Νέα

Σοβαρά και ευτράπελα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συνηθως δινω τη θεση μου απο μονη μου, εκτος κι αν ειμαι τρελααα κουρασμενη κ λουφαζω σε θεση παραθυρου κ κοιταω το υπερπεραν :rolleyes:

Ομολογώ ότι και αυτό μου κάνει εντύπωση (όπως τις προάλλες είπες ότι είσαι από χωριό)...σε είχα για πιο αλάνι...... :think: :think: :think: :think:

Παρεπιμπτόντως,εκτός από τον Μαροκιανό.....σήμερα στο λεωφορείο ήταν μια μαλάκω χοντρή,που μίλαγε με τον άνδρα της (προφανώς) και δεν έβαζε γλώσσα μέσα......μου έκανε το κεφάλι καζάνι.....αλλά είπα να κρατήσω χαρακτήρα..... :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Παρεπιμπτόντως,εκτός από τον Μαροκιανό.....σήμερα στο λεωφορείο ήταν μια μαλάκω χοντρή,που μίλαγε με τον άνδρα της (προφανώς) και δεν έβαζε γλώσσα μέσα......μου έκανε το κεφάλι καζάνι.....αλλά είπα να κρατήσω χαρακτήρα..... :sunglasses:

Toυ 'λεγε να πάει να δουλέψει μήπως;  :hmm:

Επισκέπτης
Toυ 'λεγε να πάει να δουλέψει μήπως;  :hmm:

Ούτε που κατάλαβα τι έλεγε.....και ο άνδρας της ο κακομοίρης δε μίλαγε.... :jerking:

αν ηταν χοντρος θα πηγαινες  :grin:

Άμα δε βρώμαγε,είχε μαλλιά,ίσια δόντια και ήταν κανονικός σε βάρος............και πάλι όχι.....δε γουστάρω Μαροκιανούς :birdman:

Επισκέπτης
Ποτε φιλε τζοκερ θα μαθει ο γραικος οτι στα ΜΜΜ πρεπει να περιμενει την αποβιβαση οσων θελουν να κατεβουν και υστερα να επιβιβαστει?
Τι μου θύμισες...
Κάτι ανάλογο με αυτοκίνητα.Πριν την κατασκευή της γέφυρας του Ρίου, στα φέρι-μποτ.
Εορταστικές ημέρες,είχε μεγάλη κίνηση και κάθε οδηγός περίμενε να έρθει η σειρά του να κάνει αναστροφή για να μπει με τον κώλο στο καράβι.
Έρχεται η σειρά μου και αρχίζω την αναστροφή.Μετακινώντας το αμάξι μου, άφηνα στιγμιαία κάποιον περιορισμένο ελεύθερο χώρο που κατείχα πριν.Ο οποίος όμως ήταν αναγκαίος σε μένα για να ολοκληρώσω την αναστροφή.
ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ οι παρακείμενοι οδηγοί μετακινούσαν τα αμάξια τους προς το δικό μου για να καταλάβουν τον χώρο και να πάρουν σειρά μετά από μένα η πριν από μένα ενώ η διαδικασία και η σειρά ήταν γνωστά.

Σταματάω.Κοιτάω στα μάτια την γυναίκα οδηγό που με προσέγγιζε πλαγιομετωπικά με κίνδυνο να ξυστούν τα φτερά μας.
Ψάρωσε, κοκκάλωσε και σταμάτησε.Ελέγχω από τους καθρέφτες αν έχω χώρο να ολοκληρώσω την αναστροφή.
Είχα και ξεκινώ πάλι.ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ξανά τα ίδια.Να καταλαμβάνουν πιθαμή προς πιθαμή χώρο εγκλωβίζοντας όχι μόνο εμένα αλλά και τους ίδιους!
ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!!.Οι λιμενικοί άφαντοι.
Σταματώ, κοιτώ την ηλίθια οδηγό που χαμογελούσε ένοχα.Κατεβαίνω κάτω και αρχίζω τις φωνές.
Ήματαν όλοι εγκλωβισμένοι και κανένας δεν μπορούσε να μπει στο καράβι.
Έκαναν πέρα και μπήκα.Και το έκαναν ΟΧΙ γιατί κατάλαβαν την ΒΛΑΚΕΙΑ τους.Αλλά γιατί στιγμιαία κατάλαβαν οτι οι ίδιοι δεν μπορούν να μπουν στο καράβι με την κατάσταση ως έχει.

Και εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του μεγάλου μονοδόντη θυμοσόφου Γ.Γ.:
                              [size=12pt] Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ![/size]

Επισκέπτης
                 Και εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του μεγάλου μονοδόντη θυμοσόφου Γ.Γ.:
                              [size=12pt] Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ![/size]

Αν εννοείς το ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ Γεωργίου.....που του εύχομαι να πεθάνει σύντομα γιατί είναι ότι πιο σκουπίδι,ότι πιο τιποτένιο υπάρχει στην ελληνική τηλέοραση......και την ντροπιάζει με το καλύτερο τρόπο ο γαμημένος....είσαι και συ ένας μικρός σκατομαλάκας (ποτέ δε θα φτάσει την μαλακία που κουβαλάει όσο και αν προσπαθήσεις),που χρησιμοποιείς φράσεις του.... :uglystupid:

Επισκέπτης
Ρε τώρα το δα αυτό....ο Γεωργίου είναι γενημένος το 1952....δηλαδή δεν είναι καν 60...... :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Εγώ τον είχα 70κατι πάντως..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά βέβαια....είναι τόσο κακόγουστος και οπισθοδρομικός που φαίνεται μεγαλύτερος..... :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εντάξει, εντάξει... πήγαινε να κάνεις καμιά φούσκα με τη μύξα σου τώρα..

Επισκέπτης
Εντάξει, εντάξει... πήγαινε να κάνεις καμιά φούσκα με τη μύξα σου τώρα..

Με σένα ρε μάγκα,τι θα γίνει;;; Θα παίξουμε ξύλο καμιά φορά;;;;; Μόνο στα πόδια σου δεν έχω πέσει για να κανονίσουμε ένα κωλοραντεβού..... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom