Νέα

Σπαλιαρας (ωπα ρε μεγαλε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maximos555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 541
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πάντως αν βγάλουμε την πλάκα έξω για λίγο  :grin: πολύ κουλό το θέμα...
πως είναι δυνατόν να γίνετε τόσος ντόρος γύρω από το όνομα ενός απλού ανθρώπου που είπε απλά κάτι ?  :think:

να έλεγε κάτι τέτοιο ο πάπας, ο πρωθυπουργός κάποιας χώρας, ένας υπερβολικά δημοφιλής καλλιτέχνης (που εν έτη 2015 δεν παίζει κάτι τέτοιο) η γενικά κάποιος μεγάλος άνθρωπος να το καταλάβω να γίνει όλος αυτός ο χαμός... πραγματικά δεν είναι φυσιολογικά όλα αυτά  :grin: έχει ψυλοξεφύγει ο κόσμος...

και είναι επίσης και τρομακτική η εξουσία που έχουν τα μμε στην κοινή γνώμη τον τελευταίο καιρό 
μάλλον πιάνουμε πάτο  :grin:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σκέφτομαι πως είναι αρκετά πιθανό να έχει πάει με αρκετές από αυτές πάνω από μια φορά.
Αυτός δεν θα το θυμάται και την κοπέλα δεν θα την ένοιαζε.

Πάντως αισθάνομαι πολύ μαλάκας. Στα 37 μου δεν είχα σχέση (κομπλεξικός/χοντρός/άσχημος).
Μερικά πράγματα για αυτόν θα φαίνονται τόσο εύκολα και φυσιολογικά.
Εγώ μιλάω σε γυναίκα και τρέμω (εκτός αν είναι πουτάνα, έχω συνηθίσει  :cheesy:).

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σκέφτομαι πως είναι αρκετά πιθανό να έχει πάει με αρκετές από αυτές πάνω από μια φορά.

Πάντως αισθάνομαι πολύ μαλάκας. Στα 37 μου δεν είχα σχέση (κομπλεξικός/χοντρός/άσχημος).
Εγώ μιλάω σε γυναίκα και τρέμω (εκτός αν είναι πουτάνα, έχω συνηθίσει  :cheesy:).

μη μασας τυπε ψηλα το κεφαλι

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

κι είναι και πουτσαρας τυπε(δεν ξερω αν προσεξες το βιντεο με το κοκκινο μαγιω), ενώ εσυ απ ότι θυμαμαι δεν την εχεις και γαιδουρισια

Επισκέπτης
σαν κακογαμημενες γεροντοκορες κανετε καλα κανει και γαμαει και 4 και 14 χιλιαδες να γαμησει ο ανθρωπος

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
κι είναι και πουτσαρας τυπε(δεν ξερω αν προσεξες το βιντεο με το κοκκινο μαγιω), ενώ εσυ απ ότι θυμαμαι δεν την εχεις και γαιδουρισια
Νταξ ρε φίλε, ΝΤΑΞ, στρίψε κι άλλο το μαχαίρι στην καρδιά.
ΝΤΑΑΑΑΑΞΞΞΞΞΞ.

onegeargo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

εχεις πανω απο 30 χρονια μπροστα σου. το σωμα φιαχνει ευκολα με τα καταλληλα σκευασματα.εισαι αντρας κατ εικονα του θεου.σιγουρα θα σε πολυ
καλος σε κατι.ολες πουτανες ειναι,απ εξω μπελλα απο μεσα κατσιβελα.να δεις κατι σκατοφατσες αλβανους με κατι θεογκομενες.πολλες γουσταρουν
τους στρουμπουλους.εμενα μ αρεσει ο διονυσης αλερτας,ο σπαλιαρας λενε οτι εχει αυτο που λυσσαει να λεει συνεχεια ο σλαβιανκα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχεις πανω απο 30 χρονια μπροστα σου. το σωμα φιαχνει ευκολα με τα καταλληλα σκευασματα.εισαι αντρας κατ εικονα του θεου.σιγουρα θα σε πολυ
καλος σε κατι.ολες πουτανες ειναι,απ εξω μπελλα απο μεσα κατσιβελα.να δεις κατι σκατοφατσες αλβανους με κατι θεογκομενες.πολλες γουσταρουν
τους στρουμπουλους.εμενα μ αρεσει ο διονυσης αλερτας,ο σπαλιαρας λενε οτι εχει αυτο που λυσσαει να λεει συνεχεια ο σλαβιανκα.

τι λεει ο σλαβιανκα

onegeargo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ολο για κωλοαρρωστειες να πουμε κ ειναι κακο καρμα να λες ολο τετοια για τους αλλους.καλυτερα να τους εβριζε  :vomit:.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ολο για κωλοαρρωστειες να πουμε κ ειναι κακο καρμα να λες ολο τετοια για τους αλλους.καλυτερα να τους εβριζε  :vomit:.

ο σλαβιανκα εχει παρει την κατηφορα του τα λεω κ εγω

η μοιρα του ειναι ο χαρακτηρας του

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Μην μασάς ρε.

Οι επαγγελματίες είναι 10φορές(και βάλε) πιό κωλοπετσωμένες από τις γυναίκες που θα συναντήσεις έξω στη ζωή σου.

Οπότε έχεις ήδη κάνει μια αρχή αν λες πώς νιώθεις κάπως άνετα.
Συνέχισε σα να μην συμβαίνει τίποτα όταν γνωρίζεις γκόμενες κ έξω.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τύπε, καρφώνεσαι από μόνος σου...

Τί δουλειά έχει το μάτι σου σε αλλονών ανδρικά εργαλεία μάστορα;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχεις καει ηδη :s&m_2:

------------------------

ο αλλος αντι να σχολιαζει/κοιταει τον κωλο της εχει λυσσαξει με την πουτσα του σπαλιαρα :S
:think:  :2funny:

εχει ωραια πουτσα ο σπαλ κ εγω θα ηθελα να του την γλειψω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom