Νέα

Σπάει επιτέλους το μονοπώλιο του Ο.Π.Α.Π. ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά και εγώ το έχω ψάξει πολύ το θέμα!
Γιατί θέλω να γίνω πράκτορας μιας ξένης εταιρείας στη πόλη μου. Με ενδιαφέρει επαγγελματικά και όχι σαν διασκέδαση.
Υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, πρακτορεία ανάλογα του ΟΠΑΠ, οι ξένες εταιρείες; Και αν ναι, πότε βλέπετε να γίνετε αυτό; Αν κάποιος γνωρίζει επ' αυτού θα παρακαλούσα να μου απαντήσει έστω και με πμ.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Παιδιά και εγώ το έχω ψάξει πολύ το θέμα!
Γιατί θέλω να γίνω πράκτορας μιας ξένης εταιρείας στη πόλη μου. Με ενδιαφέρει επαγγελματικά και όχι σαν διασκέδαση.
Υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, πρακτορεία ανάλογα του ΟΠΑΠ, οι ξένες εταιρείες; Και αν ναι, πότε βλέπετε να γίνετε αυτό; Αν κάποιος γνωρίζει επ' αυτού θα παρακαλούσα να μου απαντήσει έστω και με πμ.
Προς στιγμη η Stanleybet υποστηριξε οτι θα ανοιξει πρακτορεια σε καθε μεγαλη πολη.Mε τη χθεσινη αποφαση το βλεπω το θεμα να προχωραει.Oλα τα νομικα τερτιπια του OΠAΠ εχουν καταρρευσει.Tομονο σιγουρο ειναι να επικοινωνησεις με την ιδια εταιρεια. Eμπρος σηκωθειτε απο καναπεδες, κρεβατια, ντιβανια και καλεστε. Aντε τι καθεστε????/

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Προς στιγμη η Stanleybet υποστηριξε οτι θα ανοιξει πρακτορεια σε καθε μεγαλη πολη.Mε τη χθεσινη αποφαση το βλεπω το θεμα να προχωραει.Oλα τα νομικα τερτιπια του OΠAΠ εχουν καταρρευσει.Tομονο σιγουρο ειναι να επικοινωνησεις με την ιδια εταιρεια. Eμπρος σηκωθειτε απο καναπεδες, κρεβατια, ντιβανια και καλεστε. Aντε τι καθεστε????/

Εχεις δίκιο φίλε!
Πρέπει να κάνουμε όλοι μας κινήσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Με συμβουλεύεις να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τη StanleyBet και να πω ότι θέλω να γίνω πράκτορας της στη πόλη μου;

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Εχεις δίκιο φίλε!
Πρέπει να κάνουμε όλοι μας κινήσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Με συμβουλεύεις να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τη StanleyBet και να πω ότι θέλω να γίνω πράκτορας της στη πόλη μου;
μαλλον μεσω mail.γραψε μια επιστολη που θα δηλωνεις το ενδιαφερον σου σχετικα με τη δημιουργια υποκαταστηματος της εταιρειας στην πολη σου.αυτοι σιγουρα θα σε κατατοπισουν υπευθυνα ποιες ενεργειες χρειαζεται να κανεις!!!

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μαλλον μεσω mail.γραψε μια επιστολη που θα δηλωνεις το ενδιαφερον σου σχετικα με τη δημιουργια υποκαταστηματος της εταιρειας στην πολη σου.αυτοι σιγουρα θα σε κατατοπισουν υπευθυνα ποιες ενεργειες χρειαζεται να κανεις!!!

Να 'σαι καλά!

Ευχαριστώ.

Σε οποιαδήποτε ενημέρωση για νεότερα έχουμε θα επικοινωνήσουμε...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου master.ioannis

Επικοινώνησα καταρχάς τηλεφωνικά με την εταιρεία και μου είπαν αυτό ακριβώς που μου είπες και εσύ.

Να τους στείλω e-mail ότι επιθυμώ συνεργασία μαζί τους.

Οταν μου απαντήσουν θα σε ενημερώσω...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Φίλε μου master.ioannis

Επικοινώνησα καταρχάς τηλεφωνικά με την εταιρεία και μου είπαν αυτό ακριβώς που μου είπες και εσύ.

Να τους στείλω e-mail ότι επιθυμώ συνεργασία μαζί τους.

Οταν μου απαντήσουν θα σε ενημερώσω...
αυτοι ξερουν πως θα αποφυγεις ολα τα νομικα εμποδια που παρανομα εχουν δημιουργησει οι κυριοι του οπαπ

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για πληρ. σχετικά με λειτουργία πρακτορείων SBI στην Ελλάδα στειλτε PM με σταθ. τηλ. όνομα και mail.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχει ενδιαφέρον το όλο θέμα;

Οικονομικο ενδιαφέρον φυσικα

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικά το βλέπω σαν επαγγελματική απασχόληση!

