wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Οχι, εμενα δεν μ αρεσουν οι τοσο φιτ αντρες!!ροζυ χρυσο μου εσενα σε ξεκωλιασε ο σπαλ ?
Οχι, εμενα δεν μ αρεσουν οι τοσο φιτ αντρες!!ροζυ χρυσο μου εσενα σε ξεκωλιασε ο σπαλ ?
Σκέφτομαι πως είναι αρκετά πιθανό να έχει πάει με αρκετές από αυτές πάνω από μια φορά.
Αυτός δεν θα το θυμάται και την κοπέλα δεν θα την ένοιαζε.
Πάντως αισθάνομαι πολύ μαλάκας. Στα 37 μου δεν είχα σχέση (κομπλεξικός/χοντρός/άσχημος).
Μερικά πράγματα για αυτόν θα φαίνονται τόσο εύκολα και φυσιολογικά.
Εγώ μιλάω σε γυναίκα και τρέμω (εκτός αν είναι πουτάνα, έχω συνηθίσει ).
κι είναι και πουτσαρας τυπε(δεν ξερω αν προσεξες το βιντεο με το κοκκινο μαγιω), ενώ εσυ απ ότι θυμαμαι δεν την εχεις και γαιδουρισιαΣκέφτομαι πως είναι αρκετά πιθανό να έχει πάει με αρκετές από αυτές πάνω από μια φορά.
Πάντως αισθάνομαι πολύ μαλάκας. Στα 37 μου δεν είχα σχέση (κομπλεξικός/χοντρός/άσχημος).
κι είναι και πουτσαρας τυπε(δεν ξερω αν προσεξες το βιντεο με το κοκκινο μαγιω), ενώ εσυ απ ότι θυμαμαι δεν την εχεις και γαιδουρισια
Νταξ ρε φίλε, ΝΤΑΞ, στρίψε κι άλλο το μαχαίρι στην καρδιά.κι είναι και πουτσαρας τυπε(δεν ξερω αν προσεξες το βιντεο με το κοκκινο μαγιω), ενώ εσυ απ ότι θυμαμαι δεν την εχεις και γαιδουρισια
Νταξ ρε φίλε, ΝΤΑΞ, στρίψε κι άλλο το μαχαίρι στην καρδιά.
ΝΤΑΑΑΑΑΞΞΞΞΞΞ.
εχεις πανω απο 30 χρονια μπροστα σου. το σωμα φιαχνει ευκολα με τα καταλληλα σκευασματα.εισαι αντρας κατ εικονα του θεου.σιγουρα θα σε πολυΣκέφτομαι πως είναι αρκετά πιθανό να έχει πάει με αρκετές από αυτές πάνω από μια φορά.
εχεις πανω απο 30 χρονια μπροστα σου. το σωμα φιαχνει ευκολα με τα καταλληλα σκευασματα.εισαι αντρας κατ εικονα του θεου.σιγουρα θα σε πολυ
καλος σε κατι.ολες πουτανες ειναι,απ εξω μπελλα απο μεσα κατσιβελα.να δεις κατι σκατοφατσες αλβανους με κατι θεογκομενες.πολλες γουσταρουν
τους στρουμπουλους.εμενα μ αρεσει ο διονυσης αλερτας,ο σπαλιαρας λενε οτι εχει αυτο που λυσσαει να λεει συνεχεια ο σλαβιανκα.
ότι να ναιολο για κωλοαρρωστειες να πουμε κ ειναι κακο καρμα να λες ολο τετοια για τους αλλους.καλυτερα να τους εβριζε .
ολο για κωλοαρρωστειες να πουμε κ ειναι κακο καρμα να λες ολο τετοια για τους αλλους.καλυτερα να τους εβριζε .
ότι να ναι
Μην μασάς ρε.Μερικά πράγματα για αυτόν θα φαίνονται τόσο εύκολα και φυσιολογικά.
κι είναι και πουτσαρας τυπε(δεν ξερω αν προσεξες το βιντεο με το κοκκινο μαγιω), ενώ εσυ απ ότι θυμαμαι δεν την εχεις και γαιδουρισια
ο σλαβιανκα εχει παρει την κατηφορα του τα λεω κ εγω
η μοιρα του ειναι ο χαρακτηρας του
εχεις καει ηδηΣτις πόσες καίγομαι;
εχεις καει ηδη
------------------------
ο αλλος αντι να σχολιαζει/κοιταει τον κωλο της εχει λυσσαξει με την πουτσα του σπαλιαρα :S