Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
μ' αρεσει που αρκετοι συμπληρωσαν τη δικογραφια πριν αυτη ξεκινησει ...
αν ηταν πιωμενος αν πηγαινε πανω απο 200 αν αν αν
το αποτελεσμα ειναι ενας νεος ανθρωπος εχασε τη ζωη του ανεξαρτητα αν για καποιους ηταν ιδαλμα ή σκουπιδι.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.361
Πόντοι
5.646
μ' αρεσει που αρκετοι συμπληρωσαν τη δικογραφια πριν αυτη ξεκινησει ...
αν ηταν πιωμενος αν πηγαινε πανω απο 200 αν αν αν
το αποτελεσμα ειναι ενας νεος ανθρωπος εχασε τη ζωη του ανεξαρτητα αν για καποιους ηταν ιδαλμα ή σκουπιδι.
Δυστυχώς το παιδί έφυγε...
Έτρεχε πολύ και έχασε τον έλεγχο.
Θα δούμε αν πουν οι πραγματογνώμονες την ακριβή ταχύτητα

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Ε δεν έχασες ευκαιρία νά βρίσεις τα Θεία αλλά όχι ολόκληρη την φράση.... τώρα να με θεωρείς γραφικό εμένα επειδή πιστεύω οκ....
Επειδη οντως ξεφευγουμε απο το θεμα του νηματος, θα σου πω αυτο και τελος.

Εχουμε δει απειρους πιστους γραφικους.
Ελενη Λουκα, Πρεκας, Γαιτανος, Ειρηνη Μερκουρη, Αγγελος Αναστασιαδης, Τερλεγκας, Οικονομοπουλος, Νινο, Βελοπουλος και ποσους μπορει να ξεχναω...για να μην πω που καθε φορα που κανετε συγκεντρωση στο Συνταγμα, εχει υλικο για ΜΕΜΕΣ το Λουμπεν για μια δεκαετια

Μπορεις να βρεις αντιστοιχα τοσους αθεους γραφικους; Δε νομιζω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Γαμω τον Χριστο την πουσταρα και την Παναγια την ξεκωλιαρα....ενταξει ικανοποιηθηκες; Κανε αναφορα να μου ριξουν οριστικα το προφιλ να τελειωνουμε Γαμω τον Χριστο σου κι εσενα που καθομαστε κι ασχολουμαστε με παραμυθια 2000 ετων στον 21ο αιωνα

@xalyvdogata έχεις νεύρα;

Και πάλι ανάρχιδο ανθρωπάκι είσαι γιατί δεν το γράφεις δημόσια.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
@xalyvdogata έχεις νεύρα;

Και πάλι ανάρχιδο ανθρωπάκι είσαι γιατί δεν το γράφεις δημόσια.
Το εγραψες εσυ κι ολα καλα, δεν προκειται να το αρνηθω αλλωστε. Πλεον το βλεπουν ολοι. Και κατι ακομα...μη νομιζεις οτι με προβοκαρεις αποκαλωντας με αναρχιδο. Δεν με νοιαζει να εχεις καλη γνωμη για μενα. Δεν με αγγιζει η αποψη του καθε τυχαραστου. Να εισαι σιγουρος οτι θα καταφερω να κοιμηθω το βραδυ γνωριζοντας οτι με θεωρεις αναρχιδο. Μου εισαι ασημαντος. Δεν σε εχω αναγκη ωστε να σε γλειφω. Εσυ τραβα γλειψε κανα κουταλακι στην εκκλησια μπας και κολλησεις καναν ιο. Και μπορει να σου δωσει κι ο παπας κατι αλλο να γλειψεις αμα εισαι τυχερος.

