mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;εχει ωραια πουτσα ο σπαλ κ εγω θα ηθελα να του την γλειψω
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;εχει ωραια πουτσα ο σπαλ κ εγω θα ηθελα να του την γλειψω
Γτ τον απαξιωνεις τυπε? :S
εχεις καει ηδη
------------------------
ο αλλος αντι να σχολιαζει/κοιταει τον κωλο της εχει λυσσαξει με την πουτσα του σπαλιαρα :S
![]()
![]()
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;![]()
![]()
οχι δεν ειμαι αλλα μια ψωλαρα σαν του σπαλ θα ηθελα να την ειχα στο στομα μου![]()
![]()
![]()
Αρχίζεις και μαθαίνεις την ορολογία του bourdela.com!!! Και εις ανώτερα!!!εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;![]()
![]()
Αρχίζεις και μαθαίνεις την ορολογία του bourdela.com!!! Και εις ανώτερα!!!![]()
![]()
![]()
εισαι δροσερο αγορι (που λενε και στο σαιτ);;![]()
![]()
Ένα λεξικο; Τί να μας κάνει ένας τόμος μόνο;Δεν βγαζουμε καλυτερα,ενα λεξικο με ολες τις ορολογιες?
Bourdeloλεξικο να το λεμε!![]()
Ένα λεξικο; Τί να μας κάνει ένας τόμος μόνο;![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.timocom.gr/WWW/sec/themes/tcportal_tcgui/img/header/Transportlexicon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σωστα.Αν ειναι να κανουμε κατι,ας γινει οργανωμενα.
Για τον τιτλο συμφωνεις?
Ή το θες περιφραστικα,π.χ. Το λεξικο του Μπουρδελιαρη?
Για τον τίτλο, το αφήνω στον alex71 που είναι και μορφωμένο και προκομένο παιδί!!!Σωστα.Αν ειναι να κανουμε κατι,ας γινει οργανωμενα.
Για τον τιτλο συμφωνεις?
Ή το θες περιφραστικα,π.χ. Το λεξικο του Μπουρδελιαρη?
Για τον τίτλο, το αφήνω στον alex71 που είναι και μορφωμένο και προκομένο παιδί!!!![]()
![]()
![]()
το θεωρεις φυσιολογικο; :Sοχι δεν ειμαι αλλα μια ψωλαρα σαν του σπαλ θα ηθελα να την ειχα στο στομα μου![]()
![]()
![]()
Αρχίζεις και μαθαίνεις την ορολογία του bourdela.com!!! Και εις ανώτερα!!!![]()
![]()
![]()
το θεωρεις φυσιολογικο; :S
ναι σιγουρα θα την εχει κ ξυρισμενη την ψωλαρα του κ θα πλεκω τα χερια μου πανω στους κοιλιακους του
Είχαμε δω μέσα ένα δροσερό αγόρι, αλλά Θεός σχωρέστο...
![]()
Για τον τίτλο, το αφήνω στον alex71 που είναι και μορφωμένο και προκομένο παιδί!!!![]()
![]()
![]()
Στην ανάγκη, θα το θέσουμε σε ψηφοφορία μέσα στο site!Να την κανουμε ομως την δουλεια!Μην την αφησουμε στη μεση!![]()
![]()
![]()
Στην ανάγκη, θα το θέσουμε σε ψηφοφορία μέσα στο site!