Νέα

Σοβαρά και ευτράπελα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν υπάρχει άλλο παρόμοιο νήμα να συγχωνευθούν.

Σήμερα το πρωί μπαίνει στο λεωφορείο ένας τυπάκος, μεσήλικας με ρομβοειδές σχήμα προσώπου, γυαλάκια, αραιό μαλλί "λοφίο" προς το ταβάνι, αστεία φάτσα, δικτυομένος με μπλου τουθ-ακουστικά.
Δεν υπήρχε θέση να καθήσει ωσπού αδειάζει μία δίπλα του και κάνει να κάτσει ενώ εκείνη την στιγμή είχε επιβιβαστεί πολύ κοντά του μία ανήμπορη γιαγιούλα με το μπαστουνάκι της.
Η κυρία που καθόταν στην διπλανή θέση του λέει "να κάτσει η γιαγιά".
Ο τυπάκος δυσανασχετεί και προχωρεί να στρώσει κώλο στο κάθισμα.
Η κυρία σηκώνεται επάνω και του επαναλαμβάνει σε ποιο έντονο ύφος.
Ο τυπάκος τα παρατάει,επανέρχεται στην φυσαρμόνικα του λεωφορείου όπου ακουμπάει και αρχίζει έναν παραληρηματικό μονόλογο για την γιαγιά:

"Ουουουου....η γιαγιααά...η γιαγιά τά΄φαγε τα ψωμιά της, εμείς να κάτσουμε...μπούρου-μπούρου-μπούρου η γιαγιά - μπούρου-μπούρου-μπούρου η γιαγιά...μπούρου-μπούρου-μπούρου..."

Εκείνη την στιγμή περνούσε από μπροστά του μία κυρία και ο τυπάκος την κοίταγε και μονολογούσε γυρεύοντας το δίκιο του!
Η κυρία τον κοίταξε μειδιώντας.

Μετά από λίγο το λεωφορείο πέρασε από μία εκκλησία.
Το ανθρωπάκι άρχισε να σταυροκοπιέται  :priest: και να μονολογεί "θρησκευτικά" για να το προστατεύσει ο Θεός.

Κάποια ανθρωπάκια θέλουν έναν Θεό αποκλειστικά για πάρτη τους...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ποτε φιλε τζοκερ θα μαθει ο γραικος οτι στα ΜΜΜ πρεπει να περιμενει την αποβιβαση οσων θελουν να κατεβουν και υστερα να επιβιβαστει?

Επισκέπτης
Οκ,από την εμφάνιση που περιγράφεις ο τύπος ήταν τρελός λογικά....αλλά και γω το θεωρώ μαλακία να δίνεις τη θέση σου στους ηλικιωμένους....είναι μεγαλύτερη προσβολή να σηκώνεσε για να κάτσει κάποιος γέρος ή κάποια γρία αν το καλοσκεφτείς....είναι σαν να του λες "είσαι γέρος/γριά και δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου".... ;)

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Οι ουρες στα ΜΜΜ και γενικως το σπρωξιδι που πεφτει οπου περιμενει κοσμος για κατι (ακομα και στην εκκλησια μεσα) ειναι τραγικη κατασταση στην Ελλαδα. Πριν λιγα χρονια ειχε σκοτωθει ενα πολυ μικρο παιδακι ετσι, μεσα στο σπρωξιδι το χασε η γιαγια, (γιαγια να σου τυχει) πηγε κατω απο το λεωφ]ορειο το παιδακι, ξεκινησε το λεωφορειο...παει το παιδακι!

....είναι σαν να του λες "είσαι γέρος/γριά και δε μπορείς να πάρεις τα πόδια σου".... ;)

