- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Αυτό το έπος είναι από τα αγαπημένα μου. Είχα δει τις προάλλες να πουλιέται σε εξαιρετική κατάσταση και νομίζω υπογεγραμμένο πολύ ακριβά. Θα το ψάξω.
Από τά καλύτερα Album πού υπάρχουν.Αυτό το έπος είναι από τα αγαπημένα μου. Είχα δει τις προάλλες να πουλιέται σε εξαιρετική κατάσταση και νομίζω υπογεγραμμένο πολύ ακριβά. Θα το ψάξω.
Ανάμεσα σε αυτά του μακαρίτη του μουσικού που πουλήθηκαν στο εξωτερικό, όπως έγραψα στην αρχή του νήματος. Μυθικά σπάνιο.Artist: C.A. Quintet
Label: Candy Floss CF-7764S
Country: US
Released: 1969
Genre: Rock
Style: Psychedelic Rock
Price: Περίπου σέ κατάσταση VG 1500-2500 ευρώ
αν θυμάμαι καλά είχαν παίξει μαζί με cult ,support στους Metallica στην νέα ΣμύρνηArtist: Λευκή Συμφωνία - Μυστικοί Κήποι
Label: Columbia – 062-1700991
Released: 1986
Style: New Wave
Price: αυτό το Mini Lp που΄λησε ασσύληπτα πολύ για το είδος του κ τυπώθηκε σε πολλές κόπιες η πρώτη έκδοση οπότε πάνω από 40 ευρώ είναι κλοπή....
Όταν πρωτοβγήκε πήραν το χαρακτηρισμό οι έλληνες Cure....τα κομμάτια είναι ένα κι ένα...ποιητικοί στίχοι, τρομερές μπασογραμμές , κιθαριστικά μέρη, ερμονία ...σε όλα ο δίσκος είναι υψηλότατου επιπέδου, όχι μόνο για Ελλάδα....
Αγαπημένο group που από το 2017 ξαναβγήκε στη σκηνή και δεν τους χορταίνουμε.....στο Περιστέρι τους έχω δει μέχρι και σε σχολική εκδήλωση ( !! ) τέλης δεκαετίας 80...μπαντάρα απλά !
;O
Σωστά θυμάσαι.αν θυμάμαι καλά είχαν παίξει μαζί με cult ,support στους Metallica στην νέα Σμύρνη
ναι...τότε έκαναν καριέρα και στη Γερμανία...το είχαν γυρίσει στο Grunge....αν θυμάμαι καλά είχαν παίξει μαζί με cult ,support στους Metallica στην νέα Σμύρνη
το είχα βρει στην Ηφαίστου αυτό, με ξεφλουδισμένη τη μπανάνα κ το είχε κανα τριακοσάρι .....τζάμπα λέμε..χα χα...Artist: The Velvet Underground And Nico
Label: Verve Records V6-5008
Country: US
Released: Mar 1967
Style: Art Rock, Psychedelic Rock
Price: Περίπου σέ κατάσταση VG έως VG+ 500-3000 ευρώ