Μακάρι να γίνει κάτι γιατί τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έχουν θησαυρίσει. Φυσικά μιλάω γι' αυτούς που τα δουλεύουν σωστά...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι έχει ενδιαφέρον - η κτιριακή υποδομή υπάρχει. Αλλο φοβάμαι

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παει το πουλακι..πεφτει ο οπαπ

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Για πληρ. σχετικά με λειτουργία πρακτορείων SBI στην Ελλάδα στειλτε PM με σταθ. τηλ. όνομα και mail.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν, δεν είμαι μεν ειδικός αλλά επειδή διαβάζω εδώ μερικά πράγματα που με βάση όσα ξέρω δεν είναι ακριβή να πω και εγώ ένα δύο λεπτομέρειες για να τις έχει υπόψη του όποιος πάει να το παίξει επενδυτής σε εταιρείες τυχερών παιγνίων. Τα λέω για να μην βρεθεί κανένας φίλος εδώ μέσα να δώσει χρήματα σε τρίτους για να μπει σαν συνεταίρος σε τέτοια πρακτορεία χωρίς να τα διευκρινίσει πρώτα και κλαίει μετά τα λεφτά του.

1ον Η στάνλευ μπετ έχει άδεια λειτουργίας παιχνιδιών στοιχήματος στην Αγγλία. Η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου επέτρεψε στην στάνλεϊ μπετ να εισπράττουν οι αντιπρόσωποι της στην ιταλία το στοιχηματισμό των ιταλών χωρίς να απαιτήται να έχει και την άδεια διεξαγωγής παιχνιδιών στοιχηματισμού και από τις Ιταλικές αρχές. Η απόφαση δεν σημαίνει ότι όποιος δεν έχει παρόμοια άδεια αθλητικού στοιχήματος από κάποια χώρα της Ε.Ε. μπορεί να ανοίξει πρακτορεία.

2ον Ακόμα στο θέμα της Ελλάδας δεν έχει παρόμοια απόφαση, απλά υπάρχει απόφαση που λέει ότι μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στα Ελληνικά δικαστήρια επιτρέπεται να ξαναλειτουργήσουν τα δύο υποκαταστήματα που έχουν κλείσει. Αν βγει απόφαση των Ελληνικών δικαστηρίων που τελικά δεν επιτρέπει την λειτουργία τους θα πρέπει να ξαναμπεί στην διαδικασία να ξαναπροσφύγει σε ευρωπαϊκά δικαστήρια αυτή την φορά.

3ον κουλοχέρηδες, λαχεία και λοιπά παιχνίδια, όπως και τα καζίνο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις άδειες λειτουργίας εταιρειών αθλητικού στοιχήματος. Με λίγα λόγια δεν είναι καλή ιδέα να πάει να στήσει κάποιος κουλοχέρη ή να αρχίσει λαχειοφόρες αγορές γιατί πολύ απλά δεν καλύπτεται από καμία δικαστική απόφαση που έχει βγει μέχρι τώρα. Αν καλυπτόταν θα το είχε κάνει ήδη ο Κόκκαλης.   

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
/3ον κουλοχέρηδες, λαχεία και λοιπά παιχνίδια, όπως και τα καζίνο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις άδειες  εταιρειών αθλητικού στοιχήματος. Με λίγα λόγια δεν είναι καλή ιδέα να πάει να στήσει κάποιος κουλοχέρη ή να αρχίσει λαχειοφόρες αγορές γιατί πολύ απλά δεν καλύπτεται από καμία δικαστική απόφαση που έχει βγει μέχρι τώρα. Αν καλυπτόταν θα το είχε κάνει ήδη ο Κόκκαλης.   
[/quote]
στις δικαζεται απο την ΕΕ η μη συμμορφωση της Ελλαδας για την αποφαση που εχει εκδωσει το Ευρωπαϊκο Δικαστηριο για την εευθερη διακινηση προϊοντων και υπηρεσιων σε χωρες της Ε.Ε. καθως και για τον νομο 3037/02 που ειχε απαγορευσει τα ηλεκτρονικα παιχνιδια. Η κυβερνηση θα εκδωσει νομοσχεδιο για την επαναφορα των ηλεκτρονικων παιγνιων αλλα για τον φοβο οτι θα εχουμε παι τις περιπτωσεις τον κρυφων τυχερων θα νομοθετησει ενα πολυδαπανο μοντελο για την λειτουρια τυχερων παιγνιων(φρουτακια).Απλα αφου αναφερεσαι για τον Κοκκαλη σου λεω οτι εχει κανει ηδ εισαγωγη κουλοχερηδων μαζι με τον Μελισσανιδη αλλα επειδη ειχανκανει αιτηση στην ΕΕΤΠ(Εθνικη Επιτροπη Τυχερων Παιγνιων)για να εουν μονο αυτοι οι δυο το μονοπωλιο αντεδρασαν οι συναδελφοι και ετσι θα παρουν πολυ απλα τα @@ μου.Φιλε ο τζογος δεν ειναι τοσ απλος οσο το σκεφτεσαι Χρειαζεται α ρισκαεις πολυ χρημα αλλα και να ξερεις πουλ καλα τους νομους αλλα και να εχεις κυκλο για να σε οδηγησει σε καθε σου ενεργεια σωστα.Αυτες τις κινησεις τις κανω απο τ 2006 δεν ειμαι και χθεσινος.Να ενημερωθεςι πρωτα σωστα και εγκυρα και μετα ελα γραψε οτι θες και το ξανασυζυηταμε.Λογια του αερα δειχνουν ανθρωπο χωρις γνωση πανω σο αντικειμενο τζογος.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε εχει σκεφτει κανεις την εισαγωγη Ξυστου απο την ΚΥΠΡΟ ?