ΥΓ αραγε συναδει το προφιλ του αγνου χριστιανουλη με το προφιλ ενος μπουρδελιαρη πουτανιαρη; Τα λες αυτα στα φανερα η τελικα εσυ εισαι ο αναρχιδος; :angel:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να εισαι σιγουρος οτι θα καταφερω να κοιμηθω το βραδυ γνωριζοντας οτι με θεωρεις αναρχιδο.
Είμαι σίγουρος ότι μετά το ματσακόνι που σε πέρασα :pipa3::pipa3::pipa3: θα κάνεις όνειρα γλυκά και απονήρευτα...:alivedick::alivedick::alivedick:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Διαβάζω μερικούς εδώ μέσα που δίνουν συμβουλές του τύπου "μην τρέχετε" , "βάλτε ζώνη" , "φοράτε κράνος" , "μην πίνετε" και τα σχετικά και μου έρχονται γέλια.Επίσης μου έρχονται γέλια όταν λένε για πιο αυστηρή αστυνόμευση και πιο τσουχτερά πρόστιμα.
Δεν μπορούν να καταλάβουν οτι το πρόβλημα δεν λύνεται με τέτοιες απαρχαιωμένες τακτικές.Ειδικά ο Έλληνας οδηγός είναι απείθαρχος , απαίδευτος και ακοινώνητος.Δεν μπορείς να πεις πχ στον φίλο σου "βάλε ρε μαλάκα τη ζώνη.Θα σε σώσει" και ξαφνικά να γίνει το θαύμα και να σε ακούσει όταν όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει μάθει να μην τη φοράει.
Δεν μπορεί να βρίσκεται η αστυνομία σε κάθε σημείο του δρόμου να παίζει το ρόλο του μπαμπούλα , ούτε το τσουχτερό πρόστιμο θα αλλάξει τα μυαλά που κουβαλάει ένας ακαλιέργητος άνθρωπος που δεν τον νοιάζουν οι ζωές των γύρων του.
Δυστυχώς το κράτος μεθοδικά όλα αυτά τα χρόνια φρόντισε για την αμορφωσιά μας , τη βλακεία μας , την απειθαρχία μας.
Λύσεις που χτυπάνε στη ρίζα το πρόβλημα υπάρχουν και είναι και πολύ περισσότερο αποτελεσματικές.Αλλά για να εφαρμοστούν θέλουν άτομα με μεγάλες κοχόνες και δυστυχώς ο τόπος μας δεν αφήνει να μπουν στις σωστές θέσεις.Ένα μικρό παράδειγμα ο Ιαβέρης που εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει μαλιάσει η γλώσσα του να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια ενημέρωσης στα σχολεία από μικρή ηλικία.Τον γράφουν κανονικά οι ιθύνοντες.Δεν τους ενδιαφέρει ρε αδερφέ αν πάρεις το τιμόνι στο χέρι και πάρεις και άλλους 5 μαζί σου στο χάρο.Ίσα ίσα που αυτό επιδιώκουν.Να μείνουμε όσο το δυνατόν λιγότεροι σε αυτή τη ρημαδοχώρα.
Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά , θα υποχρέωναν τον κάθε τσόγλανο γκαζιάρη που είτε τον έποιανε η τροχαία μεθυσμένο να οδηγάει , είτε έκανε σοβαρή παράβαση , και θα του έλεγε :" Ή πληρώνεις 100.000 ευρώ πρόστιμο ή υποχρεώνεσαι σε 100ώρες κοινωνικής εργασίας σε νοσοκομείο".Θα τον έπαιρναν λοιπόν από το χεράκι και θα τον πήγαιναν ως προσωρινό βοηθό νοσηλευτή αποκλειστικά και μόνο σε σοβαρά περιστατικά τροχαίων.Να δει από κοντά νεαρά άτομα με κομμένα χέρια , πόδια , με λάμες στο σώμα τους , με καμμένα πρόσωπα που δεν επανέρχονται ούτε με 200 πλαστικές.Να καθήσει να τους φάει από κοντά στη μάπα για 100 ωρίτσες να μάθει την ιστορία τους και μετά άντε σπιτάκι σου αγόρι μου και κάνε οτι σε φωτίσει ο θεός.Στο επόμενο όμως παρόμοιο παράπτωμα , ούτε 100.000 πρόστιμο ή 100ώρες κοινωνική εργασία.Κατευθείαν φυλακή μη εξαγοράσιμη.Από τους 100 οι 99 θα είχαν έρθει στα συγκαλά τους και θα είχαν συμμορφωθεί.Υπάρχουν βέβαια πάντα και οι αμετανόητοι οι οποίοι πάντα θα κάνουν ότι τους λέει το ξερό τους το κεφάλι.Εκεί , κατευθείαν μέσα και αντιμετώπιση ως δολοφόνου.Γιατί ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.Αυτό με την κοινωνική εργασία γίνεται χρόνια στο εξωτερικό.Δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου.Και πολλά άλλα μέτρα , όπως πχ οτι σε αναγκάζουν να γίνεις υποχρεωτικά δωρητής οργάνων και πολλά άλλα.
Σε μερικές μέρες,ή μήνες , πάλι θα γίνει κάποιο σοβαρό τροχαίο με κάποιον διάσημο πάλι και θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.Και η ζωή συνεχίζετε....Ζωή σε λόγου μας....

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Δάκτυλος Νταή που άνοιξε το σχετικό νήμα για ξεκάρφωμα.
Ένας νέος βρώμικος πόλεμος εκτυλίσσεται υπογείως αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα,
μόλις λίγους μήνες μετά το διασυρμό και την ηθική εξόντωση γνωστού ράπερ στη Β. Ελλάδα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ελενη Λουκα, Πρεκας, Γαιτανος, Ειρηνη Μερκουρη, Αγγελος Αναστασιαδης, Τερλεγκας, Οικονομοπουλος, Νινο, Βελοπουλος και ποσους μπορει να ξεχναω...για να μην πω που καθε φορα που κανετε συγκεντρωση στο Συνταγμα, εχει υλικο για ΜΕΜΕΣ το Λουμπεν για μια δεκαετια

Άνετα...
Οι κομπλεξικοί κωλόφατσες που χωρίς να τους ενοχλεί κανείς,πηγαίνουν και ψήνουν Μεγάλη Παρασκευή,
για να "πικάρουν" με το νου τους,μία μετριοπαθέστατη θρησκεία που οι τακτικοί θαμώνες
των μυστηρίων είναι μ.ο. 60+ ετών.

