Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ soufi spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Hρθε κανα νεο τεμαχιο παιδια? Επισης ξερει κανεις που πηγε η Μαγκυ?

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
για να μαζέψεις κουπόνια θα τα πληρώσεις ,άρα γιατί δεν πληρώνεις μία και έξω και σίγουρα καλύτερη φάση θα σου τύχει

Συμφωνώ με αυτή την άποψη.Το να πάς με κουπόνι και να πετύχεις <<πλήρες>> πρόγραμμα θα είναι καί παράδοξο και παράξενο καί μεγάλη τύχη(μήπως η κοπέλλα είναι αναμμένη...).Συνήθως για να πετύχεις κατάσταση χρειάζεσαι 80-100 και βάλε χωρίς να είσαι και σίγουρος.Οπότε πας χωρίς κουπόνι,συμφωνείς,περνάς καλά και αφήνεις όσα έχετε συμφωνήσει και φεύγεις Κύριος.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μπα τζιφοσ η δουλια!!!παει η νικολ και η ρενα που ηταν τα πιστολια του μαγαζιου!!και η μαγκυ καλη ηταν!!τωρα πλεον μια κινεζα και ενα ακομα αδιαφορο!!!αν επιστρεψουν τα πουτανακια κατι γινεται αλλιωσ....

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
παιδια μην παιρνετε κουπονια για το soufi γιατι οπως και τα αδερφακια του βαζουν μαντραχαλουσ να σου κανουν μασαζ αν εισαι με κουπονι!!!
Ετσι προκειμενου να μην σε τριψει ο μαντραχαλος σκας και αλλα για να σου φερουν γυναικα. Ειναι η γνωστη τακτικη των τριων αδερφακιων!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
995
Πόντοι
96
παιδια μην παιρνετε κουπονια για το soufi γιατι οπως και τα αδερφακια του βαζουν μαντραχαλουσ να σου κανουν μασαζ αν εισαι με κουπονι!!!
Ετσι προκειμενου να μην σε τριψει ο μαντραχαλος σκας και αλλα για να σου φερουν γυναικα. Ειναι η γνωστη τακτικη των τριων αδερφακιων!

πάντα απατεώνες ήταν , αλλά έτσι που πάνε θα τα κλείσουν τα μπουρδελα τους και θα ησυχασουν κι αυτοί κι εμείς

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μην αφορίζετε μπαντού συμβαίνουν τα πάντα ,όλοι πληρώνουν ,αλλά κάποιοι κάνουν ταμείο και κάποιοι κουβά

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Πέρασα το Σάββατο κατά τις 18.45 και τελείωσα 21.00μμ.Ειχα πάρει τηλ.νωρίτερα και μίλησα με την κ.Έφη και όταν έφθασα εκεί και οι τρεις ηταν απασχολημένες.Ετοιμαστηκα και ξεκίνησα με σάουνα.Μετά 5 λεπτά ηρθε η Αλεξανδρα με μπουρνούζι,καθήσαμε μαζί για λίγο,γνωριμία,λίγο χάδι και μετά πέρασα στο δωμάτιο,μπάνιο και στο κρεβάτι.Ξεκίνησε ένα πάρα πολύ ωραίο μασάζ απο την κορυφή μεχρι ολα τα δάκτυλα,μετά γύρισμα ανάσκελα.Αφαίρεση της ρόμπας όπως ήταν στην κάτω πλευρά του κρεβατιού και ξεκίνησε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έως το τέλος...χωρίς βιασύνη,άνετα και αμφίπλευρα(παίρνεις-δίνεις).Τέλος μετά 1.30 ώρα,το κόστος για πρώτη φορά τσιμπημένο(110+),αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περιθώριο μείωσης.Σάουνα και χαμάμ δωρεάν,υπάρχει και τζακούζι,ομως δεν μου είπε αν λειτουργεί.Η Αλεξάνδρα ειναι πολλά χρόνια Ελλάδα,γονείς από Σιβηρία και Σουηδία,ξανθιά,μαλλιά κυματιστά έως τους ωμους,μέτριο ύψος,πολύ καλό σώμα και στήθος(2.5-3),πολύ καλή συμπεριφορά...Σίγουρα θα ξαναπεράσω να γνωρίσω και τα άλλα κορίτσια και να περάσω καλά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μην αφορίζετε μπαντού συμβαίνουν τα πάντα ,όλοι πληρώνουν ,αλλά κάποιοι κάνουν ταμείο και κάποιοι κουβά

:thumbsup: ...μεγάλη αλήθεια αυτή, σε τέτοιας κατηγορίας μαγαζιά!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
995
Πόντοι
96

εδώ όμως δε σου λένε πως πρόκειται για στοίχημα, ατυχής παρομοίωση, γνώμη μου ... ;)

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
επεστρεψε καμια εκ των ρενα νικοσ η μαγκυ???γιατι εχω κανει μεγαλη αποχη απο το ιδρυμα ελλεω χρηματων~~~

OP
OP
S

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο τοτε που εφυγε η μαγκυ και η ρενα την εχουν κανει πολυ απο δω...

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η αλεξανδρα δουλευει εκει? ειναι ωραια γυναικα με βυζαρες αν ναι θα την επισκευτω.

gr punk

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι κοριτσια υπαρχουν σημερα εκει?

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
2109339395,6944502084  κ.ΕΦΗ

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Σήμερα βρέθηκα στην πλατεία Νέας Σμύρνης και είπα να πάω για μασάζ στο Soufi spa. Χτύπησα την πόρτα αλλά δεν μού άνοιξαν. Περίμενα μερικά λεπτά και έφυγα. Περίεργο... Να σημειώσω ότι δεν θα ήταν η πρώτη μου επίσκεψη εκεί (είχα ξαναπάει, πριν γίνω μέλος του σάιτ, στις αρχές του καλοκαιριού).

Προσθήκη: Να πω επίσης, ότι πιάστηκα "αδιάβαστος" γιατί δεν είχα μαζί μου το τηλέφωνο του μαγαζιού που υπάρχει στην προηγούμενη σελίδα. Το πέρασμά μου από Νέα Σμύρνη δεν ήταν προγραμματισμένο κι έτσι πήγα απροετοίμαστος...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
Σήμερα βρέθηκα στην πλατεία Νέας Σμύρνης
α ρε μπαγασάκο, ραντεβουδάκι με την Μαρία είχες και σε έστησε  :2funny: :2funny: :2funny:
την Πέμπτη πέρασα και εγώ και δεν άνοιξαν................

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
α ρε μπαγασάκο, ραντεβουδάκι με την Μαρία είχες και σε έστησε  :2funny: :2funny: :2funny:
την Πέμπτη πέρασα και εγώ και δεν άνοιξαν................

Καλό  :) Αλλά για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις (και επειδή είμαι δίκαιος) σού απαντώ πως καμμιά σχέση δεν είχε η Μαρία με την επίσκεψή μου στη Ν. Σμύρνη.

Μένει να δούμε τι σημαίνει το γεγονός ότι ούτε σε σένα άνοιξαν στο soufi πριν 2 μέρες. Αυτό ο χρόνος θα το δείξει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom