Νέα

Σπάει επιτέλους το μονοπώλιο του Ο.Π.Α.Π. ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και ολα αυτα γιατι οπως υποστηριζει ο οπαπ ειναι η πρωτη εταιρεια που βασει νομοθεσιας θα διεκδικησει ολα τα τυχερα παιχνιδια. τωρα φατην χοντρε κωστακη.ετσι βεντουζα βεντουζα!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Το μονοπώλιο θα σπάσει αργά ή γρήγορα αλλά μην περιμένεις να ανοίξει ο καθένας μας την δική του αλυσίδα πρακτορείων...
θα υπαρξει νομοθετικο πλαισιο για αυτο το λογο.πχ θα πρεπει να αναλαβεις την πρακτορευσ μιας νομιμης εταιρειας του εξωτερικου που πληρει τοσο το φορολογικο και νομοθετικο πλαισιο της χωρας που ανηκει η εδρα (εντος Ε.Ε.) και δευτερον να πληρει τ φορολογκο και νομοθετικο πλασιο της Ελλαδας.

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η εξέλιξη.Θα είναι ανοικτά όμως το Σαββατοκύριακο; : :helpplea::

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η Stanleybet International έχει βάση στην Μεγάλη Βρετανία - Liverpool και η σύμβαση με του έλληνες πρακτορες υπογραφεται με την θυγατρική στην Μάλτα και η εταιρεία λειτουργει υπο το δίκαιο της Μάλτας (Ευρ. Ενωση) οποτε και ολη η αλληλογραφία γίνεται στην αγγλική υποχρεωτικά.

Γεια σου ρε Αθενς 1 που από τα commodities το έριξες στο στοίχημα!
Με το καλό και ιπποδρομιακό, bingo, πρέφα και θανάσης!
Και η πληρωμή σε SFR ή όπως τα λέει ο λαουτζίκος της ελβετίας (και όλες οι διεθνείς τράπεζες) CHF...

Προσωπική άποψη πάντα, αλλά το στοίχημα είναι από τις πιο βλακώδεις ενασχολήσεις- το έχω συνδέσει με τον κλασσικό μαλάκα ελληνάρα, κάγκουρα, γκαραζότεκνο ξερόλα που είναι αραχτός οοοοολη μέρα στην καφετέρια, διαβάζει 3 αθλητικές και 2 στροιχηματικές εφημερίδες τουλάχιστον ημερησίως, πίνει ποσότητες φραπέ που θα τρυπούσαν στομάχι ελέφαντα και καπνίζει ίσα με την ετήσια παραγωγή της Philip Morris στο καθισιό του και κλαίγεται για την οικονομική/ κρίση/ ανεργία/ γκόμενα κ.τ.λ. και περιμένει να πιάσει την καλή από τα κουπόνια του στοιχήματος..
Α, και ποτέ μα ποτέ δεν χάνει στο στοίχημα!

Και αν σε προϊόντα που έχουν κάποια χρησιμότητα, όπως πχ δάνεια κτλ έγινε τέτοιος χαμός εξαιτίας του ανεξέλεγκτου ανταγωνισμού μεταξύ τραπεζών που υποτίθεται ότι είναι νομοταγείς, φανταστείτε τί έχει να γίνει αν απελευθερωθεί τελείως (που λόγω ιντερνετ απελευθερωμένο είναι) το στοίχημα ή ο τζόγος..

Θα στήνονται ως και  αγώνες 5 Χ 5 και τα πακιστάνια στα φανάρια θα χορηγούν δάνεια για να παίζουν οι οδηγοί φρουτάκια στο παρακείμενο βενζινάδικο...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτό το 29/1 για το δικαστήριο που το βρήκατε?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αυτό το 29/1 για το δικαστήριο που το βρήκατε?
κατσε ρε φιλε.εδω και 2 χρονια περιμενουμε αυτη την εκβαση της υποθεσης.εχω δαπανησει προσωπικα πανω απο 200.000 ευρω σε καταστημα για τζογο (στοιχημα και φρουτακια) και τα θες ετοιμα στο πιατο ολα?????ψαξε καπου θα το βρεις!!!!

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
33
Πόντοι
1
καπου διαβασα οτι τωρα που θα μπει και αλλη εταιρεια στοιχηματος ο οπαπ θα χασει το παιχνιδι,μην ξεχνας οτι στην κυπρο ειναι ο οπαπ μαζι με αλλες 2 εταιρειες και παει πολυ καλα...ο οπαπ ειναι 2 εταιρεια κερδων στην ευρωπη και 4 στον κοσμο!!!!!!!!!!!!σου λεει τιποτα!!!!!χρονια ασχολουμε με τον τζογο και παιζω στοιχημα και ιντερνετ και στο οπαπ,φυσικα στον οπαπ παιζω οταν βρω διαφορες στα ποσοστα με τις ξενες εταιρεις,φυσικα και στο ιντερνετ ειναι πολυ καλυτερες οι τιμες αλλα να ξερεις το μεγαλυτερο οπλο του οπαπ ειναι οτι πληρωνει αμμεσα,κερδισες σε 10 λεπτα εχεις παρει το χρημα,στο ιντερνετ τα περνω μετα απο 5 εργασιμες ημερες τα λεφτα!!!!!!!!και φυσικα το καλο απο την ιστορια ειναι οτι αν ερθουν και αλλες εταιριες θα ειναι για το καλο των παιχτων,θα γινει ενα πραγμα οπως γινεται με τις εταιριες με τα κινητα,καθε εταιρια βγαζει προσφορες για να κερδισει ενα πελατη κατι αναλογο θα γινει και εδω.....ολα αυτα στα λεω γιατι το εχω ψαξει το θεμα πολυ καλα....και να σου πω ποσο τζογαδορος ειμαι πριν 4-5 μηνες ειχε τζακ-ποτ στο λοττο στην ιταλια περιπου 50 εκατομμυρια ευρω και πηγα να παιξω εκει!!!!!!!τελικα εγιναν αλλα 3-4 τζακ-ποτ και τα λεφτα τα κερδισαν σε ενα χωριο!!!!!!!!!!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
καπου διαβασα οτι τωρα που θα μπει και αλλη εταιρεια στοιχηματος ο οπαπ θα χασει το παιχνιδι,μην ξεχνας οτι στην κυπρο ειναι ο οπαπ μαζι με αλλες 2 εταιρειες και παει πολυ καλα...ο οπαπ ειναι 2 εταιρεια κερδων στην ευρωπη και 4 στον κοσμο!!!!!!!!!!!!σου λεει τιποτα!!!!!χρονια ασχολουμε με τον τζογο και παιζω στοιχημα και ιντερνετ και στο οπαπ,φυσικα στον οπαπ παιζω οταν βρω διαφορες στα ποσοστα με τις ξενες εταιρεις,φυσικα και στο ιντερνετ ειναι πολυ καλυτερες οι τιμες αλλα να ξερεις το μεγαλυτερο οπλο του οπαπ ειναι οτι πληρωνει αμμεσα,κερδισες σε 10 λεπτα εχεις παρει το χρημα,στο ιντερνετ τα περνω μετα απο 5 εργασιμες ημερες τα λεφτα!!!!!!!!και φυσικα το καλο απο την ιστορια ειναι οτι αν ερθουν και αλλες εταιριες θα ειναι για το καλο των παιχτων,θα γινει ενα πραγμα οπως γινεται με τις εταιριες με τα κινητα,καθε εταιρια βγαζει προσφορες για να κερδισει ενα πελατη κατι αναλογο θα γινει και εδω.....ολα αυτα στα λεω γιατι το εχω ψαξει το θεμα πολυ καλα....και να σου πω ποσο τζογαδορος ειμαι πριν 4-5 μηνες ειχε τζακ-ποτ στο λοττο στην ιταλια περιπου 50 εκατομμυρια ευρω και πηγα να παιξω εκει!!!!!!!τελικα εγιναν αλλα 3-4 τζακ-ποτ και τα λεφτα τα κερδισαν σε ενα χωριο!!!!!!!!!!!!!
φιλε μου τα λεφτα απο το ιντερνετ τα παιρνεις απο 3-5 εργασιμες ημερες.οταν με το καλο θα ανοιξει το στοιχημα θα πληρωνεσαι αμεσα.απλα τωρα βασει νομου δεν μπορουν να σε πληρωσουν cash και για αυτο το λογο τα καταθετουν σε λογαριασμο σου.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδιά εδώ ο ένας λέει ότι θα ανοίξει η stanley bet τόσα καταστήματα και ο άλλος συγκεκριμένες πληροφορίες για δικαστήρια.
Δεν διαφωνώ με όσα λέτε αλλά εδώ συζητάμε για να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Το τι έχει δώσει ο καθένας για αυτή την ιστορία το ξέρει καλύτερα ο ίδιος...γιατί όπως εσύ που έχεις δώσει 200 χιλ. κι άλλοι μπορεί να έχουν δωσει...

KOUBANIS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Like
33
Πόντοι
1
Ετυχε να μπω σε μαγαζι τις στανλευ μπετ,κουπονι με φωτοτυπιες δελτια δεν ειχε,εγραφες τα παιχνιδια και σου τυποναν ενα χαρτι σαν αποδειξη,τα πρακτορεια στο εξωτερικο δεν ειναι σαν της Ελλαδας,ουτε εφημεριδες στοιχηματος υπαρχουν και το πολυ μεχρι της 9 ειναι ανοιχτα,οταν μπου εδω πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα!!θα σου δωσω και 2 παιχνιδια αχαστα ΑΣΤΕΡΑΣ 1 ΛΥΩΝ 2 μπορει μεχρι αυριο να αλλαξουν αποδοσεις!!!!!!!!!!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ρε παιδιά εδώ ο ένας λέει ότι θα ανοίξει η stanley bet τόσα καταστήματα και ο άλλος συγκεκριμένες πληροφορίες για δικαστήρια.
Δεν διαφωνώ με όσα λέτε αλλά εδώ συζητάμε για να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Το τι έχει δώσει ο καθένας για αυτή την ιστορία το ξέρει καλύτερα ο ίδιος...γιατί όπως εσύ που έχεις δώσει 200 χιλ. κι άλλοι μπορεί να έχουν δωσει...
φιλαρακο δεν εκαν =α αυτη την δουλεια απο χομπυ.την εκανα για επαγγελματικη δραστηριοτητα.εχω πληρωσει δικηγορους,συμβολαιογραφους,λογιστες.τωρα εσυ ρωτας μαλλον για να στοιχηματισεις για να βγαλεις καποιο κερδος.εγω σιγουρα σου λεω οτι τα φρουτακια θα ξαναβγουν, τα ηλεκρονικα παιχνιδια θα ξαναβγουν οσο για την απελευθερωση του στοιχηματος πλεον με τις κοινοτικες οδηγιες θα σπασει το μονοπωλιο.τωρα οι περισσοτερες πληροφοιες ψαξε και εσυ να τις βρεις

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ετυχε να μπω σε μαγαζι τις στανλευ μπετ,κουπονι με φωτοτυπιες δελτια δεν ειχε,εγραφες τα παιχνιδια και σου τυποναν ενα χαρτι σαν αποδειξη,τα πρακτορεια στο εξωτερικο δεν ειναι σαν της Ελλαδας,ουτε εφημεριδες στοιχηματος υπαρχουν και το πολυ μεχρι της 9 ειναι ανοιχτα,οταν μπου εδω πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα!!θα σου δωσω και 2 παιχνιδια αχαστα ΑΣΤΕΡΑΣ 1 ΛΥΩΝ 2 μπορει μεχρι αυριο να αλλαξουν αποδοσεις!!!!!!!!!!!!
αυτο γινεται γιατι την προκειμενη στιγμη θεωρειται παρανομο να παιξεις απο κουπονι ουτε στο καταστημα μεσω internet.θα δειτε θα αλλαξουν τα πραγματα.και κουπονακι θα υπαρχει και ψαση θα πληρωνουν.υπομονη

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
φιλαρακο δεν εκαν =α αυτη την δουλεια απο χομπυ.την εκανα για επαγγελματικη δραστηριοτητα.εχω πληρωσει δικηγορους,συμβολαιογραφους,λογιστες.τωρα εσυ ρωτας μαλλον για να στοιχηματισεις για να βγαλεις καποιο κερδος.εγω σιγουρα σου λεω οτι τα φρουτακια θα ξαναβγουν, τα ηλεκρονικα παιχνιδια θα ξαναβγουν οσο για την απελευθερωση του στοιχηματος πλεον με τις κοινοτικες οδηγιες θα σπασει το μονοπωλιο.τωρα οι περισσοτερες πληροφοιες ψαξε και εσυ να τις βρεις
γειά σου και σένα φιλαράκο.
1. Δεν ρωτάω για να στοιχηματίσω. Αυτό δεν με νοιάζει καθόλου.
2.Όταν σου λέω ότι μπορεί να έχω δώσει και παραπάνω μοιάζω με κανά παιδάκι που παίζει?
3.Αν θες λες αν δεν θες δεν λες. Προφανώς δεν θέλεις.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
γειά σου και σένα φιλαράκο.
1. Δεν ρωτάω για να στοιχηματίσω. Αυτό δεν με νοιάζει καθόλου.
2.Όταν σου λέω ότι μπορεί να έχω δώσει και παραπάνω μοιάζω με κανά παιδάκι που παίζει?
3.Αν θες λες αν δεν θες δεν λες. Προφανώς δεν θέλεις.
δεν ειναι οτι δεν θελω αρχοντα μου.απλα εχω δωσει μεχρι και δικαστικους αγωνες για αυτο το θεμα φυσικα σε σωματειο που ειμαι εγγεγραμενος.σκεψου οτι απο τον σεπτεμβρη εχω σε αποθηκη 2.500 κουλοχερηδες (περιορισμενου κερδους) και περιμενουν.ξερεις οτι πληρωνω 3.000 ευρω τον μηνα ενοικιο και 10.000 υρω τον μηνα σε συμοβλαιο με γερμανικη εταιρεια για να εχω την αποκλειστικοτητα των μηχανηματων και των λειτουργικων του στην ελλαδα??υπαρχει και η εθνικη επιτροπη τυχερων παινιδιων στο υπουργειο οικονομικων εαν θες παραπανω πληροφοριες παντως

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
και οποιος ασχολειται επαγγελματικα με τον τζογο ποτε μα ποτε δεν παιζει.δεν μπερδευεις την δουλεια με την διασκεδαση

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι οτι δεν θελω αρχοντα μου.απλα εχω δωσει μεχρι και δικαστικους αγωνες για αυτο το θεμα φυσικα σε σωματειο που ειμαι εγγεγραμενος.σκεψου οτι απο τον σεπτεμβρη εχω σε αποθηκη 2.500 κουλοχερηδες (περιορισμενου κερδους) και περιμενουν.ξερεις οτι πληρωνω 3.000 ευρω τον μηνα ενοικιο και 10.000 υρω τον μηνα σε συμοβλαιο με γερμανικη εταιρεια για να εχω την αποκλειστικοτητα των μηχανηματων και των λειτουργικων του στην ελλαδα??υπαρχει και η εθνικη επιτροπη τυχερων παινιδιων στο υπουργειο οικονομικων εαν θες παραπανω πληροφοριες παντως
οκ

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η Stanleybet International έχει βάση στην Μεγάλη Βρετανία - Liverpool και η σύμβαση με του έλληνες πρακτορες υπογραφεται με την θυγατρική στην Μάλτα και η εταιρεία λειτουργει υπο το δίκαιο της Μάλτας (Ευρ. Ενωση) οποτε και ολη η αλληλογραφία γίνεται στην αγγλική υποχρεωτικά.
Αν θελεις στειλε μου πμ με πληροφοριες με ενδιαφερει πολυ

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
συνιστω υπομονη σε ολους.το κεφαλαιο μονοπωλιο σε ολα τα τυχερα παιχνιδια κλειενει εις βαρος της ελληνικης νομοθεσιας.καραμανλης,τριανταφυλλοπουλος και η παρεα του τελικα το μονο που καταφεραν ηταν να θεσουν την ελλαδα προ κινδυνου για ενα τεραστιο προστιμο απο την E.E. που στην τελικη καλουμαστε εμεις οι φορολογουμενοι να πληρωσουμε

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
44
Like
703
Πόντοι
6.755
Αυτα ειναι καλα νεα ΜΑΥΡΟ ΣΤΩΝ ΟΠΑΠ

Stories