Ειναι ΟΛΑ στα Ελληνικα γραμμενα και εχει την αξια του σε ευρω .....

Το ξυστο ΕΔΩ γιατι το κλεισανε ?

Ακουγεται φημη οτι ζητησε το Ελληνικο δημοσιο απο τον Κοκκαλη
εγγυηση 100 εκ. ευρω !!!!!
τα ιδια και απο τον Νικολα'ι'δη (μεγαλοπρακτορας με πρακτορεια σε πολλα σημεια της Αθηνας)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Φιλε εχει σκεφτει κανεις την εισαγωγη Ξυστου απο την ΚΥΠΡΟ ?

Ειναι ΟΛΑ στα Ελληνικα γραμμενα και εχει την αξια του σε ευρω .....

Το ξυστο ΕΔΩ γιατι το κλεισανε ?

Ακουγετε φημη οτι ζητησε το Ελληνικο δημοσιο απο τον Κοκκαλη
εγγυηση 100 εκ. ευρω !!!!!
τα ιδια και απο τον Νικολα'ι'δη (μεγαλοπρακτωρας με πρακτωρεια σε πολλα σημεια της Αθηνας)
το Ξυστο το κλεισανε επι κυβερνησης ΠΑΣΟΚ διοτι η Ιντραλοτ τοτε ειχε αναμειξη στην τεχννογνωσια του ΟΠΑΠ.Παντως και αυτο το παιχνιδι ειναι για επαναφορα.Ρε παιδια γινετε σε ολη την Ευρωπη να υπαρχει ελευθερη αγορα και εδω ο Τριανταφυλλοπουλος να καταφερε να κλεισει τοσα μαγαζια??Και μετα να ηρθε η ραγδαια αναπτυξη των καζινο??Και ο Κοεν εξαφανιστηκε απο την Ελλαδα???Δεν σας βρωμαει κατι???

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αρχες φεβρουαριου δικαζεται τελικα η υποθεση stanley bet και hill απο στο συμβουλιο της επικρατειας. φυσικα και οι δυο εταιρεις εχουν ενα μεγαλο ατου. θα ερωτησουν πως ο οπαπ εχει ανταγωνισμο στην κυπρο με αλλες εταιρεις στοιχηματισμου και γιατι στην ελλαδα εχει το μονοπωλιο. ας σπασει επιτελους το μονοπωλιο και ας αποδειξει ο κος. χατζηεμμανουηλ οτι δικαιολογει το μισθο που παιρνει. Mονος του στην ελλαδα αφου δεν εχει ανταγωνιστες πως θεωρειται οτι κανει δουλεια????? αντε να δουμε. εγω ευχομαι καλη επιτυχια στις ξενες εταιρειες και αν νομιει η ελληνικη κυβερνηση οτι με τους δικηγορακους που θα στειλει θα μπορεσει να ανταγωνιστει τα θηρια του εξωτερικου χαχαχαχα κανει λεθος :rockon: :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
44
Like
703
Πόντοι
6.755
αρχες φεβρουαριου δικαζεται τελικα η υποθεση stanley bet και hill απο στο συμβουλιο της επικρατειας. φυσικα και οι δυο εταιρεις εχουν ενα μεγαλο ατου. θα ερωτησουν πως ο οπαπ εχει ανταγωνισμο στην κυπρο με αλλες εταιρεις στοιχηματισμου και γιατι στην ελλαδα εχει το μονοπωλιο. ας σπασει επιτελους το μονοπωλιο και ας αποδειξει ο κος. χατζηεμμανουηλ οτι δικαιολογει το μισθο που παιρνει. Mονος του στην ελλαδα αφου δεν εχει ανταγωνιστες πως θεωρειται οτι κανει δουλεια????? αντε να δουμε. εγω ευχομαι καλη επιτυχια στις ξενες εταιρειες και αν νομιει η ελληνικη κυβερνηση οτι με τους δικηγορακους που θα στειλει θα μπορεσει να ανταγωνιστει τα θηρια του εξωτερικου χαχαχαχα κανει λεθος :rockon: :rockon:
Σωστος μακαρι να εχει επιτυχια και οσοι παιζουν να εχουν καλυτερες επιλογες και καλυτερες αποδοσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom