Ποτε φιλε τζοκερ θα μαθει ο γραικος οτι στα ΜΜΜ πρεπει να περιμενει την αποβιβαση οσων θελουν να κατεβουν και υστερα να επιβιβαστει?
Τι μου θύμισες...
Κάτι ανάλογο με αυτοκίνητα.Πριν την κατασκευή της γέφυρας του Ρίου, στα φέρι-μποτ.
Εορταστικές ημέρες,είχε μεγάλη κίνηση και κάθε οδηγός περίμενε να έρθει η σειρά του να κάνει αναστροφή για να μπει με τον κώλο στο καράβι.
Έρχεται η σειρά μου και αρχίζω την αναστροφή.Μετακινώντας το αμάξι μου, άφηνα στιγμιαία κάποιον περιορισμένο ελεύθερο χώρο που κατείχα πριν.Ο οποίος όμως ήταν αναγκαίος σε μένα για να ολοκληρώσω την αναστροφή.
ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ οι παρακείμενοι οδηγοί μετακινούσαν τα αμάξια τους προς το δικό μου για να καταλάβουν τον χώρο και να πάρουν σειρά μετά από μένα η πριν από μένα ενώ η διαδικασία και η σειρά ήταν γνωστά.
Σταματάω.Κοιτάω στα μάτια την γυναίκα οδηγό που με προσέγγιζε πλαγιομετωπικά με κίνδυνο να ξυστούν τα φτερά μας.
Ψάρωσε, κοκκάλωσε και σταμάτησε.Ελέγχω από τους καθρέφτες αν έχω χώρο να ολοκληρώσω την αναστροφή.
Είχα και ξεκινώ πάλι.ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ξανά τα ίδια.Να καταλαμβάνουν πιθαμή προς πιθαμή χώρο εγκλωβίζοντας όχι μόνο εμένα αλλά και τους ίδιους!
ΕΝΑ ΧΑΟΣ!!!.Οι λιμενικοί άφαντοι.
Σταματώ, κοιτώ την ηλίθια οδηγό που χαμογελούσε ένοχα.Κατεβαίνω κάτω και αρχίζω τις φωνές.
Ήματαν όλοι εγκλωβισμένοι και κανένας δεν μπορούσε να μπει στο καράβι.
Έκαναν πέρα και μπήκα.Και το έκαναν
ΟΧΙ γιατί κατάλαβαν την ΒΛΑΚΕΙΑ τους.Αλλά γιατί στιγμιαία κατάλαβαν οτι οι ίδιοι δεν μπορούν να μπουν στο καράβι με την κατάσταση ως έχει.
Και εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του μεγάλου μονοδόντη θυμοσόφου Γ.Γ.:
[size=12pt] Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ![/size]