ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Λείπει και αυτός ο Βλώκεμορτ για να μας διαφώτιζε λίγο ρε γαμώτο...
Γιατι;; Μεσα σε τοσο πληθυσμο δεν υπαρχουν 4000 νεες και ομορφες εως πολυυυ ομορφες;Πόσο βλάκας είναι? Ακριβώς αυτό λέμε, εάν για να φτάσεις τις 4.000 πρέπει να γαμήσεις γυναίκες σαν την μάνα μας, την οποία δεν γαμάει καν ο πατέρας μας πια, που είναι η μαγκιά ρε βλάχο? Άντε τώρα στην Ζωή Τζάνη, την οποία επίσης δεν γαμάει ο πατέρας μας.
Σαφώς και υπάρχουν, αυτός λέει ότι γαμάει μπάζα σαν την μάνα μας, όχι εγώ.Γιατι;; Μεσα σε τοσο πληθυσμο δεν υπαρχουν 4000 νεες και ομορφες εως πολυυυ ομορφες;
εσυ σαν τον Σπαλιαρα εισαι;
Δεν λεμε για εναν τυχαιο αντρα...ουτε για εναν ασημο..
Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι...(ειδικα με αυτο το μαλλι π εχει,τον προτιμω οπως ηταν στο "μιλα μου βρωμικα"..εκει μαλιστα..) αλλα αντικειμενικα ειναι ωραιος οπως και να το κανεις...ασε που πολλες μπορει να εντυπωσιαστουν κ μονο απ το σωμα του...τριμαρω τα κωλομερια μου κ εχω μαλλια σαν τον σπαλ
Σαφώς και υπάρχουν, αυτός λέει ότι γαμάει μπάζα σαν την μάνα μας, όχι εγώ.
Εχεις λυσσαξει λιγο με τον μπολτη;Λείπει και αυτός ο Βλώκεμορτ για να μας διαφώτιζε λίγο ρε γαμώτο...
Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι...(ειδικα με αυτο το μαλλι π εχει,τον προτιμω οπως ηταν στο "μιλα μου βρωμικα"..εκει μαλιστα..) αλλα αντικειμενικα ειναι ωραιος οπως και να το κανεις...ασε που πολλες μπορει να εντυπωσιαστουν κ μονο απ το σωμα του...
Και για να ειναι στα 41 του ετσι αναρωτιεμαι πως θα ηταν στα νιατα του
Για αυτό λέω ότι είναι μπετόβλακας. Προσβάλει την μάνα μου εάν λέει ότι την γάμησε? Μια χαρά θα της καθόταν της μάνας μου να πάει με έναν Σφαλιάρα. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως τιμάει τον Σφαλιάρα να γαμάει την μάνα μου. Βλακάκος, βλαχάκος, τι περιμένεις. Μην πας μακριά, μετά από 4.000 γαμήσια κατέληξε σε αυτό το καθυστερημένο μπάζο την Ζωή. Δηλαδή εάν δεν ήταν χορτασμένος και είχε καύλες, τι θα γάμαγε? Την Ζωή της Βουλής?χαχαχα
Το ειπε και καλα για να προσβαλει ρε επειδη τον πειραξε που τον εκραζαν...
Σε μια εποχη, που λογω διαδικτυου οι πληροφοριες τρεχουν και σχολιαζονται με την ταχυτητα του φωτός, το να παρεξηγηθεις επειδη εγινε αντικειμενο ευρυτατου σχολιασμου μια σαχλαμαρα που ειπες δημοσιως, ενω εισαι δημοσιο προσωπο, δειχνει οτι εισαι τουλαχιστον ελλειμματικη προσωπικοτητα, αφελής και ανωριμος.χαχαχα
Το ειπε και καλα για να προσβαλει ρε επειδη τον πειραξε που τον εκραζαν...
Παντως αναμεσα στους δυο προτιμω ΤατσοπουλοΟ Τατσοπουλος ας πουμε, που ειπε αναλογου μεγεθους μαλακία, βγηκε ποτέ να σχολιασει θιγμένος για τα σχολια που τον κραζανε?
Οχι βεβαια.
Το αποδεχθηκε ως φυσιολογικη συνεπεια.
Αυτο ελειπε να συγκρινουμε τα σωβρακα με τις γραβατες.Παντως αναμεσα στους δυο προτιμω Τατσοπουλο
Ειχα βαλει εναν καλυτερο χθες, αλλα δεν ξερω τι εγινε κ σημερα απλα δεν εμφανιζοταν.Χαρα μου, νεος κωλος αβαταρ και σε τζιφακι κιολας????????
Το απαγορευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειχα βαλει εναν καλυτερο χθες, αλλα δεν ξερω τι εγινε κ σημερα απλα δεν εμφανιζοταν.
Οποτε αυτος ηταν η δεύτερη επιλογή.
Αν εξαφανιστεί κ αυτός θα βάλω τον δικό μου!!!
Λες να τον αναγνωρισει ο Σπαλιαρας??Το απαγορευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου αρκει οτι θα τον αναγνωρισω εγω και θα παθω εγκεφαλικο!!!Λες να τον αναγνωρισει ο Σπαλιαρας??
Ο,τι πει το μωρό μου!!!Μου αρκει οτι θα τον αναγνωρισω εγω και θα παθω εγκεφαλικο!!!