mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;εχει ωραια πουτσα ο σπαλ κ εγω θα ηθελα να του την γλειψω
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;εχει ωραια πουτσα ο σπαλ κ εγω θα ηθελα να του την γλειψω
Γτ τον απαξιωνεις τυπε? :S
εχεις καει ηδη
------------------------
ο αλλος αντι να σχολιαζει/κοιταει τον κωλο της εχει λυσσαξει με την πουτσα του σπαλιαρα :S
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;
οχι δεν ειμαι αλλα μια ψωλαρα σαν του σπαλ θα ηθελα να την ειχα στο στομα μου
Αρχίζεις και μαθαίνεις την ορολογία του bourdela.com!!! Και εις ανώτερα!!!εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;
Αρχίζεις και μαθαίνεις την ορολογία του bourdela.com!!! Και εις ανώτερα!!!
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;
Ένα λεξικο; Τί να μας κάνει ένας τόμος μόνο;Δεν βγαζουμε καλυτερα,ενα λεξικο με ολες τις ορολογιες?
Bourdeloλεξικο να το λεμε!
Ένα λεξικο; Τί να μας κάνει ένας τόμος μόνο;
http://[URL unfurl="true"]www.timocom.gr/WWW/sec/themes/tcportal_tcgui/img/header/Transportlexicon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σωστα.Αν ειναι να κανουμε κατι,ας γινει οργανωμενα.
Για τον τιτλο συμφωνεις?
Ή το θες περιφραστικα,π.χ. Το λεξικο του Μπουρδελιαρη?
Για τον τίτλο, το αφήνω στον alex71 που είναι και μορφωμένο και προκομένο παιδί!!!Σωστα.Αν ειναι να κανουμε κατι,ας γινει οργανωμενα.
Για τον τιτλο συμφωνεις?
Ή το θες περιφραστικα,π.χ. Το λεξικο του Μπουρδελιαρη?
Για τον τίτλο, το αφήνω στον alex71 που είναι και μορφωμένο και προκομένο παιδί!!!
το θεωρεις φυσιολογικο; :Sοχι δεν ειμαι αλλα μια ψωλαρα σαν του σπαλ θα ηθελα να την ειχα στο στομα μου
Αρχίζεις και μαθαίνεις την ορολογία του bourdela.com!!! Και εις ανώτερα!!!
το θεωρεις φυσιολογικο; :S
ναι σιγουρα θα την εχει κ ξυρισμενη την ψωλαρα του κ θα πλεκω τα χερια μου πανω στους κοιλιακους του
Είχαμε δω μέσα ένα δροσερό αγόρι, αλλά Θεός σχωρέστο...
Για τον τίτλο, το αφήνω στον alex71 που είναι και μορφωμένο και προκομένο παιδί!!!
Στην ανάγκη, θα το θέσουμε σε ψηφοφορία μέσα στο site!Να την κανουμε ομως την δουλεια!Μην την αφησουμε στη μεση!
Στην ανάγκη, θα το θέσουμε σε ψηφοφορία μέσα στο site!