Ενω ο γερος νομιζει οτι ειναι προσκοπακι ε? και θα τον προσβαλεις, τον προσβαλεις τον παπου αν τον εχεις να στεκεται ορθιος!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι ουρες στα ΜΜΜ και γενικως το σπρωξιδι που πεφτει οπου περιμενει κοσμος για κατι (ακομα και στην εκκλησια μεσα) ειναι τραγικη κατασταση στην Ελλαδα.
Για πειτε. Κανα χουφτωμα εχετε ριξει?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ενω ο γερος νομιζει οτι ειναι προσκοπακι ε? και θα τον προσβαλεις, τον προσβαλεις τον παπου αν τον εχεις να στεκεται ορθιος!
Ντροπη να ειμαστε γεροί, και να μην παραχωρουμε θεση σε ατομα που την εχουν αναγκη. Παππουδες-γιαγιαδες, εγγυες, ατομα με ειδικες αναγκες εχουν το δικαιωμα και βαση κανονισμων. Αν δειτε λεωφορεια και μετρο εχουν την σχετικη σημανση πανω απο τις θεσεις. Τωρα αν ειναι καμμια μαλακισμενη θειτσα αλλαζει το θεμα, εκει το μπινελικι προβλεπεται...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ντροπη να ειμαστε γεροί, και να μην παραχωρουμε θεση σε ατομα που την εχουν αναγκη. Παππουδες-γιαγιαδες, εγγυες, ατομα με ειδικες αναγκες εχουν το δικαιωμα και βαση κανονισμων. Αν δειτε λεωφορεια και μετρο εχουν την σχετικη σημανση πανω απο τις θεσεις. Τωρα αν ειναι καμμια μαλακισμενη θειτσα αλλαζει το θεμα, εκει το μπινελικι προβλεπεται...
Οταν ημουν φοιτητης το πασο απο πισω ελεγε να παραχωρεις τη θεση σου και σε παπαδες... :jerking:
Παλι καλα που κυκλοφορουν ολοι με κουρσαρες ή ελικοπτερα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εσένα γέρο σου έχει παραχωρήσει ποτέ κανείς την θέση του; :birdman:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Πριν λιγο καιρο περιμενω στην αποβαθρα να ερθει το τρενο. Ερχεται το τρενο. Υπηρχε μια θεση , αδεια . Ανοιγουν οι πορτες για να μπει ο κοσμος και ορμαει πιο γρηγορα και απο τον Μπολτ ,μια γρια για να προλαβει τη θεση φωναζοντας "εγω να κατσω που εχω τη μεση μου, ειμαι ανημπορη"
:2funny:

Επισκέπτης

Καλά εγώ έτσι και ήμουν γέρος και κάποιος μου παραχωρούσε τη θέση,θα τον άρχιζα στα μπινελίκια.... :tickedoff:

Εγώ πάλι,πιστεύω ότι παραχορώντας τη θέση σου σε κάποιον από δαύτους....είναι σαν να τους λες έμμεσα "γέρο" ή "ανάπηρε".....οπότε δεν το κάνω...... ;)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Οταν ημουν φοιτητης το πασο απο πισω ελεγε να παραχωρεις τη θεση σου και σε παπαδες... :jerking:
Παλι καλα που κυκλοφορουν ολοι με κουρσαρες ή ελικοπτερα...

εσένα γέρο σου έχει παραχωρήσει ποτέ κανείς την θέση του; :birdman:
Δεν παταω σε τρολευ-λεωφορεια μου την σπανε!

Αν πηγαινα ομως και μου συνεβαινε κατι τετοιο θα αυτοκτονουσα επιτοπου. Το προβλημα που εχω αυτον τον καιρο, ειναι οτι οταν παω να πιασω κουβεντα σε κανα γκομενακι, μου μιλαει στον πληθυντικο :headbang: :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Καλά εγώ έτσι και ήμουν γέρος και κάποιος μου παραχωρούσε τη θέση,θα τον άρχιζα στα μπινελίκια.... :tickedoff:

Εγώ πάλι,πιστεύω ότι παραχορώντας τη θέση σου σε κάποιον από δαύτους....είναι σαν να τους λες έμμεσα "γέρο" ή "ανάπηρε".....οπότε δεν το κάνω...... ;)

ασχέτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :sunglasses: γιατί και γω το'χω σκεφτεί αυτό (αλλά δεν το έχω εφαρμόσει) :sunglasses: άρα στην ουσία μου αρέσει και ο δικός μου τρόπος σκέψης :sunglasses:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ε ναι καλυτερα αστον να σωριαστει στο πατωμα, μην τον προσβαλεις :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λεωφορειο 608, πρωι, αλλα οχι νωρις, ηταν μισοαδειο. Συζηταγα με τον κολλητο μου τα κλασσικα. Γκομενες, πουτανες, μουνια, χυσια κλπ... Απο πισω καθοταν η κλασσικη θειτσα 50 χρονων. Οποτε σηκωνεται να κατεβει στη σταση και μας λεει "Πως μιλατε ετσι και γιατι βριζετε" και λοιπες μαλακιες. Εγω τη γραφω επιδεικτικα σταρχιδια μου και συνεχιζω. Οποτε μου λεει "μαλακισμενο, αλητη, αι στο διαολο" κλπ. Σηκωνομαι ορθιος απο αντανακλαστικο, εντωμεταξυ αυτη ειχε κατεβει και μου λεει "κατεβα κατω ρε, κατεβα". "Θα με δειρεις?" της λεω. Αυτη συνεχιζει "κατεβα κατω ρε". Οποτε εκει εκλεισε τις πορτες ο οδηγος και φυγαμε. Αυτα.  :dunno:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εκτος αν ειναι καμμια σαν την μανα μου που ειναι 73, και λεει κατι κουλα του στυλ "εχω μαζεψει και κατι λεφτα για οταν γερασω" ή το καλυτερο " τι λες ρε παιδι μου πεθανε ο ταδε? 80 χρονων? Πω πω νεος ανθρωπος" :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ε ναι καλυτερα αστον να σωριαστει στο πατωμα, μην τον προσβαλεις :2funny:

οφ τόπικ πληροφορία, αλλά είναι κοινός τόπος ότι πολλοί γέροι-γριές μπαίνουν σε τρόλεϋ και λεωφορεία για να βολτάρουν, δηλ. πάνε από την μία αφετηρία ως την άλλη και τούμπαλιν :huh:

κανένας οίκτος σε δαύτους :s&m_2:

Επισκέπτης
Δεν παταω σε τρολευ-λεωφορεια μου την σπανε!

Αν πηγαινα ομως και μου συνεβαινε κατι τετοιο θα αυτοκτονουσα επιτοπου. Το προβλημα που εχω αυτον τον καιρο, ειναι οτι οταν παω να πιασω κουβεντα σε κανα γκομενακι, μου μιλαει στον πληθυντικο :headbang: :headbang: :headbang:

Και; Σε χαλάει να σου μιλάνε στο πληθυντικό; Και γω πάντα στις γκόμενες στον πληθυντικό μιλάω & μου μιλάνε..... :sunglasses:

ασχέτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :sunglasses: γιατί και γω το'χω σκεφτεί αυτό (αλλά δεν το έχω εφαρμόσει) :sunglasses: άρα στην ουσία μου αρέσει και ο δικός μου τρόπος σκέψης :sunglasses:

Κοίτα...άμα καθόταν όμως καμιά γκόμενα που μ'άρεσε,σε κάποια από τις θέσεις...εκεί αλλάζει η κατάσταση....θα της έλεγα να κάτσω στα γόνατά της.... :sunglasses:

Επισκέπτης
οφ τόπικ πληροφορία, αλλά είναι κοινός τόπος ότι πολλοί γέροι-γριές μπαίνουν σε τρόλεϋ και λεωφορεία για να βολτάρουν, δηλ. πάνε από την μία αφετηρία ως την άλλη και τούμπαλιν :huh:

κανένας οίκτος σε δαύτους :s&m_2:

Οι γέροι,μπαίνουν για να ψαρεύουν πιτσιρίκες :birdman:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Υπαρχει αυτο, αλλα τι να πεις? :dunno: Φαντασου ενδιαφερον η ζωη τους

Και; Σε χαλάει να σου μιλάνε στο πληθυντικό; Και γω πάντα στις γκόμενες στον πληθυντικό μιλάω & μου μιλάνε..... :sunglasses:
Με χαλαει παρα πολυ νιωθω σκουλικι...Οχι μονο οι γκομενες, ολοι θελω να μου μιλαν στον ενικο. Ειδικα αν με πουν κυριο, τα παιρνω ασχημα...

Επισκέπτης
Απο πισω καθοταν η κλασσικη θειτσα 50 χρονων.

Ρε γαμώ την κηδεία μου......άλλο η 50αρα του 2010,άλλο η 50αρα του 1998 και άλλο η 50αρα του 1983.......ΕΛΕΟΣ.... :headbang:

Με χαλαει παρα πολυ νιωθω σκουλικι...Οχι μονο οι γκομενες, ολοι θελω να μου μιλαν στον ενικο. Ειδικα αν με πουν κυριο, τα παιρνω ασχημα...

Ενώ,άμα σε πούνε μαλάκα,καμαρώνις σαν γύφτικο σκερπάνι; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom