Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ξέρω πιό είναι, λές νά μήν ξέρω καί νά λέω ότι νά είναι ?Είναι το εξαιρετικά σπάνιο πράσινο βινύλιο τύπε.
Ξέρω πιό είναι, λές νά μήν ξέρω καί νά λέω ότι νά είναι ?Είναι το εξαιρετικά σπάνιο πράσινο βινύλιο τύπε.
Καλά τύπε, σε πιστεύωΞέρω πιό είναι, λές νά μήν ξέρω καί νά λέω ότι νά είναι ?
γκρουπαρα!!!Για τούτο εδώ είχα δώσει το 2012 γύρω στα 120€.
Τώρα πιάνει άνετα τα 300€:
Porcupine Tree - Yellow Hedgerow Dreamscape Archive Material 1984-91 (Vinyl, US, 2005) For Sale | Discogs
Shop the 2005 US Vinyl release of Yellow Hedgerow Dreamscape Archive Material 1984-91 by Porcupine Tree at Discogs.www.discogs.com
τελευταίο Live στο Ροδον φίλε, λίγο πριν κλείσει...2006.....ασύλληπτος ήχοσ κ γκρουπάρα...Lightbulp Sun δισκάρα...γκρουπαρα!!!
τους έχω δει κ γω στο Ρόδον, 2 φορές κ αν θυμάμαι καλά όμως, η τελευταία τους πρέπει να ήταν το 04 ή το '05... θα τσεκάρω εισιτήρια (τα έχω αρχείο σε άλμπουμ για φωτο) από αύριο που γυρνάω Αθήνα θα ανεβάσω κ εγώ φωτο..τι live έχουμε δει εκεί μέσα ρε συ... από το '91-'92 εγώ.... πρώτες από accept... dio.... savatage ΕΕΕΕΕΕΕνα σορό live, MOTORHEAD εκεί μέσα και να βουίζουν τα αυτιά για 2 μέρες.... blue oyster cult.... Ramones... τρύπες...τελευταίο Live στο Ροδον φίλε, λίγο πριν κλείσει...2006.....ασύλληπτος ήχοσ κ γκρουπάρα...Lightbulp Sun δισκάρα...
πω ρε φίλε!!!! το έχεις αυτο;;;Artist: Various – Διατάραξη Κοινής Ησυχίας
Label: Enigma Records – ESP 103
Country: Ελλάς Ελλήνων Μ@λ@.....τέλος πάντων
Released: Sept 20, 1984
Genre: Rock,
Style: Punk γαμώ την πουτάνα μου ! Όλα ίσιωμα !
Price: τώρα εδ΄/ω ότι θέλουν ζητάνε γιατί μιλάμε για έλληνες....και 150 το είχα βρει και το πήρα, και 200 και 300 ζητάνε....δεν ξέρω τι να σα πω εδώ...
Η εμβληματικότερη συλλογή ever που βγήκε σε αυτόν τον τόπο...απλά. Όλοι το είχαμε σε κασσέτα και η Μπασταρδοκρατία απλά δεν υπάρχει....Ύμνος !!!
Το πρώτο press είναι με το Logo enigma να είναι κόκκινο, έχει μέσα κ πόστερ ....
το 2005 - 2006 είναι οι τελευταίες φορές που είδα Porcupine Tree στο Rodon και Nightwish στο Λυκαβηττό...τώρα μπορεί να μπέρδεψα τις χρονιές...τους έχω δει κ γω στο Ρόδον, 2 φορές κ αν θυμάμαι καλά όμως, η τελευταία τους πρέπει να ήταν το 04 ή το '05... θα τσεκάρω εισιτήρια (τα έχω αρχείο σε άλμπουμ για φωτο) από αύριο που γυρνάω Αθήνα θα ανεβάσω κ εγώ φωτο..τι live έχουμε δει εκεί μέσα ρε συ... από το '91-'92 εγώ.... πρώτες από accept... dio.... savatage ΕΕΕΕΕΕΕνα σορό live, MOTORHEAD εκεί μέσα και να βουίζουν τα αυτιά για 2 μέρες.... blue oyster cult.... Ramones... τρύπες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πω ρε φίλε!!!! το έχεις αυτο;;;
με γαμησες τώρα... Η αγαπημένη punk μπάντα γιατί... είχε και λίγο έως πολύ μέταλ στον ήχο της, για τα αυτιά μου πάντα, και στοίχους βιτριόλικους... ακόμα και σήμερα ακούγονται επίκαιροι, μην σου πω περισσότερο σήμερα από τότε.. τους ΝΑΥΤΙΑ έψαχνα κάποτε αλλά δεν μπορούσα να βρω τίποτα..Artist: Γενιά του Χάους - Γενιά του Χάους
Label: Di Di Music – Δ.Δ. 102
Country: Ελλάς Ελλήνων Μ@λ@.....τέλος πάντων
Released: 1986
Genre: Rock,
Style: Punk γαμώ την πουτάνα μου ! Όλα ίσιωμα !
Price: κάτω από 150 ευρώ δεν νομίζω
Πρώτο Press με πόστερ, και τα χρώματα στο εξώφυλλο λίγο πιο ξεθωριασμένα από τα επόμενα re-press.
Φυσικά μιλάμε για ασύλληπτη δισκάρα, με το Μαύρο το χρώμα της στέρησης να ξεχωρίζει....Οι τύπο ήξεραν να παίζουν τότε για πάνκηδες δλδ γαμάγανε...ειδικά ο κιθαρίστας...είχα δει πολλά Live, αλλά ένα στο Λόφο του Στρέφη με Panx Romana ήταν ασσύληπτο...ρε παίζανε παπάδες ! αν είναι δυνατόν !