Νέα

Σοβαρό πρόβλημα... Βοηθείστε όσοι γνωρίζετε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitristhe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
τα ''χαιλικια''και οι ειρωνιες με τον ''λουκουμα''φιλο που ''φυσαει''το χρημα και την εχει δει καπως αλλου αυτος και ο τυροπιτας φιλος του να πανε σε καναν τραβελο να φανε κανα μανικι αφου δεν μπορουν να μαμησουν.Αλλα μαλλον περι ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗΣ ΦΑΡΣΑΣ(κυριολεκτικα και ''μεταφορικα'' προκειται)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Για το πρόβλημα αυτό έγινα μέλος.
Νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με κανα 12χρονο που σπαει πλακα με το να φτιαχνει τετοια ποστ.
Σε περιπτωση που ειναι ενηλικας και οντως ειναι αληθινο το προβλημα τοτε εχουμε να κανουμε με issues που φτανουν μεχρι και το βαθμο της βλακειας.
Να γινεσαι μελος σε site για μπουρδελα και να μιλας για συναισθηματικα και αλλα απωθημενα  που εχουν να κανουν με σοβαροτατες ψυχικες διαταραχες.
Οταν αρωστησει ο φιλος απο γριπη εσυ τι κανεις?Μπαινεις σε site  για "στοιχημα" και ρωτας τι αγωγη να ακολουθησεις?

Επισκέπτης
ας κλιδοσει καπιος operator το thread.....εχει καταντισει λαικι!!!αχχαχαχαχαχααχχα!!!!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Λυπάμαι για πολλούς πιο πάνω αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι η ζωή.
Αν ήθελα να γελάσω δεν χρειαζόταν να κάτσω να γράψω κατι τέτοιο.
Λοιπόν η ιστόρία είναι πραγματική σε κάθε στοιχείο. Όντως ρωτήθηκε ψυχολόγος και συμφώνησε. Το παιδί δεν παίρνει χάπια και είναι 22 ετών. Στην ουσία μπορει να θέλει κάτι περισσότερο από μία γνωριμία. Δεν συμφωνεί στον αγοραίο έρωτα.
Και η αρχική ιδέα είναι να βρεθεί μία κοπέλα, να την φλερτάρει, να βγούν ένα ραντεβού και μετά ανάλογα τι θα δεχτεί η κοπέλα. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο τέτοιο γραφείο. Τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως και τους κακοήθεις τύπους που χωρίς να χρειάζεται απάντησαν μάλλον για να γελάσουν οι ίδιοι.

να του προτεινουμε τη "γυμναστρια 2006" απο το zoo.gr
(θεμα συζητησης προηγουμενων ημερων)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ρε ψευτο μαγκιτη του φορουμ που κανεις τον ηθικολογο...Φαρισαιε του κερατα ελα εδω μισο λεπτακι να σου πω...Απο τη μια εχει σοβαρο προβλημα ο φιλος και απο την αλλη με το''μαρουλακι''επειδη το φυσαει θελει να του φερουμε μουνι στο πιατο?ποσα λεφτα σου πηρε ο ψυχολογος αν υποτιθεται οτι πηγες για να σου πει αυτες τις πιπες?
Προτεινω να απαντησει στο ερωτημα μου και να μη μας δουλευει ψιλο γαζι

OP
OP
D

dimitristhe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να σβήσω αυτό το θέμα και πώς??
μερικοί από εδώ με προσβλητικά names ξέχασαν να αναρωτηθούν πολλά πράγματα αλλά οκ. Δεν με ενδιαφέρει.Ούτε τόνους δεν ξέρουν να βάλουν. Και έξυπνε που θα βρω τέτοια κοπέλα αν δεν ρωτήσω τους ανθρώπους που ασχολούνται με παρόμοια θέματα? Ξέρεις δεν μπορώ να βγω στο δρόμο και να αρχίζω να φωνάζω.
Και ναι έχω πολλά φράγκα. Έχεις τόσο μεγάλο κομπλεξ με τα λεφτά?
Δείξε μου τις γυναίκες που πας να σου πω τι άνδρας είσαι..Δικό μου για σένα.
Θεωρώ θυγμένο αυτό το θέμα με άσχημους χαρακτηρισμούς και θα ήθελα παρακαλώ πολύ να κλείσει.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μπορώ να σβήσω αυτό το θέμα και πώς??
μερικοί από εδώ με προσβλητικά names ξέχασαν να αναρωτηθούν πολλά πράγματα αλλά οκ. Δεν με ενδιαφέρει.Ούτε τόνους δεν ξέρουν να βάλουν. Και έξυπνε που θα βρω τέτοια κοπέλα αν δεν ρωτήσω τους ανθρώπους που ασχολούνται με παρόμοια θέματα? Ξέρεις δεν μπορώ να βγω στο δρόμο και να αρχίζω να φωνάζω.
Και ναι έχω πολλά φράγκα. Έχεις τόσο μεγάλο κομπλεξ με τα λεφτά?
Δείξε μου τις γυναίκες που πας να σου πω τι άνδρας είσαι..Δικό μου για σένα.
Θεωρώ θυγμένο αυτό το θέμα με άσχημους χαρακτηρισμούς και θα ήθελα παρακαλώ πολύ να κλείσει.

απογοητευτηκες απο το οτι δεν τσιμπησαμε; δεν πειραζει, ελα μια αλλη φορα με πιο...πιασαρικο θεματακι μαστορα της ψυχοθεραπειας...Α! και αν μια στο εκατομμυριο
δεν κανεις πλακα, αφου εχεις τοσα λεφτα σου συστηνω να πληρωσεις και να πας το φιλαρακι σου σε ειδικους που δεν παραβιαζουν καθε κανονα δεοντολογιας. Καλη επιτυχια!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
...μπορείς να αγοράσεις γυναίκα για το φίλο σου, ένα ταξιδάκι μαζί του προς το Ανατολικό μπλοκ για μια βδομάδα και απανωτά dates με τις καλλίτερες της αρεσκείας του.
Λεφτά αισθήματα να έχεις για τον αγαπητό σου φίλο και θα την βρείτε την άκρη εκτός κι αν είναι γκαγκάου τελείως οπότε καλλίτερα με την αρετή τη χούφτα παρά να φορτωθεί τίποτα πιο χοντρό.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
απογοητευτηκες απο το οτι δεν τσιμπησαμε; δεν πειραζει, ελα μια αλλη φορα με πιο...πιασαρικο θεματακι μαστορα της ψυχοθεραπειας...Α! και αν μια στο εκατομμυριο
δεν κανεις πλακα, αφου εχεις τοσα λεφτα σου συστηνω να πληρωσεις και να πας το φιλαρακι σου σε ειδικους που δεν παραβιαζουν καθε κανονα δεοντολογιας. Καλη επιτυχια!
θα σου ελεγεα ΑΓΑΜΗΤΕ τυροπιτα οτι δεν τσιμπησαμε με την πλακιτσα που δηθεν εσυ και καποιος σπυριαρης φιλαρακος σου φαντασιωνεται-εισαι το λιγοτερο γλοιωδης και ελεεινος και αν σου δειξω μουνια που εχω γαμησει θα βαρας μαλακια στον ψυχιατρο θυμα της αγαμιας

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
θα σου ελεγεα ΑΓΑΜΗΤΕ τυροπιτα οτι δεν τσιμπησαμε με την πλακιτσα που δηθεν εσυ και καποιος σπυριαρης φιλαρακος σου φαντασιωνεται-εισαι το λιγοτερο γλοιωδης και ελεεινος και αν σου δειξω μουνια που εχω γαμησει θα βαρας μαλακια στον ψυχιατρο θυμα της αγαμιας
το μηνυμα ειναι για τον dimitristhe και οχι για τον stunt

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Kαι οσο αφορα τους τονους βαλε τονους στο forum και εξω μην γαμας-δεν χρειαζεται να χαλασεις την πιατσα εσυ και ο ψυχακιας ανωμαλαρας φιλαρακος σου

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Μπορεί να την έχει όποτε θέλει όπως θέλει όπου θέλει να τη φλερτάρει άφοβα και να αποφεύγει τις βαρετές συζητήσεις για γάμους/ πονοκέφαλο κλπ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Λυπάμαι για πολλούς πιο πάνω αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι η ζωή.
Αν ήθελα να γελάσω δεν χρειαζόταν να κάτσω να γράψω κατι τέτοιο.
Λοιπόν η ιστόρία είναι πραγματική σε κάθε στοιχείο. Όντως ρωτήθηκε ψυχολόγος και συμφώνησε. Το παιδί δεν παίρνει χάπια και είναι 22 ετών. Στην ουσία μπορει να θέλει κάτι περισσότερο από μία γνωριμία. Δεν συμφωνεί στον αγοραίο έρωτα.
Και η αρχική ιδέα είναι να βρεθεί μία κοπέλα, να την φλερτάρει, να βγούν ένα ραντεβού και μετά ανάλογα τι θα δεχτεί η κοπέλα. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο τέτοιο γραφείο. Τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως και τους κακοήθεις τύπους που χωρίς να χρειάζεται απάντησαν μάλλον για να γελάσουν οι ίδιοι.

Ρε συ δημητράκη αγορι μου, δεν ειναι ουτε το σάιτ
ουτε το ιντερνετ για τετοια πραματα που απτονται
ψυχοθεραπειας κλπ.

Προτείνω, να πας το φιλαρακι σου με τροπο
σε ενα καλο ψυχιατρο' και οχι σε ψυχολογους και μ@λ@κιες.

Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom