Νέα

Σοβαρά και ευτράπελα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και; Σε χαλάει να σου μιλάνε στο πληθυντικό; Και γω πάντα στις γκόμενες στον πληθυντικό μιλάω & μου μιλάνε..... :sunglasses:

είναι που απευθύνονται σε σένα και στον φίλο σου που είναι μαζί σου :birdman:

Επισκέπτης
Τι να πω....εγώ πάντως άμα μου μιλάει κάποιος άγνωστος στον ενικό, τα παίρνω στο κρανίο.... :headbang: :headbang: :headbang:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ενώ,άμα σε πούνε μαλάκα,καμαρώνις σαν γύφτικο σκερπάνι; :think:
Το προτιμαω απο το κυριος παντως...Μεση λυση δεν υπαρχει δηλαδη? :huh:

Ισως φταιει οτι απο μικρος δεν ηθελα να γινω κυριος...Ηθελα να γινω ροκ σταρ :rockon: :rockon: :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε γαμώ την κηδεία μου......άλλο η 50αρα του 2010,άλλο η 50αρα του 1998 και άλλο η 50αρα του 1983.......ΕΛΕΟΣ.... :headbang:
Ωχ μωρε, χεσε μας, εσυ δεν ελεγες στο αλλο θρεντ οτι ο ελληνας δεν αλλαξε, παροτι επιασε 2011? Τωρα αλλαξε?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Υπαρχει αυτο, αλλα τι να πεις? :dunno: Φαντασου ενδιαφερον η ζωη τους
Με χαλαει παρα πολυ νιωθω σκουλικι...Οχι μονο οι γκομενες, ολοι θελω να μου μιλαν στον ενικο. Ειδικα αν με πουν κυριο, τα παιρνω ασχημα...

έχετε δίκιο κύριε Γιώργο ότι είναι κρίμα που οι ηλικιωμένοι στις μεγαλουπόλεις διασκεδάζουν με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε αστειευόμενος έγραψα τα περί οίκτου...συμπαθάτε με σας παρακαλώ...

[move]  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
έχετε δίκιο κύριε Γιώργο ότι είναι κρίμα που οι ηλικιωμένοι στις μεγαλουπόλεις διασκεδάζουν με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε αστειευόμενος έγραψα τα περί οίκτου...συμπαθάτε με σας παρακαλώ...

Help the aged,
one time they were just like you,
drinking, smoking cigs and sniffing glue

Επισκέπτης
Το προτιμαω απο το κυριος παντως...Μεση λυση δεν υπαρχει δηλαδη? :huh:

Ισως φταιει οτι απο μικρος δεν ηθελα να γινω κυριος...Ηθελα να γινω ροκ σταρ :rockon: :rockon: :rockon:

Και γω είμαι ροκ σταρ...γι'αυτό μπορώ να ντύνομαι ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ.... :birdman:

Ωχ μωρε, χεσε μας, εσυ δεν ελεγες στο αλλο θρεντ οτι ο ελληνας δεν αλλαξε, παροτι επιασε 2011? Τωρα αλλαξε?

Η 50αρα όμως είναι γενημένη το 1961....σκέψου με πόσους είχε πηδηχτεί τη δεκαετία του 80..... :birdman:

Επισκέπτης
Θα εχει πλακα να πεσουμε σε κουβεντα εμεις οι δυο :knuppel:

Πως θα με αναγνωρίσεις όμως; :sunglasses:

[move]  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:[/move]

Άμα τον λένε όντως Γιώργο......κρίμα,τον κακομοίρη....χάθηκε να τον λένε.....Αριστομένη;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τζωρτζ....στις γκόμενες,λες ότι λέγεσαι Γιώργος; :headbang:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Μια φορά στο μετρό ήταν μια τρελή και έβριζε ενώ κοίταγε εμένα  :jerking: Άλλαξα βαγόνι  :boobies:
Πάντως πολύ παρακμή στα ΜΜΜ , ζητιάνοι , ζάκια , πάκια , βρώμα!!!
1,40 το εισητηριο  :jerking: :jerking: . Μ αυτη την κατασταση δεν θα πρεπε να πληρωνουμε :zfuck: :zfuck: :pipa3: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
Πάντως άμα ήμουν γκόμενα,και ερχόταν κάποιος και μου έλεγε ότι λεγόταν Γιώργος θα του έριχνα χυλόπιτα.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Άμα ο άνδρας δε λέγεται Αριστομένης,Πολύδωρος,Πελοπίδας,Τηλέμαχος,Έκτωρ,Φαίδων,Νέστωρ,και τα λοιπά.....είναι για τα μπάζα..... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
συνηθως δινω τη θεση μου απο μονη μου, εκτος κι αν ειμαι τρελααα κουρασμενη κ λουφαζω σε θεση παραθυρου κ κοιταω το υπερπεραν :rolleyes:

σκηνικο:
γεματο το τρολλει, αδειαζει μια θεση κ καθεται ενας αλλοδαπος-πακιστανος κατι τετοιο. πρεπει να δουλευε οικοδομη κρινοντας απο τα ρουχα του. ο δολιος φαινοταν απιστευτα κουρασμενος. ο γερος απεναντι του-που καθοταν, αρχισε να του φωναζει επειδη καθησε ενω ενας αλλος σκατογερος ηταν ακομα ορθιος. ο πακις σηκωθηκε με τη μια κ καθησε ο παπαρης ο αλλος κ ειπε ευχαριστω στον αλλο τον γερο!! οχι στον δυστυχο που σηκωθηκε :headbang:

ε ειπα ενα 'πατε καλα?? αυτος σηκωθηκε αλλου πανε οι ευγενειες??' ε με αγριοκοιταξαν κ με κλασαν :P

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως άμα ήμουν γκόμενα,και ερχόταν κάποιος και μου έλεγε ότι λεγόταν Γιώργος θα του έριχνα χυλόπιτα.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Αυτο φταιει ρε πουστη μου? :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν πηγε ποτε εκει το μυαλο μου...

Δεν μου αρεσουν αυτα που προτεινες...Να λεω καλυτερα Steven?

Επισκέπτης
Αυτο φταιει ρε πουστη μου? :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν πηγε ποτε εκει το μυαλο μου...

Δεν μου αρεσουν αυτα που προτεινες...Να λεω καλυτερα Steven?

Εεεεεμ....έχεις και το πιο συνηθισμένο όνομα πανάθεμά σε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Λογικό είναι να ξενερώνει η γκόμενα...... :rockon:

Πάω να μπω σε λεωφορείο τώρα....άμα τύχει κάτι θα σας πω..... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom