Νέα

Σοβαρά και ευτράπελα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
συνηθως δινω τη θεση μου απο μονη μου, εκτος κι αν ειμαι τρελααα κουρασμενη κ λουφαζω σε θεση παραθυρου κ κοιταω το υπερπεραν :rolleyes:

σκηνικο:
γεματο το τρολλει, αδειαζει μια θεση κ καθεται ενας αλλοδαπος-πακιστανος κατι τετοιο. πρεπει να δουλευε οικοδομη κρινοντας απο τα ρουχα του. ο δολιος φαινοταν απιστευτα κουρασμενος. ο γερος απεναντι του-που καθοταν, αρχισε να του φωναζει επειδη καθησε ενω ενας αλλος σκατογερος ηταν ακομα ορθιος. ο πακις σηκωθηκε με τη μια κ καθησε ο παπαρης ο αλλος κ ειπε ευχαριστω στον αλλο τον γερο!! οχι στον δυστυχο που σηκωθηκε :headbang:

ε ειπα ενα 'πατε καλα?? αυτος σηκωθηκε αλλου πανε οι ευγενειες??' ε με αγριοκοιταξαν κ με κλασαν :P

Kαι εσυ φυσικα σηκωθηκες για να καθησει ο απιστευτα κουρασμενος πακης :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ε ειπα ενα 'πατε καλα?? αυτος σηκωθηκε αλλου πανε οι ευγενειες??' ε με αγριοκοιταξαν κ με κλασαν :P

έτσι σου πρέπει :sunglasses:

πάντως πρέπει να έπεσες στην εξαίρεση της εξαίρεσης, αφού δεν έχω δει ποτέ μου κουρασμένο πακιστανό :huh: όλη μέρα βολτάρουν με το κινητό στ'αυτί :huh: και όταν μπαίνουν στα ΜΜΜ τρέχουν σαν τον Άτο Μπόλτον ( Γιουσέιν Μπολτ my ass..:sunglasses: ) να καβατζώσουν θέση :jerking: ειλικρινά, δεν τους κόβει ιδιαίτερα :idiot: (εγώ στην θέση τους αφού θα καταλάβαινα ότι στην χώρα που έχω έρθει δεν με γουστάρουν, θα καθόμουν όρθιος για να μην προκαλώ :dunno: )

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγώ στην θέση τους αφού θα καταλάβαινα ότι στην χώρα που έχω έρθει δεν με γουστάρουν, θα καθόμουν όρθιος για να μην προκαλώ :dunno:
Kαι εγω τα ιδια, οχι μονο στα ΜΜΜ αλλα παντου θα κραταγα χαμηλο προφιλ. Πρεπει να ειναι ηλιθιοι :idiot:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαι εσυ φυσικα σηκωθηκες για να καθησει ο απιστευτα κουρασμενος πακης :grin:

ορθια ημουν.

έτσι σου πρέπει :sunglasses:

πάντως πρέπει να έπεσες στην εξαίρεση της εξαίρεσης, αφού δεν έχω δει ποτέ μου κουρασμένο πακιστανό :huh: όλη μέρα βολτάρουν με το κινητό στ'αυτί :huh: και όταν μπαίνουν στα ΜΜΜ τρέχουν σαν τον Άτο Μπόλτον ( Γιουσέιν Μπολτ my ass..:sunglasses: ) να καβατζώσουν θέση :jerking: ειλικρινά, δεν τους κόβει ιδιαίτερα :idiot: (εγώ στην θέση τους αφού θα καταλάβαινα ότι στην χώρα που έχω έρθει δεν με γουστάρουν, θα καθόμουν όρθιος για να μην προκαλώ :dunno: )

ποτε δεν εχω δει πακη να καθεται :S
ναι καλα αρχιδια. θα ημουν πτωμα κ θα σκεφτομουν οτι πρεπει να κατσω ορθια για να μην προκαλεσω.. δεν παιζει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ένα από τα ευτράπελα που μου 'χουν τύχει και δεν το πίστευα ήταν μια μέρα, έβρεχε θυμάμαι, περίμενα το λεωφορείο και ήρθε στην ώρα του!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το πιο ευτραπελο που μουχει τυχει ειναι να μου δινει ραντεβου ο νωντας

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ορθια ημουν.

