εδω τα μποντιλαιν ειναι και δεν θα ειναι αυτο !!!!!!!
αντυ μπες επιθετικα δειξε μαρουλια οτι διαθετεις αλλα ενα μονο θα γινει δικο τους και τοτε ολα τα μουνοχειλα θα ανοιξουν διαπλατα !!!!!!
Τι εννοεις? εχεις παρει φραπε στα μποντιλαιν ?
εδω τα μποντιλαιν ειναι και δεν θα ειναι αυτο !!!!!!!
αντυ μπες επιθετικα δειξε μαρουλια οτι διαθετεις αλλα ενα μονο θα γινει δικο τους και τοτε ολα τα μουνοχειλα θα ανοιξουν διαπλατα !!!!!!
Τι εννοεις? εχεις παρει φραπε στα μποντιλαιν ?
Ναι αλλά!!! money talks my friend andy ;)
και σε άλλα κυριλέ spa εντός ξενοδοχείων με τίς κατάλληλες προυποθέσεις να πληρούνται βέβαια, παίζουν οι κυρίες
Tα συγχαρητήρια μου στον γνωστό σουΔεν αντιλέγω.....όλες,μα όλες κάνουν και φραπέδες,και βίζιτες και οτι θες....το θέμα είναι με πόσο κόπο και κυρίως με ποιό αντίτιμο....
Αν και όπως λέει κάποιος γνωστός μου "τα λίγα θέλουν κόπο.Τα πολλά θέλουν τρόπο...."
Ακριβως φιλε!!!!!!!!!Ναι αλλά!!! money talks my friend andy ;)
και σε άλλα κυριλέ spa εντός ξενοδοχείων με τίς κατάλληλες προυποθέσεις να πληρούνται βέβαια, παίζουν οι κυρίες
Yeah baby yeahΝαι αλλά!!! money talks my friend andy ;)
...μαή,μάγκη και νικόλ τα πιπίνια που αναφέρεις;;;εδω τα καλα πιπινια φιλε τζερι ετοιμα για γαμισια κια οχι μαλακιεσ πολυτελιασ πραματα και ξεκολα οπωσ μου αρεσουν ξερεισ εσι
συμφωνώ απόλυτα...αν ακούσεις το "είσαι ωραίο παιδί" δεν χρειάζεται να βάλεις το χέρι στη τσέπη...το παιχνίδι θα πάει μέχρι τέλους!!Ακριβως φιλε!!!!!!!!!
Κουνα το χρημα και θα δεις... Αν τους φανει λιγο η ειναι πρωταρες, βριζουνε... "για ποια με περασες" κλπ κλπ
Μολις ανεβεις το γυρνανε στη πλακα... "Μα καλα εισαι τρελος? θα δωσεις τοσα λεφτα?"
Μολις ακουσεις το "εισαι ωραιο παιδι... δεν χρειαζεται να πληρωνεις..." συμφωνουν με το ποσο που προσεφερες...
...πες μας λεπτομέρειες γιατί θα τις έχεις πρόσφατες..μια σε προηγούμενο σου ρώταγες για αυτήν...τιμή;;η μαη και η μαγκη φιλε μου πωσ ειναι εμφανισιακα???αν ξερει κανεισ ασ βοηθησει!!!γιατι το πουτανακι την νικολ την εχω γαμησει πατωκορφα!!
phga sto soufi spa. mporw na pw oti pragmatika to protimw.oi kopeles panemorfes kai polu diaskedasthkes.Oi kopeles pou perasa aksexasta mazi tous htan h AGNH kai h kopela apo thn Iapwnia.protimhste tis me matia kleista, de 8a xasete. kai oi uphresies pou xrewnoun aksizoun gia tis kopeles!!!!!
H Iapwneza einai polu stenh, kai kanei wraio frape.
H Agnh einai k auth stenh, k naziara polu. einai kainourgia k 8elei ta paixnidakia ths!!
phga sto soufi spa. mporw na pw oti pragmatika to protimw.oi kopeles panemorfes kai polu diaskedasthkes.Oi kopeles pou perasa aksexasta mazi tous htan h AGNH kai h kopela apo thn Iapwnia.protimhste tis me matia kleista, de 8a xasete. kai oi uphresies pou xrewnoun aksizoun gia tis kopeles!!!!!
H Iapwneza einai polu stenh, kai kanei wraio frape.
H Agnh einai k auth stenh, k naziara polu. einai kainourgia k 8elei ta paixnidakia ths!!