Αντίστοιχους άθεους γραφικούς,μπορείς να βρεις σε κύκλους φεμινιστριών,μπαφάκηδων και λοιπών άπλυτων ΝΑΥΑΓΙΩΝ

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος ότι μετά το ματσακόνι που σε πέρασα :pipa3::pipa3::pipa3: θα κάνεις όνειρα γλυκά και απονήρευτα...:alivedick::alivedick::alivedick:
Το μυαλο σου πλαθει απο το τιποτα εναν ολοκληρο θεο, το ματσακονι δεν θα πλασει; Δεν πειραζει αγνη πσυχουλα μου, οσο εγω θα κοιμαμαι εσυ θα τον παιζεις με το "ματσακονι"

ΥΓ τελικα θα μου απαντησεις η θα κανεις παλι κοκοκο ρε αρχιδατε;
Συναδει το προφιλ του αγνου χριστιανουλη με αυτο του μπουρδελιαρη;
Τα λες αυτα στον παπα που σε εξομολογει η ειστε λιγο "σκυψε ευλογημενη";

Συνημμένα

• dvfv.jpg
    dvfv.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 27

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.730
Πόντοι
3.656
Δεν χρειαζεται να σε ξερω ΓΤΧΣ, φαινεται απο το ξεπλυμα που εκανες στον ασυνειδητο τι τρομπας εισαι. Και φυσικα επιχειρηματα μηδεν. Μονο αμπελοφιλοσοφιες και βρισιες.

Κι επειδη εισαι σκατομαλακας, σου ευχομαι να σου λιωσει καποιον δικο σου ανθρωπο ενας τετοιος γκαζακιας να δουμε εαν θα κανεις την κωλοτουμπα η αν θα λες τα ιδια. Βοδι.

τυπε τζαμπα ευχεσαι να σκοτωθει καποιος δικος του ανθρωπος του stratos karamanis :confused: :confused::confused:
ο τυπος δεν εχει κανενα δικο του ανθρωπο στη ζωη :confused::confused::confused:

ξανθοπουλος0.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
ηθελε κότερα, ελικόπτερα και οικόπεδα.....
οικοπεδο παντως πηρε...αυτο με τα κυπαρισσια γυρω γυρω...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω λεω να σταματησετε τα γαμοσταυρίδια και να επικεντρωθείτε στο περιστατικό και τη συζητηση που προκαλείται από αυτό.
Ειπα δεν θα σχολιάσω το θεμα,γι'αυτο και θα περιγραψω μερικές δικές μου εμπειρίες.
-Ειχα στα νιάτα μου CELICA διλιτρη,εκείνη την εποχη -1992-αμαξι αστερι.Μια φορά πηγα να την πατησω απο μεθυσι-κλεισαν τα ματια μου- και μετα ημουν Παναγία.Ποτέ δεν μπηκα σε άλλο αμαξι,παντα οδηγούσα εγω.
-Στις Βρυξέλλες που εμεινα 3 χρόνια,οδηγησα παρα πολλά αμαξια, το καλύτερο ολων μια PANAMERA του γείτονα και πηγα Λουξεμβούργο, γυρω στα 400 χλμ να παω και να ερθω.Το αμαξι με πηγαινε,δεν το πηγαινα εγω,ειχα βαλει και στις ευθείες τον αυτοματο ,μονο που δεν εβλεπα σειρες στο ταμπλετ!Το ανοιξα μεχρι 160 σε ευθεία -για όσους ξερουν ο Ε-411 ειναι μια ατελείωτη ευθεία- οταν στην εξωτερική με περναγανε σαν σταματημενο.Δεν παρασυρθηκα και δε ζηλεψα τους μαλακες που πηγαίνανε με 250+.Αλλα ημουν και 47 χρονων τοτε.
-Οδηγησα και ΜΑΚΑΝ και Aston Martin χειροποίητο.Τα σεβόμουν όμως και δεν τα ζοριζα.
Συμπερασματικά,με το τιμόνι μαλακίες δε χωράνε,απο τη μια στιγμη στην αλλη γινεται το κακό....

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Tι λες ρε μπαζουκας που θα μας βγαλεις ολους δολοφονους; Για κουνα την κεφαλα σου γιατι πρεπει να εχει φυγει ο εγκεφαλος απο την θεση του. Το ξερω οτι εχει γεμισει η κοινωνια με ασυνειδητα γαιδουρια αλλα υπαρχουν και καποιοι που εχουν μαθει να σεβονται.

Οπως εσυ που συγκρατεισαι βλεπω σε ενα αβαταρ ενος φορουμ.
Σκεψου τι θα γινει αν παρεις καμια εξουσια και καμια πορσε εσυ.
Τετοιο σεβασμο μιλαμε.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
RIP στην ψυχή σου παίχτη και ευχαριστούμε που δεν πήρες κάποιον άδικα. Σκατά στο λαιφσταϊλ και τη μουσικη που εκπροσωπούσες.Κάτι τέτοιοι σαν εσένα εκπορνεύουν τις νέες ελληνίδες λες και στην Ελλαδίτσα κόβουμε χρήμα σαν την αμερική. Οι έλληνες κάθε ηλικίας δεν γαμάμε ωραίες ελληνίδες γιατι από μικρές θέλουν παρτούζες με ποδοσφαιριστές και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στη μύκονο σε ΚΟΤΕΡΑ και ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.Σκατά στη σκουπιδομουσική σας που δεν έχει σχέση με το ραπ και rnb και τα φλεξ με ψέυτικα ρόλεξ και αλυσίδες.Η Ελλάδα δεν είναι και δεν θα γίνει Αμερική να έχουν και οι ελληνιδες τις αντιστοιχες απαιτήσεις

ΥΓ .Όσοι είμαστε petrolhead πρέπει να ξέρουμε πότε πρέπει να τρεξουμε και πως να τρέξουμε.Πρέπει να ξέρουμε τα όρια μας και του αυτοκινήτου μας.Αυτός που μεθάει και όποιον πάρει ο χάρος καλά να πάθει

Η μαλακια βαράει κόκκινα.

κοντρακιας αρα με «200 στη στροφη με πορσε μαμα» που πας ρε μαντκλιπ

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Άνετα...
Οι κομπλεξικοί κωλόφατσες που χωρίς να τους ενοχλεί κανείς,πηγαίνουν και ψήνουν Μεγάλη Παρασκευή,
για να "πικάρουν" με το νου τους,μία μετριοπαθέστατη θρησκεία που οι τακτικοί θαμώνες
των μυστηρίων είναι μ.ο. 60+ ετών.

Αντίστοιχους άθεους γραφικούς,μπορείς να βρεις σε κύκλους φεμινιστριών,μπαφάκηδων και λοιπών άπλυτων ΝΑΥΑΓΙΩΝ
Ετσι το μεταφραζεις εσυ, δεν σημαινει οτι εχεις και δικιο. Οχι οτι δεν υπαρχουν ναυαγια κι εκει, αλλα τουλαχιστον η αναρχοαριστερατζα εχει βγαλει και 5-10 ανθρωπους του πνευματος παραπανω απο την ακροδεξια.

Ονοματα παντως δεν εγραψες. Εγω εγραψα καμια δεκαρια καιχωρις πολλη σκεψη.

ΥΓ γιατι να μην ψησουν Μεγαλη Παρασκευη; Απαγορευεται για τους πιστους. Δεν ειναι χαζο να ακολουθησουν ενα εθιμο μιας θρησκειας που δεν τους εκφραζει; Εσυ νηστευεις στο Ραμαζανι απο σεβασμο σε μια θρησκεια που δεν ακολουθεις; Αλλα προφανως θελετε να ειστε το κεντρο του συμπαντος και να συμπεριφερονται ολοι με βαση τα δικα σας πιστευω.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Θα ξεχασω εγω τυπο που εβγαινε σε παραθυρο ευαγγελατου με κερι που αναβε μονο του για να αποδειξει οτι δεν υπαρχει θεος που αναβει το αγιο φως.
100 φορες καλυτερο χαζι η λουκα

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Τετοιο σεβασμο μιλαμε
Τετοιο σεβασμο μιλαμε.
ΝΕΤΙ; Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κανω καγκουριες αμα οδηγησω Πορσε; Μαντεψε....εχω οδηγησει (οχι δικη μου). Απλα υποθεσεις που σε βολευουν κανεις. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Θα ξεχασω εγω τυπο που εβγαινε σε παραθυρο ευαγγελατου με κερι που αναβε μονο του για να αποδειξει οτι δεν υπαρχει θεος που αναβει το αγιο φως.
100 φορες καλυτερο χαζι η λουκα
Οκ οτι πεις χαχαχα....ο τυπος παντως απεδειξε οτι το αγιο φως ειναι απατη, οχι οτι δεν υπαρχει ο θεος. Βασικα δεν αποδειχθηκε ποτε οτι ο θεος υπαρχει, ωστε να προσπαθησει να αποδειξει το αντιθετο. :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom