Μαρινα τη λενε, αν θυμαμαι καλα...Κατσε ρε παιζει τετοιο κωλι εκει μέσα? Τι εχέμυθα τότα μου λέτε? Εχέμυθα με φωτό? Αν και αυτή την έχω ξαναδεί σε facebook ομίζω ή κάπου αλλού.
Το θέμα είναι ότι το σούφι άκουσα πως είναι λίγο ιδιαίτερο σε σχέση με άλλα. Αξίζει η επίσκεψη και τα φράγκα που δίνεις? Αυτό είναι το νόημα. Και ποια είναι η τελευταία φορά που πήγε κάποιος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Πριν κανα χρονο και, ειχα παρει εκει την πορνοσταρ Χριστινα Ρουσακη. 180 για κομοδινο! Ακομα το φυσαω αλλα δεν κρυωνει το γαμημενο.Μαρινα τη λενε, αν θυμαμαι καλα...
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Και πριν ενα χρονο ρε Ταξιαρχε, όντως μέσα παίζανε και πελάτισες που πηγαίναν για νυχάκι? χαχαχαχ. Θα γαμούσε η φάση.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
180?....πωωωωωω..που να κρυωσει ρε φιλε...Πριν κανα χρονο και, ειχα παρει εκει την πορνοσταρ Χριστινα Ρουσακη. 180 για κομοδινο! Ακομα το φυσαω αλλα δεν κρυωνει το γαμημενο.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
οπως τιν κοβω παντως με κανενα 200αρι θα ξαπλωνει,και ΑΝ σου βγει καλη στοτι παιζει!τουμπανεισον!!!!!
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
200 για πήδημα? Ποτέ !!!
το μυστικό να τραβήξεις μια σπίτι και μετά καταλαβαίνεις τι σημαίνουν 200 ευρώ.
Ποτέ μετά από συνεύρεση δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Μετά από μαλακία όμως πολλές φορές είπα "πάλι καλά που δεν πήγα.
το μυστικό να τραβήξεις μια σπίτι και μετά καταλαβαίνεις τι σημαίνουν 200 ευρώ.
Ποτέ μετά από συνεύρεση δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Μετά από μαλακία όμως πολλές φορές είπα "πάλι καλά που δεν πήγα.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Πελατισα δεν ειδα να πω την αληθεια, αλλα μου το επιβεβαιωσε και η "σταρ". Ωραιο μουνι είναι η ρουφιανα.Και πριν ενα χρονο ρε Ταξιαρχε, όντως μέσα παίζανε και πελάτισες που πηγαίναν για νυχάκι? χαχαχαχ. Θα γαμούσε η φάση.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Έχει και σάουνα και μαλακίες εκεί μέσα? Θα έπρεπε ρε γαμώτο να είμαστε όπως το εξωτερικό. Να μπαίνεις μέσα στα ιδρύματα και να κάνεις χαμάμ, υδρομασάζ και ότι μαλακία υπάρχει μαζί με την γκόμενα. Να διαλέγεις μια γυναίκα και να είναι σαν ασιάτισα στην περιποίηση. Να φεύγεις χαλαρός και ωραίος. Να αξίζει τα λεφτά. Όταν εδώ πας και δε ξέρει αν θα φας ψάρι ή μπριζόλα, αν θα ανοίξουν και όλα αυτά.. ε γάμησέ τα. Θα έπρεπε να πέφτουν στα τσιμπούκια με το που βλέπουν πελάτη και να τσακώνονται ποια θα μας πρωτοπάρει. Λεφτά δίνουμε όχι στραγάλια.
Τα πα και ξεθύμανα.
Ρε ταξίαρχε άξιζε δηλαδή η εμπειρία?
Τα πα και ξεθύμανα.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Μια φορα πηγα συστημένος για τη "σταρ". Πολύ καλος χωρος, αλλα αν δεν σε ξερουν η" δεν εισαι συστημένος και με γερο πορτοφολι, αστο καλυτερα.Έχει και σάουνα και μαλακίες εκεί μέσα? Θα έπρεπε ρε γαμώτο να είμαστε όπως το εξωτερικό. Να μπαίνεις μέσα στα ιδρύματα και να κάνεις χαμάμ, υδρομασάζ και ότι μαλακία υπάρχει μαζί με την γκόμενα. Να διαλέγεις μια γυναίκα και να είναι σαν ασιάτισα στην περιποίηση. Να φεύγεις χαλαρός και ωραίος. Να αξίζει τα λεφτά. Όταν εδώ πας και δε ξέρει αν θα φας ψάρι ή μπριζόλα, αν θα ανοίξουν και όλα αυτά.. ε γάμησέ τα. Θα έπρεπε να πέφτουν στα τσιμπούκια με το που βλέπουν πελάτη και να τσακώνονται ποια θα μας πρωτοπάρει. Λεφτά δίνουμε όχι στραγάλια.
Τα πα και ξεθύμανα.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
είσαι παίκτης ρε φίλε !
Για πες.. για πες.. κρέμομαι από τα χείλη σου για να κάνω και εγώ τον καταδρομέα.
Για πες.. για πες.. κρέμομαι από τα χείλη σου για να κάνω και εγώ τον καταδρομέα.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Ποια είναι η στάρ που λες?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Δεν με παρακολουθείς "πορνοσταρ Χριστινα Ρουσακη"Ποια είναι η στάρ που λες?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
η ρουσάκη? καλό πήδημα? καλά και αυτή έκανε μασάζ εκεί μέσα?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Μασαζ? Το άλλο με τον Τοτο το ξερεις?η ρουσάκη? καλό πήδημα? καλά και αυτή έκανε μασάζ εκεί μέσα?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
σωστός.χαχαχαχα. Την κακοχαρακτήρισα. χαχαχα
Ο άλλος φίλος δε θα πεί τι είδε μέσα? Τεμάχια? Τιμές? Πρόγραμμα?
Ο άλλος φίλος δε θα πεί τι είδε μέσα? Τεμάχια? Τιμές? Πρόγραμμα?
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
τώρα μόλις είδα βίντεο της ρουσάκη. Καλό το τρούκαλο. Αλλά πολλά τα 500. Εδώ 170 έπαιρνε η λαιγουροπούλου που έχει βυζιά σαν τον λευκό τον πύργο.
γιατι καλε μου φιλε αναφορα θα δωσεις ?????ξαφνικά με το κλείσιμο της Αχιλλέως βλέπω θυμηθήκατε το soufi
το κακό είναι ότι είναι φάτσα κάρτα πλατεία και κυκλοφορεί κόσμος .....
εκτος και γνωριζεις οτι σου στην εχουνε στημενη.....
Η Λιαγουροπουλου στο σενσις Βουλιαγμενης 102 και Ερμου επαιρνε 120 στο μισαωρο και 150 στα τρια τεταρτα...τώρα μόλις είδα βίντεο της ρουσάκη. Καλό το τρούκαλο. Αλλά πολλά τα 500. Εδώ 170 έπαιρνε η λαιγουροπούλου που έχει βυζιά σαν τον λευκό τον πύργο.