Νέα

Σπαλιαρας (ωπα ρε μεγαλε)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maximos555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 541
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Μα γι αυτό πάει και με μπάζα, διότι έχει εμμονή με το γαμήσι.

Και μια που ρώτησες εμένα όταν η γυναίκα μου ήταν 22 χρονών και περίπου "μοντέλο" πηδούσα και κάποιες άλλες από τον εργασιακό μου χώρο που καμιά τους δεν ήταν τόσο ωραία, μερικές δε ήταν και κάτω του μετρίου.
Επίσης πρόσφατα ενώ είχα κάποιες σίγουρες επιλογές από κορίτσια της δουλειάς (κάποιές από τις οποίες πολλοί παρακαλούν για το τηλέφωνό τους) συχνά έτρωγα φόλες από κάποιες απίστευτες μπουρούχες τις οποίες είχα ανοήτως αποφασίσει να δοκιμάσω...

Απολύτως αναμενόμενες συμπεριφορές, που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη επιθυμία για ποικιλία και αλλαγή ... όχι μόνον στο σεξ, αλλά σε κάθε έκφανση της ζωής ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
To θεμα ειναι πως εγω, ειχα ξεχασει πως υπαρχει ο Σπαλιαρας. Εμαθα και την τωρινη του γκομενα του. Στοχος επιτευχθη.
Οι μαθηματικες αναλυσεις, και η κοινωνικες αναλυσεις απλως ειναι για να περναμε την ωρα μας.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Μα γι αυτό πάει και με μπάζα, διότι έχει εμμονή με το γαμήσι.

Και μια που ρώτησες εμένα όταν η γυναίκα μου ήταν 22 χρονών και περίπου "μοντέλο" πηδούσα και κάποιες άλλες από τον εργασιακό μου χώρο που καμιά τους δεν ήταν τόσο ωραία, μερικές δε ήταν και κάτω του μετρίου.
Επίσης πρόσφατα ενώ είχα κάποιες σίγουρες επιλογές από κορίτσια της δουλειάς (κάποιές από τις οποίες πολλοί παρακαλούν για το τηλέφωνό τους) συχνά έτρωγα φόλες από κάποιες απίστευτες μπουρούχες τις οποίες είχα ανοήτως αποφασίσει να δοκιμάσω...

Τυπε το παραχεσες.,.,..

images

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
To θεμα ειναι πως εγω, ειχα ξεχασει πως υπαρχει ο Σπαλιαρας. Εμαθα και την τωρινη του γκομενα του. Στοχος επιτευχθη.
Οι μαθηματικες αναλυσεις, και η κοινωνικες αναλυσεις απλως ειναι για να περναμε την ωρα μας.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Εγώ δεν τον ήξερα καν, τώρα τον έμαθα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε το παραχεσες.,.,..
Δες λιγο τα νηματα για τα call girls. Οταν εμφανιζεται μια πληροφορια για καινουργια, πεφτουν ολα σαν ξαναμενοι.
Μετα απο λιγο χρονικο διαστημα, αρχιζουν τα σχολια, πως ηταν χοντρη,ατεχνη,κτλ. Στην αρχη δεν τα βλεπεις αυτα τα σχολια ομως. Μονο θετικα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τυπε το παραχεσες.,.,..

Ρε τύπε στον καθένα συμβαίνει αυτό!
Άσε με εμένα για να μην περιαυτολογώ, αλλά κάποιος άλλος μετά από πάρα πολλές φορές με την Βαλέρια πήρε την Άννα110!!
Από το 9.5 στο 6.0...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

μαριε γουσταρεις σπαλιαρα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
:S

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 30

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για να γαμησεις 4000 γυναικες.......

Αν εχεις μια διαφορετικη την ημερα καθε μερα,θα χρειαστεις 11 χρονια....

Αυτο ειναι εφικτο να γινει μονο στα μπουρδελα και παλι δεν το βρισκετε δυσκολο να βρεθουν 4000 γυναικες?

Με <<κανονικες>> γυναικες (οπως τις λενε οι ασχετοι) ουτε σε <<δεκα ζωες>> δεν γινεται γιατι αν υπολογισουμε τις μερες που θα χρειαστουν για γνωριμιες-ραντεβου-αναμονη και χιλιες δυο μαλακιες θα πρεπει να δεκαπλασιασουμε τις ημερες και λιγο θα ειναι οποτε παμε στα 110 χρονακια......

Ειναι γνωστο οτι οι γυναικες δεν νοιαζονται για το σεξ και την εμφανιση των αντρων αλλα κυριως για το χρημα,οπως ειναι και γνωστο οτι δεν ειναι διαθεσιμες για σεξ αλλα ουτε και για τιποτε αλλο.

Τολμω να πω οτι μεχρι και ενας βλακας μπορει να καταλαβει οτι μιλαμε για εξυπνο μαρκετινγκ του σπαλιαρα.

Τέρμα λάθος όμως! :sunglasses:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν 4.000 μουνάρες στην Ελλάδα και όλες αυτές τις γνώριζε ο τύπος και του κάθησαν κι όλες;
Ούτε μία μουνάρα δεν είπε "Τι ανυπόφορος μαλάκας νάρκισσος είναι αυτός;"
:2funny:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
τοσο νουμερα που ειναι οι γυναικες δεν αποκλειετε να λεει αληθεια..εδω εγω και εχω γαμισει 200 ως τωρα... :fuck2:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τοσο νουμερα που ειναι οι γυναικες δεν αποκλειετε να λεει αληθεια..εδω εγω και εχω γαμισει 200 ως τωρα... :fuck2:
εσυ σαν τον Σπαλιαρα εισαι;
Δεν λεμε για εναν τυχαιο αντρα...ουτε για εναν ασημο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom