Νέα

Σοβαρό πρόβλημα... Βοηθείστε όσοι γνωρίζετε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitristhe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitristhe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ψάχνω μία κοπέλα να την πέσει σε έναν φίλο μου στα σοβαρά. Έχει πολλά προβλήματα και έχω την άδεια του πατέρα του αλλά και ειδικο ψυχολόγο που ρώτησε. Έβαλε λοιπόν εμένα να βοηθήσω. Φυσικά διαθέτει και χρήματα για αυτό το σκοπό. Αλλά πρέπει να μην καταλάβει κάτι αυτός. Ξέρει κανείς που μπορώ να ψάξω? παρακαλώ μην ρωτήσετε κάτι σχετικα με τον φίλο μου. Για να φτάνουμε σε αυτό το σημείο είναι σοβαρό.
και σας παρακαλώ απαντήστε με σοβαρότητα....ευχαριστώ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τοσο τυροπιτας ειναι ο φιλος σου που νομιζει οτι με αυτο τον τροπο θα βρει γκομενα?πλακα μας κανεις man?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ ο ψυχολογος ειπε ναι μια χαρα οτι καλυτερο να του βρειτε μια που να ειναι μαζι του επειδη την πληρωνετε κ αυτος να ζει σε αυταπατες?

γουοοοοοοοοοτ? :idiot:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε φιλε να γαμισει θελει ο φιλος ή να κανει σοβαρη γνωριμια?γιατι εδω το σαιτ ειναι για γαμισια κτλ κτλ.διαφορετικα απευθυνσου σε γραφειο συνηκεσιων...επισης αν οφ ιλος σου δεν την παλευει ας αρχισει κανα γυμναστηριο,κολυμπι,τσαρκεσ στου ψυρρη και μαλλον θα βρει αυτ που ψαχνει.....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ψάχνω μία κοπέλα να την πέσει σε έναν φίλο μου στα σοβαρά. Έχει πολλά προβλήματα και έχω την άδεια του πατέρα του αλλά και ειδικο ψυχολόγο που ρώτησε. Έβαλε λοιπόν εμένα να βοηθήσω. Φυσικά διαθέτει και χρήματα για αυτό το σκοπό. Αλλά πρέπει να μην καταλάβει κάτι αυτός. Ξέρει κανείς που μπορώ να ψάξω? παρακαλώ μην ρωτήσετε κάτι σχετικα με τον φίλο μου. Για να φτάνουμε σε αυτό το σημείο είναι σοβαρό.

Προσεξε καλα γιατι μου εχει τυχει μια παρομοια περιπτωση με συγγενικο μου προσωπο. Αν το ατομο εχει εμμονες και ψυχολογικα προβληματα τα πραγματα μπορουν να παρουν απροβλεπτη τροπη. Τι ειδους προβληματα εχει ο φιλος σου?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ρε σύ δε θέλει να βρεί γκόμενα, αλλά απλά να μαμήσει. Απλά ψάχνει κάποια με υπομονή φαντάζομαι γιατί ένα τέτοιο παιδί θα είναι προβληματικό στο σέξ.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Aποκλείεται επαγγελματίας ψυχολόγος να ενέκρινε τέτοιο πράγμα.

Βοήθησε τον φίλο σου να βρει γκόμενα κάνοντάς του κάποιο κονέ , μη διοργανώνεις σκευωρίες.ʼσε που καμία δε θα δεχτεί.Εναλλακτικά γνωστοποίησέ του τον κατάλογο του σάιτ.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
onefus τους κάνει καλό ρε σύ. Εδώ εμείς αν δε μαμήσουμε τρελαινόμαστε πρός στιγμήν!
Ξέρω κ εγώ ότι τους πάνε να μαμήσουνε. Τό θέμα είναι ποιές κοπέλες θα τους κάτσουν και αν με τόσα ψυχοφάρμακα μπορεί να γίνει το ποθούμενο!

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Η οντως το προβλημα του (φιλου) ......η πολυ σοβαρο.........
Η μολις διαβασα αλλη μια  :jerking: τροπο να παρει καλες πληροφοριες καποιος για να γαμησει... :idiot:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1ον:δεν είπες πόσο χρονών είναι ο φίλος σου...
2ον:εδώ είναι site για πουτάνες...
3ον:αν θέλει να γαμήσει απλά...καλώς,αν όμως θέλει σοβαρή σχέση στον...Τζων Πάπας....
Πάντως θα συμφωνήσω με 1 φίλο παραπάνω πως θέλει προσοχή το θέμα του φίλου σου....
Good Luck......

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
πολλα παλλικαρακια ευνουχιζονται σεξουαλικα με διαφορες εμμονες ιδεες των γονεςων με αποτελεσμα να μενουν αγαμητα-γνωριζω περιπτωση που φιλος φιλου μου ειχε να γαμησει 4 χρονια-μετα το ριξε στα ξυδια και εγινε μεγαλυτερος τυροπιτολακαμας.ΠΙΚΡΗ αληθεια MAGKES

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ειναι πραγματικα κριμα να εμφανιζονται ανα τακτα χρονικα διαστηματα τετοια μηνυματα-εκκληση για βοηθεια (συνηθως πρωτοεμφανιζομενου μελους) ετσι για να σπασουν καποιοι πλακα...ολοι ειναι εδω καλοπιστοι και καλοπροαιρετοι και εκει πατανε καποιοι ανεγκεφαλοι/ες...(προταση ειδικου επιστημονα-ψυχολογου για ευρεση πληρωμενης γκομενα- ημαρτον ρε φιλε! Τουλαχιστον ας ειναι η μαλακια πιο πιστευτη...)

και το χειροτερο; οταν καποιος θα ποσταρει ενα οντως ζωτικης σημασιας θεμα, πλεον οι περισσοτεροι θα τον αγνοησουν...

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι πραγματικα κριμα να εμφανιζονται ανα τακτα χρονικα διαστηματα τετοια μηνυματα-εκκληση για βοηθεια (συνηθως πρωτοεμφανιζομενου μελους) ετσι για να σπασουν καποιοι πλακα...ολοι ειναι εδω καλοπιστοι και καλοπροαιρετοι και εκει πατανε καποιοι ανεγκεφαλοι/ες...(προταση ειδικου επιστημονα-ψυχολογου για ευρεση πληρωμενης γκομενα- ημαρτον ρε φιλε! Τουλαχιστον ας ειναι η μαλακια πιο πιστευτη...)

+1000

και το χειροτερο; οταν καποιος θα ποσταρει ενα οντως ζωτικης σημασιας θεμα, πλεον οι περισσοτεροι θα τον αγνοησουν...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1

+10000

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6

ρε φιλε ...απλοι ανθρωποι ειμαστε κι εμεις...

αν ψαχνεις για κανεναν προαγωγο ...μαλλον σε λαθος κοσμο απευθυνεσαι,,,,

OP
OP
D

dimitristhe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι για πολλούς πιο πάνω αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι η ζωή.
Αν ήθελα να γελάσω δεν χρειαζόταν να κάτσω να γράψω κατι τέτοιο.
Για το πρόβλημα αυτό έγινα μέλος.
Λοιπόν η ιστόρία είναι πραγματική σε κάθε στοιχείο. Όντως ρωτήθηκε ψυχολόγος και συμφώνησε. Το παιδί δεν παίρνει χάπια και είναι 22 ετών. Στην ουσία μπορει να θέλει κάτι περισσότερο από μία γνωριμία. Δεν συμφωνεί στον αγοραίο έρωτα.
Και η αρχική ιδέα είναι να βρεθεί μία κοπέλα, να την φλερτάρει, να βγούν ένα ραντεβού και μετά ανάλογα τι θα δεχτεί η κοπέλα. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο τέτοιο γραφείο. Τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως και τους κακοήθεις τύπους που χωρίς να χρειάζεται απάντησαν μάλλον για να γελάσουν οι ίδιοι.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ρε ψευτο μαγκιτη του φορουμ που κανεις τον ηθικολογο...Φαρισαιε του κερατα ελα εδω μισο λεπτακι να σου πω...Απο τη μια εχει σοβαρο προβλημα ο φιλος και απο την αλλη με το''μαρουλακι''επειδη το φυσαει θελει να του φερουμε μουνι στο πιατο?ποσα λεφτα σου πηρε ο ψυχολογος αν υποτιθεται οτι πηγες για να σου πει αυτες τις πιπες?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τελικα εχεις ενα φιλο τυροπιτα!να τον χαιρεσαι.δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι(ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΤΟ)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Έβαλε λοιπόν εμένα να βοηθήσω.
Δηλαδη φιλε οταν εσυ καλεισαι να βοηθησεις καποιον που εχει προβληματα σοβαρα(αποτι λες!)μπαινεις σε ενα site και ζητας βοηθεια και εσυ με τη σειρα σου απο αλλους?
Ποσο χρονω εισαι dude?

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδια αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο. Έγραψε κάτι και οποιος μπορει να βοηθήσει ας βοηθήσει. Όποιος δεν θέλει ας μην απαντάει καθόλου. Ας μην ειρωνευόμαστε τα πάντα. Αγνοήστε τον αν νομίζετε ότι κάνει πλάκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom