alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, μόνοστο αμαξι ?
Ναι, μόνοστο αμαξι ?
πως κι ετσι, παιζουν τα τουρκικα εκει ?Ναι, μόνο
Οχι, ειμαι και στο σκαιπ και μιλαω με την κολομπιαναπως κι ετσι, παιζουν τα τουρκικα εκει ?
να σου πω, κανεις τσεκ θρεντ κατρινας γι'αυτο αργεις ?
μιση απαντηση, αλλα οκ.Οχι, ειμαι και στο σκαιπ και μιλαω με την κολομπιανα
Τωρα σου μιλαω επειδη πηγε για κατουρημα
Όχι ρε Άλεξ.Συμπεριλαμβανομαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπιζω οχι
Κανα τετραμηνο?μιση απαντηση, αλλα οκ.
τι λεει η κολομπιανα, ποσο καιρο την εχεις στο σαλιαρισμα ?
την εχεις παιξει για παρτη της η' ακομα ?Κανα τετραμηνο?
o ναπολεων εισαιΣυμπεριλαμβανομαι?
Εγραφε στιχους με βαθυ κοινωνικο μηνυμαΈνας τρελάρας με συμπεριφορά καθυστερημένου και μόνες αξίες στη ζωή τα ναρκωτικά και τα χαϊλίκια έφαγε το κεφάλι του και όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτό, ενώ η είδηση του χαμού ενός φωστήρα που συνέβαλλε στον πολιτισμό περνάει στα ψιλά.
ΟΚ μάγκες, πολύ ασχοληθήκαμε με τον τύπο. Κρίμα διότι ήταν νέος αλλά ως εκεί. Σιγά τον φελλό κατά τα άλλα (το "ο νεκρός δεδικαίωται" που κάποιοι ίσως σπέυσουν να μου θυμίσουν δεν σημαίνει αυτό που μπορεί να νομίζουν). Άλλος ένας της νέας καγκουροσχολής των κρετίνων που πουλάνε κλανιές στα πιτσιρίκια. Σκέτη επιφάνεια και διανοητική, μόνιμη, νεκροφάνεια.Εγραφε στιχους με βαθυ κοινωνικο μηνυμα
Οι οδηγοί τέτοιων αυτοκινήτων θα μπορούσαν να είναι ( ή σωστότερα θα έπρεπε να είναι) επαγγελματίες οδηγοί αγώνων και απλά να υπάρχουν συνοδηγοί αστυνομικοί(υπάρχουν οδηγοί σε αυτά τα σώματα, λεωφορεία, κλούβες ματ, πυροσβεστική). Τι σωστότερο να τα οδηγεί κάποιος που ασχολείται με την ταχύτητα και τους αγώνες.Τώρα λέει συζητάνε την επανασύσταση της ομάδας Σ όταν την κατάργησαν δεν σκέφτηκαν ότι αυτό το φαινόμενο δεν θα σταματούσε ... Στόλο πάντως μπορούν να βρουν πάλι από κατασχεμένα δεν ξέρω αν υπάρχουν άνθρωποι να μπορούν να τα οδηγήσουν....
Υπάρχει νομικό θέμα πολίτης δεν μπορεί να οδηγήσει αστυνομικό όχημα από την άλλη ίσως υπάρχουν σε άλλες υπηρεσίες αξιόλογοι οδηγοί ίσως με κάποια εκπαίδευση τέλος πάντων πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί με την παιδεία που υπάρχει στον Έλληνα οδηγό αυτό σίγουρα δεν τελειώνει εδώΟι οδηγοί τέτοιων αυτοκινήτων θα μπορούσαν να είναι ( ή σωστότερα θα έπρεπε να είναι) επαγγελματίες οδηγοί αγώνων και απλά να υπάρχουν συνοδηγοί αστυνομικοί(υπάρχουν οδηγοί σε αυτά τα σώματα, λεωφορεία, κλούβες ματ, πυροσβεστική). Τι σωστότερο να τα οδηγεί κάποιος που ασχολείται με την ταχύτητα και τους αγώνες.
μας εχει ταραξει στην ποιοτητα ο πιμποδικηγορος.Eυχαριστώ το bou που μετά τον ρώσοποντ τσούλφα,έμαθα ακόμη μία μεγάλη προσωπικότητα του youtube