Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Αν κρίνω από την προφορά είναι ολλανδός αράπης και θα την βάλει κάτω και θα της κάνει την κωλότρυπα 8 καρώ.![]()
κλαίω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχ

Αν κρίνω από την προφορά είναι ολλανδός αράπης και θα την βάλει κάτω και θα της κάνει την κωλότρυπα 8 καρώ.![]()
γιατι λες οτι μου τα φοραει καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα τι σημαινουν;
ξερεις ολανδικα;καταλαβαινεις τι σημαινουν αυτα που εγραψα;
δηλαδη μπορεις να καταλαβεις τι σημαινουν αυτα που εγραψα;αν μπορεις κανε τη μαγκια σε παρακαλωΤι λέμε τώρα;;;
Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ήμουν μούτσος στον Ιπτάμενο Ολλανδό.![]()
ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν και μου εδωσαν τουλαχιστον μια κατευθυνση,τουλαχιστον τωρα ξερω οτι πιθανοτατα ειναι γερμανικα.
οποιος γνωριζει καλα γερμανικα ή ξερει καποιον που ξερει καλα γερμανικα και μπορει να μεταφρασει αυτους τους διαλογους,σας παρακαλω πολυ ασ του δειξει αυτο το λινκ κι αν μπορει ο ανθρωπος ασ κανει την παλικαρια να μεταφρασει .ευχαριστω
1-αινε αντγρ;βασ γκιπτ εσ νοησ;
Με ένα τριαντάρι τι μου δίνεις;
2-ντι γκλάιχε
Τα ίδια.
1-βαιτερ φιτνεσ , εε;
Αδυνάτησες καθόλου μωρή μοσχάρω;
2-για,ζι βι ζι γιιν
Ναι, θα στον βάλω ανάμεσα στα βυζιά
1-γκουτ,ζι βάιτα ουντ ιητ;
Καλά, μετά θα στον βάλω κι από πίσω
2-βραζουχουν,άμπα σβιρχκαιτεν
Θα βράζεις χόρτα, και ταυτόχρονα θα μου τον καταπίνεις.
1-νιχτ γκετσαιχτεν, ζι ερσταουνλιχ κορπα
Όχι μουνί. Πίπα κώλο αυστηρά.
2-ντανκ
Ευχαριστώ.
στα σοβαρα τωρα εκτος απο κοροιδιες και ψεματα,οποιος μπορει ν αμεταφρασει μερος του διαλογου ή ολο το διαλογο οι καποιες λεξεις παρακαλω ασ γραψει τη μεταφραση.ευχαριστω
στα σοβαρα τωρα εκτος απο κοροιδιες και ψεματα,οποιος μπορει ν αμεταφρασει μερος του διαλογου ή ολο το διαλογο οι καποιες λεξεις παρακαλω ασ γραψει τη μεταφραση.ευχαριστω
Μετάφραση χωρίς αμοιβή;;;
Αντιδεοντολογικό!
Θα μας κάνει μήνυση η ομοσπονδία μεταφραστών ελλάδος, για αθέμιτο ανταγωνισμό.
1-αινε αντγρ; Eine andere(?) Κάποια άλλη? βασ Was γκιπτ gibt εσ es νοησ;neues? Τι νέα
2-ντι Die γκλάιχε gleiche. Τα ίδια (η ίδια?)
1-βαιτερ Weiter φιτνεσ fitness, εε; ? Συνεχίζει fitness? (δεν βγάζει νόημα)
2-για Ja,ζι βι ζι so wie so γιιν gehen. Ναι, ούτως ή αλλιώς πάω (πάει) (μαντεύω εδώ)
1-γκουτ Gut ,ζι sie βάιτα (weiter? wartet?) ουντ (und?) ιητ; καλώς, σε περιμένει (αυτή)? (και εδώ μαντεύω) καλώς, το συνεχίζει? (άλλη μαντεψιά)
2-βραζουχουν Versuchen,άμπα aber σβιρχκαιτεν Schwierigkeiten Θα δοκιμάσω, αλλά δύσκολα.
1-νιχτ nicht γκετσαιχτεν gezeichnet, ζι sie ερσταουνλιχ erstaunlich κορπα Koermper (δεν βγ΄ζει νόημα πριν το κόμμα), εχει (αυτή) καταπληκτικό κορμί
2-ντανκ ευχαριστώ
Ανέβασε το ηχογραφημένο μύνημα για περισσότερη βοήθεια.
![]()
Γιγαντα φανη μαλλον ειναι καλιαρντα και η δικια σου παλια ειχε πουλακι....
1-αινε αντγρ; Eine andere(?) Κάποια άλλη? βασ Was γκιπτ gibt εσ es νοησ;neues? Τι νέα
2-ντι Die γκλάιχε gleiche. Τα ίδια (η ίδια?)
1-βαιτερ Weiter φιτνεσ fitness, εε; ? Συνεχίζει fitness? (δεν βγάζει νόημα)
2-για Ja,ζι βι ζι so wie so γιιν gehen. Ναι, ούτως ή αλλιώς πάω (πάει) (μαντεύω εδώ)
1-γκουτ Gut ,ζι sie βάιτα (weiter? wartet?) ουντ (und?) ιητ; καλώς, σε περιμένει (αυτή)? (και εδώ μαντεύω) καλώς, το συνεχίζει? (άλλη μαντεψιά)
2-βραζουχουν Versuchen,άμπα aber σβιρχκαιτεν Schwierigkeiten Θα δοκιμάσω, αλλά δύσκολα.
1-νιχτ nicht γκετσαιχτεν gezeichnet, ζι sie ερσταουνλιχ erstaunlich κορπα Koermper (δεν βγ΄ζει νόημα πριν το κόμμα), εχει (αυτή) καταπληκτικό κορμί
2-ντανκ ευχαριστώ
Ανέβασε το ηχογραφημένο μύνημα για περισσότερη βοήθεια.
![]()