ποτε δεν εχω δει πακη να καθεται :S
ναι καλα αρχιδια. θα ημουν πτωμα κ θα σκεφτομουν οτι πρεπει να κατσω ορθια για να μην προκαλεσω.. δεν παιζει.

αυτοί που έχουν πολύ σκούρο χρώμα δέρματος είναι Αφρικανοί και πράγματι συνήθως στέκονται όρθιοι :birdman:
οι πάκηδες κάθονται με το που θα αδειάσει θέση :headbang:
απλώς επειδή αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούν κατά ομάδες με την παρέα τους, στέκονται όρθιοι για να κουβεντιάζουν με τα φιλαράκια τους :sunglasses:
δεν υπάρχει περίπτωση να δεις μονάχο πάκη και να μην χτενίζει με το βλέμμα του το τρόλεϋ ώσπου να βρει θέση :sunglasses:

όσο για τα περί κούρασης, οι πάκηδες ξαναλέω ότι κατά τα φαινόμενα είτε ξεσκίζονται στις βόλτες μιλώντας στο κινητό, είτε πουλάνε παράνομη πραμάτεια στα πεζοδρόμια (δεν προτιμώνται για χειρονακτικές εργασίες).

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αυτοί που έχουν πολύ σκούρο χρώμα δέρματος είναι Αφρικανοί και πράγματι συνήθως στέκονται όρθιοι :birdman:
οι πάκηδες κάθονται με το που θα αδειάσει θέση :headbang:
απλώς επειδή αρκετοί από αυτούς κυκλοφορούν κατά ομάδες με την παρέα τους, στέκονται όρθιοι για να κουβεντιάζουν με τα φιλαράκια τους :sunglasses:
δεν υπάρχει περίπτωση να δεις μονάχο πάκη και να μην χτενίζει με το βλέμμα του το τρόλεϋ ώσπου να βρει θέση :sunglasses:

όσο για τα περί κούρασης, οι πάκηδες ξαναλέω ότι κατά τα φαινόμενα είτε ξεσκίζονται στις βόλτες μιλώντας στο κινητό, είτε πουλάνε παράνομη πραμάτεια στα πεζοδρόμια (δεν προτιμώνται για χειρονακτικές εργασίες).

μπορω να ξεχωρισω εναν μαυρο απο ενα πακιστανι χαλαρωσε..
ε κι εγω οταν ειμαι ορθια σε καθε σταση κοιταω μην αδειασε καμια θεση, ε και??

ο πακης παντως στο μαναβικο απεναντι μου δουλευει σα σκλαβος :-

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι οι πάκηδες είναι απ' τους πρώτους που σηκώνονται για να κάτσει καμιά γιαγιούλα ή παππούλης.

Επισκέπτης
Τι μου έτυχε σήμερα.....όχι σε ΜΜΜ.....αλλά στις τουαλέτες των μακ....μου την έπεσε ένας Μαροκιανός (πως λέγεται αυτός που είναι από το Μαρόκο).....και με ρώταγε αν παίζω ποδόσφαιρο..... :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι μου έτυχε σήμερα.....όχι σε ΜΜΜ.....αλλά στις τουαλέτες των μακ....μου την έπεσε ένας Μαροκιανός (πως λέγεται αυτός που είναι από το Μαρόκο).....και με ρώταγε αν παίζω ποδόσφαιρο..... :headbang:
Τι χτυπιεσαι ρε αβραμη....και αυτος πουτσα εχει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τον πηρες η δεν πας με μαροκιανους ρε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom