενικα. Πώς να το κανουμε δηλαδη?

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και αν ξέρεις να διαβάζεις πρώτος εγώ έκραξα τον μέγα Ανδρέα.. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα το ανέφερα 2 φορές.. Ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις?
Ενω ο Καραμανλης που μας εβαλε στην ΕΕ ηταν πραγματικα μεγας ε; :jerking:
Τοτε ηταν καλοι οι πολιτικοι σημερα ειναι λαμογια :jerking:
Να πεις οτι δεν ηταν οι ιδιοι να πω παει στο διαολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom